کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست
در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم
راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود
وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ...
ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن

امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه

به امید ظهورIdea

----------------------------------------------------------------------------

دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، Reza2035 ، yektaparast ، bagheri4 ، عاشورايي ، oO DaViD Oo ، Humanoid ، montazer ، أین المنتظر ، janali ، m.hossein ، فدک زهرا ، navid-313 ، Patriot ، سدرة المنتهی ، yashar_turk ، faateme-313 ، راحیل ، vahrakan ، مفقود الاثر ، مسعود.پاکرو ، شهرام ، بچه شیعه ، كارمند پيمانی ، Justice Bringer ، mahdi_kojayee ، آفتاب ، ehsanagiyan ، عدالت ، قلب ، fafa* ، mofa ، mahramaneh ، آیدا77 ، amirak

آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۰۶ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #131

....................................................................................................​....................................................................
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، Justice Bringer ، Reza71 ، blue.blood
۱۶:۳۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #132
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۴۲)فرمیسک نوشته است:  نمیدانم باز هم دارید سخنان دکتر عباسی را تکرار می کنید یا نظر خودتان است .....
بهر حال چون امتحان دانشگاه دارم وقت خواندن کامل تاپیک را ندارم اما نظری که در بالا دادید (چه نظر شما باشد چه دکتر عباسی) کاملا غلط است.
بر چه اساس پرومته لوسیفر است؟ فقط به این دلیل که پرومته خدای آتش است و لوسیفر از آتش ساخته شده؟!
این اصلا دلیل موجهی نیست.
اگر قرار باشد کسی در سریال معادل پرومته باشد همانا کستیل است نه لوسیفر!
دقت کنید پرومته یه خدای انساندوست است. او همه جا نیکخواه نسل بشر است و برخلاف دستورات زئوس عمل می کند و به انسانها کمک می کند.
در سریال هم می بینیم که کستیل به انسانها کمک می کند. در کجای سریال لوسیفر نیکخواه بشر است؟!
دادن آتش به انسانها هیچ پیامد بدی برای انسان ندارد که بگوییم پرومته به ضرر انسان کار کرده و باعث تباهی او شده. برعکس او به نسل بشر خدمت کرده.
و زئوس به خاطر کمک های او به انسانها پرومته را مجازات می کند طوری که جگر او مرتب پاره می شود و باز به شکل اولیه بر میگردد. (مشابه مردن کستیل و زنده شدن او)

فرشته ها اصلا نمی توانند سرخود کاری بکنند.
در یک قسمت سم با مایکل صحبت می کند. او می گوید به لوسیفر علاقه دارد اما مجبور است او را بکشد! و در مقابل اظهارتعجب سم می گوید که ناچار است چون پدر یا خدا (دقیق یادم نیست کدام) گفته ....

یا وقتی که سم و دین آخرالزمان را از بین می برند فرشته ها عصبانی می شوند و بارها می گویند که قانون نقض شده و باید آن را به حالت اول در بیاورند ....

دقیقا همین است و اگر غیر از این گفته شود اشتباه است.
در سوپرنچرال دین اصلی مسیحیت است و بقیه ادیان به سخره گرفته شده اند.
به عنوان نمونه وقتی دین و سم برای کشتن دیک به استخوان یک انسان پرهیزکار نیاز دارند به سراغ استخوانهای یک زن راهبه می روند.
یا برای راندن شیاطین از آب مقدس استفاده می کنند.
یا در یکی از قسمتها که دختر یک کشیش به وسیله یک خدا کشته شده و خود را پیامبر جا زده , کشیش فرد بسیار مثبتی نشان داده می شود. در قسمت دیگری نیز روح یک کشیش که افراد بد را می کشد به شکل نورانی متجلی می شود!

این پست را می نویسم ان شاءاله حذف نشود!

چاک نماد حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است! اگر شما کتاب کمدی الهی دانته را خوانده باشید در گذر از جهنم!!! گفته میشود حضرت محمد به شکل فردی زن..... نشان داده شده.
یکی از ایراداتی که اسلام ستیزان به حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گرفته اند تعدد همسران ایشان است و به این خاطر به ایشان اتهام بالا زده می شود!
در این قسمت می بینیم که چاک انجیل وینچسترها را می نویسد. میخواهند بگویند پیامبر بی سواد نبوده و قرآن نوشته خود اوست.
اگر به کوین (پیامبر) نگاه کنیم می بینم او اصلا انجیلی نمی نویسد بلکه فقط نوشته های خدا را می خواند... او نماد مسیح میتواند باشد.. چون انجیل گفته های خدا نیست و مقداری از تورات گرفته شده و ...

