کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در خواست مادر علی 110 از بچه های تالار بیداری اندیشه
۱۱:۵۸, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
نمیدانم شاید این تاپیک حقیر خلاف مفررات تالار باشد، بدیهی است که در این صورت مدیریت مجاز به حذف یا ادغام این تاپیک است
دوستان لطفاً کسی به هیچ وجه سوالی در این مورد بیش از توضیحی که اینجا داده ام از حقیر نپرسد چه به صورت عمومی و چه به صورت خصوصی
فقط در این حد خدمت شما عرض کنم که برای خانواده ی ما یک مشکل بسیار بسیار جدی پیش آمده است که امروز مادر بنده ضمن صحبت با من پشت تلفن ناگهان بغضشان ترکید Sad و در حین اشک ریختن از من خواست که در تالار درخواست التماس دعا بگذارم برای دوستان ایمانی خود
گفتند نذر و بیمه ی امام زمان کردند و دست به دامن شهید آوینی شده اند برای حل مسئله و خیلی خیلی التماس دعا دارند
راستش تا کنون اینقدر مادرم را مضطر و دلشکسته ندیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مادر است دیگر....
و نگران فرزند...
شرمنده حقیرِ کمترین هم خاک پای مادرم هستم و امر ایشان را انجام دادم از دوستان هم التماس دعای شدید دارم برای حل این مشکل یسیار جدی که برای ما پیش آمد کرده است
باز هم پوزش می طلبم اگر خلاف قوانین تالار عمل کردم
راستش درخواست عاجزانه مادرم بود
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Night moans ، Mohammad Trust ، Fatemeee ، میلاد.م ، مجید املشی ، mahpare ، MohammadSadra ، sarallah ، sagheb ، ELENOR ، Justice Bringer ، Night_World ، aboutorab ، آلاله ، حسن عزتي ، مصباح ، Farzaneh ، ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، Admirer ، مجتبی110 ، خیبر110 ، parisan ، Tolou ، Asma ، آیلار ، zryy ، در جستجوی سختی ، help me ، ali0077 ، Ramin_Ghn ، mohammadhadi ، heaven ، Hadith ، AFG Shia ، غربت تشیع ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، ali.khm ، aminmostafavi65 ، fiftynine ، Sakineh ، مهرومه ، FN_AntiZionism ، ilidin ، مهسان ، meshkat ، Havbb 110 ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، ســــــاقی ، Bahar ، جویای حقیقت ، farzad313 ، fatemeh zahra ، وحید110 ، فرشته مهربون ، soshiant ، محیصا ، سرباز منتظر ، منادی حق ، black ، Agha sayyed ، عبدالرحمن ، فرمیسک ، ZaHrA110M ، fatemeh ، مهدی2012 ، بیداری اندیشه ، ساقی ، yamin ، MAHDI59 ، medad.sefid ، بیداری12 ، aleerz ، مرتاح ، أین المنتظر ، دیدگاه نوین ، bagheri4 ، warior ، ترنم ، سجاد313 ، سید هادی ، mahdy30na ، علمدار133 ، SAViOR ، salman313 ، دل خسته ، jafar ، fafa* ، لبخند خدا ، ضحی ، مفقود الاثر ، Aryha ، seiied ، انصارالمهدی ، مجنون الحسین ، آیات ، حسین14 ، Patriot ، سیمرغ ، مکیال ، علی امینی ، azade ، رمز شب ، حضرت عشق
۱۲:۰۱, ۳/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۲:۰۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #2
آواتار

علی گرامی...

