|
محسن نامجو
|
|
۱۱:۲۳, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۲:۳۷ توسط Behroz7.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام حتما تا حالا اسم موسیقیدان دیووانه محسن نامجو رو به گوشتون زدن. یا شایدم آهنگاشو گوش کردین؟! این خواننده اصلا معلوم نیست کدوم طرفیه. اما اکثر آهنگهای این آقا بوی شیطانی بودن میده. این خواننده یه آهنگی داره به نام ترنج اما آیا واقعا همونطور که می گن این آهنگو واسه ی امام علی (علیه السلام) خونده؟! گفتا که من ترنجم کندر جهان نگنجم گفتم به از ترنجی لیکن به دست نایی... دائی بنده در آلمان زندگی میکنه . ایشون میگه این آقا خیلی توی آلمان کنسرت میزاشت و آهنگهاشم با زبون آلمانی تقدیم می کرد به شیاطین. مثلا میگفت یه آهنگ آلمانی خوند که معنیش به فارسی این میشه: تو همونی که منو نجات میدی از این دنیای تاریک و ابوس من با تو رها میشم از هرچی روحانی پر مو و ابوس تو برای من در آزادی توی این دنیای زندونی میشی ... علاوه بر اون باید بگم که آهنگی دیگر دارد که : روزی شدم به نوره (نوره جایی در اسرائیل قدیم) نورت پخش و هوا رفت روزی شدم به سوله (این سوله جای کار داره) سوله ریخت و کلمه رکیک مارا به جام (هندی) مارا به رسم رندی مارا به راز فاشی مارا به آشو کلمه رکیک مارا به حامله ی باکره مارا به شهید زنده مارا به شیخ موبایل دار مارا به بسیجی فایل دار مارا به نهضت حسین مارا به فرورگاه خمین مارا به رهبر صوفی مارا به تایپ کوفی گفتنیست که بسیاری از ابیات این شعر مذخرف رو ننشوتم به خاطر مشکل داشتنش این آهنگ با صدای گلشیفته فرهانی هم همراه است. (به نظر بنده باید کلمات رمز گشایی شه بعضی چیزا بو میده مثل سه چهار بیت آخر یا نوره جایی بوده در قدیم اسرائیل که الان دیگه نیست) یا آهنگ امان از دستت ای مقام معظم رهبری ((در این آهنگ به پیامبران هم توهین می کنه به خدا هم توهین می کنه برادران)) که اصلا شعرش نوشتن نداره از اولش مشخصه. متاسفانه جدیدن بین جوونا این آقا طرفدار زیادی پیدا کرده و فکر جوونا رو به شدت خراب می کنه اگر کسی خواست آهنگاشو در اختیار میزارم تا بیشتر روش مانور بده. خواهش می کنم نظراتو بگید تا بتونیم یه بحث درست و حسابی در مورد این آقای معلوم نیست کدوم طرفی انجام بدیم. این موسیقی اصلا نمیتونه سالم باشه که طبق تحقیقات از موسیقی فرانسوی قدیمی گرفته شده که انگیلیشش میشه :Music meaningless ----> موسیقی بی معنا یا همون شیطانی منتظرم...یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۳, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۵)seven.attar نوشته است: سلام. میخوای این وسط واسه شما هم دعا کنیم؟ ![]() اگه همه حرفتون همینه که، خوشا به حال نامجو
|
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی!
خر چه داند قیمت نقل و نبات!
|
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من تازه امروز با گروه و کار شما آشنا شدم و خیلی به نظرم جالب اومد ک چنین نظراتی راجع به نامجو دارید . من خودم سالهاست که کارهای نامجو رو گوش میکنم و واقعا از صداش لذت میبرم .جدا از تمام این مسائل نامجو واقعا صداش تو ایران که چه عرض کنم در جهان تکه...
