|
طرح آلبوم بنیامین بهادری 94
|
|
۲۳:۳۲, ۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان کسی به طرح آلبوم بنامین بهادری دقت نکرده؟
خوشبینانه هم از کنارش نمیشه رد شد فکر میکردم تو این سایت چیزی در موردش نوشته شده باشه http://nex1music.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D...%D9%85-94/ مسئولین خواب تشریف دارن و فقط بلدن کنسرت لغو کنن و ممنوع الفلان کنن ملت رو؟ طرح به این واضحی رو کسی ندیده بود؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۵, ۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
جدا من سرازاین طرح در نیاوردم میشه توضیح بدید؟![]()
|
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۱۱/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۴ ۱۸:۴۷ توسط A.E.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۴ ۱۱:۵۵)آیدا77 نوشته است: سلاموالا من دست وپا هم در نیاوردم چه برسه به سر نه جدا توضیح بدین دوست دارم بدونم ![]() از بنیامین تنها یه بدی دیده بودم اونم سر قضیه برگردان موسیقی بود که شعر آدم اهنی رو اگه اشتباه نکنم برگردونده بودن معنی کثیفی داشت همین که اونم میگن احتمال میدن خود بنیامین نمیدونسته همین
|
|||
|
|
۱:۱۳, ۱۲/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۴ ۱:۲۰ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۴ ۱۰:۲۹)عدالت نوشته است: به نام خداعزیز دلمی برادر اما هر انسانی ممکنه ندونسته پاش بلغزه این آقا خودش که طرح آلبومش رو طراحی نکرده به حرف من جهت دار نگاه نکن من گفتم مورد بحث من فقط طرح آلبومشه و لاغیر خودش کیه و چیکار میکنه و چجوری معروف شد باید از مردم پرسید مردم کسی رو مشهور میکنن و همین مردم هم میتونن با فراموشی کسی اونو از معروفیت به زیر بکشن (۹/دی/۹۴ ۱۱:۵۵)آیدا77 نوشته است: سلامهرم و قله نورانی که به شکل چشم و منوره و نور میده مابقی هم که دوستان استاد هستن (۱۱/دی/۹۴ ۱۸:۴۳)A.E نوشته است: والا من دست وپا هم در نیاوردم چه برسه به سربه پاسخ قبلی رجوع شود لطفا اون ریورس رو هم نشنیدم سرچ میکنم ببینم چی بوده |
|||
|
۱:۲۴, ۱۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۴ ۱:۱۳)saeed125 نوشته است: عزیز دلمی برادر اما هر انسانی ممکنه ندونسته پاش بلغزه این آقا خودش که طرح آلبومش رو طراحی نکرده به نام خدا دوست عزیز مشکل همینجاست دیگر, اصلا مسئله طرح روی جلد آلبوم به کنار. صحبت بنده اینجاست که این فرد را دارند به شدت معروف میکنند, حالا کاری به خوب و بد او ندارم ولی دستهای پشت پرده میخواهند این شخص معروف شود. به نظر شما ایشون که مسلمان هستند و قوانین کشور خودشان را هم میدانند, این درست است که بروند در لس آنجلس کنسرت بدهند در وسط یک مشت انسان مست و نیمه عریان و خارج از حالت عادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اشتباه شما این است که فکر میکنید مردم شخصی را مشهور میکنند !!!!!!!!!!!! نخیر اصلا و ابدا, این اربابان رسانه و در سایه هستند که هر فردی را اراده کنند با کثیفترین کارها معروف میکنند حتی اگر هنر درست و حسابی هم نداشته باشد, هر چند داشتن هنر بدون اخلاق و ایمان هم پشیزی ارزش ندارد چون نتیجه آن میشود مایکل جکسون و امثال او. در ضمن در مورد هرم و چشم جهان بین هم که اگر کمی به آثار خوانندگان معروف بین المللی هم نگاهی بیاندازید خیلیهاشون برای یکبار هم که شده از این علامت استفاده میکنند چون دلیل شهرت آنها همان علامت است (( یعنی ایادی شیطان )) |
|||
|
|
۵:۰۵, ۱۲/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۴ ۵:۰۵ توسط A.E.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
