|
محسن نامجو
|
|
۱۱:۲۳, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۲:۳۷ توسط Behroz7.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام حتما تا حالا اسم موسیقیدان دیووانه محسن نامجو رو به گوشتون زدن. یا شایدم آهنگاشو گوش کردین؟! این خواننده اصلا معلوم نیست کدوم طرفیه. اما اکثر آهنگهای این آقا بوی شیطانی بودن میده. این خواننده یه آهنگی داره به نام ترنج اما آیا واقعا همونطور که می گن این آهنگو واسه ی امام علی (علیه السلام) خونده؟! گفتا که من ترنجم کندر جهان نگنجم گفتم به از ترنجی لیکن به دست نایی... دائی بنده در آلمان زندگی میکنه . ایشون میگه این آقا خیلی توی آلمان کنسرت میزاشت و آهنگهاشم با زبون آلمانی تقدیم می کرد به شیاطین. مثلا میگفت یه آهنگ آلمانی خوند که معنیش به فارسی این میشه: تو همونی که منو نجات میدی از این دنیای تاریک و ابوس من با تو رها میشم از هرچی روحانی پر مو و ابوس تو برای من در آزادی توی این دنیای زندونی میشی ... علاوه بر اون باید بگم که آهنگی دیگر دارد که : روزی شدم به نوره (نوره جایی در اسرائیل قدیم) نورت پخش و هوا رفت روزی شدم به سوله (این سوله جای کار داره) سوله ریخت و کلمه رکیک مارا به جام (هندی) مارا به رسم رندی مارا به راز فاشی مارا به آشو کلمه رکیک مارا به حامله ی باکره مارا به شهید زنده مارا به شیخ موبایل دار مارا به بسیجی فایل دار مارا به نهضت حسین مارا به فرورگاه خمین مارا به رهبر صوفی مارا به تایپ کوفی گفتنیست که بسیاری از ابیات این شعر مذخرف رو ننشوتم به خاطر مشکل داشتنش این آهنگ با صدای گلشیفته فرهانی هم همراه است. (به نظر بنده باید کلمات رمز گشایی شه بعضی چیزا بو میده مثل سه چهار بیت آخر یا نوره جایی بوده در قدیم اسرائیل که الان دیگه نیست) یا آهنگ امان از دستت ای مقام معظم رهبری ((در این آهنگ به پیامبران هم توهین می کنه به خدا هم توهین می کنه برادران)) که اصلا شعرش نوشتن نداره از اولش مشخصه. متاسفانه جدیدن بین جوونا این آقا طرفدار زیادی پیدا کرده و فکر جوونا رو به شدت خراب می کنه اگر کسی خواست آهنگاشو در اختیار میزارم تا بیشتر روش مانور بده. خواهش می کنم نظراتو بگید تا بتونیم یه بحث درست و حسابی در مورد این آقای معلوم نیست کدوم طرفی انجام بدیم. این موسیقی اصلا نمیتونه سالم باشه که طبق تحقیقات از موسیقی فرانسوی قدیمی گرفته شده که انگیلیشش میشه :Music meaningless ----> موسیقی بی معنا یا همون شیطانی منتظرم...یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۲, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
واقعا گله مندم از توهین به عقاید دیگران ... که آقای نامجو به عقاید ما توهین کردن ما به عقایدشون احترام می زاریم .
|
|||
|
|
۹:۳۱, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
حیف از این صدا که پیرو چه تفکریه. مردک لقب خودشو گذاشته باب دیلن ایران.
