|
محسن نامجو
|
|
۱۱:۲۳, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۲:۳۷ توسط Behroz7.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام حتما تا حالا اسم موسیقیدان دیووانه محسن نامجو رو به گوشتون زدن. یا شایدم آهنگاشو گوش کردین؟! این خواننده اصلا معلوم نیست کدوم طرفیه. اما اکثر آهنگهای این آقا بوی شیطانی بودن میده. این خواننده یه آهنگی داره به نام ترنج اما آیا واقعا همونطور که می گن این آهنگو واسه ی امام علی (علیه السلام) خونده؟! گفتا که من ترنجم کندر جهان نگنجم گفتم به از ترنجی لیکن به دست نایی... دائی بنده در آلمان زندگی میکنه . ایشون میگه این آقا خیلی توی آلمان کنسرت میزاشت و آهنگهاشم با زبون آلمانی تقدیم می کرد به شیاطین. مثلا میگفت یه آهنگ آلمانی خوند که معنیش به فارسی این میشه: تو همونی که منو نجات میدی از این دنیای تاریک و ابوس من با تو رها میشم از هرچی روحانی پر مو و ابوس تو برای من در آزادی توی این دنیای زندونی میشی ... علاوه بر اون باید بگم که آهنگی دیگر دارد که : روزی شدم به نوره (نوره جایی در اسرائیل قدیم) نورت پخش و هوا رفت روزی شدم به سوله (این سوله جای کار داره) سوله ریخت و کلمه رکیک مارا به جام (هندی) مارا به رسم رندی مارا به راز فاشی مارا به آشو کلمه رکیک مارا به حامله ی باکره مارا به شهید زنده مارا به شیخ موبایل دار مارا به بسیجی فایل دار مارا به نهضت حسین مارا به فرورگاه خمین مارا به رهبر صوفی مارا به تایپ کوفی گفتنیست که بسیاری از ابیات این شعر مذخرف رو ننشوتم به خاطر مشکل داشتنش این آهنگ با صدای گلشیفته فرهانی هم همراه است. (به نظر بنده باید کلمات رمز گشایی شه بعضی چیزا بو میده مثل سه چهار بیت آخر یا نوره جایی بوده در قدیم اسرائیل که الان دیگه نیست) یا آهنگ امان از دستت ای مقام معظم رهبری ((در این آهنگ به پیامبران هم توهین می کنه به خدا هم توهین می کنه برادران)) که اصلا شعرش نوشتن نداره از اولش مشخصه. متاسفانه جدیدن بین جوونا این آقا طرفدار زیادی پیدا کرده و فکر جوونا رو به شدت خراب می کنه اگر کسی خواست آهنگاشو در اختیار میزارم تا بیشتر روش مانور بده. خواهش می کنم نظراتو بگید تا بتونیم یه بحث درست و حسابی در مورد این آقای معلوم نیست کدوم طرفی انجام بدیم. این موسیقی اصلا نمیتونه سالم باشه که طبق تحقیقات از موسیقی فرانسوی قدیمی گرفته شده که انگیلیشش میشه :Music meaningless ----> موسیقی بی معنا یا همون شیطانی منتظرم...یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۵, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
من دانشگاه تهران عكاسي ميخونم
اون هم قبلا مقل من تو هنرهاي زيباي دانشگاه تهران بوده و موسيقي ميخونده و بعد بنا به دلايلي اخراج شده اونج كمتر آدمي قبولش داره اكثرا طرفدارهاي موسيقي سنتي و مخصوصا مشكاتيان هستن زيادم نديدم با آهنگ هاي نامجو حال كنن هرچي باشه متخصص هاي موسيقي اونجان ديگه كسي بخواد نظر بده اونها هستن |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۰ ۰:۱۴ توسط محمد پاسبانی.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
