کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.31 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان و همسنگران گرامی
هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند

ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم
فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم

با یه عالمه التماس دعا

خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم

و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست

همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت
همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه
همین....
همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد

گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند:
http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3

بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا
تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده

تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا
بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، در جستجوی سختی ، fazel ، nasimesaba ، saloomeh ، یا ثارالله ، yamin ، خادم الامام ، Hadith ، Havbb 110 ، abas_341 ، meshkat ، فاطمه خانم ، shafagh_mah ، میلاد.م ، وحید110 ، Amirsaeed ، تازه مسلمان ، حسن.س. ، Ramin_Ghn ، r_bashiri89 ، nafas ، Tolou ، mhvvhm ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، حلما ، محب الزهرا ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، یاشار ، yektaparast ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، حسام+ ، Mohammad Trust ، فاطمه الزهرا ، سرباز سید علی ، iman-s ، فدک زهرا ، باهتول ، hesam110 ، mohammad reza ، netlog36 ، یاســین ، ترنم ، بیداری12 ، Patriot ، seyed313 ، black ، محمداحسان ، جویای حقیقت ، نگار ، hajiali.m ، azade ، revenger ، Farzaneh ، ساقی ، m.hossein ، jafarpour ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، farzad313 ، AMINI ، ali.khm ، علی امینی ، SARA 2020 ، *مهاجر* ، راحیل ، منادی حق ، MANI110 ، ali0077 ، عبدالرحمن ، Night moans ، مصباح ، آلاله ، sagheb ، help me ، یا امام رضا ، مجنون العباس ، fiftynine ، سیمرغ ، عبداللهی ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، fafa* ، السا ، لبخند خدا ، خادمة الزهرا ، صبح صادق ، رضوانه ، mahyamatin ، مجنون الحسین ، مجید املشی ، Night_World ، soora ، mahdy30na ، میثاق ، حوریه سادات ، آفتاب ، Nmm ، Bamdaad ، افشین ، شیدا ، نرگس مهدوی ، ماحی ، انتصـار

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۹, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام عرض شد
به توفیق الهی إن شاء الله چند روزی میروم سفر زیارتی
قم و...

دعاگویتان هستم
به خصوص همسنگرانم در گردانهای علی بن ابیطالب و سید الشهدا و عباس بن حیدر و امام رضا را
و هر که دل در گرو یوسف فاطمه دارد
یا علی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، فاطمه خانم ، میلاد.م ، Reza14 ، انتصـار ، Havbb 110 ، EMPERATOR ، fazel ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، yamin ، boghz ، rastin ، Seyed Mohsen ، Hadith ، یا صاحب الزمان ، nasimesaba ، saloomeh ، abas_341 ، ساقی ، وحید110 ، nafas ، نسیم ، ANTI satan
۱۷:۱۰, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
من رفتم
باشد که بازگردم
اما نه مانند آنچه که در موقع رفتن بودم
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، أین المنتظر ، میلاد.م ، Reza14 ، یا ثارالله ، مسافر ، yamin ، boghz ، Seyed Mohsen ، یا صاحب الزمان ، nasimesaba ، abas_341 ، ساقی ، nafas ، نسیم ، Farzaneh
۳:۳۶, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
اگر سلب توفیق نشویم
بنده و یکی از برادران ایمانیم عازم سفری هستیم
در پایان فروردین ماه
برادران و خواهران ایمانی
فکر کنید ببینید میخواهید زیر قبه ی امام حسین چه دعایی بکنم از طرف شما دوستان و همسنگرانم
البته بعد از فرج آقا که صدر دعای همه ی ماست
حضور اندک بنده را هم برای خدمتگذاری تا آن پایان فروردین ماه را ببخشید
یا علی
خدایا نوکرتم
به همه گفتم که ما رو سلب توفیق نکنی
رفقا دعا کنید سلب توفیق نشیم
دعاهای شما هم إن شاء الله از زیر قبه ی آقا امام حسین قرائت بشودHeart
به این میگویند بازی برد برد
خدا را شکر که مولایم علی شد!!!!!!
دلم برای نجف داره .........
چه بگویم
خدا حافظ و نگهدار همه ی ما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، meshkat ، وحید110 ، میلاد.م ، fazel ، saloomeh ، Reza14 ، أین المنتظر ، حلما ، nasimesaba ، یا ثارالله ، Marziyeh ، yamin ، nafas ، Tolou ، نسیم ، Havbb 110 ، Agha sayyed ، یا صاحب الزمان ، ANTI satan ، taleb ، abas_341 ، Farzaneh
۴:۱۴, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
گویا سعادت بزرگی نصیب بنده حقیر شده و ارزوی به دل مانده مان دارد اجابت میشود

2 تا 110 ها دارند میروند کربلا

بنده و علی اقا همسفریم و از شدت ذوق زیارت بنده در پوست خودم نمیگنجم

کربلا اولی هم هستم !