فکر کرده چون موهاش شبیه باب دیلنه خیلی روشنفکره و موسیقیدانه. این فرقه تیریپ روشنفکری کی میخان آدم شن؟
|
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۲/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۱ ۲۰:۵۹ توسط سید هادی.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
![]() السّلام علي من التّبع الهدي بعد از حمایتهای دولت آلمان از ش.ن. و اهانتهای این خواننده اینک م.ن. در آهنگی جدید به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توهین کرده و باز هم کشورهای غربی دست به حمایت این چنین افراد گستاخی زدند. تنفرتون رو از این افراد پست فطرت نشون بدید و تا جایی که میتونین به اشتراک بگذارید تا به دست کثیف این کفتار برسه * ![]() * انتشار بدید !!!!! |
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
اذا نادي منادٍ من السماء انّ الحقّ في آل محمد فعند ذلک يظهر المهدي علي افواه الناس و يُشرَبون حبّه و لا يکون لهم ذکر غيره هنگامي که منادي آسماني بانگ برآورد که حق با آل محمد است نام مقدس مهدي بر سر زبانها ميافتد و محبت او در دلها جاي ميگزيند و ديگر کاري جز ياد او نخواهند داشت. (فضائل الخمسة من الصحاح الستة، ج3، ص 341 به نقل از كنز العمال أيضا ج 7 ص 260).
|
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
منتظر این اتفاق زبونم لال () بودم. از روزی که آیه های قرآن به صورت ریتمیک و عامیانه ، خوانده شد از روزی که آهنگ دیازپام ده خوران خوانده شد از روزی که جبر جغرافیایی خوانده شد و انواع ... زده شد از زمانی که آهنگ ترنج خوانده شد و همه ی شک ها ایجاد شد و متاسفانه مجوز گرفت! از روزی که (الکی) خوانده شد و ده ها الکی دیگه لودگی و پوچی این خواننده عُرف پیدا کرد از روزی که پشت تیتراژ تلویزیونی صدای این فرد رو شنیدیم و هزارن نکرده ای که انجام شد و کاری نکردیم این فرد بعضی از آیه های قرآن را بطور سخیفی و موهن در قالب موزیکا اجرا کرده است . قدم به قدم جرئت ایجاد میشه نه یک شبه ! از نظر فنی کارهای موسیقیایی! : کنار هم قرار دادن مضحک سبک های مختلف موسیقی مثل استفاده از دستگاه های موسیقی ایرانی و ساز ایرانی، استفاده از تکنیک های موسیقی آوازی ایرانی مانند تحریر با کیفیت بسیار نازل و فقط در حد تقلید کودکانه ای از آن و همراه کردن آنها با افکت هایی از صدای حیوانات مختلف و ... متاسفم که برخورد نمی کنیم و دست روی دست میگذاریم تا اون که نباید بشه میشه و به دنبالش ، دنبال چاره میگردیم . نامه ی م.ن به ا.ف. سه شب ديگر ،اصغر ف. ،بزرگترين افتخار سينماى ايران را براى اولين بار كسب مى كند.دلم نميخواهد بگويم اميدواريم كسب كند،چيزى در درون همه ى دوستداران سادگى -به غايت پيچيده ى -او و فيلمش ،ندا مى دهد كه اصغر اسكار را به خانه خواهد برد.در اين لحظه دوست دارم از خيلى چيزها بنويسم:از اين ١٨ سال كه گذشته، از لايه هاى تو در توى فيلمش ،از سادگى اموزنده ى روندى كه او به عنوان يك شهروند/ارتيست طى كرد،از ذوق شكسته شدن طلسم ان سينمايى كه ايران را يك روستاى بزرگ پر از ادمهاى فقير و شاعر به جهانيان معرفى مى كرد كه اكثراً به زبان كردى يا لهجه هاى دور افتاده صحبت مى كنند و ذره اى از تناقضات انسان مدرن در وجودشان نيست،از سينمايى كه در ان فيلم بردارها عاشق سه پايه ،عكاسى و- نهايتاً- خودشان بودند و تدوينگر هامعمولاً يادشان مى رفت كات بزنند،از….،از….[/u] [b] همه ى اين ذوق وشوق گفتن را در خود ميكشم و فقط يك نكته ميگويم.همه ميدانيم كه برخى اسم هاى ايرانى/عربى،با اسامى غربى ريشه مشترك دارند،مثل ابراهيم و ابراهام،ديويد و داوود،فردوس و پارادايس. هيچ دقت كرده ايد كه اصغر و اسكار هم از اين دسته اند؟ از سال ١٩٢٧ تا كنون كدام يك از انبوه برندگان اسكار نامى هم ريشه با نام اين جايزه داشته اند؟ دوستدار وارادتمند- م. ن این ... هم دسته ی همون توهین کنندگانه... |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
این طرف بیشتر بش میاد دیوونه باشه تا اسلام گریز.