یعنی دو پیامبر (چاک و کوین) در سریال عملکرد کاملا متفاوتی دارند و مشخص است به دو دین متفاوت اشاره می کنند. ....

یک چیز دیگر....
سریال ترنس مدرن نیست ولی الان وقت ندارم بیشتر توضیح بدم ان شاءاله اگر وقت شد بین امتحانات اگر هم نه بعد از امتحانات ....
عالی بود خصوصا در مورد قسمت پیامبر ها که توضیح دادین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، فرمیسک ، Reza71
۱۷:۱۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۲۰:۳۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #133

نقل قول:بر چه اساس پرومته لوسیفر است؟

1.پرومته اتش را از زئوس میگیرد و به انسان میدهد و به همین خاطر از طرف زئوس برای همیشه طرد میشود زیرا به انسان کمک کرده است .
2.در تورات شیطان به شکله ماری بر حوا ظاهر شده و میوه ی درخت دانش را به ادم و حوا معرفی میکند و با این کمک به انسان از طرف خدا برای همیشه طرد میشود .

نکته :
1)زئوس نمیخواست انسان به اتش دست یابد ولی پرومته ان را به انسان داد و خود مجازات شد
2)خدا نمیخواست انسان دانش و معرفت را بیاموزد ولی شیطان ان را به انسان میدهد و خود مجازات میشود

مباحثی هم که توی تاپیک مطرح میشه مباحثه برای مباحثه است.بعضی از دوستان که اینجا رو تبدیل به تاپیک هواداران کردند و فقط به جسد سریال کار دارند و جلوه های ویژه و داستان انگار نه انگار فیلم روح و تفکری داره درست مثه اینکه شخصی بیاد و داستانی بنویسه و ما بگیم اون شخص داستان رو ننوشته بلکه قلم و خودکاری که دست اون بوده این کار رو کرده .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، khademolmahdi ، Reza71 ، Mitsonary
۱۲:۴۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #134
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۱۰)Reza2035 نوشته است:  1.پرومته اتش را از زئوس میگیرد و به انسان میدهد و به همین خاطر از طرف زئوس برای همیشه طرد میشود زیرا به انسان کمک کرده است .
2.در تورات شیطان به شکله ماری بر حوا ظاهر شده و میوه ی درخت دانش را به ادم و حوا معرفی میکند و با این کمک به انسان از طرف خدا برای همیشه طرد میشود .

نکته :
1)زئوس نمیخواست انسان به اتش دست یابد ولی پرومته ان را به انسان داد و خود مجازات شد
2)خدا نمیخواست انسان دانش و معرفت را بیاموزد ولی شیطان ان را به انسان میدهد و خود مجازات میشود

مباحثی هم که توی تاپیک مطرح میشه مباحثه برای مباحثه است.بعضی از دوستان که اینجا رو تبدیل به تاپیک هواداران کردند و فقط به جسد سریال کار دارند و جلوه های ویژه و داستان انگار نه انگار فیلم روح و تفکری داره درست مثه اینکه شخصی بیاد و داستانی بنویسه و ما بگیم اون شخص داستان رو ننوشته بلکه قلم و خودکاری که دست اون بوده این کار رو کرده .
یعنی اگه حرف شما رو قبول کنیم کار درستیه اما اگه مخالفت کنیم یعنی کار بدیه و اینجا رو تبدیل کردیم به تاپیک هواداران؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، Reza71
۲۱:۱۱, ۹/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۲۱:۱۳ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #135
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۴۲)فرمیسک نوشته است:  
و زئوس به خاطر کمک های او به انسانها پرومته را مجازات می کند طوری که جگر او مرتب پاره می شود و باز به شکل اولیه بر میگردد. (مشابه مردن کستیل و زنده شدن او)

اگه ارسال ها رو بخونید بعداً پاسخ بدین خیلی بهتره به نظرم !!!

بنده به این نکته ای که شما گفتین قبلا اشاره کردم ... که تو این سریال Castiel نماد پرومتئوس هست (یکی از دلایلش همون که خودتون گفتین، مردن ها و زنده شدن های مکرر کستیل هستش که با عکس توضیح دادیم) !!!

