|
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
|
|
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ... ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه به امید ظهور ![]() ---------------------------------------------------------------------------- دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۸, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۲ ۱۹:۴۰)فرمیسک نوشته است: من متوجه نشدم که مقصود شما از تشبیه شما از چارلی به عایشه چیه!؟ این دختر همجنسباز بود مثلا ، کلا مخالف ایشون بوده ، شما حالا بر اساس تشابه هایی که یافتین چه هدفی رو دنبال می کنین؟ هرچند که بعضی از تشبیه های شما رو قبول ندارم ، به زور وصل شدن به داستان امام علی و ... |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
........................................................................................................................................................................
|
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۴:۲۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۲ ۱۱:۱۵)فرمیسک نوشته است: داستان این قسمت کاملا همینه و آن قدر نشانه های آن زیاد هست که قابل رد نیست. تحلیلتون در مورد اون اپیزود (حضرت علی و عایشه و ...) جالب بود ... باید 2باره اون اپیزود رو نگاه کنم ! عایشه (سلام الله علیها) هم خیلی جالب بود کلی خندیدیم !!! ![]() ... اما در مورد پرومتئوس و کستیل و لوسیفر و ابلیس : (۴/تیر/۹۲ ۱۹:۲۸)فرمیسک نوشته است: ببینید، این یکی از شبه ها هست که درست هم هست. وقتی توی سریال 1 ابلیس/لوسیفر وجود داره، اساساً چه نیازی به ابلیس دیگه ای هست ؟!؟ دربارۀ این شبهه توی ارسال #149 یه مقدار دیگه توضیح دادم (البته اگه افتخار بدین و ارسال ها رو دقیق مطالعه کنید) !!! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-50...#pid202045 هرچند در رابطه با این سریال هم متوجه شدم که به دقت سریال رو ندیدین (دلیلشم همون مطالبی که دربارۀ خدا شدن کستیل گفتین) !!! نقل قول:2. فرشته دیگری(آنا) هم تمرد میکند و نورش را از دست میدهد! او هم نماد انسان است. در غیر این صورت پس باید پذیرفت که آنا هم نماد لوسیفر است! (تا اینجا 3 لوسیفر داریم که فلسفه وجودیشان مبهم است!!) دقت کنید: ما فقط با توجه به این اِلمان که Castiel فرشتۀ سقوط کرده بود ذکر نکردیم که Cass نماد شیطان و ورژن دیگه ای از لوسیفر هستش ! اگر بخوایم با این مبنا پیش بریم، در آخر فصل 8 تمام فرشته ها سقوط کردن از بهشت. پس باید بگیم سریال میلیون ها فرشتۀ سقوط کرده داره و میلیون ها لوسیفر، که این مطلب درست به نظر نمیاد !!! نقل قول:3. اگر کستیل نماد لوسیفر باشد چرا بارها کشته می شود؟ به قول جناب Matey هنوزم احساس میکنم حرف بنده رو متوجه نشدین. یکی از دلایلی که متوجه نشدین اینه که برای حرف بنده ارزش قائل نشدین و به لینکایی که خدمتتون ارائه کردم (که تو اون لینکا در مورد پرومتئوس بحث کرده بودیم) سر نزدید !!! (عیبی نداره، فقط مجبورم حرفایی که اون جا زدم رو اینجا هم تکرار کنم) ! در ابتدا توجه داشته باشید که بنده اینجا از لوسیفر و پرومتئوس خارج از سریال دارم صحبت میکنم ! نه کستیل (نماد پرومته) و لوسیفر (داخل سریال) !!! ببینید، وقتی میگیم اِلمان های داستان پرومتئوس در داستان لوسیفر هم اومده به این معنی نیست که تمام اِلمان ها کاملا بصورت کپی پیست داخل داستان لوسیفر هم باید باشه !!! اگه اینجوری باشه که دیگه اسم لوسیفر رو هم باید میذاشتن پرومته. چون دقیقاً یه شخصیت بودن در اون صورت !!! مثلا به یهودیان در اروپا میگفتن موش. یعنی موش نماد یهودی ها بوده ! چرا ؟!؟ چون یه سری اِلمان ها یه سری خصیصه ها، یه سری عناصر مشترک داشتن. مثلا اینکه یهودی ها مثل موش ها زاد و ولد زیاد میکردن !!! و عناصر دیگه ... ولی آیا میتونیم بگیم یهودی ها دقیقا همون موش ها هستن ؟!؟ ![]() قطعا نه ! شبهه ای که شما مطرح میکنید. در رابطه با اینکه چرا پرومتئوس (کستیل) تو سریال میمیره پس نباید نماد لوسیفر باشه ! مثل این میمونه که بگیم : یهودی ها ، قرمه سبزی! میخورن ولی موشا فقط گردو میخورن. پس چطور اروپایی ها به یهودی ها میگن موش !!! متوجه عرائض بنده شدید ؟!؟ وقتی میگیم مثلا تو سریال سوپرنچرال ، کستیل نماد پرومته هست، به این معنی نیست که دقیقاً تمام اجزای داستان پرومتئوس و کستیل یکی هست. به این معنیه که یه سری اجزای داستانی (مثل مردنا و زنده شدنا و اشارۀ کستیل به تنبیه بودن این مردنا و زنده شدنا و ...) مهم و اصلی یکی هستن و بقیه داستان میتونه متفاوت باشه !!! حالا فرض کنید من یه فرد مخالف این تئوری هستم (که کستیل نماد پرومته هست) ... بنده از شما میپرسم : چطور شما داریم میگین ، کستیل نماد پرومتئه هستش ! کستیل یه فرشته ــس تو این سریال ولی پرومته یه تایتان بوده. بین تایتان و فرشته چه شباهتی هست ؟!؟ ![]() ببینید، شما پرومته رو انسان سرکش فرض کردید، و واسه اینکه بقیۀ تحلیل جور در بیاد (و درستش کنید) اومدید بقیۀ فرشته ها هم نماد انسان گرفتید !!! که به نظرم اشتباهه ! در حالیکه اگر کستیل رو نماد ابلیس فرض کنید، همه چی بطور اتومات جور در میاد و نیاز ندارین درستش کنید ! نقل قول:4. اگر کستیل نماد پرومته است چرا دنبال نشانه ای از خدا است؟ چرا از خدا میخواهد که نشانه ای برای او بفرستد؟!!!! این بحث تناقضی با پرومته بودن کستیل نداره، فک میکنم ! نقل قول:(سریال دارد با مردن و برگشت به زندگی کستیل؛ به وجود آمدن انسان را به خدا نسبت میدهد. اما حیطه دخالت خدا را به همین زندگی و مرگ محدود میکند و بقیه مسائل بشر را به خودش واگذار کرده و کاری به او ندارد!!!) اگه میخواین فرشته ها رو نماد دین معرفی کنید، باید براش دلیل (دیالوگ و اشاراتی از خود سریال) بیارید ! نقل قول:5. وقتی کستیل (انسان) تصور می کند خدا شده در بهشت کشتار به راه می اندازد. لوسیفر کی و کجا توانسته کشتاری بین پاکان (که اینجا با فرشتگان تصویر شده اند) راه بیندازد؟ ببینید، بازم همون حرفای قبلی رو باید تکرار کنم . ما گفتیم : کستیل = پرومتئوس / پرومتئوس = لوسیفر >>> کستیل = لوسیفر این یکی از روش های اثباتمون بود برای اینکه بگیم کستیل ورژن دیگه ای از لوسیفر هست. به خیلی از اِلمان های دیگه هم اشاره کردیم در رابطه به شباهت کستیل به لوسیفر. مثل این : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-50...l#pid20204 نوشته است:حتی آخر فصل 6 اگه یادت باشه، اونجایی که کستیل روح های برزخ رو خورده و تبدیل شده به خدا! وقتی کراولی و رافائل توی آزمایشگاه میان سراغش. کستیل همونجوری که لوسیفر آخر فصل 5 خودش رو کشته بود، همونجوری رافائل رو میکشه. یه مقدارش رو اینجا میگم، ببینید، تو بعضی از آثار هالیوود مثل فیلم The Dark Knight یا فیلم Watchmen ، چندین کاراکتر با اِلمان های ابلیسی قرار میدن ! یا بعبارتی توی این آثار ما ابلیس بد (ضدقهرمان) و ابلیس خوب (قهرمان) داریم ! که توی سریال سوپرنچرال هم این رابطه بین کاراکتر کستیل (ابلیس خوب) و کاراکتر لوسیفر (ابلیس بد) وجود داره ! مثلا توی فیلم The Dark Knight ، کاراکتر جوکر همون ابلیس بد و کاراکتر بتمن ابلیس خوب هستن ! نقل قول:غیر از این است که سریال دارد می گوید نوع انسان وقتی تصور می کند خیلی پاک و شریف است (مذهبیون افراطی) خود را در حد خدا می داند و به خود اجازه می دهد که سایر ادیان را کشتار کند؟؟؟؟ کشتار فرشتگان اشاره دارد به کشتارهای مذهبی! بازم باید بگم که تا برای این مباحث دلیل محکمی از خود سریال یا خارج از سریال (صحبتای عوامل فیلم) نیارید، قابل قبول نیست ! ببینید، بنده هم اگر گفتم کستیل نماد پرومتئوس هست، براش دیالوگ آوردم از خود سریال (از زبون خود کستیل) یا میتونم به مسائل دیگه اشاره کنم (شباهت اپیزود اول فصل 7 به ابتدای فیلم پرومتئوس ریدلی اسکات). شما وقتی میگین، فرشته ها نماد دین و نماد افراد مذهبی هستن. باید براش از خود سریال دلیل بیارید ! هرچند تحلیلتون معقول به نظر بیاد (و بنده تا جاهاییش رو قبول دارم). نقل قول:در واقع سریال دارد میگوید که کنارگذاشتن افکار مثلا مذهبی نه فقط به ضرر انسان نیست بلکه باعث کاهش جنگ و خونریزی است! اینم میتونه یه وجه از سریال باشه با یه دید دیگه و میتونه با پرومتئوس بودن کستیل تناقضی نداشته باشه. همینطور لوسیفر بودن کستیل ! نقل قول: گفتین که کوین نماد حضرت عیسی هست که هیچ دلیل و مدرکی ارائه ندادین ... فقط گفتین چون تو سریال میگه کوین حرامزاده هستش، پس حتما حضرت عیسی هست. بنده میگم حضرت سلیمان ــه !!! تو عهد عتیق حضرت سیلمان هم نعوذ بالله حرام زاده هست !!! صرف اینکه یه نفر حرام زاده هستش نمیشه بگیم قطعا نماد فلان شخصیت ــه !!! مثلا شما تو پستای قبلیتون گفتین چاک نماد حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست. که با توجه به زن بارگی چاک میتونیم بگیم همچین قصدی رو هم شاید سریال داشته (ولی بازم قطعی نمیتونیم بگیم) !!! نقل قول:یعنی در نهایت سریال دارد با زیرکی دین باوری و خداباوری را کنار می زند و انسان محوری و عقاید اومانیستی را ترویج میکند! و اینکه بشر در روی زمین نجات دهنده ای به جز خودش ندارد و مذهب لا مذهب! بله ، سریال به اومانیسم هم اشاره میکنه ولی این مطلب نافی ــه مباحثی که بنده مطرح کردم نیست ! |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۲۰:۰۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
نقل قول:هدف من تحلیل استراتژیک سریال هست. تحلیل استراتژیک به هر قیمتی؟! اولا پست بنده اسپم نیست ، من محترمانه از شما یک سوال پرسیدم. نقدم اینه که خب ، اصلا گیریم که چارلی نماد عایشه است ، هدفشون از این کار چی بوده؟ نقل قول:هیچ زور و اجباری برای تشبیه داستان به ماجرای جنگ جمل نیست. داستان این قسمت کاملا همینه و آن قدر نشانه های آن زیاد هست که قابل رد نیست. اگر قابل رده بفرمایین بنویسین. مثلا یک نمونه که عرض می کنم اینه ، شما میگید نقل قول:اگر بخواهیم بیشتر به جزئیات بپردازیم ماجرا از کشته شدن دو نفر (نماد طلحه و زبیر) آغاز میشود. چارلی (نماد عایشه) میگوید این اواخر دوران خوبی نداشته. (کشته شدن عثمان- خلافت علی (علیه السلام) و بعد کشته شدن طلحه و زبیر) و ... چارلی منظورش از این اواخر دوران خوبی نداشته منظورش قضیه ی لوایتان هاست ، نه طلحه و ... نقل قول:انتخاب همجنسبازی برای چارلی کاملا عمدی و برای راهنمایی بیشتر بیننده به فهم اینکه این شخصیت نماد چه کسی هست انجام گرفته. منظورتون این نیس که عایشه همجنسباز بوده؟ نقل قول:بنابراین اگر چارلی یک زن عادی بود (با توجه به اینکه راهبه نیست و سریال نمیتونست اون را بدون هیچ ارتباط جنسی نمایش بده) پس باید با یک مرد ارتباط داشت که در این صورت شباهتش به عایشه (سلام الله علیها) نقض میشد. مثلا برای نمونه نقض میشه گفت که چارلی از ابتدا با هیچ مردی در تماس نبوده ولی عایشه اینگونه نیس ، پس حرف شما رو رد می کنه. نقل قول:تنها راهکار این بوده که اون رو همجنسباز نمایش بدن که توجیهی باشه برای عدم ارتباطش با مردان. نه اینکه نعوذ بالله عایشه(سلام الله علیها) چنین رفتاری داشته. در بالا هم گفتم دلیل نقضمو ، ببینید دلایل شما خیلی ضعیفه ، قبول دارم مشابهت هایی هم هست ، ولی خیلی خوشبینانه هست... نقل قول:تحلیلتون در مورد اون اپیزود (حضرت علی و عایشه و ...) جالب بود ... باید 2باره اون اپیزود رو نگاه کنم ! مثلا همین دوست عزیزمون رو می خواستم بزنم ، من به هرکی نشون دادم خندید ، گفت بابا ول کنید ، من خودم هم خندم گرفت ، ولی مثلا وقتی تحلیل های دکتر عباسی رو نگاه می کنیم ، هیچ وقت خندمون نمیگیره ، چون مستنده ، دقیق فکر شده روش... امیدوارم پست های شما با دلایل محکم و مستند و مستدل باشد.
|
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۱۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
........................................................................................................................................................................
|
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
نقل قول:فکر می کنم اگر چیزی در این تاپیک خنده دار باشه تحلیلها و نقدهای برخی افراد هست که حتی ظاهر سریال را هم متوجه نشدن! دریافت معناهای پنهانی سریال پیش کش! همین که شما هم معانی ظاهری و هم باطنی رو فهمیدید برای جامعه ی اسلامی کافیه ، من و متی جان سوادمون قد نمیده! ![]() نقل قول:باور کنین دوستان وقتی خود سریال را متوجه نشدین اصلا مجبور نیستین پست بدین! خوشحالم که شما به عمق مطالب پی می برید! نقل قول:همانطور که به یکی از خانمها گفتم : برای جلب توجه و خودنمایی راههای دیگه ای هم هست و مطمئن باشین این راهی که شما انتخاب کردین که مثل حسن عباسی (که با توهین به شخصیتها برای خودش شهرت کسب کرد) راهیه که به ترکستان ختم میشه! اولا دکتر عباسی به کسی توهین نکرده ، اگر منظورتون اصلاح طلب های ایرانی است ، بنده کاملا با ایشون موافقم و خودم هم همین عقیده رو دارم که بی خود کردند از هر کاری کردند اسلام آمریکایی رو پیاده کردند و آخرش برچسب اسلامی ایرانی بر اون گذاشتند ، حرف عباسی تا جایی که شنیدم حق بوده ، و حق گرفتینه برادر من ، با یک گوشه نشستن و دعا کردن حل نمیشه! نقل قول:پ ن: مسخره کردن اهل تسنن اصلا کار خوبی نیست. مگه از وقتی من عضو این تالار شدم مقدسات شما رو مسخره کردم؟ شما خودتون میاید چارلی که نماد ی دخترهمجنسباز هست رو به عایشه که ام البنین شماست نسبت میدید ، من هرگز همچنین حرفی نزدم و نخواهم زد. شما چون سنی هستی ، توهم سنی بودن برتون داشته میخواید یه جوری بچسبونیدش به اشخاص مهم مذهبتون ، تحلیل استراتژیک یعنی اینکه هدف دشمن رو بفهمیم از مطرح کردن اینگونه مسائل نه اینکه بیام یک سری مطلب بی مفهموم رو پیدا کنیم ، خب پس هدف و غایت چی میشه!؟ من که با حرف های شما قانع نشدم ، به هرکسی هم که این مطلبتون رو نشون بودید فقط باعث شدید که نگاه مردم به تحلیل درست تغییر کنه ، و این اصلا خوب نیست ، بنده دیگه اینجا پست نمی دیدم ، چون از نظر شما به سطح اولیه فیلم هم دست پیدا نکردیم! ![]() |