جان مولا دعا کنید زیارت مقبولی باشد و هر کدام دعای خاصی مد نظر دارید پیام خصوصی یا همینجا بدید تا ببرم بی اندازم توی ضریح

بنده هم تا اخر همین ماه کم پیدا هستم .

تا چند روز بعدش هم ناپیدا

دعا کنید رفقا برای من و حلالم کنید

دعا کنید زیارت و دعای ما قبول شود Wink

خخیییللییی التماس دعا HeartHeartHeart

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، meshkat ، میلاد.م ، fazel ، saloomeh ، Reza14 ، أین المنتظر ، حلما ، nasimesaba ، shakiba ، یا ثارالله ، Marziyeh ، yamin ، nafas ، Ramin_Ghn ، Tolou ، نسیم ، Havbb 110 ، محب الزهرا ، Agha sayyed ، یا صاحب الزمان ، ANTI satan ، Farzaneh
۴:۱۹, ۱۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۴:۲۸ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام
علی آقا , آقا وحید خوش به سعادتتون برادر دوستان میان اینجا فقط دله ما را میسوزونین ، ناگفته نمونه خوش بحالتون خوش به سعادتتون،لیاقت دارین شما یا پیدا کردین که دارین میرین زیارت کربلا ....نمیدونم چی بگم
دردو دلم با خدا: خدایا لایق نیستم یعنی چقدر من بدبختم یا اوضعام به هم ریخته هست قسمتم نمیشه ، همونی هم که دلم به زیارتش خوش بود سه سال از دست دادم چرا لایق نبودم قدر ندونستم خودت بهتر میدونی که همون هم از دست دادم شاید هم برای خیر خودم بوده نمیدونم فقط خدا جون قسمت منم بکن به زودی زود که خیلی مشتاق شدم برای زیارت کربلا ....
علی آقا , آقا وحید بردار رفتین انجا یادت نره برای منم دعا کنین
اینجا ناشکری نشه یجورای چطور بگم خیلی مضطرم بالا سری خودش در جیران هست فقط یه دعا گو مثل شما و جا مثل کربلا لازم دارم که خوب بشم انشاالله اگر فراموش نشدیم قسمتم بود دعا بشم که انشاالله که دعا میشم فقط ،
بگین : این بندت میگه من را به معنی واقعی نهفقط به زبان به عمل هم شیعه و منتظرآقامون ،مخلص و مقرب درگاهه خودش قرار بده و از رحمت و کرامت خودش مرا بی نیاز کنند
ببخشید اگر یکم زیاد گفتم یکمیش صحبت با خدا جون بود که گفتم خالی کنم خودمو .یادتون نرم آقا وحید,علی اقااااااااااااا
در پناه خدا و امام زمان(عج )
برای اینکه به سلامت برین و برگردین
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
و لعنة علی اعدائهم اجمعین
و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج

دوستان برای اینکه به سلامت برن و برگردن، یادتون نره صلوات بگین :
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
و لعنة علی اعدائهم اجمعین
و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، fazel ، Reza14 ، حلما ، nasimesaba ، یا ثارالله ، yamin ، nafas ، علی 110 ، Ramin_Ghn ، Tolou ، نسیم ، Havbb 110 ، Agha sayyed ، ANTI satan
۸:۲۵, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
گفتم ببینمش مگرم درد اشتیاق
ساکن شود بدیدم و مشتاق تر شدم

علی آقا و آقا وحید 110

ان شاءالله زیارت مقبولی نصیب و روزی شما باشد . تازه آمدم ولی ....

این غریبی شکسته است مرا در وطنم .

التماس دعای فرج ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، وحید110 ، أین المنتظر ، ساقی ، حلما ، nasimesaba ، یا ثارالله ، yamin ، Marziyeh ، nafas ، علی 110 ، Ramin_Ghn ، Tolou ، Reza14 ، نسیم ، Agha sayyed ، fazel ، ANTI satan
۱۸:۴۴, ۱۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۸:۴۵ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #27
آواتار
علي آقا ، آقا وحيد

خوش به حالتون و خوش به سعادتتون

التماس دعاي مخصوص ، دعا بفرماييد در حق اين حقير كه طلبيده بشم و مشكلاتي كه سر راه رفتنم هست ، آسون بشه .

