|
بررسی اثار امینم(eminem)
|
|
۲۰:۴۶, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه کاربران و دوستان عزیز
یک چیز جالبی درمورد امینم یا همون سلطان هیپ هاپ به چشمم خورد که دیدم جای بحث داره امیدوارم که به جواب درستی برسیم چند وقت پیش برای بار هزارم داشتم فیلم مایل هشت (8 mile ) که امینم در اون نق اول هست رو می دیدم که به یه چیزی برخوردم که ضدحال بدی برام بود این عکس شماره 1 ![]() اینم عکس شماره 2 ![]() این عکس شماره 3 ![]() (تمام عکس ها واسه یک سکانس و از چند زاویه است) و یک چیز مهم تر در موزیک تیتراژ پایانی فیلم در دقیقه دو و ده ثانیه موزیک که میگه the souls escaping-through this hole that its gaping-this world is mine for the taking make me king as we move toward a new world order a normal life is boring ... روحم داره فرار می کنه از تو دهن بازم دنیا پیش روی منه تا فتحش کنم منو پادشاه کن حالا که داریم به سمت نظم نوین جهانی پیش میریم یه زندگی معمولی خسته کنندس آیا اینا می تونی دلیلی برای فراماسون بودن امینم باشه؟؟ میشه گفت همه ی آهنگاشو گوش دادم و نصف بیشتذشو حفظم و خیلی برام مهمه که فراماسون هست یا نه |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۳, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
من خودم طرفدار امينم بودم اولين پستي هم كه گذاشتم طرفداري از امينم بود و ضد شيطاني بودنش. اما وقتي مياد دست كورناتو رو نشون ميده ديگه بحثي نداريم. به نظرم اين علامتي نيست كه آدم غير ارادي يا از روي تصادف نشون بده. دقيقا دست راسته. شصتشم بستس. من خودم از اينكه ميگم امينم فراماسونه به هيج وجه خوشحال نيستم. چون تقريبا 10 ساله كه دارم با شعراش بزرگ ميشم.
|
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۱۴:۵۶ توسط Detector.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
نقل قول:من خودم از همه ی این هنرمندا امینم رو قبول دارمکی گفته هرکی یه گیری داشته باشه فراماسونه؟ فرماسون های اصلی اونای ان که اون بالا نشتسن و فقط و فقط با پولشون دورشون مغز جمع میکنن بعد اینا (همین خواننده ها) رو به میفرستن جلو که من و شما سرگرمش بشیم و اون کار خودش رو بکن الان گشتم پیدا نکردم ولی یه جایی تو همین بخش بود که یکی از خود مدیران دقیق توضیح دادن، اکثر خواننده های معروف غرب جزء 3دسته هستن: 1. یا خودشون شیطان پرستن و به طور مستقیم به شیطان خدمت میکنن 2. یا تحت تاثیر همین فراماسون اصلی ها (رده بالا ها) کارهایی میکنن که خودشون خبر ندارن ولی در حقیقت به طور غیر مستقیم باز دارن به شیطان خدمت میکنن اون سوی رو یادم نمیاد، فکر کنم این بود که قبلا مشکل داشتن و الان میخوان برگردن ولی چون وابسطه به یک سری چیزهان نمیتونن کارهایی که میکنن رو ادامه ندن وبازهم به شیطان خدمت میکنن حالا کم یا زیاد این سه دسته رو میشه هزار تا اسم روشون گذاشت ولی چون در هر صورت دارن به شیطان خدمت میکنن و جزئی از نظم نوین جهانی حساب میشن بهشون تو یه کلمه میگن فراماسون این لینک هم بخونی خیلی از شک هات رفع میشه: http://www.alvadossadegh.com/fa/best-art...3-l-r.html نقل قول:چرا درمورد سنی ها انقد شک دارین تا ب هفته ی وحدت می رسیم ما برابریم برادریم فلان ایم ولی بحث ی چیزی ک میشه سنی اصلا مسلمون نیستمنظورتو گرفتم ولی تو این مورد چیز زیادی نمیدونم اون وقتی هم که میگیم متحدیم به خاطر اینه که جفتمون مسلمانیم (مسلمان شیعه، مسلمان سنی) و دربرابر شیطان اما خب قاعدتا بین خودمون هم یک سری اختلافات هست ولی در نهایت هدف جفتمون یکیه من خودم اینو از کسای دیگه شنیدم که یکی از دلایل این که ظهور قابل اعتماد نیست اینه که منابع حدیث هاشون از اهل سنت ه خلاصش اینه که شیعه ها، سنی ها رو ناقص میدونن، سنی ها هم شیعه ها رو ناقص میدونن. منظور از کلمه ی ناقص هم همون یک ذره اختلاف در اعتقادیه که دو گروه نسبت به معصومین دارن ولی هردو خدا رو قبول دارن و برعلیه شیطان هستن امیدوارم منظورمو گرفته باشی نقل قول:اگه من جوش آوردم ب خاطر این بود ک شماهایی ک مشکلتون از ریشه س میاید نظر بی خود می دید من کجا حرمت حالیم نبود..؟؟؟