کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی اثار امینم(eminem)
۲۰:۴۶, ۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه کاربران و دوستان عزیز

یک چیز جالبی درمورد امینم یا همون سلطان هیپ هاپ به چشمم خورد که دیدم جای بحث داره

امیدوارم که به جواب درستی برسیم

چند وقت پیش برای بار هزارم داشتم فیلم مایل هشت (8 mile ) که امینم در اون نق اول هست رو می دیدم که به یه چیزی برخوردم که ضدحال بدی برام بود

این عکس شماره 1
[تصویر: eminem1.jpg]
اینم عکس شماره 2
[تصویر: eminem2.jpg]
این عکس شماره 3
[تصویر: eminem3.jpg]
(تمام عکس ها واسه یک سکانس و از چند زاویه است)

و یک چیز مهم تر در موزیک تیتراژ پایانی فیلم در دقیقه دو و ده ثانیه موزیک که میگه

the souls escaping-through this hole that its gaping-this world is mine for the taking make me king as we move toward a new world order a normal life is boring ...

روحم داره فرار می کنه از تو دهن بازم دنیا پیش روی منه تا فتحش کنم منو پادشاه کن حالا که داریم به سمت نظم نوین جهانی پیش میریم یه زندگی معمولی خسته کنندس

[تصویر: eminem4.JPG]

آیا اینا می تونی دلیلی برای فراماسون بودن امینم باشه؟؟
میشه گفت همه ی آهنگاشو گوش دادم و نصف بیشتذشو حفظم و خیلی برام مهمه که فراماسون هست یا نه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، oO DaViD Oo ، mohammad74 ، mhklord ، Amir ، سدرة المنتهی ، hadi_shj ، Maysam-1st ، kahf ، سجاد_ف ، vahrakan ، a GOOD EMIN3M ، nasimesaba ، ztb ، Aurora

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۱, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #61
آواتار
من الان چند ساله طرفدار امینمم و تا حالا ب این چیزایی ک شما گفتین فکرم نکرده بودمAngryAngry
توی اهنگای m y darling,3am,...امینم ب خواطر مرگ دوستش شرایت بدی داشته و خییلی افسرده بوده و فک میکرده ک اون مقصر مرگه پروفه(دوستش) چون اون زمان امینم شدیدا ب خاطر توهینی ک بقیه ی رپرا ب ماذر و زن امینم کرده بودن دعوا داشت و پروفم همیشه ازش حمایت میکرد و وقتی همون رپرا پروفو کشتن امینم ضربه ی خیلی بدی خورد و از رپ بدش اومد و فهمید ب خاطر دعوا های الکی بهترین دوستشو از دست داده و این براش خیلی سخت بود و چند سال از رپ کنار کشید و البوم ریکاوری هم دوره ای ک بعد از تموم شدن دوران افسردگیش خونده و دوباره خودش شده نه این ک فهمیده باشه شیطان تسخیزش کرده و در اختیار شیطانه و...
لقب rabitامینم هم بخاطر اینه ک مادرش بخاطر شکل گوشاش خرگوش صداش میکرده -لقب دیگه شم doodyبود نهdaddyکه پروف ب این اسم صداش میکرده.رنجی هم ک امینم در اهنگاش دربارش میگه و کابوساش بخاطر زندگه ی سختشه و کلا هدف امینم از خوندن رپ خالی کردن خودش با گفتن زندگیش و افکارشه ک بار ها هم اینو گفته ک موزیک تنها راه خالی شدنشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: na3r ، sam fisher ، a GOOD EMIN3M
۳:۰۸, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #62

