|
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و همسنگران گرامی هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم با یه عالمه التماس دعا خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه همین.... همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند: http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3 بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۴۸, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۹۰ ۲۱:۰۵)علی 110 نوشته است: اما سخنی با زائر کربلا ان شاءالله علی آقا به دیده منت سلام شما را میرسانم جواب سلام واجبه ! ان شاءالله جوابش سلامتی و عافیت باشد برای مادر گرامیتان . از طرف پدر شما هم دو رکعت نماز خواهم خواند ان شاءالله . خدا به همه بچه های گل این تالار سلامتی بدهد و زیارت کربلا ان شاءالله این سفر دوم منه اما اگه بدونید چه حالی دارم کلی همسفر اهل دل دارم همه اهل بیداری ! حدیثی از یکی از معصومین علیهم السلام به ذهنم اومد : اگر خدا برای کسی خیری بخواهد دوستان شایسته ای نصیب وی خواهد کرد . |
|||
|
|
۱۰:۰۵, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۶/اسفند/۹۰ ۱:۳۸)neda نوشته است: از همه دوستان خوبم التماس دعا دارم... اما اینجا کسی نمیره حرم امام رضا ع؟؟؟؟ خیلی دلم میخواد فقط چند دقیقه، چند دقیقه روبروی حرمش بایستم... سلام کنم.... و بگم ممنون آقاجون، تا ابد وام دارت خواهم ماند... نمیدونید چقدر دلم براش تنگ شده..... بسم الله الرحمن الرحيم من فردا دارم ميرم حرم اما رضا ( ع ) البته به اتفاق يكي از دوستان اگه لايق باشيم نايب الزيارة هستيم و هر بار كه بريم زيارت سلام شما رو هم ميرسونيم مخصوصا دوست عزيزم كه خصوصي براتون زيارت ميكنه . ندا جان شما هم يه قولي به من و ايشون دادي .... ![]() سر قرارمون يادت نره هم سلاممون رو برسوني و هم برامون دعوتنامه كربلا بخواي التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خوش به حال همه کسایی که میرن زیارت و...
ما که دلمون لک زده برای یه زیارت و بدجور گرفته خیلی ما رو دعا کنین خیلی |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
میگن زیارت رفتن توفیق می خواد ....
اره هم توفیق می خواد و هم همت می طلبه .... دوستان دعا در حق همدیگه رو برای براورده شدن دعای خودمون از یاد نبریم . التماس دعا |
|||
|
|
۱:۵۲, ۲۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۰ ۱:۵۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برادران و خواهران عزیزم ، امروز ظهر بنده عازم مکه مکرمه هستم و انشاالله که نایب الزیاره ی همه شما عزیزان باشم.... با بعضی ها که خیلی کله گرفته بودم خصوصی حلالیت طلبیدم ولی اینجا به صورت عمومی از همه ی شما عزیزان میخواهم که اگر خوبی بدی چیزی دیدید از بنده حلال بفرمایید..... اشک نمیذاره دکمه های کیبرد رو ببینم..... نمیدونم چی دیگه باید بگم! خدا نگهدار ، سال نو همه تون هم پیشاپیش مبارک باشه. التماس دعا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۲:۰۲, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
وااااااااااااااااااااااای.
دلم برای اون فضا خیــــــــــــــــی تنگ شده. خوش به سعادتت. وقتی داری از مدینه میری بیرون، نمیتونی از اونجا دل بکنی. همش مناره های مسجد النبی رو نگاه میکنی و اشک میریزی. وقتی وارد مسجد الحرام میشی، بهت میگن سر ها رو به پایین باشه و هیچکی به کعبه نگاه نکنه. یکسره میرین سجده. دعا میکنین: اولین دعات ظهور آقامون باشه. تو بقیه دعاهات هم یه یادی از ما بکن. التماس دعا فراوان. |
|||
|
|
۲:۴۵, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
چشم ، به نیابت از همه ی سفارش کنندگان دعا میکنم انشاالله....
البته در باره ی دعاهایی که باید بکنم قبلا با علی 110 مشورت کردم.... و در مورد ظهور آقا قرار شد دعا کنم که آقا ازمون راضی باشه.... (چون شخصا شرایط جامعه رو هنوز محیا برای ظهور نمیدونم ولی ما باید تا میتونیم ظهور رو بیاریم نزدیک....) |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آخرین باریه که من میام تالار.... خدا نگهدار
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
التماس دعا ؛ ما رو هم دعا کنید .
خدایا بقیه همسنگرای ما رو هم بطلب و بعد از اونا این لیاقت رو نصیب ما هم بفرما . الهی امین . |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام شهدا طلبیدند و دوباره داریم میریم دیدارشون. ان شا الله امروز بعد از ظهر راهیم. حلالم کنید یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی مراسم و یادبود شهدا | fafa* | 5 | 2,714 |
۱۳/بهمن/۹۴ ۹:۱۰ آخرین ارسال: fafa* |
|
| خاطرات زیارتی | Agha sayyed | 30 | 19,507 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| لطفاً اطلاع رسانی کنید:قرائت دسته جمعی دعای فرج،ساعت 23:00 | meisamtiger | 6 | 3,963 |
۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Night_World |
|
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,700 |
۱۳/دی/۹۱ ۸:۵۹ آخرین ارسال: میلاد.م |
|