|
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و همسنگران گرامی هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم با یه عالمه التماس دعا خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه همین.... همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند: http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3 بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۱, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
خوش به حال همتون.
مديونين اگه دعامون نكنيد. برادر رامين ميشه از طرف من خاك بقيع رو ببوسين. علي آقا برادر چيكار كردي كه اين طوري بابرنامه ريزي فشرده طلبيدنت؟! تو يه ماه چندتا زيارت؟! خوشا به سعادت همتون. در موقع بيكاري اگه حوصله داشتين ماهاروهم يه يادي كنيد. ممنون |
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
نکته ی اول
رامین عزیزم اولاً شما ما رو حلال کن ثانیاً برادرم ملتمسانه از شما میخواهم بقیع یه عرض ادب خاضعانه و خاشعانه از طرف حقیر نسبت به ائمه ی بقیع داشته باشید و یه عرض ادب هم نسبت به خانوم ام البنین سلام الله علیه و اما بعد میرسیم به مسجد النبی اونجا به دو نفر سلام بنده رو برسونید خاضعانه رسول الله و خانوم فاطمه ی زهرا به خانوم فاطمه ی زهرا اگه میشه بگید (رامین یه دعای ویژه برات کنار گذاشتم زیر قبه ی امام حسین ، پس یه مرامی بگذار این پیغام مرا به خانوم فاطمه ی زهرا برسون) بگو علی 110 رو اگه میشه اجازه بدید که در مسجد الحرام با یه نفر که خودشون میدونن کیه بیعت کنه و بر سر این بیعت ابالفضل گونه پایداری کنه!!!!!!!!!!!!! و اما مسجد الحرام! اونجا هم اگه راه داشت و اگه خود خدا حقیر رو به یادت انداخت بگو خدایا این علی 110 رو یه کاری کن که راضی بشه به رضای شما!!!!!!! یه دعای ویژه إن شاء الله برات کنار گذاشتم زیر قبه ی امام حسین خدایا آیا میشود من و نجف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا امیرالمومنین روحی فداک دوستان مشغول جمع آوری دعا های شما هستم نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حیف زیر قبه ی امام حسین دارم میرما (إن شاء الله) حاجتمند نبود بگید که هر چی من بیشتر برای شما دعا کنم شاید به من حقیر فقیر سراپاتقصیر هم به واسطه ی دعا برای شما عزیزان نظری بیافکنند! |
|||
|
|
۰:۲۰, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱۹:۱۰ توسط نسیم.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
هوالحق
علی آقا و آقا وحید ان شاالله که سفرتون پرخیرو برکت و بی خطر باشه نمی دونم اینقدر دعا و التماس و خواهش دارم که توش غرق شدم و گفتنش برام خیلی سخته... خدا خودش بهتر میدونه اگه زحمتی نیست برامون(من و همسرم) دعاکنین به اون چیزایی که میخوایم برسیم... برام دعا کنین خدا معرفت و محبتش رو بیشتر روزیمون کنه ... دعا کنین راه رو گم نکنیم و به سلامت به مقصد برسیم... دعا کنین دین و دنیا واخرتمون سلامت بمونه...دعا کنین رنگ زندگیمون رنگ خدایی باشه و ... و... و... سلام ما رو به مولاهامون برسونین... که ما هم دلمون اونجاست ![]() ![]() توفیق رفیق راهتون باشه ان شاءالله خیلی خیــــــــــــــــــــــــــــــلی التماس دعا |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام علی جان
آقاجان ما توی سایت بیشتر از همه شما رو رنجوندیم حلالمون کنید ، ان شاءالله سلامتون رو می رسونم ، اصلا از پست بالا یه پرینت می گیرم می برم با خودم خیالت جمع ![]() در مورد دعا برای بنده حقیر اون هم کــــجا ... سرزمین عشق و محبت و ایثار ... غافلگیرمون کردی..!! التماست می کنم ما رو هم فراموش نکنی ... نمی خوام قَسَمت بدم لطف کن آقایی کن و آخر همه دعاهات این بنده حقیر ذلیل ضعیف رو هم یادی بکنن خیلی دلم می خواد برم کربلا ولی علاوه بر اینکه لیاقت پیدا نکردم عذری هم دارم که نمی تونم ، شما نائب الزیاره ما باش ان شاءالله ما هم در حد وسعمون جبران می کنیم اگر سایر دوستان عزیز هم دعای خاصی دارن می تونن همینجا مطرح کنن خوشحال میشیم ، اگر هم خصوصی هست با پیام خصوصی پیغامشون رو بدند چون از همگی پرینت میگیرم و عین جملشون رو همونجا می خونم یا مولا |
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۰:۵۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
برادران عزیز ، حسابی اشک ما رو در اوردید..... نمیدونم چی باید اینجا بگم ولی گفتنی ها رو انشاالله خصوصی خدمتتون عرض خواهم کرد....
