|
فراخوان هسته ی پژوهشی تالار: فقط طالبان حقیقی بیداری اندیشه
|
|
۱۸:۰۶, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مهدی ادرکنی ببینید رفقا بیداری اندیشه بدون تحقیق و پژوهش بیشتر شبیه یک لطیفه است!!!!!!!!! ![]() شرمنده من عادت دارم رک صحبت کنم در عرصه ی تحقیق و پژوهش ما غالباً تنبلیم به تنبلی هم خو گرفته ایم البته ریشه اش چیزهای مختلفی میتواند باشد یکی اینکه شاید واقعاً تشنه ی حقیقت نیستیم یکی اینکه واقعاً شاید ندانیم باید از چه منابعی و چگونه رفت به سراغ کشف حقایق و یا.... خلاصه ببینید مدت ها پیش من با خود جناب بیداری اندیشه صحبت کردم به نظرم ما نیاز به بخش تحقیق و پژوهش داریم در تالار دیر یا زود در درجه ی اول هم برای بیدار شدن خودمان نه بیدار کردن دیگران این روند کپی پیست کردن مطالب خیلی به نظر حقیر کفایت نمیکند فعلاً یک کلیت از کار رو من خدمت دوستان ارائه میدهم باقیش دیگه برمیگرده به همت خودتون ما در تالار بعضاً با مسائل مواجه میشویم که نیاز داریم برای روشن شدن آن یک تحقیق جامع و مانع انجام دهیم برای اینکار در درجه ی اول باید منابع معتبری داشته باشیم و بعد با یک روش تحقیق کار را به صورت فردی یا تیمی (ترجیه حقیر کار تیمی است) آغاز کنیم در بسیاری از موارد به لطف خدا دوستانی در تالار وجود دارند که یا خود منابع را می شناسند و میدانند برای یافتن جواب فلان مسئله و یا روشنگری در فلان موضوع باید به سراغ چه منابعی رفت و یا با اساتید و بزرگانی در ارتباطند که میتوانند به هر شکل آنها را در رسیدن به منابع درست راهنمایی کنند یک نکته ی بسیار مهم!!!!!!! مهمترین شرط رسیدن به حقیقت در یک کارپژوهشی توحید ، اول رعایت تقوای الهی است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و اینکه حقیقتاً نیت ما از اینها دریافت حقیقت باشد برای انجام بندگی بهتر پروردگار و یاری دین خدا!!!! چرا که خدا میفرماید اگر (دین) خدا را یاری کنید خود خدا هم شما را یاری میکند!! و در این مسیر هم گام به گامش با توکل به خدا و توسل به اهل بیت پیش برویم چون در هر تحقیق و پژوهشی اگر غرض فهم حقیقت به معنای شناخت حق از باطل باشد، بنا به صریح آیات قرآن مهمترین کلیدش داشتن تقوای الهی است خدا می فرماید اگر تقوای الهی پیشه کنید به شما فرقان (قدرت تشخیص حق از باطل) را میدهیم تا انشالله در روند تحقیق و پژوهش شامل نصرت و هدایت ویژه پرودگار شویم با ذکر این مقدمه به نظر حقیر ما در چند مورد و موضوع کلان شدیداً نیاز به تشکیل گروه تحقیقاتی داریم فعلاً من موضوعات اصلی و برخی زیر شاخه های اون رو خدمت شما عرض میکنم تا بعد دوستانی که مایل بودند ابتدا بگن که می خوان در کدوم بخش یا بخش ها فعالیت کنند تا مراحل بعدی رو خدمت دوستان بگم 1- بخش دشمن شناسی: زیر بخش های موضوعی: یهود: کار بر روی آیات قرآن درباره یهود و روایت های ذیل این آیات شریفه در توضیح این آیات و بعد یافتن قرائنی در تاریخ از زمان پیش از اسلام تا همین امروز!!!!!!!!!!!!!! کار بر روی پروتکل های یهود و رابطه ی بین بندهای پروتکل یهودیان و نظم نوین جهانی و تمدن مدرن امروزی و اقتصاد و فساد و غفلت و بی دینی و سست ایمانی تبدیل معروف به منکر و منکر به معروف و کنترل ذهن و برده