|
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
|
|
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ... ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه به امید ظهور ![]() ---------------------------------------------------------------------------- دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۱۱, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
متن رو خوندم ولی متوجه نشدم چطور شما این رو به جنگ جمل ربط میدید؟؟
هزاربار گفتم بازم میگم این سریال از شبکه های کابلی آمریکا پخش میشه و واسه خود مردم آمریکا هست. مردم آمریکا حتی نمیدونن ایران در کدوم قاره هست؟؟انتظار دارید بدونن جنگ جمل و عایشه کی بوده؟ بسه تورو خدا هرچی که توی ذهنتون میاد اینجا ننویسید....الان واقعا نمیدوم به این ذهن متوهمی که این متن رو نوشته چی بگم. آخه مردم آمریکا اصن چه میدونن شیعه چیه سنی چیه...اصن به اونا چه ربطی داره که بدونن اختلاف شیعه و سنی بر سر چیه؟؟ حالا باز اگه خیلی رک و راست بگه باز جای بحث داره...ولی خیلی خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی از عقل به دور هست که کارگردان بخواد بیاد به صورت رمزی جنگ جمل و عایشه رو واسه مردم آمریکا به تصویر بکشه... حداقل اگه به ملکه انگلیس ربطش میدادید باز بیشتر قابل توجیح بود. عزیزم جنگ جمل و عایشه برای شما مهمه مردم آمریکا اصن نمیدونن عایشه کی بوده...جنگ جمل چیه؟طلحه کیه... بیخیال بابا
|
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان من تازه شروع به دیدن این سریال کردم که در حال حاضر از شبکه aaa family داره پخش می شه نمیدونم فصل چنده ولی ساخت این سریال کاملایحودی و با اعتقادات یحود هست اشاره به ستاره داوود روی حرفA هنگام شروع سریال و ایجاد طلسم برای شیطان با ستاره داوود وحتی احضار شیطان با این ستاره شیطان هم که انگار جهنم و این دنیا کوچه بغله هی میره و هی میاد وتصورات سریال واقعا احمقانه است پیشنهاد میکنم به دوستان فیلم جادوگر شهر از راببینین که تصورات از امام زمان جیست و داستان حضرت خضر و موسی چگونه ماهرانه در فیلم گنجانده شده به امید روزهای بی شیطان اگر کسی این سریال رو از این شبکه میبینه لطفا به من بگه فصل چنده ممنون
|
|||
|
۱۸:۴۸, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
من از این شبکه ندیدم ولی یکبار اتفاقی دیدم فک کنم قسمت 22فصل اول...فک کنم...!
اگر هنوز بحث فیلم بر سر کشتن شیطان چشم زرد هست هنوز توی فصل اول هست... |
|||
|
۲۱:۲۹, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
۲۲:۳۴, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
ممنون از شما جریان سریال را کاملا میدونم فقط می خواستم بدونم درحال پخش فصل چنده با تشکر
|
|||
|
۱۱:۵۶, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
فصل8 تموم شده دارن فصل9 رو میسازن
|
|||
|
۱۹:۵۱, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
پخش سریال تو AAAFAMILY متوقف شده گویا تا 2 بیشتر ندادن
|
|||
|
۲۰:۴۴, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۵:۱۱)A L I نوشته است: هزاربار گفتم بازم میگم این سریال از شبکه های کابلی آمریکا پخش میشه و واسه خود مردم آمریکا هست. عزیزم شما میدونی صهیونیزم چیه ؟!؟ ![]() اگه احیاناً نمیدونی برو تو یوتیوب ، برنامه های GB از شبکۀ کابلی فاکس نیوز رو ببین، متوجه میشی چه چیزایی به مردم آمریکا دارن میگن ! یه چیزی شنیدیم که مردم آمریکا نمیدونن ایران کجاست !!! میریم همه جا میگیم !!! حتی اگه مردم آمریکا ندونن ایران کجاست، صهیونیستا تو فیلماشون دارن ایران رو بعنوان دشمنی در حد شوروی میارن بالا ... این که دیگه نیاز به اثبات نداره ! شما فقط کافیه 4تا فیلم هالیوودی دیده باشی (Argo ، transformers 3، iron man و حتی همین سوپرنچرال که تو فصل هفتش اسم ایران رو میاره) حتی تو برنامه های کمدیشون هم صهیونیستا هرزگاهی اسم ایران رو میارن و مسخره میکنن. مطمئن باش از همینجاها شروع میشه ! هرچند باید بگم بنده تحلیل ایشون رو تأیید و رد نمیکنم ! ولی میگم که باید ازین خواب غفلت بیدار شیم. انقدر ساده نباشیم ! |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
توهم توطئه........................
|
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
توی 7 تا فصلی که تا کنون دیدم فقط به عصا ی حضرت موسی و تابوت عهد اشاره میشه و فقط در بین پیامبران اولوالعزم به ایشان اشاره میشه با انجیل وقران مثل کتب افسانه ای برخورد میشه واین نشان دهنده دستان کثیف یهودیت وصهیونیسم در پیکره وریشه این سریال است
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,274 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries" | Mahdi-MH | 73 | 67,429 |
۳۰/آذر/۹۵ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: mrkangari |
|
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,759 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) | nooromahdi | 19 | 18,418 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,039 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,187 |
۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: sm_shahabi |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,261 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|