میشه دوستان انقدر به مبحث ولی فقیه نپردازند
ما اینجا داریم درمورد اسلام و شیطان شناسی صحبت میکنیم ولی فقیه هم معصوم نیستن که اگه کسی بهشون توهینی کرد اعدام بشه یا دلیل بر شیطان پرست بودنش باشه ما خیلی از جوانانمون رو داریم که نه شیطان پرستند نه چیزی اما به دلایل شخصی از ولایت فقیه خوششون نمیاد پس لطفا ولی فقیه رو انقدر بزرگ نکنید که جوونا از دینشونم زده بشن در ضمن من هیچ مشکلی با ولایت ندارم فقط خوشم نمیاد انقدر بزرگ بشن که یادمون بره معصوم نیستن این دلایلی هم که شما برادران نوشتید دلیل بر شیطان پرستیه یه بند خدا نمیشه اینکه داییه یکی بیاد یگه فلانی تو آلمان فلان آهنگ رو تقدیم به شیطان کرد که دلیل نمیشه لطفا با مدرک صحبت کنید ببخشید اگه کمی تند حرف زدم یا علی (۹/مرداد/۹۰ ۱:۴۳)Behroz7 نوشته است: دیگه فعلا کشور ما کمتر کسی پیدا میشه از خمینی(رحمة الله علیه) بدش بیاد چرا عقیده خودتو با موسیقی می خوای بچپونی تو ذهن ملت. خداییش من نمیدونم آخه امام خمینی مگه معصومه که توهین بهش شرک محسوب بشه؟؟؟؟؟ تازه آزادی بیانه مگه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه کی گفته دوسته عزیز که تو کشورمون کمتر کسی پیدا میشه امام خمینی رو قبول نداشته باشه بیا من نشونت بدم نزدیک نصف مردم ایشون رو قبول ندارند البته خداییش من مخالفتی با ایشون ندارم فقط میخوام بگم افراط زیادم جوونا رو زده میکنه بهتره به دین بپردازید چرا سیاست کشور رو وست میکشید من از مدیران این سایت خواهشمندم به این مسئله رسیدگی کنن چون تو سیاست هر کسی عقیده ای داره و با این حرفا پای بعضی از جوونا از این سایت بریده میشه و باعث میشه از این مطالب بی بهره بمونن بهتره به مطالب اسلامی بپردازیم تا .... کسی ناراحت نشه علی یار همتون |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا این خواننده دیوانه وتمام آهنگ های آن ضد دین است یاعلی |
|||
|
۲۱:۵۹, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۱:۲۳)Behroz7 نوشته است: ((در این آهنگ به پیامبران هم توهین می کنه به خدا هم توهین می کنه برادران)) آقا بهروز امکان داره مشخصات آهنگ رو قرار بدید تا اگر کسی در مورد کفر گفتن ایشون شک دار خودش بره بگرده پیدا کنه آهنگرو قرار ندید چون شنیدنش هم کفر حساب میشه (۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۱۳)semnani نوشته است: اگر ادعایی داریم باید اول دلایل مستدلی بیاریم و بعد آن را بر زبان جاری کنیم ؛ جای مناسبیه که حدیثی که دیشب خوندم را باز گو کنم که البته بی ربط با موضوع نیست :سمنانی جان شما که مفرمایید برای هر ادعا باید دلایل مستدل بییاوریم , جهت نشر فرهنگ حدیث در جامعه لطفا منبع حدیث خودتون رو ذکر کنید |
|||
|
۱۵:۵۹, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
اصلا شعر و موسیقی که بوی ضد دین و بوی شیطان و تفکرات شیطانی میدهد شایسته خوانده شدن و گوش نمودن نیست دوستان ....اقای نامجو یا هر شخص دیگری که بعد از ایشان ابداع کنندهء سبکی از شعر یا موسیقی باشند ....اگر این سبک سلیقه انها مغایر با ارزشهای اسلامی و خدایی باشه شایسته طرفداری نیست.
