کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی اثار امینم(eminem)
۲۰:۴۶, ۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه کاربران و دوستان عزیز

یک چیز جالبی درمورد امینم یا همون سلطان هیپ هاپ به چشمم خورد که دیدم جای بحث داره

امیدوارم که به جواب درستی برسیم

چند وقت پیش برای بار هزارم داشتم فیلم مایل هشت (8 mile ) که امینم در اون نق اول هست رو می دیدم که به یه چیزی برخوردم که ضدحال بدی برام بود

این عکس شماره 1
[تصویر: eminem1.jpg]
اینم عکس شماره 2
[تصویر: eminem2.jpg]
این عکس شماره 3
[تصویر: eminem3.jpg]
(تمام عکس ها واسه یک سکانس و از چند زاویه است)

و یک چیز مهم تر در موزیک تیتراژ پایانی فیلم در دقیقه دو و ده ثانیه موزیک که میگه

the souls escaping-through this hole that its gaping-this world is mine for the taking make me king as we move toward a new world order a normal life is boring ...

روحم داره فرار می کنه از تو دهن بازم دنیا پیش روی منه تا فتحش کنم منو پادشاه کن حالا که داریم به سمت نظم نوین جهانی پیش میریم یه زندگی معمولی خسته کنندس

[تصویر: eminem4.JPG]

آیا اینا می تونی دلیلی برای فراماسون بودن امینم باشه؟؟
میشه گفت همه ی آهنگاشو گوش دادم و نصف بیشتذشو حفظم و خیلی برام مهمه که فراماسون هست یا نه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، oO DaViD Oo ، mohammad74 ، mhklord ، Amir ، سدرة المنتهی ، hadi_shj ، Maysam-1st ، kahf ، سجاد_ف ، vahrakan ، a GOOD EMIN3M ، nasimesaba ، ztb ، Aurora

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۰, ۱۹/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۰ ۰:۴۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #51
آواتار
باشه .
آروم باش ... چرا گریه میکنی؟اشکاتو پاک کن
یه ارسال هم بدی متوجه میشیم.
سر این چیزا بخوای ناراحت شی که وا ویلاس.
مرد ناراحت نمیشه.

در ضمن وحید جان من طرفدار هیچ خواننده ای نیستم شاید از امینم یکی شنیده باشم اونم تو گوشی دوستام. ولی بدم میاد که زود از قضایا برداشت میشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، amin7
۰:۵۸, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #52
آواتار
(۱۹/مهر/۹۰ ۰:۴۰)Grace Dies نوشته است:  باشه .
آروم باش ... چرا گریه میکنی؟اشکاتو پاک کن
یه ارسال هم بدی متوجه میشیم.
سر این چیزا بخوای ناراحت شی که وا ویلاس.
مرد ناراحت نمیشه.

داداش قربونت دیدی ترجمه من درست بود؟؟ سو تفاهم معنایی بر طرف شد؟؟؟
چشم اشکامو پاک می کنم
انشاا... بتونیم با هم بیشتر تو این تالار به همراه دوستان فعالیت کنیم.
۲۰:۱۴, ۲۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۲۱:۳۱ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #53
آواتار
میشه تکست این موزیکی که گفتیو برام بزاری؟؟ یا حداقل اسم آهنگ؟؟؟

چطور من نشنیدم؟؟ کدوم موزیکشه؟؟
[/quote]

آهنگ پایان فیلم 8 mile اسم آهنگ هم loose your self ...
راستش اینجا زیاد نباید به دنباله حقیقت بود . اینجا بیشتر روی بدیهیات کار میشه نه ابهامهت مخصوصا در مورد موسیقی ...
وقتی یاس freeMason و Metallica شیطان پرست eminem هم حتما کابالایسته ...
البته اگه دلیل و مدرک کافی و معتبر باشه حتما میشه قبول کرد ولی اگه باشه .
۲۳:۱۴, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #54
آواتار
(۲۱/مهر/۹۰ ۲۰:۱۴)blue.blood نوشته است:  میشه تکست این موزیکی که گفتیو برام بزاری؟؟ یا حداقل اسم آهنگ؟؟؟

راستش اینجا زیاد نباید به دنباله حقیقت بود . اینجا بیشتر روی بدیهیات کار میشه نه ابهامهت مخصوصا در مورد موسیقی ...