مطمئن باشید دعای خیر بچه های گل بیداری اندیشه متوجه شما و مادر بزرگوارتان خواهد بود...
از خداوند متعال و رئوف میخواهم به حق صاحب امضایم، که این مشکل حل گردد.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، مجید املشی ، Night moans ، sagheb ، ELENOR ، Justice Bringer ، aboutorab ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، Farzaneh ، ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، مجتبی110 ، Tolou ، آیلار ، در جستجوی سختی ، help me ، heaven ، AFG Shia ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، fiftynine ، Sakineh ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، Bahar ، farzad313 ، منادی حق ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، بیداری اندیشه ، ساقی ، مرتاح ، warior ، ali0077 ، سجاد313 ، mahdy30na ، علمدار133 ، fafa* ، آیات
۱۲:۱۳, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۳/مهر/۹۲ ۱۱:۵۸)علی 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
نمیدانم شاید این تاپیک حقیر خلاف مفررات تالار باشد، بدیهی است که در این صورت مدیریت مجاز به حذف یا ادغام این تاپیک است
دوستان لطفاً کسی به هیچ وجه سوالی در این مورد بیش از توضیحی که اینجا داده ام از حقیر نپرسد چه به صورت عمومی و چه به صورت خصوصی
فقط در این حد خدمت شما عرض کنم که برای خانواده ی ما یک مشکل بسیار بسیار جدی پیش آمده است که امروز مادر بنده ضمن صحبت با من پشت تلفن ناگهان بغضشان ترکید Sad و در حین اشک ریختن از من خواست که در تالار درخواست التماس دعا بگذارم برای دوستان ایمانی خود
گفتند نذر و بیمه ی امام زمان کردند و دست به دامن شهید آوینی شده اند برای حل مسئله و خیلی خیلی التماس دعا دارند
راستش تا کنون اینقدر مادرم را مضطر و دلشکسته ندیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مادر است دیگر....
و نگران فرزند...
شرمنده حقیرِ کمترین هم خاک پای مادرم هستم و امر ایشان را انجام دادم از دوستان هم التماس دعای شدید دارم برای حل این مشکل یسیار جدی که برای ما پیش آمد کرده است
باز هم پوزش می طلبم اگر خلاف قوانین تالار عمل کردم
راستش درخواست عاجزانه مادرم بود
اللهم عجل لولیک الفرج

شنیدم خود ائمه برای حل شدن مشکلشون به مادرشون Heartمتوسل میشدن پس:

خدایا به آبروی مادرمون زهرا(سلام الله علیها) مشکلشون به بهترین شکل حل بشه...

ایشون و همه کسایی که مشکلی دارن......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، aboutorab ، MohammadSadra ، ELENOR ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، Farzaneh ، ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، مجتبی110 ، Tolou ، آیلار ، در جستجوی سختی ، heaven ، AFG Shia ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، fiftynine ، ilidin ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، Bahar ، جویای حقیقت ، منادی حق ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، بیداری اندیشه ، mahdyshr ، مرتاح ، سجاد313 ، mahdy30na ، fafa* ، آیات
۱۲:۱۴, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
اللهم عجل لولیک الفرج

ان شاا... مشکل حل بشه ان شاا..

«حتما دعا میکنیم»

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، aboutorab ، ELENOR ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، Farzaneh ، ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، Tolou ، در جستجوی سختی ، AFG Shia ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، fiftynine ، Sakineh ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، Bahar ، جویای حقیقت ، منادی حق ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، بیداری اندیشه ، مرتاح ، mahdy30na ، آیات
۱۲:۱۴, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، aboutorab ، rahbin ، ELENOR ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، Farzaneh ، ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، Tolou ، در جستجوی سختی ، AFG Shia ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، fiftynine ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، Bahar ، جویای حقیقت ، منادی حق ، عبدالرحمن ، مهدی2012 ، بیداری اندیشه ، مرتاح ، mahdy30na ، آیات
۱۲:۱۷, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
==============
یا علی ....

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، Farzaneh ، ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، مجتبی110 ، Tolou ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، fiftynine ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، جویای حقیقت ، منادی حق ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، مرتاح
۱۲:۲۳, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام

اللهم عجل لولیک الفرج

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، ELENOR ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، Farzaneh ، ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، مجتبی110 ، Tolou ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، fiftynine ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، Bahar ، جویای حقیقت ، منادی حق ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، مرتاح ، آیات
۱۳:۰۹, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، fiftynine ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، Bahar ، جویای حقیقت ، منادی حق ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، مرتاح ، mahdy30na ، آیات
۱۳:۲۹, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، مجتبی110 ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، fiftynine ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، Bahar ، جویای حقیقت ، منادی حق ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، mahdy30na ، آیات
۱۳:۴۶, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله
با عرض سلام
ان شاء الله هر جور که صلاحه مشکلتون حل بشه...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، Tolou ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، fiftynine ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، Bahar ، جویای حقیقت ، منادی حق ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، mahdy30na ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]