کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متن دعوت نامه نیمه شعبان با شما
۱:۵۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام و عرض ادارت خدمت همه شما مهدی باوران.
[تصویر: do.php?img=3251]
دوستان گرامی ، همکاران گرانمایه من ،
14 شب وقت داریم برای جشن نیمه شعبان.
میخواستم از شما دعوت کنم برای اینکه شما هم سهمی مضاعف در دعوت دوستان و ... به میهمانی مهدوی داشته باشین.
  • بر این شد که بنده مزاحم شما سروران شدم تا بگم که :
متن کارت دعوت با شما ، دوستانی که ذوق ادبی دارن و کم نیستن تو تالار کمک برسونن برای این کار.
  • مدیرا و ناظرا گرامی شما هم دعوتی تو این کار.
این شما و این کارت دعوتی که شما زحمت میکشی متنی ،" نمیگم سنگین و ادبی و در حد دکترای ادبیات
بلکه متنی که به دل خودت اول بشینه بعد مناسب بدونی" برای دعوت از دوستاتون و بزرگترا و .... اینجا قرار بدین.
پ.ن. این کار برای این هست که دوستان از ذوقشون برای کمک به دوستانی که تو کار دعوت برای جشن نیمه شعبان هستن.
با سپاس از همهشما دوستان بزگوار.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، شیدا ، در جستجوی سختی ، aboutorab ، حسن عزتي ، Hadith ، Agha sayyed ، sarallah ، عبدالرحیم ، Rangheshafagh ، azade ، آفتاب ، آفتاب ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، پارمیس ، فدايي ولايت ، انتصـار ، السا ، fiftynine ، Tolou ، MohammadMeraj ، أین المنتظر ، سدرة المنتهی ، مصباح ، help me ، del@ ، سیمرغ

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۲۳, ۲۴/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام دوستان امسال از این طرح ها کسی نداشت ؟
چیزی نمونده تا ....
۱۸:۳۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام و عرض ادب و احترام
دوستان امسال کسی طرحی ایده ای نداره ؟
(۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۱:۵۲)mahdy30na نوشته است:  
سلام و عرض ادارت خدمت همه شما مهدی باوران.
[تصویر: do.php?img=3251]
دوستان گرامی ، همکاران گرانمایه من ،
14 شب وقت داریم برای جشن نیمه شعبان.
میخواستم از شما دعوت کنم برای اینکه شما هم سهمی مضاعف در دعوت دوستان و ... به میهمانی مهدوی داشته باشین.
  • بر این شد که بنده مزاحم شما سروران شدم تا بگم که :
متن کارت دعوت با شما ، دوستانی که ذوق ادبی دارن و کم نیستن تو تالار کمک برسونن برای این کار.
  • مدیرا و ناظرا گرامی شما هم دعوتی تو این کار.
این شما و این کارت دعوتی که شما زحمت میکشی متنی ،" نمیگم سنگین و ادبی و در حد دکترای ادبیات
بلکه متنی که به دل خودت اول بشینه بعد مناسب بدونی" برای دعوت از دوستاتون و بزرگترا و .... اینجا قرار بدین.
پ.ن. این کار برای این هست که دوستان از ذوقشون برای کمک به دوستانی که تو کار دعوت برای جشن نیمه شعبان هستن.
با سپاس از همهشما دوستان بزگوار.

نمونه های بالارو ببینین اگه جیزی داشتن در اندازه معین لطف کنین قرار بدید.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]