کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عهد نامه ی اعضای تالار بیداری اندیشه!!!
۲۲:۵۶, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۲۳:۱۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم

الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي"مائده-5"
برای اینکه با بصیرت پیمان ببندیم در آغاز مرور میکنیم فرازهایی از سخنان رسول الله در روز غدیر را:
حمد وستایش، پروردگاری را که در عظمت یکتا و در وحدانیت بی همتاست، سلطنت او با عظمت و در اداره امور خلایق مقتدر و به همه مخلوقات دانا و در همه جا ناظر و قدرت او بر همه موجودات غالب است. بزرگی که ازلیست و ستوده ای که زوال ندارد...
اعتراف می کنم به بندگی خود و گواهی می دهم به خداوندی او و انجام می دهم آنچه را که به من وحی فرماید...،
ای مردم... پروردگارم آيه اي بر من نازل فرموده كه:
{إِنَّما وَلِيُّكُمُ الله وَ رَسُولُهُ وَالَّذينَ آمَنُواالَّذينَ يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَيُؤْتونَ الزَّكاةَ وَ هُمْ راكِعُونَ}
((ولىِّ شما، تنها خدا و پيامبر اوست و كسانى كه ايمان آورده‏اند: همان كسانى كه نماز برپا مى‏دارند و در حال ركوع زكات مى‏دهند.)) (55 مائد)
و علی بن ابی طالب اقامه نماز نمود و در حال رکوع زکات داد و در هر حال رضای پروردگار را می جوید.
...ای مردم! آگاه باشید که خداوند علی را سرپرست و پیشوا بر شما قرار داده و به این سمت منصوب نموده و اطاعت او را بر مهاجر و انصار و همه مردم واجب فرموده است و ....هر که خدا را می پرستد، باید فرمان علی را اطاعت کند و گفتار او را تصدیق نماید...
غفران الهی برای او و برای کسانی است که از او اطاعت کنند...
بعد از من علی سرپرست شماست که به امر پروردگارتان به این سمت منصوب شده است و بعد از علی پیشوای امت در اولادش که فرزندان من از نسل او هستند خواهد بود و تا روز قیامت حجت خدا بر خلق می باشند...
ای مردم!
مبادا علی را تنها بگذارید و از او دوری کنید و از پیشوایی او سرپیچی نموده و تکبر نمائید،
او تنها کسی است که شما را به سوی حق رهبری می نماید و به حق عمل می کند و باطل را محو می نماید و شما را از باطل باز می دارد و از ملامت ملامت کنندگان در راه خدا بیمی ندارد.
هر که در رسالت من شک کند کافر است و به کفر زمان جاهلیت خواهد بود و هر که در یکی از گفتارهای من شک کند محققا در همه گفتارهای من شک خواهد داشت و ماوایش جهنم است.
[i]بترسید از خدا اگر با علی مخالفت نمایید[/b] و بترسید از لغزشی که پس از ثبات و استقامت شما رخ دهد...
هر که من پیشوای او هستم علی پیشوای او می باشد
و او علی بن ابی طالب برادر و وصی من است
و پیشوایی او بر شما از جانب پروردگار عزوجل بر من وحی گردیده است.
ای مردم! نور مطلق از جانب خداوند عزوجل می باشد و آن نور در طریق من و بعد از من در طریق علی و بعد از او در طریق نسل او خواهد بود تا در زمان حضرت قائم مهدی؛ او کسی است که حق را آشکار نماید و حق از دست رفته ما را به ما برگرداند...
...ای مردم! خداوند عزوجل شما را به حال خود واگذار ننموده که هر چه بخواهید انجام دهید،
این آزادی عمل برای آن است که ناپاک از پاک جدا گردد و خداوند شما را به علم غیب آگاه ننموده است....
آگاه باشید آخرین راهنمای امت هم از خاندان ما می باشد و او حضرت قائم مهدی است.
هُوَ الَّذي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى‏ وَ دينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُون(9 صف)
آگاه باشید او بر کلیه ملل با ادیان مختلف پیروز می گردد.
آگاه باشید اواز ظالمین انتقام می گیرد.
آگاه باشید او کشتیبان دریای مواج و سامان بخش زندگی متلاطم خلایق است.
...آگاه باشید من مجددا گفتار خود را تکرار می نمایم، نماز به پای دارید و زکات بدهید. امر به نیکی کنید و از منکر نهی نمایید و آگاه باشید که بالاترین امر به معروف آن است که در گفتار من استوار و ثابت قدم بمانید...
و امر به معروف ونهی از منکر همان امرو نهی امام معصوم است...
و من شما را آگاه نمودم تا زمانی که قرآن و عترت من راهنمای شما باشند هرگز گمراه نخواهید شد.
ای مردم!
باز هم بگویید اطاعت می کنیم
خدا و رسول او و علی و حسنین و امامان پس از ایشان را اطاعت می نماییم،
و عهد و پیمان می بندیم با علی امیر المومنین با دلهای خود و جانهای خود و زبان های خود
و با اين پيمان زنده ايم
و با آن خواهيم مرد
و با آن اعتقاد برانگيخته مي شويم.
و هرگز آن را دگرگون نكرده شكّ و انكار نخواهيم داشت
و از عهد و پيمان خود برنمي گرديم.
پروردگارا ما بچه های ولایت مدار تالار گفتگوی بیداری اندیشه، همانگونه که در این روز با مولایمان امیرالمومنین علی علیه السلام تجدید عهد می کنیم،
پیمان می بندیم که اطاعت کننده و ثابت قدم باشیم در ولایت فرزندشان و امام زمانمان، مولانا حجت ابن الحسن قائم المهدی صلوات الله علیه
اللهم هذه بیعت له فی عنقی الی یوم القیامة
اللهم عجل لولیک الفرج