ما اگه میگیم پرومتئوس نماد لوسیفر و ورژن یونای Lucifer هست ... منظورمون تو سریال نیست ... منظورمون در واقعیت و دنیای خارج از سریال ــه (یعنی در واقعیت پرومتئوس در اساطیر یونان پروژکشن و تجلی و نمادی از ابلیس هست که غرب به این ابلیس میگه Lucifer) !!!

امیدوارم تونسته باشم مطلب رو روشن کنم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: khademolmahdi ، فرمیسک
۱۷:۴۸, ۱۸/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۰۷ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #136

....................................................................................................​....................................................................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۴:۵۶, ۲۷/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۲ ۱:۴۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #137
آواتار
سلام مجدد،

(۱۸/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۸)فرمیسک نوشته است:  فکر میکنم نظر سایر دوستان این نباشد... پست آقای رضا را در همین صفحه بخوانید

والا چیزیکه من از پست ایشون دریافتم دقیقا همون حرفی بود که بنده زدم قبلا و نظر بنده با ایشون یکی هست.

(۱۸/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۸)فرمیسک نوشته است:  
اما درباره اینکه منظورتان در واقعیت است نه در سریال:
عرض کنم همانطور که دوستان نوشته های دکتر عباسی را در این تالار کپی می کنند دکتر عباسی نیز نوشته سایرین را کپی و به عنوان نظر خودشان بیان می نمایند! این حرف "یان کات" است و تفسیر اوست از پرومته! (شیطان مقدس یا کارگر مقدس!)
البته برای اطلاع دوستان اضافه کنم که در تفاسیر این اسطوره برخی (مثل کامو) پرومته را نماد انسان سرکش دانسته اند.

آیا اینکه 2 نفر در زمان های مختلف تاریخی به یه مطلب واحد برسن ، به این معنی هست که فردی که دیرتر به اون مطلب رسیده از روی فرد دیگه کپی کرده !!!

جوری حرف میزنید که انگار بنده و امثال بنده که یه سری مطالب رو از دکتر عباسی اینجا ذکر میکنیم، مطالب ایشون رو خودمون آنالیز نمیکنیم !!! دکتر عباسی هم خدا نیست و اشتباهاتی قطعا داشتن و خواهند داشت ، و مطالبی هم که بنده یا هر کسی دیگه از ایشون نقل میکنم به این معنی نیست که مطالب رو صرفا از ایشون کپی میکنیم و میگیم . بلکه مطلب رو اول خودمون آنالیز میکنیم و اگه خودمون تونستیم قبولش کنیم بیان میکنیم .

نمیدونم شاید شما خودتون از روش کپی پیست استفاده میکنید که این رو به بقیه هم نسبت میدین !!!

بنده اولین بار از دکتر عباسی این رو شنیدم که پرومتئوس نماد ابلیس است. و وقتی در حد خودم بررسی کردم ، دیدم که ایشون راست میگن ... حالا چه این مطلب رو اون بنده خدایی که شما گفتین گفته باشه ، چه دکتر عباسی گفته باشن ... در هر صورت وقتی مطلبی رو میشنویم اول باید بررسی در حد توانمون

در مورد اون رفرنسی هم که دادین ممنونم ... میشه لطف کنید بگید آیا کتاب جناب *یان کات* ترجمه شده تو ایران یا نه (اگر نسخه pdf ــِش هم داشته باشین حتی به زبان انگلیسی خوبه). چون فک میکنم این فرد ، فرد آگاهی بوده .

بنده خودم اسم کتاب رو سرچ کردم ، تنها جایی که همچین اسمی برده شده تو این تالار تو پست شماس !

پرومته در اساطیر به دو گونه معرفی شده:
1. آفریدگار انسانهای اولیه
2. نیکخواه بشر که بیشترین تاکید روی این دومی است.
یعنی در اساطیر پرومته همیشه به نفع بشر کار کرده است:1.یکبارهنگامی که خدایان میخواهند نسل بشر را از بین ببرند در برابر آنان می ایستد

منظورتون همون ماجرای طوفان بزرگ در اساطیر یونان هست که شبیه طوفان نوح هستش ؟!؟

نقل قول:
انسان با داشتن آتش از جایی رانده نمیشود!
...
اما شیطان (لوسیفر) در اساطیر همواره بدخواه بشریت و برای انحراف او است.
...
یعنی دادن آتش به نفع انسان اما دادن سیب به ضرر انسان بوده!
...
پس لوسیفر هرگز نه در اساطیر و نه در سریال سوپرنچرال نیکخواه بشر نیست و هیچ کمکی به انسانها نمی کند.

