|
فاتحه
|
|
۱۹:۲۹, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
راستش یه کار های خوبی که تو این فروم راه افتاده ختم قران در هر هفته یا خوندن زیارت عاشورا و البته فرستادن صلواته اما من هم می خوام یه کاری بکن که همون طوری که ما زنده ها از این تالار فیض می بریم یه کاری کنیم که رفته گان به دیار باقی هم یه فیضی ببرن
![]() آره دوستان هر کی این تاپیک رو می خونه اول یه دقیقه سکوت کنید و بعد یه فاتحه برای : 1- تمام شهدای ایران زمین که در راه دفاع از وطن و ناموس به شهادت رسیدن مخصوصا شهدای هشت سال جنگ تحمیلی 2- امام خمینی ( ره ) و تمام رهبرانی که برای ابادانی این کشور از جان خودشون گذشتند 3- برای تمام عزیزانی که یه روزی در بین ما بودن و الان نیستند مثل دوستان - اقوام و .... 4- همه ی کسانی که مستحق فاتحه خوندن هستن و الان از یاد من رفته اند در پایان فکر کنم همه ی اشخاص رو در نظر گرفتم پس شروع کنید ![]() پ.ن : منظورم این که تو دلتون فاتحه بگید ها
|
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۵, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
گويا صاحب تاپيك از غافله عقبه !
براي تمامي شهداي اين خاك و كساني كه به خاطر زنده موندن ايران و ايراني جونشون رو فدا كردن (۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۰۳) نوشته است: یک دقیقه سکوت می کنیم و بعد با صلواتی بر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ال محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پ.ن : مي گم از گوشي پست دادن هم دنگ و فنگي داره ها :دي فقط به خاطر اينكه به وظيفم عمل كنم |
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بیاین امشب یک فاتحه هم برای شادی روح شیخ صدوق(رحمة الله علیه) بخونیم...
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
رای شادی روح شیخ صدوق(رحمة الله علیه) (۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۰۳) نوشته است: یک دقیقه سکوت می کنیم و بعد با صلواتی بر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ال محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ببخشید یه سوال برام پیش اومد این یه دقیقه سکوت به چه معناست؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
امشب یک فاتحه هم برای شیخ رجبعلی خیاط بخونیم...
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
برای شادی روح محیا بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَلَمِينَ
الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ مَلِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيرِْ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَ لَا الضَّالِّينَ[/b] |
|||
|
|
۳:۰۰, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
خيلي دلم واسه عمم تنگ شده
واسه شادي روحش بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَلَمِينَالرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ مَلِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيرِْ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَ لَا الضَّالِّينَ |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۲)تازه مسلمان نوشته است: سلام |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
امشب یک فاتحه هم برای شادی روح آیت الله قاضی بخونیم...
|
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام به همگی ممنون از این تاپیک زیبا.... چقدر سخته باور اینکه بعد از مرگ حتا دیگه اختیار اینو نداشته باشی که یه صلوات بفرستی ... و به اندازه ی یه صلوات محتاج اهالی خواب زده ی دنیا باشی ....... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ..... |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اعوذ بالله من الشیطان رجیم بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برای شادی روحشان فاتحه ای قرائت کنیم | حقیر | 9 | 3,695 |