هرم چهار وجه ونوکش دقیقا مانند اهرام مصره برید ببینید متوجه میشین چی میگم خیلی دیگه دور وبر فراماسونری ونمادهاش نباشید برین سخنرانی استاد رائفی رو گوش کنید که میگن الان تو فراماسونری ماندن خطاست اونا میخوان تو این چیزا بمونین اینکه این اقا چرا معروف شده رو من کاریش ندارم اما این چیزی که شما گفتی اصلا مجاب کننده نبود
|
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۱۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۴ ۱۸:۱۰ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۴ ۵:۰۵)A.E نوشته است: هرم چهار وجه ونوکش دقیقا مانند اهرام مصره برید ببینید متوجه میشین چی میگم خیلی دیگه دور وبر فراماسونری ونمادهاش نباشید برین سخنرانی استاد رائفی رو گوش کنید که میگن الان تو فراماسونری ماندن خطاست اونا میخوان تو این چیزا بمونین اینکه این اقا چرا معروف شده رو من کاریش ندارم اما این چیزی که شما گفتی اصلا مجاب کننده نبودنیستم تو نماد نموندم اما وقتی طرح دو بعدیه انتظار چه هرمی داری؟طرح اگه 3بعدی بود بله حق با شما بود اما طرح 2 بعدیه اصلا سعی نمیکنم اثباتش کنم اما نظر من که همونه که گفتم روی لباسهای زیادی طرح مثلث با نوک نورانی بود (که خود رائفی پور هم میگفت نماده) نمونش لباس مدونا بود. حالا تو نماد هم نموندم اما این همه طرح این چه طرحیه آخه چه ربطی به آلبومش داشت؟ زمینه ستاره و کهکشان بعد چراغ سقفی که از زاویه نیمرخ هم نیست یه جورایی به اصطلاح عامیانه طرح چراغ سقفیه 3رخه که میشه یه بیضی نورانی اصلا نماد هست یا نه دیگه مهم نیست... حس کردم باید تو این قسمت از انجمن گفته بشه و گفتم (۱۲/دی/۹۴ ۱:۲۴)عدالت نوشته است: به نام خدا کنسرت خارج از مرز رو باید از جاوزین محترم (مجوز دهندگان) بپرسید اما ارز آوری خوبی داره برای کشور اینجوری مثلا قصد دارن برای کشور ارز آوری کنن یه عده اما قافل از ما بقی ماجرا هستن با مستی و عریانی دیگران هم من مشکلی ندارم پیامبر مامور ابلاغ پیام خدا بود (اون هم شخصی با اون رتبه و مقام) و خدا میگفت گناه دیگران به عهده تو نیست پیامبر, غصه دیگران رو نخور , چون پیامبر از روی دلسوزی از عاقبت کارشون خیلی برای هدایتشون اصرار میکرد. تا خدا با این آیه خواست پیامبر رو آروم کنه من زیاد قرآن نخوندم بیشتر قرآن با ترجمه گوش میدم و تنها آیه ای که در نهی از شراب یاد دارم همون آیه معروفه که گفته در شراب و قمار برای شما فواید و مضراتی هست اما بدانید مضراتش بیشتره خودم اهل مشروبات الکلی نیستم کلی هم سعی در این دارم نذارم کسی بخوره و ازش دوری کنن همه اما اگر هم کسی میلش میکشه بخوره به من ارتباطی نداره امر به معروف و نهی از منکر وظیفه منه در حد توانم. بد باید باشه تو خوبه معلوم بشه اگر تو ایران هم این جور مسائل آزاد بود مردم راحتتر میتونستن بد و خوب رو تشخیص بدن که کی خوبه کی بده کی مسلمونه و کی نیست اما حیف اینجا همه ظاهرا شبیه هم هستن همه مجبور به حجابن همه زوری باید برن بهشت همه باید زوری شراب نخورن همه باید زوری روزه بگیرن این زور بودنش باعث مخالفت یه عده شده درسته که انسان به چیزی که منع بشه حریص میشه اما از چیزی هم که بهش زور بشه گریزونه در کجای تاریخ کدوم حاکم دینی همه رو مجبور به رعایت دین خودش کرده؟ زمان شاه عباس هم میخانه بوده. |
|||
|
۱۹:۰۵, ۱۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۴ ۱۷:۵۹)saeed125 نوشته است: نیستم تو نماد نموندم اما وقتی طرح دو بعدیه انتظار چه هرمی داری؟طرح اگه 3بعدی بود بله حق با شما بود اما طرح 2 بعدیه به نام خدا متاسفانه حرفهای شما از اساس اشتباه است. کمی در تاپیکها جستجو کنید متوجه میشوید به چه علت. |
|||
|
|
|
|
|

میشه توضیح بدید؟
نه جدا توضیح بدین دوست دارم بدونم