ببینید دقیقاً مسئله همینجاست شیطان و عُمالش که این اساطیر رو نوشتن ، میخواستن این رو به ما بگن که دادن سیب به انسان از طرف شیطان هم مانند دادن آتش به انسان از طرف پرومتئوس به نفع انسان بوده .

ببینید کابالیستا اعتقاد دارن و در تورات هم اومده اگه اشتباه نکنم که اون درخت درخت دانش بوده ... و شیطان کار خوبی کرد و انسان هم نفع برد ازینکه شیطان اون سیب رو بهش داد !

شما ببنید این تفکر با اون تفکری که میگه پرومتئوس آتش رو به انسان داد و انسان ها ازین کارش سود بردن چقدر نزدیک به هم هستن !

بنده با یکی از دوستان تو این تاپیک و در این ارسالا بحث کردیم در رابطه با پرومتئوس و بنده دیدگاهم رو گفتم :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid193202

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid193536

مفصل درباره ارتباط پرومتئوس و ابلیس بحث کردیم و بنده سعی کردم به ساده ترین وجهی ممکن توضیح بدم که در طول تاریخ چه اتفاقی افتاده !

حتی همون ماجرایی که گفتین خدایان سعی داشتن انسان ها رو نابود کنن و پرومتئوس نذاشت (البته زئوس میخواست اینکار رو بکنه و دیگر خدایان مانند هرمس سعی کردن جلوش رو بگیرن) رو هم شیطان سعی کرده استحاله کنه. چون این دقیقا ماجرای نوح هست و بی دلیل هم نیست که هالیوود تو این برهه داره درباره حضرت نوح فیلم میسازه (نمونش فیلمای Evan Almighty و Noah و Life of Pi و 2012 که بنده خبر دارم تو این چند ساله ساختن و دارن میسازن درباره کشتی نوح) !

نقل قول:
در حالی که کستیل از هنگامی که در سریال ظاهر میشود به یک مدافع و دوست بسیار مفید برای سم و دین (و در کل انسانها) تبدیل و حضور او باعث میشود که بسیاری از مشکلات این دو حل شود و میتوان یک دوجین مثال برای کمکهای او به انسانها آورد.
البته چندباری هم خطا می رود اما بعدا پشیمان شده و تلاش می کند که اشتباهاتش را جبران کند.

ببنید دقیقاً همینه موضوع ، میان اِلمان های شیطانی رو داخل کاراکتر قرار میدن و از طرفی از کاراکتر یه قهرمان میسازن و تو فیلمای اخیرشون که بعضاً مستقیما اشاره میکنن که قهرمان داستان یه فرد شرور هست.

یعنی انگار که مثلا میومدن چند هزار سال پیش در زمان یونان باستان تو اساطیر می نوشتن که پرومتئوس از روی کینه و حسادت اومد آتش رو به انسان ها داد (یعی چهرۀ واقعی شیطان رو نشون بدن) ولی در آخر ماجرا رو یه جوری ماست مالش میکردن که پرومتئوس تبرئه بشه ... ولی چون نوشته و رمان و کتاب قدرت سحر سینما رو نداره نمیتونستن همچین کاری کنن ولی به لطف ابزار سینما امروز میتونن بلند داد بزنن که که شیطان یه شخصیت بد (Bad Guy) هست ولی در آخر منجی بشریت خواهد شد و مردم دوستش خواهند داشت (مثل انیمیشن Wreck it Ralph یا Megamind یا نمونه های دیگه) .

تو Supernatural از فصل 5 سریال سعی میکنه ، که اثبات کنه کستیل یه فرشتۀ سقوط کرده هست (Fallen Angel) که این لقب تنها و تنها در عهد عتیق برای ابلیس و شیاطین همراهش (البته تو عهد عتیق میگن فرشتاه های همراهش) استفاده میشه ! که این یه اِلمانی هست که سریال بسیار سعی میکنه که تو شخصیت کستیل بگنجونه و در آخر هم به روش خود سریال اینکار رو میکنه !

اگه وقت داشتین ، رمان آقای تِری دِری با اسم *آتش دزد* رو بخونید ، به طرز جالبی در این رُِمان پرومتئوس با بال (مثل فرشته ها) تصویر شده که دقیقا اثباتی بر این مدعاست که پرومتئوس همان لوسیفر و همان ابلیس هست.

[تصویر: n154248.jpg]

بنده یه سوال از دوستان تو اون تاپیکی که لینکش رو براتون بالاتر گذاشتم کردم :

اگر شما بجای ابلیس بودین و رسانه ها در دست شما بود و قادر بودید در رمان ها و اساطیر دخل و تصرف کنید ، چه کاراکتری از خودتون به نمایش میذاشتید ؟!؟ آیا تو داستانی و رمانی که مینوشتید ، شما شخصیت پلید و منفوری بودید یا شخصیتی خوب و خیرخواه و بطور کلی قهرمان داستان بودید یا ضد قهرمان ؟!؟

«
توی فصل 7 قسمتای آخر می بینید که باب سینگر به وینچسترها میگه شما باید از 3 نفر خون بگیرین (Fallen Humanity ، Fallen Angel و اون یکی هم یادم نیست که تعبیرش میشد همون Alpha) که کستیل برگشت گفت "همیشه حاضرم برای وینچسترا خون بدم" و بعد ازینکه پسرا رفتن و با اون سلاح Dick رو کشتن چه اتفاقی افتاد به نظر شما ؟

معلوم شد که تمام اون خون هایی که از اون 3 نفر (کستیل ، کراولی ، آلفا) گرفته بودن بی نقص بود یا به عبارتی کستیل تبدیل به یه فرشتۀ سقوط کرده (fallen angel) شده بود !!!

سریال ازین روش خیلی استفاده میکنه !!! مثلا تو فصل 5 وقتی سریال میخواد برای ما اثبات کنه که Lucifer یه شیطان نیست و یه فرشته هستش ، چیکار میکنه ؟!؟ دین تفنگ Samuel Colt که یه تفنگ شیطان کشی هست و قبلا تو سریال به مخاطب این مطلب القا شده رو بر میداره و میره روی کلۀ Lucifer خالی میکنه !!! با این اتفاق چی اثبات شد ؟!؟ اینکه لوسیفر یه شیطان نیست بلکه یه فرشتس ! درحالیکه ما مسلمونا میدونیم و قرآن به ما گفته که ابلیس یا لوسیفر از جنس جن هستش .

یا تو همون ابتدای فصل 7 که کستیل تبدیل به خدا شد ... سَم با یه Angel Blade (خنجر فرشته کُش) میزنه تو کمر کستیل ولی اون نمیمیره ... با این اتفاق سریال میخواست چی رو ثابت کنه ، میخواست ثابت کنه که کستیل فقط ادعای خدایی نکرد ، بلکه تبدیل به خدا شد (هرچند جلوتر تو همون اپیزود کاراکتر مرگ این رو تکذیب کرد و گفت که کستیل خدا نیست، که اینم بخاطر حرفای ضد و نقیضی هست که تو سریال مکرراً زده میشه؛ کافیه پست های چند صفحۀ قبل بنده رو مطالعه کنید که به چند مورد اشاره کردم) !

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-50...#pid183359
»

پس می بینیم که روش سریال برای اینکه ثابت کنه یه کاراکتر چه خصوصیتی داره اینه که نشون بده چه نوع ابزاری روش استفاده میشه و چه سلاح هایی برش کارگر هست !

با این روش توی فصل 7 سریال برای مخاطب اثبات میکنه که کستیل نماد لوسیفر هست ... هرچند سریال مستقیماً به خود لوسیفر هم قبلا اشاره میکنه ... اما لوسیفر توی فصل 5 تموم نمیشه ، شما از ابتدای فصل 1 رفتار لوسیفر رو باید توی رفتار Sam ببینید که خود سریال هم اینو لو میده ... که Sam و Dean نماد مایکل و لوسیفر هستن ! در ادامۀ سریال یعنی از فصل 6 به بعد هم شما رفتار اِلمان های شیطانی رو داخل کاراکتر Sam می بینید (تو فصل 6 روحش رو از دست میده و کارای بدی انجام میده و تو فصل 7 هم که لوسیفر مستقیما باهاش هست و تو ذهنش هست و یه حالت جنگ از درون رو داره نشون میده) این اتفاق تا وقتی ادامه داره که این سکانس نمادین رو می بینیم (فصل 7 اپیزود 18) :

[تصویر: Sam_Lucy_1.jpg]

کستیل Lucifer رو از ذهن سَم به ذهن خودش Shift میکنه !