حالا من یه سوال از شما دوستان دارم .به نظرم اومد که شما میتونید بی طرفانه به من کمک کنید .من خودم آهنگ های سیاسی نامجو رو اصلا گوش نمیدم و نمیپسندم ولی در این بین بعضی از کارهاش از اشعار شعرای معروف ایرانیه.مثلا کارهایی مثل :چونانت دوست میدارم . ای ساربان . زلف و یا .... به نظر شما که میگید این خواننده یه جورایی مشکل دلره آیا گوش کردن به این آهنگاش هم بده یا ایراد داره؟این آهنگا کاملا بدون مشکل به نظر میرسن!!!!!!!لطفا کمک کنید از این سردرگمی دربیایم
|
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
نقل قول:به نظر شما که میگید این خواننده یه جورایی مشکل دلره آیا گوش کردن به این آهنگاش هم بده یا ایراد داره؟این آهنگا کاملا بدون مشکل به نظر میرسن!!!!!!!لطفا کمک کنید از این سردرگمی دربیایم ما با هیچ خواننده ای خصومت شخصی نداریم و نخواهیم داشت (منظورم به خاطر آهنگ خوندنش هست). یه جمله بهت میگم اینو همیشه یادت باشه ، در هنر اون کاری که انجام میشه مهمه ، نه پدید آورنده ی اثر!! (همه ی هنر ها از جمله سینما و موسیقی و...) بسیاری از مصیبتهای امروز ما در این عرصه اینه که عده ای به جای توجه به اثر هنری ، به خواننده یا نوازنده توجه میکنند که دشمن هم به شدت داره از این مسئله در عرصه ی جنگ نرم استفاده میکنه.... پس فکر میکنم جواب سوال شما مشخص شد ، هر اثری رو باید سوای از شخصیت و عقاید خواننده اش بررسی کرد بنابر این اگه آقای نامجو یه آهنگ خوب به قول شما با غزل مولانا یا... خونده باشه باید بدون در نظر گرفتن آثار یا ذهنیت قبلی خواننده بررسی بشه! یا علی (علیه السلام) ![]() |
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۲ توسط saeedG.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۵)Havbb 110 نوشته است:نقل قول:به نظر شما که میگید این خواننده یه جورایی مشکل دلره آیا گوش کردن به این آهنگاش هم بده یا ایراد داره؟این آهنگا کاملا بدون مشکل به نظر میرسن!!!!!!!لطفا کمک کنید از این سردرگمی دربیایم سلام اینکه بگیم کاری با خواننده نداشته باشیم فقط آهنگ رو از نظر شرعی یا اخلاقی بررسی کنیم حرف درستی نیست به هر حال تایید یک آهنگ در واقع تایید خواننده است.اگر یک خواننده مشکل سیاسی یا اعتقادی داشته باشه و ما اثرات صرف هنریش رو بخاطر هنری بودنش گوش بدیم خواسته یا نا خواسته داریم اونو حمایت و تایید میکنیم و ضد افکارش رو رد.این همون حرفه که آیا هنر در خدمت هنر باید باشد یا در خدمت مکتب که نظر من اینه که مشکله هنری در خدمت مکتب نباشه. سلام از متن موضوعی که انتخاب کردید معلومه میخواین این اقا رو بکوبید(موسیقیدان دیووانه:dodgy اگه واقعا طالب یه بحث سالم و به دور از تعصب هستید اول اون زائد رو پاک کنید و به شخصیت خودتون احترام بگذارید.بنده شناخت زیادی از آقای نامجو ندارم فقط تعدادی از آهنگ هاشو شنیدم که نشان از ورزیدگی ایشان در صنعت موسیقی است.اما اخیرا آهنگی از ایشان شنیدم که آیات قران در ان بکار برده شده بود و احساس کردم نوعی بی احترامی به آن بود.بنده این کار ایشون رو محکوم میکنم و امیدوارم در آینده شاهد چنین کارهایی از ایشان نباشم.دوستان عنایت داشته باشید که هر کسی ممکنه قبل از اینکه سزاوار لعن و تخریب قرار بگیره توبه کرده باشه و از دوستان خدا شده باشه لذا در طرز انتقادتون رضای خدا رو هم در نظر بگیرید.
|
|||
|
|
۰:۵۰, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
شما دلایلتون رو بگید! همینطوری که نمیشه!!