سلام
اون عکس که امینم دستش رو برده بالا به معنای I Love You هست که منظورش به دختره میباشدBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: a GOOD EMIN3M
۱۱:۲۶, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
دوستان عزیز لطفا مستند ظهور رو نگاه کنن بعد به بررسی واقعیت های موجود در صنعت موسیقی و هالیوود بپردازند ...
خیلی از دوستان عزیزی که الان در مقابل مطالب مطرح شده پیرامون امینم جبهه میگیرند من در پروفایلشون دیدم مستند ظهور رو ندیدند ...
خیلی از مطالبی که ما مطرح میکنیم بر اساس یک سری فرضیات اثبات شده است ....
خیلی از این واقعیات و پیش فرض ها در مستند ظهور بحث و اثبات شده ...
بهتره اول مستند ظهور رو نگاه کنید و اگر سوالی در باره خود مستند ظهور داشتید در بخش مربوطه مطرح کنید
این طوری لازم نمیشه ما ثابت کنیم لیلی زن بوده یا مرد Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector ، محب الزهرا ، rastin ، na3r
۱۸:۱۶, ۱۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۱۸:۲۰ توسط R!ma.)
شماره ارسال: #64
آواتار
واقعا وا3 تون متاسفم..!!!
ب چ دلایل مزخرفی ی نفرو می کنید فراماسونر..!!
آقای hamidreza_shab تو واقعا فن ام هستی..؟؟
اون صحنه ای رو ک از 8 مایل گذاشتی یعنی چ واقعا..؟؟
اوونجا ام چن لحظه ای ب صاحب کاراش نگا می کنه بعد وا3 اینکه نذاشته بود اون دختره رو همراهی کنه انگشت وسطشو میبره بالا همین امیدوارم بدونی انگشت وسط یعنی چی..!!
من تو این پستاتون ی چیزایی دیدم ک واقعا خندم گرفت..؟؟
Grace Dies این ک میگی:" در مورد حالت دستش نظری خاصی ندارم اما دستش حالت های دیگه هم داشته "یعنی چ..؟؟؟
شما ها ک انقد اسلامی هستین و عکسا رو سانسور می کنید می دونید middle finger up یعنی چ ..؟؟و دقیقا حالت دست ام بود..؟؟؟
من تقریبا تموم پستاتون رو درباره ی خواننده ها و بازیگر های فراماسونر خوندم ک همشون ی مشت دروغ و چرت بود..!!
یاس گلشیفته فراهانی کیتی پری گاگا ریانا جاستین بیبر نامجو لینکین پارک متالیکاو.... چن جای دیگه هم خوندم مهران مدیری
واقعا دیگه هر کی مخالف بود بیاید بکنید فراماسونر...
محمد رضا شریعتی هم یادتون نره...
موسوی و کروبی رو هم اضافه کنید بد نیس
این مستند ظهور رو هم ک انقد در موردش حرف می زنید ساخته ی امثال خودتونه پس نگا کردنش چ فایده ای داره..؟
شما ک دم از بیداری اندیشه می زنید اصولا از ریشه دچار مشکلید..!!
تو همین ایران هزار تا مشکل بی داد میکنه اونوقت میاین بحث نیروهای آمریکایی و افغانستان رو پیش می کشید..!!
نمونه شم تجاوز ب عروسی یا ب استخر زنونه و خیلیای دیگه..!!
ی کم ب خودتون و اطراف و عقیدتون نگا کنید بعد بیاید وا3 ما کارشناس شد..!!
غلطای املایی:
اوونجا =اونجا
شد=شید
اگه بازم هس خودتون اصلاح کنید..!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: na3r ، shady ، Kol
۱۸:۵۹, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #65

نقل قول:یاس گلشیفته فراهانی کیتی پری گاگا ریانا جاستین بیبر نامجو لینکین پارک متالیکاو.... چن جای دیگه هم خوندم مهران مدیری
واقعا دیگه هر کی مخالف بود بیاید بکنید فراماسونر...
آروم آروم آروم
پیاده شو با هم بریم
شما چیو قبول داری که ما نسبت به اون متقاعدتتتکنیم؟
اول بگو ببینم
کجا گفتیم یاس فراماسونه؟ همون اول که پست ضد یاس زده شد 10 نفر ریختن گفتن این بنده خدا هیچ مشکلی نداره

