کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه
۹:۳۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
مولا علی (علیه السلام) می فرمایند:
هر کس یک کلمه به من بیاموزد، بنده و غلام او خواهم شد.

با سلام خدمت همه بچه ها تالار بیداری اندیشه
همانطور که می دانید امروز 12 اردیبهشت مصادف با شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم می باشد.
خواستم از این فرصت استفاده کنم و دوستان تالاری خودم که در این مدت چیزهایی زیادی از ایشان یاد گرفتم ام، تبریک بگم.

[تصویر: moalem.jpg]

مخصوصا جنابان: علی110، "بیداری اندیشه"، MESSENGER ،MAHDI59 و سایر دوستانی که در این فهرست گنجانده نشده اند.

ان شاء الله همه دوستان تالار بیداری اندیشه مورد توجه خداوند قرار گیرند.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، میثاق ، میلاد.م ، yektasepas ، soshiant ، بیداری اندیشه ، یا صاحب الزمان ، حسن.س. ، یاوران مهدی ، sarallah ، Hadith ، منادی حق ، fatemeh ، ترنم ، وحید110 ، حسن عزتي ، SAViOR ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، Havbb 110 ، Night moans ، Admirer ، شهیدطیبه واعظی ، عبداللهی ، مجید املشی ، Farzaneh ، بچه شیعه ، شیدا ، MESSENGER ، fazel ، سید ابراهیم ، ZaHrA110M ، nafas ، مجنون الحسین ، ANTI satan ، Agha sayyed ، fiftynine ، رضوانه
۱۰:۰۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

منم از همه اعضای محترم تالار بیداری اندیشه که واقعاً تو مدت فعالیتم ازشون چیزای زیادی یاد گرفتم تشکر کنم.
[تصویر: rose.png]

نه فقط مطالب و نظرات این بزرگواران، که متانت در رفتار و گفتارشون و... برای من درس زندگی بوده و هست.

خدارو شاکرم بخاطر نعمتی که بهم داده و توفیق بودن در کنار بچه های مخلص بیداری اندیشه رو نصیبم کرده.

ان شاءالله همیشه در پناه حق، موفق و سربلند و پاینده باشید.

برای سلامتی و عاقبت به خیری همه این بزرگواران بخصوص اساتید محترم تالار، لطفاً یه صلوات بفرستید...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، بیداری اندیشه ، یا صاحب الزمان ، حسن.س. ، یاوران مهدی ، منادی حق ، fatemeh ، ترنم ، وحید110 ، mohamad ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، Night moans ، شهیدطیبه واعظی ، عبداللهی ، مجید املشی ، Farzaneh ، شیدا ، MESSENGER ، سید ابراهیم ، fiftynine ، رضوانه
۱۲:۲۴, ۱۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
واقعا بچه های اینجا (ب جز من ) همه یه پا معلم هستن Smile

RoseRoseRoseRoseمعلم ها روزتون مبارک RoseRoseRoseRose
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، منادی حق ، fatemeh ، ترنم ، وحید110 ، mohamad ، میثاق ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، Night moans ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی ، عبداللهی ، مجید املشی ، Farzaneh ، شیدا ، MESSENGER ، سید ابراهیم ، fiftynine ، رضوانه
۱۳:۰۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
با سلام بر همه دوستان تالار بیداری اندیشه. من هم روز معلم را به همه کسانی که حق بزرگی بر گردن ما دارند تبریک می گویم. در مدتی که در این تالار بودم خیلی چیزها یاد گرفتم ولی متاسفانه حرف زیادی برای گفتن نداشتم. خداوند متعال را شکر می کنم که توفیق آشنایی با شما دوستان عزیز و این تالار نورانی و مبارک را به این بنده سراپا گناه و اشتباه عطا نمود.

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما. در پناه حق زنده و پیروز باشید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mohamad ، یا صاحب الزمان ، یاوران مهدی ، میثاق ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، ترنم ، Night moans ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی ، عبداللهی ، مجید املشی ، Farzaneh ، شیدا ، MESSENGER ، سید ابراهیم ، fiftynine ، رضوانه
۱۶:۱۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۱۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:مولا علی (علیه السلام) می فرمایند:
هر کس یک کلمه به من بیاموزد، بنده و غلام او خواهم شد.
بسم الله الرحمن الرحیم.
البته اگه انسانی وجود داشته باشه حکیم تر ، و دانایی داشته باشه که علی (علیه السلام) ندونه ، که نیست.
استاد مطهری هم بی جهت نام شهید رو به خودش نگرفته! حالا که آثارش رو میخونم میبینم چه نوری بوده در ظلمات زمین ، چه تعابیر و علم بالایی.

آدم به شدت ناراحت میشه و حسرت میخوره که تو دوره این انسان های عالم نبوده و نتونسته در کنارشون باشه و ازشون بهره ای ببره.

ولی انسان خوب و دوست صالح هم یچیز دیگس و حس خیلی خوبی برام داره ، ممنون از همه شما معلمان بیداری که هر سخن شما آموزشی بوده برای من.Heart روزتون مبارک.

من واقعا خوشحالم که در کنارم هستید و همیشه دعا می کنم پیشم بمونید و تنهاتر ازین نشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، یاوران مهدی ، میثاق ، منادی حق ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی ، عبداللهی ، ترنم ، مجید املشی ، Farzaneh ، وحید110 ، شیدا ، MESSENGER ، سید ابراهیم ، fiftynine ، رضوانه
۱۹:۵۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6

بنده یک معلم هستم با 19 سال سابقه تدریس
مطالب جالبی در اینجا برای آموختن هست
از شنیدن نظرات دوستانم بسیار خوشحال می شوم
و از اینکه بعضی از دوستانم را بطور عمومی یا خصوصی راهنمایی می کنم بسیار خوشحالم
امیدوارم که همگی خوشبخت باشید و مهدوی
از همسنگر عزیزی که این تاپیک را ایجاد کرده قدردانی می کنم .
و به عنوان پدر بزرگ تالار عرض می کنم که بنده نیز همچنان محتاج راهنماییها و ارشادات تمامی خواهران و برادران خود می باشم .
به امید ظهور مولا و سرورمان خیلی خیلی خیلی زود صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مرغ باغ ملکوت ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، سدرة المنتهی ، Farzaneh ، منادی حق ، رمز شب ، وحید110 ، شیدا ، MESSENGER ، شهیدطیبه واعظی ، فاطمه خانم ، میثاق ، حسن عزتي ، سید ابراهیم ، یا صاحب الزمان ، fiftynine ، ali0077 ، رضوانه
۱۲:۱۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت همه عزیزان و دوستان خوبم در تالار بیداری اندیشهHeart

بنده نیز به نوبه خودم این ایام و روزها رو تبریک عرض میکنم و تشکر ویژه دارم از همه عزیزانی که از قلم شان،اندیشه هایشان و مطالعه ارسالاتشان درس ها،نکات و پند یات آموختم.

ان شا الله که مورد توجهات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)بوده و پیروز باشید.

RoseRoseRose

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، یا صاحب الزمان ، مجید املشی ، Farzaneh ، میثاق ، سدرة المنتهی ، عبداللهی ، شیدا ، منادی حق ، بیداری اندیشه ، fiftynine ، رضوانه
۱۲:۳۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
مبارکه Smile

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، یا صاحب الزمان ، مجید املشی ، Farzaneh ، میثاق ، سدرة المنتهی ، عبداللهی ، شیدا ، منادی حق ، بیداری اندیشه ، fiftynine ، رضوانه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]