|
|||
|
|
۲:۳۵, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۱۴/آذر/۹۰ ۱۵:۵۹) نوشته است: هر شخص دیگری که بعد از ایشان ابداع کنندهء سبکی از شعر یا موسیقی باشند ....اگر این سبک سلیقه انها مغایر با ارزشهای اسلامی و خدایی باشه شایسته طرفداری نیست. دوست عزیز سبک ها ضد ارزش نیستند روش استفاده از اون سبک باعث میشه ارزش اون سبک کم یا زیاد بشه. البته چندتا استثنا هم وجود داره مثل ایجاد غناو... یادمه میگفتند در گذشته های نه چندان دور پاپ غیر مجاز بوده، اما چندتا خواننده ی خوب نظر مردم رو تغییر دادند. اینطور گفتار توهین به سلیقه ی افراد هست. چه اشکالی می داشت اگه با همین سبک شعرای غنی خونده میشد؟ من از وقتی فهمیدم کارای این آقا مورد داره دیگه گوش بهشون ندادم . اما از سبک کاراش خوشم میاد حالا من از نظر خدا چه جور آدمیم؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
وااااااااااااااای که تا رمز من بازسازی بشه چقدر حرص خوردم از دست این مباحث صد من یه غاز
یکی میاد میگه محسن چطوره یکی میاد جای دیگه میگه یاس فلانه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآاهههههههههههههههههههههههاااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییی حواستون کجاست؟ هدف چیز دیگه اییه اینجا اومدیم واسه چیزای خیلی مهمتر محسن یه روانیه اسم دیوانه رو گذاشته رو خودش تا بش ایرادی نباشه و این رو ابزاری برای معروفیت خودش کرد صدای خوبی داره اما با صدای خوب نمیشد معروف شد باید راهی پیدا میکرد اون راه چرت و پرت خوندن بود خوندن قران بود (خوندن که چه عرض کنم بهتره بگیم تمسخر) توی تاپیک بعدی یکی اومده اسم یاس رو اورده و ازش انتقاد کرده اونم انتقادایی که..... آخه آدم دلش میسوزه یکی باید باشه بگه این ایرادا هست تا ما یادمون نره و بهش رسیدگی کنیم همه مشکل کشور توی کالای واردات چین نیست اما خودش خیلی مشکلا رو میسازه بیکاری فقر دزدی جنایت فحشا و... بازم بگم؟ ببخشید که دوتا یکی کردم آخه اون تاپیک بسته بود ممنون |
|||
|
۰:۲۹, ۱۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۱:۲۳)Behroz7 نوشته است: دوست عزیز، حرکات سیاسی محسن نامجو متاسفانه به خاطر مشکل شخصی یکی از به ظاهر روحانیون داخلی بود که یه سری انگ هایی رو به این خواننده چسبوند که باعث خروج وی از کشور شد(محسن نامجو قبلا خواننده مجاز بود و تو تیراژ خیلی از فیلم ها خونده بود) او یک خواننده سنتی مدرنه که بسیاری از شعرهاش اشعار شاعر های کهن ما هستن. اینکه این شخص با حزب یا احزابی در داخل کشور مشکل داره دلیل بر شیطان پرست بودنش نمیشه! راجع به اینکه گفتید به آلمانی شعرهاش رو به شیاطین تقدیم میکنه باید بگم کمی فکر و منطق هم بد نیست! شیطان پرستان و ایلومناتی ها غیرمستقیم بقیه رو دعوت میکنن حتی مرلین منسونش هم با این صراحت نمیگه! راجع به اسم موسیقی هم بگم که اگر خواننده ی سبکی بده دلیل بر بد بودن اون سبک نیست. همونطوری که منی که به ظاهر مسلمونم ولی بدم اسلام رو بد نمیکنه...! یا علی |
|||
|
۲۳:۵۰, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام با اجازه منم نظرمو بگم
شاید اینم یه راهی برای حفظ وجهه سابقش باشه . بعضی وقتا فقط کافیه مخالف باشی حالا مخالف چی و کی و چرا اصلا مهم نیست . در مورد چاوشی هم من فقط آلبوم اولشو گوش دادم (چندین سال پیش ) که پر بود از نفرین و می کشمت و تو خیانت کردی و ... حقیقت بود ولی همه حقایق تلخو با یه صدای خشن و یه آهنگ اون مدلی کنار هم بذاری خوب معلومه چی میشه . یه آدم شارژ و پرانرژی دوبار گوش بده روح و روانش به هم میریزه . البته دیگه از اون موقع سراغ آهنگای ایشون نرفتم . ممنون |
|||
|
۱۲:۲۵, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلام.
آقای نامجو فقط و فقط فصد ابراز وجود و مورد توجه قرار گرفتن داره.مدل موهاش لباس پوشیدنش خوندنش و ... . احتمالا تو دوران کودکیش پدر و مادرش بهش بی توجهی کردن دچار اختلال روانی شده. خودش هم نمی دونه چی داره میگه. من اکثر آهنگ هاش رو گوش کردم. کلا کم داره. چند تا اجرا مشترک هم با گل شیفته فراهانی داشته. براش دعا کنید .انشالله خداوند شفاش بده. با تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محسن چاوشی | mohsen-321 | 57 | 25,858 |
۱۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۷ آخرین ارسال: Professor.97 |
|

![[تصویر: 09.jpg]](http://biliboom.com/pages/111/aa004/09.jpg)