|
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و همسنگران گرامی هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم با یه عالمه التماس دعا خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه همین.... همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند: http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3 بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۸, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه زائرای گرامی تالار خصوصا برادران محترم Ramin_Ghn و علی110 و وحید110. اگر به خاطرتان ماند حقیر رو هم دعا کنید. سلام تالار و من را به پیامبر رحمت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، حضرت زهرا(سلام الله علیها)، امام علی (علیه السلام) ، امام حسن (علیه السلام) و امام حسین (علیه السلام) و بقیه امامان بزرگوارمان خصوصا آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برسانید. اگر بزرگواری میکنید و دعای خاصمان را هم به خاطر می سپارید، (فقط اگر جایی وقت و حوصله کردید) برای حقیر دعا کنید که جزو فراموش کاران قرار نگیرم و از بزرگی که بهش نزدیک ترین بخواین که بهم یادآوری کنه عهد و پیمان رو... راستی نه کربلا رفتم نه مکه......پدر و مادرم رو هم دعا کنید که عاقبت بخیر بشن اگر شرایط (وقت و حوصله) برقرار نشد خواهشا خود را به زحمت نندازید. سپاس فراوان إن شاءالله زیارت با معرفتی داشته باشید خدا به همراهتان |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
من و دل کندن از دلبر محاله دلم با دلبررم در شور و حاله با این آقا به این خوبی ندانم کی گفته کربلا رفتن خیاله... اللهم ارزقنا توفیق الزیاره الحسین علیه السلام عرض سلام خدمت علی آقا و آقا وحید.انشاالله که سفرتون بی خطر باشه و زیارتتون مورد قبول حضرت حق قرار بگیره. یه خواهش ازتون داشتم،لطف کنید از طرف حقیر قسمت سلام زیارت عاشورا رو یک مرتبه روبه روی ضریح آقا امام حسین علیه السلام قرائت بفرمایید و بگید آقا مریم گفت : آقاجان خوبا رو میطلبی مگه بدا دل ندارن؟ یه دنیا تشکر. |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
آه.............
سلام رفقا ماهم رفتیم جنوب و با کوله باری از خاطرات اومدیم،کاش میشد آدم خوبی میشدم گه گاهی طی الارض میکردم میرفتم جنوب ![]() راست میگم،شوخی نمیکنمااااااااااااااااااا یاد لحظه لحظه هاش بخیر،یاد دوکوهه،گردان تخریب،فکه،هویزه،طلائیه(آخ:صدای قلبمو شنفتم که میگه یاد غروبای طلائیه بخیر یاد سنگر شهدا که به راحتی میشد بوی خوششونو حس کرد ،حضورشونو حس میکردم حس میکردم که نماز و دعا میخونن صدای رگبار گلوله و...............) یادمه تو شلمچه رفتم کنار سیم خاردارا نشستم یه ساعت و نیمی با یه شهیدی که نمیشناسم درد دل کردم فقط میدونم اون شهید بزرگوار عاشق حضرت زهرا بود چون تا نشستم اونجا یه یه ربع نیم ساعتی با صدای ضعیف و خسته یـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــازهرا،یازهرا یازهرا جان و تکرار میکردم آه...؟آدم وقتی از اون جاها برمیگرده تازه میفهمه که کجا رفته بود و میهمان کیا بود ولی اون چیزی رو که تو این سفرم یاد گرفتم و بهش یقین دارم اینه که شهدا همیشه به یاد ماهستن واین ما هستیم که ازشون غافلیم با تمام وجود حس میکردم که شهدا از رفتن ما ناراحتن و دلشون برا ما تنگ میشه شب آخر که خوابیده بودم با یه صدایی پاشدم صدای یه اهنگ غمگین بود چنان سوزناک بود که کم مونده بود گریه کنم با خودم گفتم چرا نصفه شب این آهنگو گذاشتن نمیگن ملت خوابن اذیت میشن صبح پاشدم به دوستام گفتم گفتن ما صدایی نشنیدیم حالا اون آهنگ هرچی باشه از خستگی زیاد باشه که تو گوشم میپیچیده یا تو خواب دیدمش یا هر چیز دیگه چنان تاثیری بمن گذاشت که.............................................. آه..........منم دعا میکنم شهید علم الهدی از خدا حاجاتمونو بگیره.بچه ها التماس دعا شدیدا.منو وقت نمازاتون فراموش نکنین و اگه به سفرهای زیارتی رفتین من و امثال منو دعا کنین ما که تازه کاریمو ...............! |
|||
|
|
۷:۴۴, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
التماس دعای واقعی و فراوان دارم