فقط دعا برای این تالار هم فراموشتان نشود.... بنده مکه که بودم ، کمتر از همه برای خودم دعا کردم و از خدا خواستم که افراد دیگری رو نایب الزیاره کند تا دعام از زبان اونها باشه.... |
|||
|
|
۱:۱۱, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱:۱۳ توسط hajiali.m.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام
این پست رو زدید که دل ما رو بسوزونید................ خوش به سعادت همتون..لیاقت دارید که طلبیده شدید.............. دعا میکنم همتون سفرتون بی خطر باشه....... واین سفر شما رو هر چه بیشتر به خدا و اهل بیت نزدیک تر کنه.........آمین اگه یادتون موند من روهم فراموش نکنید............. خوش باشی آقا با زائرات خوش بگذره با مسافرات |
|||
|
|
۶:۱۷, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۶:۲۷ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۱ ۴:۱۹)ساقی نوشته است: سلام ااقا رامين خوش به سعادتتون شما هم عازمين و اقا وحيد و على اقاااااااال هم كه نمك ميرزين رو زخم ما تو اين شبها فقط ميگم التماس دعا بگین : این بندت میگه من را به معنی واقعی نهفقط به زبان به عمل هم شیعه و منتظرآقامون ،مخلص و مقرب درگاهه خودش قرار بده و از رحمت و کرامت خودش مرا بی نیاز کنند ببخشید اگر یکم زیاد گفتم یکمیش صحبت با خدا جون بود که گفتم خالی کنم خودمو .یادتون نرم آقا وحید,علی اقااااااااااااا در پناه خدا و امام زمان(عج ) دوستان برای اینکه به سلامت برن و برگردن، یادتون نره صلوات بگین : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین بین یدیه اللهم عجّل لولیک الفرج |
|||
|
|
۹:۱۰, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام برتمامی دوستان.