الهي آمين.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، یا ثارالله ، yamin ، nafas ، وحید110 ، علی 110 ، أین المنتظر ، Reza14 ، نسیم ، fazel
۱۹:۳۴, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #28

به نام خدا

سلام

خوش به حالتون . ميشه رفتيد اونجا ، دعا كنيد منم برم ...
چند وقتيه خيلي دلم هواي كربلا رو كرده .. تا حالا نرفتم..

پيچيده شميمت همه جا اي تن بي سر
چون شيشه عطري كه درش گم شده باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nafas ، وحید110 ، علی 110 ، یا ثارالله ، Ramin_Ghn ، أین المنتظر ، Reza14 ، nasimesaba ، نسیم ، حلما ، Agha sayyed ، fazel
۰:۵۱, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

باز هوای علی(علیه السلام)، هوای حسین(علیه السلام)، هوای عباس(علیه السلام)... و ناله های یک مادر(سلام الله علیها)......

ای خدا.... تو شاهدی که رفتم تا خودم را بیابم، اما دلم را نیز گم کردم.....

حرفهایم که زیاد است....
فقط اگه میشه هر جا رفتید سلام رسان من باشید...

و وقتی دستهایتان را به شبکه های ضریح امام حسین(علیه السلام) گره زدید بگید
ندا گفته: آقاجون، من فقط به امید دعایی که زیر قبه شما کردم زنده ام... فراموشش نکنید....

اگه شب جمعه کربلا بودید، سلام مرا هم به مادر(سلام الله علیها) برسونید...
یه دنیا ممنون....
با تمام وجودم از خدا میخواهم بهترین آنچه را که به زائرین عزیزانش میدهد به شما عطا نماید....

در پناه حق

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، أین المنتظر ، وحید110 ، yamin ، nasimesaba ، نسیم ، حلما ، Agha sayyed ، fazel ، Farzaneh
۱:۰۲, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم و رحمةالله

دوستان ان شاءالله اگر عمری باشد بنده هم 3 اردیبهشت عازم سرزمین وحی ، خانه خدا هستم ، از همه دوستان که از بنده حقیر رنجیدن عاجزانه طلب عفو و بخشش دارم ، حدیث داریم هر کسی آقایی کند و لطف بفرماید و از اشتباهات بندگان ضعیف و ذلیل خداوند متعال همچون بنده حقیر گذشت کند خداوند رحیم هم گناهان ایشون رو می بخشن ، بعضی وقتها این نفس صاحب مرده کار دست آدم میده .. کمی ازش غافل میشی سوار آدم میشه!! امان از دستش ؛ فعلا قصد دارم نقدا از جناب آقای وحید 110 و علی 110 همینجا و جلوی حضار التماس بخشش کنم که اگر از این جوان کم تجربه رنجیده خاطر شدن به بزرگی خودشون حلالمون کنن و آن شاءالله در سفر زیارتیشون حقیر رو هم دعا بفرماین که ما هم لیاقت زیارت کربلا و ضریح حضرت آقا امام حسین علیه السلام رو پیدا کنیم که مخصوصا در این ایام شهادت خیلی دلم تنگ کربلاست. بنده هم قول می دم در مکه یک دعای ویژه با اسم برای دوستانی که بنده رو حلال کردن ( دوستانی که عنایت می کنند و بعد از حلالیت زیر این پست تشکر می زنن) یه پرینت از همین پست میگیرم و با خودم می برم مکه ان شاءالله و جلوی خانه خدا اسم تک تکشون رو می برم و ملتمسانه و عاجزانه طلب عفو و بخشش از خداوند متعال می نمایم ، خاطرم هست کدوم یک از عزیزان رو رنجوندم حالا مقصر بنده بودم یا نه بماند ولی باید روبوسی کنیم و از گذشته ها عبرت بگیریم و بندازیمشون سطل آشغال(منظورم گذشته هاست) ... Smile

امید است که هممون بعد از سفر زیارتی عزممون رو بیش از پیش جزم کنیم و با عنایات و الطاف الهی ان شاءالله در این جهاد اکبر پیروز میدان باشیم تا در مقابل امام زمانمون سرافکنده نباشیم

منتظر حضور سبزتان هستیم Wink
یا مولا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، أین المنتظر ، Tolou ، وحید110 ، Reza14 ، yamin ، nasimesaba ، علی 110 ، MAHDI59 ، حلما ، Havbb 110 ، hajiali.m ، saloomeh ، rastin ، zarati313 ، Admirer ، بیداری اندیشه ، mohamad ، paradise ، Agha sayyed ، fazel ، Hadith ، parisan ، ANTI satan ، taleb ، ali.khm ، ترنم ، abas_341
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]