هر کس که می خواهد با امیرالمومنین و امام زمانش مرد و مردانه پیمان ببندد و ثابت قدم باشد إنشالله
با ذکر این عبارت تجدید بیعت خود را اعلام نماید:

[b]پرودگارا این پیمانی است که بر گردن من است تا روز قیامت
[/b]

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ganjname ، محمود ، parisan ، shafagh_mah ، soldier ، warior ، Seyed Mohsen ، مسافر ، Hadith ، أین المنتظر ، سرود پیروزی ، فاطمه خانم ، netlog36 ، مجنون الحسین ، meshkat ، EMPERATOR ، Amir ، میلاد.م ، یاران مهدی ، shakiba ، am_po ، Maysam-1st ، MohammadSadra ، MESSENGER ، Ramin_Ghn ، saloomeh ، janali ، zarati313 ، SARV ، hajiali.m ، محیصا ، رهیافته ، خاک ، r_bashiri89 ، ELENOR ، 872325 ، خادمة الزهرا ، V-E ، sadkhany ، MohammadMeraj ، hesam110 ، sevenmoons ، عبداللهی ، محب الزهرا ، بیداری12 ، Agha sayyed ، fardinho ، حسن.س. ، N.Mahdavian ، Havbb 110 ، asier ، yamin ، آرین (الهه.ع) ، sadegh-a ، اکبر.ع ، Abasaleh ، آیدین ، حسن عزتي ، یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، fandogh ، black ، navid-313 ، Farzaneh ، m.hossein ، fatemeh zahra ، mohammad reza ، فدک زهرا ، Tolou ، vahrakan ، heaven ، nasimesaba ، taleb ، هدهد ، Zegile ، amir11 ، سرباز منتظر ، bahareh ، fatemeh ، ztb ، عدالت ، taban ، baran Bahari ، منادی حق ، عماره ، fazel ، ghofran ، ali0077 ، mahdy30na ، السا ، t.kam67 ، حسین14 ، آیات ، mahyamatin ، mahramaneh ، Reza71 ، عبدالرحمن ، soora ، حضرت عشق ، حوریه سادات ، fafa* ، غریب ، ماحی ، sagheb ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۹, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #71
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، هدهد ، Farzaneh ، صهبا ، حسین14 ، عبدالرحمن ، fafa* ، غریب ، سدرة المنتهی ، sagheb ، فدايي ولايت
۱۵:۰۷, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #72
آواتار
پرودگارا این پیمانی است که بر گردن من است تا روز قیامت
یادمان باشد اتحاد شیعیان بر صلاح جلو می اندازد ظهور را
خدا یا خودت به کرمت منت بر ما گذار و ما را ثابت قدم کن
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا ، عبدالرحمن ، fafa* ، غریب ، سدرة المنتهی ، sagheb ، فدايي ولايت
۱۵:۱۴, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #73

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسین14 ، عبدالرحمن ، fafa* ، غریب ، سدرة المنتهی ، sagheb ، فدايي ولايت
۱۵:۱۸, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #74
آواتار
به نام خدا

در راه دفاع از فرآمین خداوند و فرستادگان او و در راه دفاع از عدالت و دشمنی با بدکاران و شیاطین :

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسین14 ، حسن.س. ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، fafa* ، غریب ، سدرة المنتهی ، sagheb ، فدايي ولايت
۱۲:۴۵, ۱۶/مهر/۹۴
شماره ارسال: #75
آواتار

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، سعید714 ، سدرة المنتهی ، sagheb ، فدايي ولايت
۱۲:۴۹, ۱۶/مهر/۹۴
شماره ارسال: #76

اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، سدرة المنتهی ، sagheb ، فدايي ولايت
۱۱:۱۳, ۲۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #77