|
فاتحه
|
|
۱۹:۲۹, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
راستش یه کار های خوبی که تو این فروم راه افتاده ختم قران در هر هفته یا خوندن زیارت عاشورا و البته فرستادن صلواته اما من هم می خوام یه کاری بکن که همون طوری که ما زنده ها از این تالار فیض می بریم یه کاری کنیم که رفته گان به دیار باقی هم یه فیضی ببرن
![]() آره دوستان هر کی این تاپیک رو می خونه اول یه دقیقه سکوت کنید و بعد یه فاتحه برای : 1- تمام شهدای ایران زمین که در راه دفاع از وطن و ناموس به شهادت رسیدن مخصوصا شهدای هشت سال جنگ تحمیلی 2- امام خمینی ( ره ) و تمام رهبرانی که برای ابادانی این کشور از جان خودشون گذشتند 3- برای تمام عزیزانی که یه روزی در بین ما بودن و الان نیستند مثل دوستان - اقوام و .... 4- همه ی کسانی که مستحق فاتحه خوندن هستن و الان از یاد من رفته اند در پایان فکر کنم همه ی اشخاص رو در نظر گرفتم پس شروع کنید ![]() پ.ن : منظورم این که تو دلتون فاتحه بگید ها
|
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۱۱, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بهله بهله
باز هم خودم سراغ این تاپیک اومدم ![]() گویا دوستن اشتیاقی برای این تاپیک ندارند ها ![]() حقیقتش روز پنج شنبه اینترنت نداشتم و امروز م این ایرانسل اینترنتش خراب بود و کلا دردسری داشتیم ما همین جا لازم می دونم بگم که اگر احیانا بنده رو در طول هفته تو فروم دید بناومدم تو فروم و فقط یه سری کوچیک می زنم و وقت پست دادن ندارم این رو گفتم چون این دو روزه چند باری تو فروم دیده شدم و این دیده شدن خدا ی ناکرده باعث برزو سوء تفاهم هاتی نشود ![]() حالا از این حرف ه که بگذریم قول و قرارمون رو فراموش نکنیم : ![]() (۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۰۳)Gryffen نوشته است: این واسه کل اون هایی که الان پیش ما نیستند و این هم برای این استاد شهید که دوستان به رسم یاد بود عکسی رو هم برای ایسشان تدارک دیدند. روحشان شاد
![]() (۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۰۳)Gryffen نوشته است: [b]خدایا چنان کن سر انجام کار تو خشنود باشی ما رستگار[/i] |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۲۹/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۰ ۲۱:۵۵ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
یه کم باز دیر شد
![]() (۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۰۳)Gryffen نوشته است: |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اعوذ بالله من الشیطان رجیم بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
کاش امشب یک فاتحه هم برای شادی روح آیت الله بهجت(رحمة الله علیه) بخونیم..
|
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
فاتحه یادتون نره بچه ها....... اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اعوذ بالله من الشیطان رجیم بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ بچه ها محیا رو هم فراموش نکنید اولین شهید تالار التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با کسب اجازه از خانم تازه مسلمان جهت نقل قول :(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۲)تازه مسلمان نوشته است: موفق باشید و پیروز
|
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۱۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۱۹:۵۰ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
یک دقیقه سکوت می کنیم و بعد با صلواتی بر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ال محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَلَمِينَ
الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ مَلِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيرِْ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَ لَا الضَّالِّينَ خدا همه عزیزانتونو بیامرزه.اگه زحمتی نیست واسه دوستای من که دستشون از دنیا کوتاهه فاتحه بخونید .التماس دعا
|
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
امشب یک فاتحه هم برای آیت الله انصاری(رحمة الله علیه) بخونیم..
|
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشیطان رجیم بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
فاتحه یادتون نره بچه ها....... اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اعوذ بالله من الشیطان رجیم بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برای شادی روحشان فاتحه ای قرائت کنیم | حقیر | 9 | 3,695 |