داری نوین و دین سازی و فرقه سازی (به ویژه شامل وهابیت و بهائیت) و سرگرمی مردم به امور فاقد ارزش حقیقی است مانند ورزش در دنیای مدرن و هنر (موسقی و فیلم و تلویزیون)در دنیای مدرن و پروژه های استار سازی و محبوب کردن چهره هایی که فاقد ارزش حقیقی هستند و کارکردهای اینها برای تغییر فطرت الهی به فطرت نفسانی و ... و سایر کدهایی که در تأیید این مسائل در پروتوکل های یهود است کار بر روی سیر تاریخ یهود و بنی اسرائیل از زمان حضرت یعقوب تا امروز (این سیر تاریخی بسیار مهم است) از منابع اسلامی و قرآنی بسیار میتوان استفاده کرد و همچنین سایر منابع، منتها ملاک اصلی کدهای قرآن و روایات معصومین در باره ی تاریخچه ی یهودیان است در مرحله بعد که بی اندازه مهم است تطبیق دادن کدهای قرآنی و روایی و تاریخی که در مرحله ی اول به دست آمده و کدها و یافته هایی که در مرحله ی دوم به دست آمده بایکدیگر تا تقریباً در بعد دشمن شناسی انشالله به یک دید نسبتاً کلی در عرصه ی دشمن شناسی در باب یهودیان قرار بگیریم فتنه های آخرالزمان: از آنجا که چه بخواهیم و چه نخواهیم با فتنه های هولناک آخر الزمان در ارتباط هستیم و منتظران اگر خود را بیمه نکنند نیاز به یک کار جامع تحقیقاتی هم در این زمینه داریم گام اول: جمع آوری آیات و روایاتی که در باب پدیده ی نفاق به عنوان مهمترین ایجاد کننده فتنه ها و شبهات مؤثرند، ویژگیهای منافقان و تاکتیکهای منافقان و تاریخچه ای از عملیات های جبهه ی نفاق در تاریخ اسلام از قبل از اسلام تا امروز (جبهه ی نفاق از قبل از اسلام شکل گرفته!!!!!!!!) گام دوم: جمع آوری آیات و روایاتی که در باب چگونه گی شکل گیری فتنها های آخر الزمان و راهکارهای در امان ماندن از آنها ذکر شده است و این که تکلیف چیست در این فتنه ها پروژه های شیطانی آخر الزمان (کدهای تمام این پروژه ها در پروتکل های یهود ذکر شده): ضعیف کردن نوع بشر (ایجاد کردن سبکی از زندگی که بشر را به حداقل تحرک در شبانه روز وادار کرده) پروژه ی تغذیه!!!!!!!!!! (جا زدن (NaCl) به جای نمک طعام ، روغن های نباتی (چه طور ممکن است روغن آفتابگردان قیمتش یک سوم تخمه ی آفتاب گردان باشد! آیا این حقیقتاً روغن آفتاب گردان است) چه طور گوشت خوک و گاو و مرغ (که خوک پرندگان است) شده گوشت اصلی مردم جهان پروژه های تولید هورمونی مواد غذایی، چهار فصل کردن مواد غذایی و نوشابه و ماکارونی و سس مایونز و سوسیس و کالباس و شکلات و آدامس و چیپس و پفک و صدها کوفت و زهرمار دیگه که جایگزین اصلی ترین و مفید ترین و واجب ترین مواد غذایی طبیعی مورد نیاز یک بدن سالم است) پروژه سرگرمی!!!!!!!!! (المپیک و جام جهانی ورزش حرفه ای بازی های رایانه ای، صنعت سینما پروژه ی ستاره سازی و استفاده هایی که در جامعه سازی از این ستاره های پوشالی میکنند رابطه ی محبوب کردن اینها و مدیریت جهان) پروژه مدرنیسم!!!!!!!!!!(رویای دروغین زندگی مرفه تبدیل دنیا به بهشت موعود به کمک بهره گیری از تکنولوژی های مدرن و افزایش آنترورپی کره ی زمین و پروژه ی نیاز سازی و آرزوهای دراز) پروژه ی طب مدرن!!!!!!! (تقابلها و تمایزات طب مدرن و طب سنتی و جهانبینی های نهفته در پشت این دو نوع طب) تلویزیون (بد است یا خوب است ، تاریخچه ی شکل گیری آن انگیزه های پیدا و پنهان ارتباط کنترل ذهن و تلویزیون) جایگاه سحر و جادو در دنیای مدرن ( کدهای اساسی برای تحلیل بر اساس آیات و روایات) زندگی به سبک جهانی چه اشکالی و ارتباطی با حیات ایمانی دارد و رابطه ی کفر و ایمان و تکنولوژی و سبک زندگی چیست؟ بر اساس آیات قرآن و روایات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (یک مقاله ی حیرت انگیز از شیخ عباس قمی صاحب مفاتیح الجنان خوندم در این زمینه) زیر مجموعه ی جاهلیت مدرن: زنان مذهبی فمنیست (دین التقاطی در آخرالزمان) زنان آخرالزمانی مسلمان و ویژگیهای آنها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! زنان مسلمان و موحد و مهدوی حقیقی بر اساس آیات و روایات مردان آخرالزمانی و تفاوت آنها با مردان مهدوی بر اساس آیات و روایات خانواده های آخرالزمانی و تفاوت آنها با خانواده های مهدوی بر اساس آیات و روایات زیر مجموعه ی ویژگی های یاران امام زمان: در روایت ها آمده که مسبحات قرآن ارتباط مستقیم دارند با امام زمان و یاران امام زمان سوره های اسرا - حدید - حشر - صف - تغابن - اعلی - جمعه با این رویکرد یک گروه تحقیقاتی میخوام که کدهایی حیرت انگیز و بسیار گره گشا از خود امام زمان و وظایف و ویژگیهای یاران امام زمان و دشمنان امام زمان را برطبق ایات و رویات استخراج کنند و انشالله مقالاتش پیاده سازی شود و مقدمه ای هم بشود برای عمل ما بر طبق این کدهای اصلی موارد که در ذهن حقیر است برای تبدیل شدن به پروژه ی تحقیقاتی بسیار زیاد است منابعش را هم میدانم حال دیگر عملیاتی شدن آن به همت دوستان بستگی دارد و عنایت پروردگار منتظرم |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده هم کار پژوهشی در این تالار واجبه.
من خودم اگه بتونم تو زمینه دشمن شناسی-یهود میتونم کمک کنم. ولی دو تا مشکل وجود داره 1. من خودم به شخصه تا حالا کار پژوهشی تخصصی انجام ندادم و مطمئنم خیلی از رفقا هم مثل من کار پژوهشی نکردند و راه و روش کار پژوهشی رو نمیودند. 2. درس و دانشگاه |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به شدت موافقم حاج علی
و قبلا هم موافق بودم در تاریخ ۳۰/آذر/۸۹ این موضوع را مطرح کرده بودم ایجاد هسته ی پژوهشی - کاربردی در تالار |
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱/دی/۹۰ ۱۸:۲۴)soldier نوشته است: یک سوال شما تشنه باشی آب نمیخوری چون درس دانشگاه داری مسئله درس و دانشگاه نیست حقیر هم زمانی دانشجو بودم و به زودی مجدداً وارد جرگه ی دانشجویان خواهم شد حقیر هم از صفر شروع کردم و چیزی از کار پژوهشی نمیدونستم اگر حقیقتاً تشنه باشید با همان نکات کلیدی که گفتم باید بهش توچه داشت انشالله میگم باید چه کرد اگر یک طرفه شدید (کنایه از حقیقتاً طالب حقیقت شدن) منابع رو خدمت شما معرفی میکنم در عرصه کار در مورد یهود منتها تعیین کنید که محور کار رو می خواهید قرآن و روایات بگیرید یا تاریخ یا پروتکل های یهود؟ یاکار ترکیبی؟ بعد من یکسری موضوع ریز به شما در مورد این مسئله میگم و منابع هم معرفی میکنم و کار شما شروع میشه مثلاً نقش مستقیم یهود در حادثه ی عاشورا از کوفه تا شام و از قبل از نهضت امام حسین تا بعد از آن پروژه های یهود قبل از مبعث رسول اکرم یا مهمترین ویژگیهای یهودیان در قرآن چیه یا مصادیق تاکتیکهای پیاده سازی شده ی یهود در پروتکل ها در زندگی روزمره ی امروز ما چیه یا رابطه ی بین آیات قرآن و پرتکل های یهود یا رابطه ی یهود و سحر جادو از دیرباز تا امروز یا.... |