[/quote]
اينجا از اين اتفاقات افتاده، مي افتد و خواهد افتاد! اعتراض هم نكنيد!! چون كه پست شما در كسري از ثانيه پاك ميشه!!!!
همه ماسون هستند مگر اينكه خلافش ثابت بشه!! ( اصل براعت مدل 2012 !!)
كسي هم بهت گفت تو نمي فهمي و حاليت نيست و از اين جور حرف ها تعجب نكن!! اينجا با هيچ كاربري برخورد نميشه و نهايتش پست كسي را كه توهين كرده است را پاك مي كنن ( چاره همه كارها اين جا حذف پست است و لا غير !!!)
ديگه كم كم مونده خودمون هم ماسون كنن!!!
نظر مدير اين بخش هم جالبه :
بسم الله الرحمن الرحیم .

هر کسی بر مبنای اطلاعات خود شروع به زدن تاپیک میکند این تاپیک ممکن است :

1.صرفا نمادیابی باشد
2.صرفا تحلیل باشد
3.ترکیبی از هر دو

وظیفه ی دیگر کاربران در مقابل تاپیک این است که در بحث شرکت کند و به پویایی ان کمک کند و یا نقاط ضعف انرا پر رنگ کند . هر گونه مرثیه سرایی که چرا نماد یابی میکنید ؟ چرا تحلیل های ضعیف اراه میکنید فورا پاک خواهند شد .
از اسم بخش مشخص است که وظیفه ما اینجا فقط نمادیابی و تحلیل و ... است . حتی اگر به افراطی ترین شکل ممکن باشد .
پس از زدن تاپیک های بی مورد و پندگونه خودداری کنید !

ايشون به هيچ وجه مخالف افراط نيست بلكه كاملا موافق هستند.
فكر كنم كم كم قراره از اون طرف بام بيوفتيم!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، anti ، s.white ، a GOOD EMIN3M ، blue.blood
۰:۴۶, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
سلام
بعد از مدت ها دوباره پست گذاشتم چون موضوع برای من هم جالب بود. من یه زمانی خیلی به آهنگ هاش گوش می دادم ولی متوجه شدم که گویا تو یکی از کنسرت هاش شلوارش رو درآورده و باسنش رو نشون مردم داده. از اون موقع دیگه به آهنگ هاش گوش ندادم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، Kol
۲۳:۰۶, ۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۲۳:۰۹ توسط hamidreza_shab.)
شماره ارسال: #56
آواتار
(۲۱/مهر/۹۰ ۲۰:۱۴)blue.blood نوشته است:  میشه تکست این موزیکی که گفتیو برام بزاری؟؟ یا حداقل اسم آهنگ؟؟؟

[/quote]

سلام دوست عزیز از پستی که زدی ممنون ولی باید بگم که مثل اینکه مطالب رو درست نخوندیو اشتباه جواب دادی
ما منظورمون آهنگ لوز یور سلف نبود
وقت ندارم بیشتر توضیح بدم خودت یکبار دیگه پست هارو بخون
من بعد از زدن این تاپیک پشیمون شدم از کارم میدونی چرا؟؟؟
چون آلبوم ریکاوری و موزیک not afraid و lighter و space bound و چندین موزیک دیگش بهم فهموند که راهش رو عوض کرده و برگشته
در کل چون هیچی ازش پیدا نکردم هنوزم طرفدارش هستم
(۲۸/مهر/۹۰ ۰:۴۶)hadi_shj نوشته است:  سلام
بعد از مدت ها دوباره پست گذاشتم چون موضوع برای من هم جالب بود. من یه زمانی خیلی به آهنگ هاش گوش می دادم ولی متوجه شدم که گویا تو یکی از کنسرت هاش شلوارش رو درآورده و باسنش رو نشون مردم داده. از اون موقع دیگه به آهنگ هاش گوش ندادم.