نامجو و لینکین پارک و متالیکا رو نمیدونم (من خودم متالیکا رو قبول دارم)
درضمن ما گفتیم اکثر متال ها به خصوص هوی متال شیطان پرستیه، ولی دیگه هر کسی میدونه کیتی پری گاگا ریانا جاستین بیبر و.... سردار (این کلمه ه چی بود یادم رفتHuh) ایلومناتی (درست گفتم؟) ان.
دلیل میخوای؟
برو همون ظهور رو نگاه کن
گاگا و بریتنی که سرور همجنس باز هان
ریهانا هم (متاسفانه) جدیدا همون بوسه ای که مدونا برای ورود به این بحث به بریتنی داد رو داده (ضد حال خوردم اینم رفت)
بریتنی هم که اصلا حرف نداره (فقط هرکی بخواد وارد این قضیه شه باید بیاد بوسش کنه، انگار ارشد ایناس)
جاستین هم تو یکی دوتا جمله نمیشه گفت ولی خیلی موزیهAngry (اگه بدونی) جای na3r خالیه الان جاستینو بگیره به
مسلسل (مردیکه فلان فلان شده گرفته دختر ملت رو خر کرده برده اون پشت سن...)
گلشیفته فراهانی هم که برگشته گفته از حجاب متنفرم! خب این خودش یه سر و گردن از همه اینا بالاتره، این خودش النی داره اسلام ستیزی میکنه
موسوی بحثش جداس و اینجا نیست
مدیری هم الحق مشکوکه ولی باز من ندیدم بچه ها بهش بگن فراماسون
مستند ظهور هم 60% قابل قبوله و اون 40% ای که قابل قبول نیست به خاطر احادیثیه که منبعشون سنی ان و در مذهب ما معتبر نیستن (نه که نیستن، شاید هم باشن)
شما مستند میخوای برو اغوا رو ببین، کار هم وطن خودته و حرف نداره، اگه چشم دیدن آنتی فراماسون رو نداری اغوا رو ببین چی میگه
ظهور هم اول ببین بعد بگو چه فایده داره

درضمن اینجا کسی کارشناس نیست یعنی هست اما نه به منظور این که هرچی گفت قبوله
هرکسی نظر خودش رو میده و به بعضیا از جمله جناب عالی بر میخوره و این جوری جوش میاری و حرمت حالیت نمیشه
مشکل بیداری این جور عضو هاس

نقل قول:تو همین ایران هزار تا مشکل بی داد میکنه اونوقت میاین بحث نیروهای آمریکایی و افغانستان رو پیش می کشید..!!
نمونه شم تجاوز ب عروسی یا ب استخر زنونه و خیلیای دیگه..!!

کی گفت ایران پاک پاکه؟؟؟
قبل این که اما زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنه یه جنگی بین خود ما در میگیره که یارای واقعی امام میمونن
(خذا کنه هممون لیاقت سرباز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بودن رو داشته باشیم)
۲۰:۱۲, ۱۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۲۰:۴۰ توسط R!ma.)
شماره ارسال: #66
آواتار
من خودم از همه ی این هنرمندا امینم رو قبول دارم
از بریتنی و گاگا و بیبر و مدونا و خیلیای دیگه بدم میاد
خود ام هم همینطوره
ولی ی بوسه یا ی حرف در مورد هم جنس بازی دلیلی بر فراماسونر بودن نفر نمی شه
درسته بریتنی خودش خیلی کثیفه یا جاستین خیلی موزی و مسخره س ولی هیچ کدوم از اینا دلیل بر فراماسون بودنشون نمی شه
من خودم ی خورده قبول داشتم ک گاگا فراماسون باشه ولی بازم اونم تو شکه
گلیشفته هر نظری داره وا3 خودش گفته بازم تنفر از حجاب باعث فراماسون بودنش نمی شه(شاید منظورت این نبود چون نوشتی اسلام ستیزی ولی من کلی گفتم)
درکل می خوام بگم چن تا دلیل بی ارزش ی فرد رو نمی تونه فراماسون کنه

نقل قول: مستند ظهور هم 60% قابل قبوله و اون 40% ای که قابل قبول نیست به خاطر احادیثیه که منبعشون سنی ان و در مذهب ما معتبر نیستن (نه که نیستن، شاید هم باشن)