|
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۰۰)saeedG نوشته است:من هم با نظر شما موافقم نباید این خواننده رو دیوانه خطاب کرد !!!!!!من فکر میکنم شخصیت هر آدمی مطعلق به خودشه و هر انسانی تا در اعتقاداتش سست نباشه هر کسی از هر راهی نمیتونه روی اون ادم تاثیر داشته باشه .شخصیت و تفکرات و نوع زندگی یک خواننده هیچ دلیلی نداره که بخواد نظر منو عوض کنه نسبت به اعتقاداتم من به نوبه خودم میگم من اهنگای اخلاقی این خواننده رو گوش میدم و از ان لذت میبرم و تموم میشه و به هیچ چیز دیگه ای فکر نمیکنم که این اقا چیکاره هست و نیست ولی در عین حال مرزی هم قائلم بین اهنگای شایسته و ناشایسته ی اون خواهش میکنم شما هم نظر خودتونو بگین ....(۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۵)Havbb 110 نوشته است:
|
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
[
پس فکر میکنم جواب سوال شما مشخص شد ، هر اثری رو باید سوای از شخصیت و عقاید خواننده اش بررسی کرد بنابر این اگه آقای نامجو یه آهنگ خوب به قول شما با غزل مولانا یا... خونده باشه باید بدون در نظر گرفتن آثار یا ذهنیت قبلی خواننده بررسی بشه! یا علی (علیه السلام) [/quote] من از پاسخی که شما دادین خیلی ممنونم و با شما موافقم دلیلی نداره که ما اهنگهای نامجو رو به خاطر شخصیتش یک اثر هنری عالی ندونیم و بهش بگیم دیوانه یا ..... !!!!کاش همه بتونن بی طرفانه و با دیدی باز به این مسائل مخصوصا هنر نگاه کنن
|
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۴)201270 نوشته است: [ من از پاسخی که شما دادین خیلی ممنونم و با شما موافقم دلیلی نداره که ما اهنگهای نامجو رو به خاطر شخصیتش یک اثر هنری عالی ندونیم و بهش بگیم دیوانه یا ..... !!!!کاش همه بتونن بی طرفانه و با دیدی باز به این مسائل مخصوصا هنر نگاه کنن ![]() [/quote] سلام اینکه اثر هنری هنری است اگرچه خواننده اش مشکل داشته باشه درسته حتی monsonهم اهنگ های هنری زیادی داره با اینکه شیطان پرسته .حرف من اینه که هر اثر هنری توسط شخصی پدید میاد که دارای خصوصیات و عقاید مختص به خودشه و امکان ندارد که اثر هنری از عقاید اون تاثر نگرفته باشه برای مثال کسی که اعتقاد به حرمت موسیقی مطلقا داره هیچوقت فکر ساختن یک اهنگ هنری به ذهنش خطور نمیکنه.شعر هم همینطوره کسی که خدارو قبول نداره نمیاد تو شعرش از خدا تعریف کنه بلکه بعضا صراحتا بیان میکنه.پس انسان عقاید خودشو در قالب شعر و ... بیان میکنه .حالا شما با دید صرف هنری به اهنگ یک ضد خدا یا شیطان پرست نگاه کن و اونو تمجید کن مسلما تایید اثر هنری تایید خواننده اش هم هست چونکه خالق اونه.فرض کن یک نقاشی زیبا رو میبینی و خوشت میاد آیا میتونی نسبت به نقاشش بی تفاوت باشی و بگی برام مهم نیست؟ نه بلکه از نقاش هم خوشت میاد و علاقه مند میشی بقیه اثارش رو هم ببینی.تایید شخص یعنی تایید شخصیت.حمایت از یک اثر یعنی حمایت از پدید اورنده یعنی معتبر کردن او حالا اگه کسی ضد انقلاب یا ضد مذهب باشه و ما فقط از اثرش استقبال کنیم مسلما باعث قدرتمند شدن او میشیم غافل از قدرتمند و مطرح شدن عقایدش.وقتی اهنگ های یک شخص مورد دار رو تشویق کنیم کمک به بزرگ شدن اون و عقایدش میکنیم.بعد از چیزایی که خوشش میاد خوششمون میاد و از هرچه بدش میاد بدمون میاد.ما باید با عدم استقبال از یک هنرمند مشکل دار مانع بزگ شدن و معتبر شدنش بشیم وگرنه در هر تبلیغی که میکنه شریک هستیم.البته منظورت از این تعابیر کلی بود و شخص خاصی رو نمیگم.منتظر نظرتون هستم.تشکر |