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۰ ۱۸:۴۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یکی از مسایل مورد علاقه جوانان عرفان نظری و عملیست
اگر دوستان علاقه دارند در این زمینه شروع کنیم به حرکت ... یا علی (علیه السلام) چون بدون راهنمای ورزیده خواندن کتب نگاشته شده دردی را دوا نمیکند و تحیر خواهان را به دنبال دارد |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۰ ۱۸:۵۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱/دی/۹۰ ۱۸:۲۶)aftab2014 نوشته است: به شدت موافقم حاج علی بله میدانم برادرم به نظرم دیگه بیش از جایز نیست من یک نفر هم که پایه باشد کار رو باهاش شروع میکنم البته همین الان هم مشغول کار تحقیقی هستم منتها دیگه خودم به تنهایی نمیتونم این همه آدم در این تالار پایه عمل که میرسه نمیدونم رفقا کجا میرند شرمنده این جور میگم ها ولی خوب مطالعه ی مستمر و هدفمند از ملزومات بیداری اندیشه است در کنارش برنامه ی عملی خود سازی هم نیاز است که بسیار مهم است البته خود حقیر در این زمینه خیل ضعیف هستم از بهترین تاپیک های تالار کارگاه معنوی است و ختم قرآن و زیارت عاشورا و.... خلاصه باید تکانی بدهیم با حلوا حلوا دهان شیرین نمیشه (۱/دی/۹۰ ۱۸:۴۵)وحید110 نوشته است: یکی از مسایل مورد علاقه جوانان عرفان نظری و عملیست شما راهنمای ورزیده سراغ دارید؟ پیشنهادتان چیست؟ مقدمه ی عرفان اول تهذیب نفس و کسب اعتقادات درست است، تا اعتقادات درست نشود و اخلاق حمیده کسب و صفات رذیله زایل نشود حرف از عرفان زدن .... گام اول عرفان هم همین مسائل است تلاش برای تحصیل اعتقاد درست و تهذیب نفس و ما در همین مقدمات مانده ایم و در این شرایط حرف از عرفان زدن مقادیری... |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من باب این که حد اقل با مبانی نظری صحیح عرفان شیعی اشنا شویم و بدانیم که اصلا عرفان یعنی چه؟
کشف و کرامت است ؟ خواب دیدن است ؟ طی العرض است ؟ مکاشفه است؟ توحید است؟ اصلا توحید چیست؟ توحید به کجا میرساندمان ؟ معرفت نفس چیست؟ و .... بعد ان شا الله مقدماتی که باید رعایت شود و از خدا هدایت تقاضا شود که خدا هادی و دایم الفیض است ... یا حق |
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام.انشاالله که ما هم بتوانیم کاری انجام بدهیم. بنده نه به تنهایی بلکه به عنوان یک گروه 8 نفره اعلام آمادگی میکنم فقط تا آخر امشب فرصت میخوام تا برای انتخاب موضوع با سایر افراد گروه که عموما هم از اعضای همین تالار هستند مشورت کنم. در پناه حق باشید. |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اجتناب السیئات اولی من اکتساب الحسنات. هر چقدر هم که انسان سعی کند اعتقادات درست داشته باشد یا خصلت نیکو کسب کند، یک کار زشت، کلش را هوا می کند. خراب می کند. پا می شوی می روی هیات کلی سینه می زنی بعد در خانه سر یک چیز کوچک با همسر یا والدین پرخاش می کنی همه اش را هوا می کنی...