چرا درمورد سنی ها انقد شک دارین تا ب هفته ی وحدت می رسیم ما برابریم برادریم فلان ایم ولی بحث ی چیزی ک میشه سنی اصلا مسلمون نیست
چرا با دیده ی وسیع تر ب اطراف تون نگا نمی کنید شاید من ی چیزایی بهتون بگم ک ب همتون بر بخوره یا واضح تر بگم منم از اسلام خارج بشم امیدوارم منظور منو خوب گرفته باشی
نقل قول: درضمن اینجا کسی کارشناس نیست یعنی هست اما نه به منظور این که هرچی گفت قبوله
هرکسی نظر خودش رو میده و به بعضیا از جمله جناب عالی بر میخوره و این جوری جوش میاری و حرمت حالیت نمیشه
مشکل بیداری این جور عضو هاس
اگه من جوش آوردم ب خاطر این بود ک شماهایی ک مشکلتون از ریشه س میاید نظر بی خود می دید من کجا حرمت حالیم نبود..؟؟؟
مشکل بیداری هم عضوهایی مث شمان ک فک می کنید مبرا و درست اید هرگز درباره ی اون چیزی ک باور دارید تحقیق نمی کنید یا حرف حق رو قبول نمی کنید البته من منظورم این نیس ک خودم حرف حق رو می زنما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: a GOOD EMIN3M
۲۰:۲۸, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #67
آواتار
(۱۷/آذر/۹۰ ۲۰:۱۲)R!ma نوشته است:  من خودم از همه ی این هنرمندا امینم رو قبول دارم
از بریتنی و گاگا و بیبر و مدونا و خیلیای دیگه بدم میاد
خود ام هم همینطوره
ولی ی بوسه یا ی حرف در مورد هم جنس بازی دلیلی بر فراماسونر بودن نفر نمی شه
درسته بریتنی خودش خیلی کثیفه یا جاستین خیلی موزی و مسخره س ولی هیچ کدوم از اینا دلیل بر فراماسون بودنشون نمی شه
من خودم ی خورده قبول داشتم ک گاگا فراماسون باشه ولی بازم اونم تو شکه
گلیشفته هر نظری داره وا3 خودش گفته بازم تنفر از حجاب باعث فراماسون بودنش نمی شه(شاید منظورت این نبود چون نوشتی اسلام ستیزی ولی من کلی گفتم)
درکل می خوام بگم چن تا دلیل بی ارزش ی فرد رو نمی تونه فراماسون کنه..

دوستان عزیز لطفا مستند ظهور رو نگاه کنن بعد به بررسی واقعیت های موجود در صنعت موسیقی و هالیوود بپردازند ...
خیلی از دوستان عزیزی که الان در مقابل مطالب مطرح شده پیرامون امینم جبهه میگیرند من در پروفایلشون دیدم مستند ظهور رو ندیدند ...
خیلی از مطالبی که ما مطرح میکنیم بر اساس یک سری فرضیات اثبات شده است ....
خیلی از این واقعیات و پیش فرض ها در مستند ظهور بحث و اثبات شده ...
بهتره اول مستند ظهور رو نگاه کنید و اگر سوالی در باره خود مستند ظهور داشتید در بخش مربوطه مطرح کنید
این طوری لازم نمیشه ما ثابت کنیم لیلی زن بوده یا مرد
.................
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، Detector
۲۰:۴۵, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #68
آواتار
حالا ک انقد ب نگا کردن این مستند ظهور اصرار دارید من نگا می کنم اگه می تونید ی لینک دانشو بذارید
ولی فک نمی کنم نظرم عوض شه..!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، na3r ، a GOOD EMIN3M
۲۱:۰۳, ۱۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۲۱:۰۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #69
آواتار
سلام دوست من!

برای دانلود میتونید به این جستار مراجعه کرده و با لینک مستقیم دریافتش کنید :

دانلود مستند ظهور

موفق بمانید

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، rastin ، Detector
۲۲:۲۰, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #70
آواتار
(۱۷/آذر/۹۰ ۲۰:۴۵)R!ma نوشته است:  حالا ک انقد ب نگا کردن این مستند ظهور اصرار دارید من نگا می کنم اگه می تونید ی لینک دانشو بذارید
ولی فک نمی کنم نظرم عوض شه..!!
انشاالله مفید واقع میشه ... همین طور که برای خیلی از دوستان دیگه شده من جمله خود من
حداقلش اینه که یک پیش زمینه ای فکری برای شروع پیدا می کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، Detector
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]