انشاالله خداوند همه ی ما را لایق دیدن کعبه و مسجدالنبی و قبرستان بقیع و حرم امام حسین کنه. ما که لیاقت نداشتیم. قاچاقی رفتیم. دلیل بر اثبات مدعامون هم برای خودمون زیاده. بهترین دعایی که برای شما علی آقا و آقا وحید میتوانم بکنم این است که انشاالله با معرفت زیارت کنید، حقیر یک درخواست دارم از شما و آن این است که کنار ضریح امام حسین که هستید عرض کنید این حقیر (بنده) به شدت محتاج دعای اولش وقتی که کعبه رو دید است به شدت. خوشا به حالتان. یاعلی |
|||
|
|
۹:۳۲, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۱ ۰:۳۵)Ramin_Ghn نوشته است: اگر سایر دوستان عزیز هم دعای خاصی دارن می تونن همینجا مطرح کنن خوشحال میشیم ، اگر هم خصوصی هست با پیام خصوصی پیغامشون رو بدند چون از همگی پرینت میگیرم و عین جملشون رو همونجا می خونم خوش به سعادتتون آقا رامین انشا الله سفر شما هم پر از توفیق و خیر و برکت باشه فقط اگه زحمتی نیست اونجا اسممو بیارین که روحم خیلی خیلی ملتمسه خدا خودش میدونه چی میخوام و چیکار باید بکنه یک دنیا تشکر |
|||
|
|
۱۰:۰۱, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علی آقا و آقا وحید بزرگوار انشاءالله زیارتتون مورد قبول باشه و زائر مهدی فاطمه باشید انشاءالله.......... رفتید به دیدار مولا علی و آقا امام حسین و آقا اباالفضل العباس ... سلام این حقیر رو هم برسونید و بگید که با وجود بی لیاقتی، ما هم آرزوی دیدار داریما ................ به مولا علی بگید که تو عمل اینطور نیستم اما خیلی خیلی خیلی دوسش دارم .................... و به امید و آرزوی دیدارش انتظار لحظه ی مرگ رو می کشم...................... برای منم دعا کنید لطفا .... دل پری از دنیا دارم ..... که اگه نظر نکنن بهم زیان دیده ی دنیا و آخرت خواهم بود ......... اگه میشه برای شفای همه ی بیماران و مادرم مخصوص دعا کنید ......... من با بیمارا سر و کار دارم، واقعا رنجی که میکشن برام خیلی دردناکه ......... نمیدونم شاید چون آرزو کردم هیچوقت از کربلا برنگردم اونا هم نمیطلبن منو برا پابوسی ...! آخه اونجا موندگار شدنم لیاقت میخواد...... من دل و عملم کوچیکه اما آرزوهام خیلی بزرگتر از قد و هیکلمه ........!! دیگه خودتون تو این یکی استادین، برا فرج آقا، و اینکه یه یار صد در صدی براش بشیم و برا خودش تربیتمون کنه و آخرش قربانی راه و رکاب خودشون بشیم ........ مخصوص مخصوص دعا کنید ......... آقا رامین از شما هم التماس دعا دارم، دو سال پیش قرار بود برم مکه، به عنوان فعال فرهنگی دانشگاه، با وجود فشردگی زمان و سنگینی بخشام، تمام کاراشو کردم، ساک هام رو گرفتم، کتابام، حتی تا چادر مشکی هدیه ش رو، پاسپورتم هم آماده شد، اما نمیدونم چطور شد که آخرش فقط با یه جمله که مدارکتون ناقصه موندنی شدم........... به زبان بهتر ردم کردن، نفهمیدم چرا رد شدم ......... حالا که شما زائر این سرزمین مقدس هستین سلام منم برسونید به پیامبر دوس داشتنیمون، به فاطمه ی زهرای معصوممون، به ائمه ی بقیع ..... و از همه واجبتر به آقا امام زمانمون ................. انشاءالله که شما هم زائر مهدی فاطمه بشید ....... شمارو به خدا دعا کنید مارو هم قاطی و هم رنگ خودشون بکنند ................. دنیا بدون اونا رنگ زندگی و حیات نداره به خدا ........... ما بدون صاحبمون خیلی تو این دنیا غریبیم، یا آقامونو بفرستن یا مارو ببرن کنارش ............. جون مادرت بیا ای پسر خون خدا یا دعا کن که بشم من دیگه مهمون خدا
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی مراسم و یادبود شهدا | fafa* | 5 | 2,710 |
۱۳/بهمن/۹۴ ۹:۱۰ آخرین ارسال: fafa* |
|
| خاطرات زیارتی | Agha sayyed | 30 | 19,493 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| لطفاً اطلاع رسانی کنید:قرائت دسته جمعی دعای فرج،ساعت 23:00 | meisamtiger | 6 | 3,961 |
۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Night_World |
|
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,696 |
۱۳/دی/۹۱ ۸:۵۹ آخرین ارسال: میلاد.م |
|