سلام
آره متاسفانه این هم یکی ازون کارای احمقانه امینم جان ما هست که تو کنسرت نبود توی فیلم مایل هشت هست که توی کل کل های رپ این حرکت ناپسند رو انجام می ده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: a GOOD EMIN3M
۲۳:۱۵, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #57
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام دوستان . اين اولين پستيه كه اينجا ميزارم.
دوستاي من اگر يكم تعصب رو بزاريد كنار متوجه ميشيد كه امينم نه تنها شيطاني نيست حتي به نظر من ضد آمريكا و شيطان هم هست. اگر شما به قسمت آهنگ "lose your self" گوش داده باشيد و چند بيت قبل و چند بيت بعدش هم گوش داده باشيد متوجه ميشيد كه با حالت اعتراض داره خونده ميشه. متن اصلي آهنگ بصورت زيره

when we move toward /new world order/a normal life is boring / but super star is close to post modern

ترجمه :وقتي ما حركت ميكنيم جلو به سمت نظم نوين جهاني . يه زندگي معمولي خسته كنندس ولي زندگي سوپر استاري به پست مدرن نزديكه

اگر خود آةنگ رو شنيده باشيد موجه ميشيد كه فضاي آهنگ يا حتي ويديو كليپ حالت اعتراض داره و اين قسمت به صورت اعتراش خونده شده . نه در جهت تاييد نظم نوين جهاني.

حتي توي چند تا آهنگ ديگه هم مثل "mosh" و "white america" به سياست جرج بوش و نژاد پرستي آمريكا اعتراض ميكنه.
اگر شما آهنگ "mosh" رو شنيده باشيد يا ويدئو كليپش رو ديده باشيد متوجه ميشيد به واقعه 11 سپتامبر و جورج بوش اشاره ميكنه كه توي اون مدرسه در حال برعكس گرفتن كتاب نشسته . (تصوير 1و2)

[تصویر: 1.jpg]
تصوير 1

[تصویر: 2.jpg]
تصوير 2
و حتي توي قسمت بعدي كه نشون ميده امينم جلوي ديواري وايساده كه پر از روزنامه و خبر هست (تصوير 3)
با عكس تكچشم چپي روبرو ميشيد كه خطخطي شده. تصوير (4)
[تصویر: 4.jpg]
تصوير (3)

[تصویر: Untitled-1.jpg]
تصوير (4)

چند ثانيه بعد شما يكي از رپر هاي سياه پوست آمريكا(loyd banks) رو در قالب انيميشن توي كليپ مشاهده ميكنيد (تصوير 5)
كه با توجه به چند ثانيه بعدش اعتراضيه به نژاد پرستي در آمريكا (عكس 6 و عكس 7)
[تصویر: 5.jpg]
تصوير 5

[تصویر: 6.jpg]
تصوير 6

[تصویر: 7.jpg]
تصوير 7

قسمتي از ليريك آهنگ هم هست كه ميگه :
They tell us no we say yea, they tell us stop we say go
Rebel with a rebel yell, raise hell we gonna let em know
Stomp, push, shove, mush, F*ck Bush,
ترجمه: اونا (دولت آمريكا) به ما ميگن نه ما ميگيم آره / اونا به ما مبگن وايسيد ما ميگيم بريد جلو /سركش با سركش فرياد ميزنيم / جهنم برپا ميكنيم ما ميزاريم اونا بفهمن / لگد كوبي كنيد/ فشار بياريد/ تنه بزنيد / با صداتون مزاحمت ايجاد كنيد
لعنت به بوش

اينجا امينم مستقيما مردم روبه مخالفت با رژيم تشويق ميكنه.

در قسمت ديگر از اين آهنگ به دروغين بودن شخصيت بن لادن مستقيما اشاره ميشه
This is Bin Laden, look at his head noddin'
How could we allow something like this without pumping our fists
Now this is our final hour
[b]ترجمه :‌اين بن لادنه / ببينيد سرش داره تكون ميخوره / چطوري ميتونيم به يه همچين چيزي اجازه بديم بدون كوبيدن مشتامون
حالا اين آخرين ساعات ماست

اين قسمت همراه با تصاوير (8 و 9 و10) پخش ميشه كه نشون ميده بن لادن داره صحبت ميكنه اما بعد نشون ميده كه مثل دكور صحنه ميفته و پشتش شارون و يك نفر ديگه كه نميشناسم ايستادن.