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۱۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۱۷:۲۰ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۲ ۱۲:۲۲)فرمیسک نوشته است: ما قصد نداریم اینجا بحث امامت و ولایت حضرت علی (علیه السلام) رو انجام بدیم ، چون جاش تو این تاپیک نیست ! بنده فقط طبق اعتقادات خودم با استفادۀ عبارت *اُم المؤمنین* برای عایشه مشکل دارم !!! ![]() کسی که جلوی امام زمان خودش وای میسه و میجنگه، از نظر شیعه رستگار نمیشه و لایق این القاب هم نیست ! ![]() ببینید ، خوشبختانه یا متأسفانه ، صهیونیزم و کابالیست ها حقیقت اسلام رو میدونن و میدونن که کی (تشیع یا اهل سنت) بر حق ــه ! لذا اگر بخوان طرفی رو هم تخریب کنن میان طرف حق رو تخریب میکنن (چون کار شیطان منحرف کردن افراد از صراط مستقیم ــه) ! البته قبول دارم که به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و همسران پیامبر هم توهین میکنن. ولی تا این حد ... ! هرچند اینم بگم ، تحلیلتون قابل ملاحظه هستش ! و تو پست قبلی هم گفتم که باید برم اون اپیزود رو 2باره ببینم ! شما اگه به دکتر عباسی انتقادی دارین برین تو تاپیک مربوطه مطرح کنید. نه اینکه هی تو تاپیکای تحلیل سریالا به ایشون توهین کنید ! ![]() موفق باشید. |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۲ ۱۶:۳۴)MaTeY نوشته است: شما اگه به دکتر عباسی انتقادی دارین برین تو تاپیک مربوطه مطرح کنید. نه اینکه هی تو تاپیکای تحلیل سریالا به ایشون توهین کنید ! متاسفانه بنده تا جایی که در جریانم فرمیسک جان با همه مشکل دارند ،اعتبار نمی تونن بدن ، میفرمایند چون مدیران از من خوششون نمیاد جلو اعتبار منو بستن شاید! با همه دعوا دعوا ، با شناختی که از دکتر عباسی دارم ، میدونم که حرفاشون منطقی هست. ثانیا این تاپیک تاپیک بحث در مورد سریال سوپرنچرال و تحلیل اونه ، توهم توطئه تا چه حد؟! بحث دینی رو خواهشا در تاپیک های دیگر مطرح کنید. یا حق... |
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۲۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۰۴ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
۰:۰۰, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
درفصل 4 این سریال دین برادر بزرگترو داره به عنوان منجی وشخص انتخاب شده توسط خدا نشان میده ولی سم برادر کوچترو به عنوان دجال نشون میده دین شخصی بی ایمان وبدون هیچ وابستگی به مسائل اخلاقی است ولی سم فردی با ایمان است ونسبتا به مسائل اخلاقی پایبند است و این نشان دهنده این است که سازندگان این سریال در تلاش برای جا زدن شخصیت دجال به منجی هستند
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,274 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries" | Mahdi-MH | 73 | 67,432 |
۳۰/آذر/۹۵ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: mrkangari |
|
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,762 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) | nooromahdi | 19 | 18,422 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,040 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,188 |
۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: sm_shahabi |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,262 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|

![[تصویر: 25165963541422772390.jpg]](http://uploadax.com/images/25165963541422772390.jpg)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)