یا علی مدد |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۲۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۲:۴۶ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۱ ۱:۰۲)Ramin_Ghn نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمبسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم السلام علیکِ یا بنت رسول الله یا فاطمة الزهرا رامین عزیز ؛ میدانی زمانی در مدینه خواهی بود که ایام فاطمیه دوم است؟؟؟ میدانی شب شهادت خانوم در بقیع بودن یعنی چی ؟؟؟ میدانی کبوتر حرم شدن و بال زدن در بقیع چه لذتی دارد؟؟؟ میدانی خدمت آقا رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسیدن و عرض تسلیت گفتن چه توفیقیه؟؟؟ اینها رو گفتم تا دل خودم بسوزه ، تا دل خودم پر بکشه ، برسه به مدینه النبی، کنار قبر ریحانة النبی ؛ حلالیت چیز خوبیه ، آدم رو سبک میکنه اما این بنده حقیر و برادر کوچک همه بچه های گل تالار ، از هیچکس چیزی به دل ندارم که بخوام حلال کنم . انشاالله رامین عزیز و همه دوستان هم از برادرشان چیزی به دل نداشته باشند. اگر حرفی زده میشود تنها از روی دلسوزی است ، برای بالنده شدن ، از روی دوستی است و محبت . باور کنیم که همه یکطرفیم ، بانظرات و حرفهای مختلف اما همه با یک هدف خدایی شدن . رامین جان حالشو داشتی یه طواف به نیت همه بر و بچه های تالار انجام بده .حال خوبی بهت میده . و اما دو دوست بزرگوار تالار ، دو 110 ی، هر دو شیفته و عاشق ، هر دو در پی مرادشان مهدی . یکی وحید و دیگری علی ؛ مدیونین جلوی ایوون طلای آقام علی ، وسط بین الحرمین ، بین دو ضریح کاظمین ، تو حرم عسکریین ، جلو سرداب سِر مَن رای ، تو محراب مسجد کوفه ، تو مقام حضرت صاحب تو مسجد سهله ، ... دعا نکنین همه بچه های تالار و غیر تالار رو ، چه اونایی که التماس دعا دارند و چه اونهایی که خبر از این تاپیک ندارند، همه و همه رو دعا کنین ، اون آخراش ، ما رو هم یاد کنین کلی منت گذاشتین سرمون . خداوندا ! این دوستان و همه زیارت کنندگان را تو خود حافظی و مراقب ، توفیقشان ده تا با دلی مملو از عشق الهی و با توشه ای خدایی باز گردند ، انشاالله . برگشتید یه سری هم به این تاپیک بزنید ، خوشحال میشیم خاطراتتان را بخوانیم. خاطرات زیارتی دوستدار همه بچه های گل و مهدی طلب تالار، آقا سَیّد. ربّنا ! حوّل حالنا الی احسن الحال اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۱ ۱:۰۲)Ramin_Ghn نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم به نام خدا برادر بزرگوار برامون دعا كن تو ايام فاطميه ؛ كه كنار پسر فاطمه هنگام اذان سحر جمعه ايي از سال جديد پشت ديوار بقيع قامتمان قد بكشد به دو ركعت نمازي كه نثار گنبد برپا شده ي حضرت زهرا (سلام الله علیها) بكنيم.. |
|||
|
|
۰:۰۹, ۲۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم ارب الحسین
از همه ی عزیزانی که عازم سفرهای زیارتی هستن التماس دعای فراوان دارم امیدوارم سفری پر از خیر و برکت و سلامتی داشته باشین یا حق |
|||
|
|
۰:۳۰, ۲۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام .دعا کنید تمام کسایی که زیارت آقا آرزوشون توفیق نصیبشون بشه مخصوصا این حقیر وخانوادم.
من رفتم ولی چه رفتنی .از اون موقعی که بر کشتم قلبم در فشار وفقط میگم تشنه ی آب فراتم ای عجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۲۱/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۹ توسط taleb.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام
بچه ها من وقت نکردم همه ی مطالبو بخونم اونایی رو هم که خوندم زائراشون رفته و برگشته بودن و من التماس دعا بهشون نگفته بودم. بچه ها از امروز به بعد هرکی رفت زیارت التماس دعا شدیدا. |
|||
|
|
۱۰:۰۷, ۲۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
آقا من داره دلم از جا كنده ميشه براي كربلا و نجف.
خواهشا دعا كنيد. دلم براي مدينه و مكه هم خيلي تنگ شده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی مراسم و یادبود شهدا | fafa* | 5 | 2,705 |
۱۳/بهمن/۹۴ ۹:۱۰ آخرین ارسال: fafa* |
|
| خاطرات زیارتی | Agha sayyed | 30 | 19,484 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| لطفاً اطلاع رسانی کنید:قرائت دسته جمعی دعای فرج،ساعت 23:00 | meisamtiger | 6 | 3,959 |
۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Night_World |
|
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,693 |
۱۳/دی/۹۱ ۸:۵۹ آخرین ارسال: میلاد.م |
|