البته من نمیدونم دقیقا چه دستگلی به اب داده ولی از مخ مشکل داره |
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
با هدف و لایو خونده
با لحن کودکانه ![]() ![]() شنونده ها از لحنش می خندند در لحن دیگری میگه شاید ب... با لحنی سخیف و غمناک ، ادای گریه درمیاره ![]() ![]() ![]() ............ .............. ........ ................ براش دست میزنند که هِن هِن میکنه از گِریه ! حکم ارتدادش زودتر ازین باید بیرون میومد . منتظریم ... با لحن دیگه ای ، در سبک راک میخونه و تمسخر همه ی آهنگو غصب کرده دجّال وجودت رو فرا گرفته خبر نداری کافرِ ... ! اسم ا.گ رو میاره . همون که نعوذ بالله امام زمان رو انکار کرده . میگه که بری سرچ بزنی ! بگردی . کنجکاوت میکنه . همون ا.پ. که آمریکا هم دست به دامان اینچنین افرادی میشه . براش دست بزنید !! تعبیری که درباره ی امام زمان (علیه السلام) به غلط جا افتاده بود که میان و بلافاصله گردن میزنن برای این افراد به معنای واقعی کلمه صدق می کنه. دوستان موزیک رو ریورس کنن اگر میتونن . بعید نیست که به معبود ملعونش، تعظیمش رو نشون داده باشه |
|||
|
|
۱:۳۹, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
بابا غلط کرد نامجو حالا این مزخرف رو کدوم احمقی (کسی که هیچ چیز از موسیقی و انگ نمیدونه) گوش میکنه فقط شر و ور میگه منگل
|
|||
|
۱۰:۲۱, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یه زمانی، خیلی قدیم تر ، وقتی یه کشته تو تلوزیون نشون میداد ادم جا میخورد،غصه میخورد و از اینکه ادم ها اینقدر کثیف اند ناراحت میشد،الان که تلوزیون رو روشن میکنی پاکستان ،عراق،بحرین،سوریه،افغانستان،فلسطین و... کشته نشون کمیدن ادم میبینه چقدر نسبت به قبل بی تفاوت شده حالا اینم حکایت ایناس اول چند تا توهین،بعد کلی اونوقت روزی میاد که دوست من بهم میگه اینقدر خون خودتو کثیف نکن مگه ش.ن چی گفت،قثط امامو صدا کرد، ادم دوست داره دیگه تو این دنیا نباشه دارن غیرتمون رو میگیرن و با تبلیغ افه روشنفکری به جوونامون القا میکنن این ازادیه بیانه، اینو دیگه هر بچه ای میدونه توهین به مقدسات یه جمع اخر نقض حقوق بشره |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۲۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۱ ۱۳:۴۱ توسط pcyord.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
دوستان
یه چند تا طرح دارم به زودی میزاریم به اجرا با کمک همه ! یه پست نوشتم که برید حکم ارتدادشو بگرید مدیرا پاک کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجبا |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محسن چاوشی | mohsen-321 | 57 | 25,863 |
۱۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۷ آخرین ارسال: Professor.97 |
|

![[تصویر: 09.jpg]](http://biliboom.com/pages/111/aa004/09.jpg)

![[تصویر: 79671920364953746715.png]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/79671920364953746715.png)
![[تصویر: 1_namjoo.jpg]](http://www.locopoc.com/PortalData/Subsystems/Locopoc/LocoAd/Images/Original/1_namjoo.jpg)

![[تصویر: 1%20%289%29.gif]](http://anti666.ir/forum/images/smilies/1%20%289%29.gif)