[تصویر: Sam_Lucy_2.jpg]

سریال به ما اینو میگه که ازین به بعد باید تو کاراکتر Castiel بیشتر دنبال اِلمان های شیطانی باشیم و بعد از همین قسمت هست که کستیل اون دیالوگ مهم رو تو قسمت آخر فصل 7 میگه که ما رو مطمئن میکنه ازینکه کستیل نماد پرومتئوس هست (هرچند قبلتر هم تو اپیزود 1 همین فصل به سری اِلمان به ما داده بود سریال) :

« حالا دارم میفهمم که این مردن و زنده شدنا مجازات ــه »

[تصویر: 03ktxh3qpwu0h210mm.jpg]

این تاپیک رو اگه وقت داشتین بخونین (یه سری توضیح هم درباره اساطیر یونان اینجا دادم) :

http://forum.bidari-andishe.ir/post-1944...#pid194440

از سوی دیگر:
زئوس برای تنبیه پرومته برای گناه اولش او را طرد می کند و برای گناه دومش عقابی را مامور می کند که جگر او را پاره کند و ببلعد و مرتب جگر او به حالت اولیه بر میگردد و سالم میشود و دوباره به وسیله عقاب پاره می شود.
حالا تنبیه کستیل: او یک فرشته طرد شده است وازبهشت رانده شده و همچنین مرتب می میرد و زنده می شود! که کاملا شبیه بلعیده شدن جگر پرومته و احیای مجدد آن است!
اما لوسیفر با دادن سیب به انسان فقط از بهشت رانده میشود!

یه سری مطالب رو تو این تاپیک که بالا هم لینکش رو گذاشتم گفتم ... یه سری مطالب رو هم بالا اشاره کردم !

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid193202

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid193536

و تو این لینک ، مطالبی که گفتم مختص هالیوود نیست فقط ، به اساطیر هم مربوط میشه :

http://forum.bidari-andishe.ir/post-1830...#pid183071

راستی در یکی از قسمتهای سریال به اعتقادات اهل تسنن و تشیع اهانت شده... میدانید کدام قسمت را میگویم؟

نه ، بنده متوجه نشدم. فقط میدونم یه جا تو سریال مستقیما به قرآن و اعتقادات مسلمونا درباره اجنه اشاره میشه که فک کنم فصل 2 بود !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Reza71 ، Reza2035 ، Mitsonary
۱۰:۴۳, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #138
آواتار
چند نکته از این سریال:
1-از عمد دو تا جوون خوش تیپ رو گذاشتن که سزیال زیبا جلوه داده بشه

2-جالب اینجاست که شیاطین و فرشتگان این سریال دارای ویژگی های زیر هستن:
شیاطین: بامعرفت ، خوش قول ، باهوش، وفادار به صاحبشون و دیگر صفات خوب ...
[/b]
فرشتگان: احمق، بی عرضه ، حسود ، ضعیف،دنیا طلب، هوس ران*، بی تربیت، وفادار نبودن به خدا که هیچ ضد خدا بودن و سایر صفات بد ....

3-نکته دیگه تو این سریال اینه که رفتن از این دنیا به اون دنیا مثل 13 بدر میمونه

[b]4-جایرومنسی(مراسم احضار شیطان) هم که داره بد آموزی میاره

[/b]

[b]*نکته جالب در این مورد اینه که در این سریال فرشته ها چندین و چند بار س*س میکنن محض سرگرمی ولی فقط یه شیطان اونم با هدف این کارو میکنه
[/b]Big Grin

[b]واقعا برای سازندگان و طرفداران این سریال متاسفم
Confused[/b]Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Justice Bringer
۱۹:۲۴, ۲۹/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۱۴ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #139

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، M912
۴:۱۲, ۳۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۲ ۷:۰۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #140
آواتار
(۲۹/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۴)فرمیسک نوشته است:  
اسم کتاب (تناول خدایان یا تفسیری بر تراژدیهای یونان باستان) است و به وسیله داود دانشور و منصور براهیمی به فارسی ترجمه شده و در بازار موجود است.