اما لازمه ترک زشتی ها، رصد و شناخت آنها در وهله نخست و استمداد (ایاک نستعین) و کار کردن برای دفع آن است. منی که نمی دانم ویژگی های شخصیتی ام چیست و کدامشان زشت و خراب است، چطور می خواهم خودم را اصلاح کنم تا به معرفت نایل شوم (و وارد وادی عرفان شوم)؟ اما لازمه آن شناخت خویش و به بیان بهتر رصد خویش، نظاره کردن حالات خویش است و حساب کشی. در این نظارت و کنترل، در این ایستگاه ایست و بازرسی اگر مستمر (و روزانه) باشد، وجه نخست معرفت نفس محقق می شود: من می فهمم، با تمام وجودم، که سراسر عجز و نیاز و دست خالی و بی بهره ام. چیزی را مالک نیستم. نه نفعی را. نه ضرری را. نه حالی را. نه اندیشه ای را. نه حتی اینکه از چه چیز خوشم می آید. و به سمت چه چیز جذب می شوم. بعد که این دست خالی و روی سیاه خودم را "وجدان" کردم، از سطح حرف و شعار، نه به سطح عقیده و باور، که به سطح درک و شعور و احساس این خصایص در خود رسیدم، و اگر عقب نکشیدم، و با تمام وجود خواستم، و بر این خواهش "صادق" بودم می یابم در قبال نیاز محض، بی نیازی محض، و در قبال فقیر محض، غنی محض، و در قبال زشتی و تاریکی و نابسمانی خویش، زیبایی و نور و نظام مندی (حکمت) ایی است که از آن یگانه موثر این عالم است و هم اوست که پرورنده آنات و لحظه ها و فکرها و جاری کننده فیض ها و مقلب قلب ها و احساس و اندیشه هاست... اهدنا الصراط المستقیم الصراط الذین انعمت علیهم غیر المغضوب علیهم و الضالین و کدامین نعمت که انسان به آن انعام شود، از نعمت ولایت برتر است؟! راستی حاج علی، بالاخره به کار تحقیقاتی رسیدی. خدا خیرت دهاد. و در بهشتت کناد. نمی دونم چه کمکی بتونم بکنم اخوی. دوست دارم کاری کنم ولی هنوز بی سر و سامان و بی سر و بی دست "راه" نشدم... حالا یه صحبت هایی می کنیم ببینیم چکاره حسنیم!؟ (صداقت رو داشتی؟! می گن النجاه فی الصدق... و در ضمن به هوای سراب و بی توشه آدم راهی نشه بهتره )
|
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
یک تیم هم میخوایم برای کار بر روی اصول اعتقادی شیعه
بسیار کار این گروه مهم است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مسائل بسیار مهمی در این باب مطرح است توحید حقیقی از نظر شیعه چیست رابطه ی ولایت و توحید رجعت و شفاعت اصالت و اولویت در درجه ی اول با اعتقاد قلبی است یا عمل حب و جایگاه آن در ایمان ولایت در قرآن ولایت از زمان هبوط آدم تا قیامت کبری اسما و صفات خدا و معانی آنها و چگونه گی تحصیل معرفت حقیقی به کمک این اسما و صفات عالم ذر و برزخ و معاد نبوت و امامت راهکارهای عملی تبدیلی دانسته ی عقلی به باور قلبی روند تبدیل ایمان به کفر و یا کفر به ایمان اقسام کفر و ایمان در قرآن چیست و.... و مباحثی تخصصی مهدوی و مباحث تخصصی اخلاقی و عبادی خلاصه خیلی گسترده است |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محبوب ترین مدیر بیداری اندیشه سال 1393 | sarallah | 39 | 19,248 |
۲۴/بهمن/۹۶ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: فنا |
|
| عهد نامه ی اعضای تالار بیداری اندیشه!!! | علی 110 | 79 | 33,042 |
۲۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۳۹ آخرین ارسال: III I III |
|
| در خواست مادر علی 110 از بچه های تالار بیداری اندیشه | علی 110 | 42 | 18,240 |
۳/آبان/۹۲ ۱:۴۶ آخرین ارسال: azade |
|
| روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه | mohamad | 7 | 4,845 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۳۳ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|
| فراخوان برای ثبت نام در گروه های پژوهشی | hsmoa | 0 | 1,324 |
۴/آبان/۹۱ ۲۰:۳۵ آخرین ارسال: hsmoa |
|
| فراخوانی برای تشکیل گروه ترجمه ی تالار بیداری اندیشه! | علی 110 | 13 | 7,584 |
۱۳/بهمن/۹۰ ۱:۱۸ آخرین ارسال: freewish |
|

)