|||
|
۱۳:۰۱, ۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۴ توسط Amir.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام اینکه اثر هنری هنری است اگرچه خواننده اش مشکل داشته باشه درسته حتی monsonهم اهنگ های هنری زیادی داره با اینکه شیطان پرسته .حرف من اینه که هر اثر هنری توسط شخصی پدید میاد که دارای خصوصیات و عقاید مختص به خودشه و امکان ندارد که اثر هنری از عقاید اون تاثر نگرفته باشه برای مثال کسی که اعتقاد به حرمت موسیقی مطلقا داره هیچوقت فکر ساختن یک اهنگ هنری به ذهنش خطور نمیکنه.شعر هم همینطوره کسی که خدارو قبول نداره نمیاد تو شعرش از خدا تعریف کنه بلکه بعضا صراحتا بیان میکنه.پس انسان عقاید خودشو در قالب شعر و ... بیان میکنه .حالا شما با دید صرف هنری به اهنگ یک ضد خدا یا شیطان پرست نگاه کن و اونو تمجید کن مسلما تایید اثر هنری تایید خواننده اش هم هست چونکه خالق اونه.فرض کن یک نقاشی زیبا رو میبینی و خوشت میاد آیا میتونی نسبت به نقاشش بی تفاوت باشی و بگی برام مهم نیست؟ نه بلکه از نقاش هم خوشت میاد و علاقه مند میشی بقیه اثارش رو هم ببینی.تایید شخص یعنی تایید شخصیت.حمایت از یک اثر یعنی حمایت از پدید اورنده یعنی معتبر کردن او حالا اگه کسی ضد انقلاب یا ضد مذهب باشه و ما فقط از اثرش استقبال کنیم مسلما باعث قدرتمند شدن او میشیم غافل از قدرتمند و مطرح شدن عقایدش.وقتی اهنگ های یک شخص مورد دار رو تشویق کنیم کمک به بزرگ شدن اون و عقایدش میکنیم.بعد از چیزایی که خوشش میاد خوششمون میاد و از هرچه بدش میاد بدمون میاد.ما باید با عدم استقبال از یک هنرمند مشکل دار مانع بزگ شدن و معتبر شدنش بشیم وگرنه در هر تبلیغی که میکنه شریک هستیم.البته منظورت از این تعابیر کلی بود و شخص خاصی رو نمیگم.منتظر نظرتون هستم.تشکرخوب حرف شما متینه و من رو قانع کردین که تائید اثر یک هنرمند در واقع تائید خود اون فرده .ولی شما میگید که یعنی من دیگه نباید اهنگ های بدون مورد اونو گوش کنم و اون هارو از توی گوشیم پاک کنم؟یکم به نظر میرسه شعار گونه میشه این کار در هر صورت حق با شماست مشکل ما اینه که یا اصلا خواننده ی خوب نداریم یا اگر هم داریم اینجورییییییه!!!!!![]() اگه چهارتا خواننده ی واقعا هنرشناس داشتیم جوونایی مثل من اینقد دودل نبودن برای پاک کردن این اهنگا از گوشیشون!!! یا اگر هم داریم ناشناخته ان!!!یا مجوز ندارن و تازه بعد از چندین و چند سال بهش مجوز میدن (مثل شهرام شکوهی)که دیگه اون موقع ما پیر شدیم حتما
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محسن چاوشی | mohsen-321 | 57 | 25,881 |
۱۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۷ آخرین ارسال: Professor.97 |
|

![[تصویر: 09.jpg]](http://biliboom.com/pages/111/aa004/09.jpg)

در هر صورت حق با شماست مشکل ما اینه که یا اصلا خواننده ی خوب نداریم یا اگر هم داریم اینجورییییییه!!!!!