اگه یکم حواستو جمع کنی و حوصله به خرج بدی دیگه این جوری جوش نمیاری من نمیفهمم منظورت از مشکل ما از ریشه چیه؟ واسه نظر دادن هم باید از شما اجازه بگیریم؟ تا از نظر جناب عالی بیخود نباشه؟ اصلا تو کی هستی که نظر من رو بیخود حساب میکنی؟ اگه نظر من بیخوده پس تو چرا نظر میدی؟ (الان درسته که من نظر تو رو نسبت به نظر خودم بیخود بدونم؟؟؟؟) ما کجا گفتیم مبرا و درستیم؟ شما از کجا میدونی ما بدون تحقیق یه چیزی رو باور داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه همون پست گفتم، هرکسی نظرش رو میده ، حکم صادر نمیکنه شما چه حرف حقی سراغ داری که ما قبول نداشته باشیم؟ اصلا به نظر شما حرف حق یعنی چی؟ این دوخط نتیجه گیری آخرت منو کشته نقل قول:من کجا حرمت حالیم نبود..؟؟؟نمیدونم ![]() ![]() ![]() خودت فکر کن ببین کجا حالیت نبود |
|||
|
۱۴:۴۹, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
نقل قول:درضمن ما گفتیم اکثر متال ها به خصوص هوی متال شیطان پرستیه بله بله شما درست میفرمایید ![]() نقل قول:اما وقتي مياد دست كورناتو رو نشون ميده ديگه بحثي نداريم. به نظرم اين علامتي نيست كه آدم غير ارادي يا از روي تصادف نشون بده البته به بنده ارتباطی ندارد اما این علامت در موسیقی معنای دیگری دارد،والبته باز به بنده ارتباطی ندارد که شما این مسئله را تایید میکنید یا خیر |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۱۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۱۵:۲۰ توسط Detector.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
نقل قول:نقل قول:درضمن ما گفتیم اکثر متال ها به خصوص هوی متال شیطان پرستیهپ ن پ هوی متال خداپرستیه؟ اون نیشخند اخرت واسه چیه؟ من نمیدونم بروبچ از مسخره کردن من چه لذتی میبرن؟ نقل قول:نقل قول:اما وقتي مياد دست كورناتو رو نشون ميده ديگه بحثي نداريم. به نظرم اين علامتي نيست كه آدم غير ارادي يا از روي تصادف نشون بدهبه بنده هم ارتباطی نداره که شما فرق علامت راک و سلام فراماسون ها رو نمیدونی rock sign: ![]() masonic sign: ![]() آقای رائفی پور هم کلی توضیح داده که قبلا علامت راک عکس بالا بوده و بعد کردنش عکس پایینی تا دقیقا مثل سلام فراماسون ها جا بیافته هرچند اکثر راک استار ها خودشون فراماسون ان، البته فراماسون طبق اون تعریفی که بالا گفتم (واسه اینم باز نخندی به ما) |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
نقل قول:پ ن پ هوی متال خداپرستیه؟ نه شیطان پرستیست و نه خداپرستی،چه لزومی دارد که حتما به یکی از این 2 مقوله مربوط باشد؟ کسی هم شما را مسخره نکرد،آن تبسم هم دلیلش این است که به علت تکرار شنیدن از این دست خرده معلومات،دیگر به آنها دقت نمیکنم و با تبسمی ازشان رد میشوم... نقل قول:به بنده هم ارتباطی نداره که شما فرق علامت راک و سلام فراماسون ها رو نمیدونی در حقیقت فرقی با هم ندارند که بنده بخواهم بدانم و یا ندانم... نقل قول:آقای رائفی پور هم کلی توضیح داده که قبلا علامت راک عکس بالا بوده و بعد کردنش عکس پایینی تا دقیقا مثل سلام فراماسون ها جا بیافته چه کسی هم کلی در این رابطه توضیح داده است
|
|||
|
۱۷:۲۷, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۶:۳۹)anti نوشته است: چه کسی هم کلی در این رابطه توضیح داده استادب رو رعایت کنید و در مورد شخص غایب درست صحبت کنید.............................. نقل قول:نه شیطان پرستیست و نه خداپرستی،چه لزومی دارد که حتما به یکی از این 2 مقوله مربوط باشد؟ شما که به خرده معلومات دیگران می خندی اخوی سعی کن معلومات خودتون رو بالا ببرید الان داستان داستان زن یا مرد بودن لیلیه که گفتم ... لطفا برید مستند ظهور رو نگاه کنید تا مجبور نباشم بخوام از ب بسم الله براتون شرح بدم قضیه رو ... با دیدن مستند ظهور کمی پیش زمینه پیدا می کنید ... اون وقت من درخدمتتونم ... با هم حرف میزنیم قربانی کردن انسان در آئینهای رازآلود (فراماسونری، ایلومناتی، شیطان پرستی و ...) دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی رازهای حک شده در سنگ: معماری رمزآلود واشنگتن پ ن: خواهشا سرسری نگاه نکنیدها ... با دقت |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