[تصویر: 8.jpg]
تصوير 8

[تصویر: 9.jpg]

تصوير 9

[تصویر: 10.jpg]

تصوير 10

بحثاي ديگه اي هم توي اين آةنگ مطرحه كه چون وقت ندارم عرض نميكنم.

توي آهنگ "white a,erica" هم همونطور كه از اسمش پيداس اشاره داره به نژاد پرستي آمريكا كه پيشنهاد ميكنم متنش رو بريد مطالعه كنيد.

يكي از كنسرت هاي امينم هم بود كه امينم در حالي كه آهنگ موش رو اجرا ميكنه شخصي كه ماسك بوش رو به چهره داره مياد و كاراي مضحك انجام ميده.
من شنيدم كه توي يكي از كنسرتهاش هم پرچم آمريكا رو آتش ميزنه و دستگير ميشه.
اگر فيلمشون رو گير آوردم حتما براتون ميزارم. لطفا نظرتون رو بگيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، Detector ، blue sky ، a GOOD EMIN3M ، blue.blood
۱۸:۳۰, ۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۰ ۲۱:۲۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #58

سلام خدمت همه دوستان
من خیلی درباره امینم نمیدونم و طرفدارش هم نیستم اما تا به اینجا دلیل قانع کننه ای برای ماسون بودن امینم ندیدم
توی مقاله ای که ویکیپدیا درباره برگردان موسیقی گذاشته یکی از خاننده هایی که از این روش استفاده میکنن همین امینم بود ولی چندان اعتمادی به این ویکیپدیا نیست(وقتی توش نوشته فراماسون به انقلاب ایران کمک کرده!!! یا به موسسه های خیریه کمک میکنه!!!)

اما درباره پست اول
دقت کنین شصتش بازه و دست راسته
مگه واسه دست راست نباید شصت دست بسته باشه؟
در ضمن، تو این حالتی که به نظر میاد اموده دستش رو شل به بالا آورده که توی بعضی ها خود به خود انگشت کوچیکه هم میاد بالا (خودتون امتحان کنین)
به نظر من این عکس های پست اول اصلا سلام فراماسونی نیست

اما سابقش
تا اونجایی که من میدونم، امینم اول های کارش کم سمت *س*ک*س* و زن نرفته ولی واقعا کم کم از اون حالت برگشته
اگه به صورت تیتر وار کلیپ هاش رو ببینین معلومه، پس باز هم به این خاطر نمیشه گفت ماسونه

درسته که 99% خاننده های غرب جزو اون چهار دسته هستن ولی به نظر شما هدف یه خاننده چیه؟
جز معروف شدن و ابراز احساسات؟

به نظر من باید دلایل قانع کننده تری برای ماسون بودن امینم بیان کنین مثل شرکت تو یکی از این جلسه هایی که مربوط به اسرائیل میشه یا...
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: na3r ، a GOOD EMIN3M
۲۲:۵۳, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #59
آواتار
(۳/آبان/۹۰ ۱۸:۳۰)Detector نوشته است:  سلام خدمت همه دوستان
من خیلی درباره امینم نمیدونم و طرفدارش هم نیستم اما تا به اینجا دلیل قانع کننه ای برای ماسون بودن امینم ندیدم
توی مقاله ای که ویکیپدیا درباره برگردان موسیقی گذاشته یکی از خاننده هایی که از این روش استفاده میکنن همین امینم بود ولی چندان اعتمادی به این ویکیپدیا نیست(وقتی توش نوشته فراماسون به انقلاب ایران کمک کرده!!! یا به موسسه های خیریه کمک میکنه!!!)

تا اونجايي كه من يادم مياد، حتي تو برگردان آهنگ امينم چيز مشكل دار نبود، ( اسمش را مي گفت و نه چيز ديگري )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۶:۲۵, ۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۰ ۱۹:۲۳ توسط na3r.)
شماره ارسال: #60
آواتار
تموم شد رفت پي كارش
[تصویر: DAG.jpg]

ديگه جاي هيچ بحثي نيست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]