|
فاتحه
|
|
۱۹:۲۹, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
راستش یه کار های خوبی که تو این فروم راه افتاده ختم قران در هر هفته یا خوندن زیارت عاشورا و البته فرستادن صلواته اما من هم می خوام یه کاری بکن که همون طوری که ما زنده ها از این تالار فیض می بریم یه کاری کنیم که رفته گان به دیار باقی هم یه فیضی ببرن
![]() آره دوستان هر کی این تاپیک رو می خونه اول یه دقیقه سکوت کنید و بعد یه فاتحه برای : 1- تمام شهدای ایران زمین که در راه دفاع از وطن و ناموس به شهادت رسیدن مخصوصا شهدای هشت سال جنگ تحمیلی 2- امام خمینی ( ره ) و تمام رهبرانی که برای ابادانی این کشور از جان خودشون گذشتند 3- برای تمام عزیزانی که یه روزی در بین ما بودن و الان نیستند مثل دوستان - اقوام و .... 4- همه ی کسانی که مستحق فاتحه خوندن هستن و الان از یاد من رفته اند در پایان فکر کنم همه ی اشخاص رو در نظر گرفتم پس شروع کنید ![]() پ.ن : منظورم این که تو دلتون فاتحه بگید ها
|
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۳, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اهم اهم
![]() دوستان گویا این تاپیک رو یادشون رفته درسته ؟؟؟ ![]() ![]() چیز خاصی نمی گم فقط : یک دقیقه سکوت می کنیم و بعد با صلواتی بر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ال محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَلَمِينَ
الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ مَلِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيرِْ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَ لَا الضَّالِّينَ |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان آخر هفته ها رو كه يادتون نرفته :
(۳/آذر/۹۰ ۱۸:۲۹) نوشته است: اول یک دقیقه سکوت می کنیم و بعد با صلواتی بر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ال محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اهم اهم باز پنجشنبه ای دیگر
![]() امروز چون اینترنتم داره تموم می شه زود این یه پست تو این تاپیک زدم که خدای ناکرده بد قولی نکرده باشم ![]() (۳/آذر/۹۰ ۱۸:۲۹) نوشته است: |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۱۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۲۰:۰۰ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ممنون بابت این پست زیبایی که گذاشتین.امیدوارم بیشتر از این پست دیدن کنن که فاتحه ها بیشتر بشه
![]() ![]() بعضی از دوستای من که متولد 1366-1367بودن چند سالیه فوت کردن.اگه زحمتی نیست یه لطفی بکنین یه فاتحه براشون بفرستین. |
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسمه رب الشهدا و الصدیقین
در واقع این یک ارزش قدیمیه در اسلام که مامسلمانان هر شب جمعه برای اموات علمای دین خودمون شهدا و فراموش نکنیم ![]() به نیت مومنینی که کسی رو ندارند فاتحه فرستیم . |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۲۳:۳۲ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با سلام
![]() (۱۵/دی/۹۰ ۱۹:۵۷)1366 نوشته است: بعضی از دوستای من که متولد 1366-1367بودن چند سالیه فوت کردن.اگه زحمتی نیست یه لطفی بکنین یه فاتحه براشون بفرستینمن این کار رو براتون انجام می دم ولی از این به بعد خودتون هم می تونید این کار رو بکنید : (۳/آذر/۹۰ ۱۸:۲۹) نوشته است: پ.ن : اولا این که می خوام بگم این کار تنها فقط مخصوص من نیست و همه ی دوستان می تونند هر پنج شنبه واسه عزیزانشون فاتحه بخونند. پس از شنبه ی آینده منتظر همکاری شما هستیم ![]() دوما : (۱۵/دی/۹۰ ۱۸:۱۲)Gryffen نوشته است: امروز چون اینترنتم داره تموم می شه زود این یه پست تو این تاپیک زدم که خدای ناکرده بد قولی نکرده باشم ![]() ![]() ![]() رفتم یه شارژ دوباره خریدم ![]() نمی تونستم جمعه رو تو فروم نباشم ![]() فقط به خاطر دوستان
|
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۲۳:۵۲ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان اين هفته مادربزرگ من به رحمت خدا رفت . زن بسيار درستكار و مومنه اي بود . و امشب اولين پنج شنبه عزاشونه . ![]() براي شادي روح ايشون و تمام شهداي اسلام و اموات خودتون ، 3 صلوات و فاتحه اي قرائت كنيد . التماس دعا |
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۰ ۰:۱۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
امشب بیاین یه فاتحه هم برای شادی روح عالم ربّانی،شیخ جعفرآقا مجتهدی،بخونیم...
البته سالگرد فوت یا تولدشون نیست.. بی مناسبت... |
|||
|
|
۰:۲۵, ۱۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۰ ۰:۲۷ توسط خادمة الزهرا.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اعوذ بالله من الشیطان رجیم بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ |
|||
|
|
۲:۱۰, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستای خوبم
ازتون خواهش می کنم برای مادربزرگم یه فاتحه بخونید و دعا کنید دعا کنید با حضرت زینب محشور بشه تقریبا یک ساعت پیش فوت شد |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برای شادی روحشان فاتحه ای قرائت کنیم | حقیر | 9 | 3,696 |
۱۷/آبان/۹۱ ۲۱:۱۲ آخرین ارسال: heaven |
|

![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)

![[تصویر: 8m69aqvd1ftpxqoq0c3.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/8m69aqvd1ftpxqoq0c3.jpg)