نقل قول: کسی هم شما را مسخره نکرد،آن تبسم هم دلیلش این است که به علت تکرار شنیدن از این دست خرده معلومات،دیگر به آنها دقت نمیکنم و با تبسمی ازشان رد میشوم... دوست عزیز خدا رو شکر این یه معقوله رو خوب میشناسم (حالا نمیدونم باز کجای نظراتم با شما نساخته که از نظر شما هم ناقص بوده) اثرات هوی متال: سردرد کم شدن حافظه کم شدن تمرکز بیخوابی سریع جوش آوردن و عصبی شدن وقتی داری به آهنگ گوش میدی دقیقا مثل مشروب خوردن میمونه، از خودت بیخود میشی و اصلا نمیفهمی داری چی کار میکنی به عبارتی عقلت رو از دست میدی مشروب خوردن هم بیشتر از اون که به خاطر ضررهای جسمیش باشه به خاطر آسیبی که به عقل میزنه حرامه! چون شما در اون موقع هیچ فرقی با حیوون نداری! همه اینا رو هم خودم از یکی از دوستای نزدیکم دیدم و کلی هم مطالعه کردم [/b]یعنی اینقدر هوی متال گوش میداد که دیگه 1دقیقه نمیتونست آروم سرجاش بشینه شما با چند بار گوش دادن به این آهنگ ها خودبه خود بیشتر دلت میخواد بهشن گوش کنی مثل گودالی میمونه که هرچی بیشتر دست و پا بزنی بیشتر درش فرو میری در ضمن برگردان هوی متال ها یا اصلا خود لیریکشون 99% در مدح و ستایش شیطان و حرف های شیطانی ان ریتم موزیک اینقدر تنده که مغز رو وحشتناک تحت تاثیر منفی میگذاره توی برگردانش هم هرچیزی که گفته شده باشه، طوریه که شما بدون این که بفهمی بهت القا میشه و ممکنه هر کاری که توی آهنگ گفته میشه رو انجام بدی (البته این هنوز ثابت نشده ولی به طور کلی یک فرضیس) البته اینو تو ظهور نگفته |
|||
|
۱۸:۰۱, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
همه ی دلیلاتون رد شد چسبیدین ب دست بچه مردم؟؟؟؟؟هر کی دستشو اینجوری کرد ینی فراماسونه ؟؟؟تعریف شما از فراماسون چیه میشه بگین؟؟
|
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
تعريف ما از فراماسون بودن اين نيست كه طرف اين دستشو نشون بده. اما هركي اين دستو نشون بده فراماسونه. امينم هم حرفاش خيلي درسته . خيلي از حرفاشو من تاييد ميكنم. درواقع يه جورايي منو تحت تاثير خودش قرار داده. اما خيلي حالمو گرفت وقتي يه همچين حركتي زد!من از حدامه فراماسون نباشه.
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
دوستان همه که ماسون نیستتند .... اصلا لازم نیست که ماسون یا چیز دیگه ای باشند
مهم نقشیه که درون سیستم ایفا می کنند خواهشا کل تاپیک رو از اول بخونید ... این ارسال بیداری اندیشه عزیز خیلی گویاست .... (۳/شهریور/۹۰ ۱۰:۲۱)بیداری اندیشه نوشته است: ببینید دوست عزیز آقا حمیدرضا حقیر همراه با جناب النور تحقیق کاملی در این زمینه داشتیم. خواننده ها و در واقع ستاره های سبکهای مختلف موزیک در غرب از 4 حالت خارج نیستن: |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اثار ناهنجار موزیک بر کرستال های اب | 666-6 | 2 | 2,779 |
۹/آبان/۹۲ ۱:۲۰ آخرین ارسال: 666-6 |
|
| بررسی و تحلیل اثار اقای صدا !!! | Reza2035 | 70 | 40,530 |
۲۶/مرداد/۹۱ ۱:۳۰ آخرین ارسال: میعاد |
|

![[تصویر: eminem1.jpg]](http://ranekouh.persiangig.com/eminem/eminem1.jpg)
![[تصویر: eminem2.jpg]](http://ranekouh.persiangig.com/eminem/eminem2.jpg)
![[تصویر: eminem3.jpg]](http://ranekouh.persiangig.com/eminem/eminem3.jpg)

![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
![[تصویر: make-rock-sign-facebook-800x800.jpg]](http://img.ehowcdn.com/article-page-main/ehow/images/a08/6o/77/make-rock-sign-facebook-800x800.jpg)
![[تصویر: t2qk63dqruo8qobs7btb.jpg]](http://pic.iran-forum.ir/images/t2qk63dqruo8qobs7btb.jpg)