ممنون بابت معرفی کتاب

نقل قول:
بنده اگر ابلیس بودم خودم را طبق کاراکتری که قرنها از من تعریف شده و در اذهان حک شده نمایش میدادم. یعنی به شکل یک شخصیت پلید و منفور و ضد قهرمان. زیرا در غیر این صورت کاراکتر من باورپذیر نبود و از همان ابتدا از سوی تماشاگر رد میشد. زیرا هرگز نمیتوان با چند فیلم و در طول یکی دو دهه یک کاراکتر را که قرنهاست به شکل ضدقهرمان است تغییر داد.
بنابراین بنده خودم را شخصیت منفوری نشان میدادم اما:

پس ای کاش شما ابلیس بودین (اون موقع تکلیفمون روشن بود) ، چون ابلیس چند هزار ساله (نه یکی 2 دهه بوسیلۀ هالیوود) که داره خودش رو شخصیتی قهرمان نشون میده، تنها تو داستان های مختلف اسمش عوض شده، و عناصر داستانی همون عناصر داستان خود ابلیس هستش!

نقل قول:
از روشهایی استفاده میکردم تا این شخصیت منفور را کم کم و به تدریج تعدیل کنم و آن را مظلوم و مورد اجحاف قرار گرفته نمایش دهم و وقتی ذهن تماشاگر این مسئله را پذیرفت کم کم به او القاء می کردم که شخصیت بدی نیستم!

اتفاقا همین کار رو هم دارن انجام میدن (مثالش فیلمای megamind و wreck it ralph و despicable me). اون لینکایی که تو پست قبلی گذاشتم براتون رو لطفا مطالعه کنید، ایشالا که فرجی بشه !

نقل قول:
بنابراین این ساده لوحی فیلمساز است که از ابتدا شخصیت شیطان را خوب و خیرخواه نشان دهد.

شایدم ساده لوحی ما باشه که متوجه نمیشیم چه روش های پیچیده ای رو شیطان برای تبرئۀ خودش بکار میبره !!!

نقل قول:
من گفتم کستیل نماد پرومته است. نمیدانم این پرسشها و سخنان بعدتان برای چیست؟! اثبات لوسیفر بودن پرومته؟ مثل اینکه توافق کردیم این ربطی به سریال سوپرنچرال ندارد. بنابراین بحث را به حاشیه نبرید.

لطف کردین که گفتین !!! اینکه پرومته تجلی و نمادی از ابلیس هست به بحث مربوطه چون اگر ما قبول داشته باشیم که پرومته = ابلیس و همینطور قبول داشته باشیم که کستیل = پرومته ... اونوقت طبق اصول ریاضی باید قبول کنیم که کستیل = ابلیس

نقل قول:
چند مورد را در تاپیک فرنج در اثبات امام زمان بودن تماشاگرها آوردید که ردش کردم و بعد گفتید متعلق به عباسی نبوده و از خودتان است!

والا ما چیزی رو ندیدیم که رد کنید. از اول تا آخر داشتین میگفتین Observer ها فرشته هستن بخاطر اینکه میتونن طی الارض کنن !!! شما در حالی داشتین با بنده تو اون تاپیک بحث میکردین که حتی فصل 5 سریال که بنده داشتم بهش استناد میکردم رو ندیده بودین ! چطور ادعا می کنید که تونستید حرفای بنده رو رد کنید !!!

قبل اینکه حرفی رو بزنید یه مقدار بیشتر فکر کنید و یه مقدار به حافظتون رجوع کنید !

نقل قول:شما سریال را دقیق ندیده اید. اگر نه متوجه میشدید که کستیل خیلی قبلتر از این جریان به عنوان یک فرشته سقوط کرده از سوی سایر فرشتگان معرفی شده بود. مثلا هستر وقتی برای بردن کوین به آسایشگاهی که کستیل بستری بود آمد به کستیل گفت که او یک فرشته سقوط کرده است! یا زمانی که کستیل با کوین و سم و دین و مگ در ماشین دین هستند میگوید که بهشت سابقا خانه او بوده. "سابقا" یعنی اینکه الان خانه او نیست! چون او از بهشت رانده شده. و فقط یک فرشته سقوط کرده از بهشت رانده می شود.

شما هم حرفای بنده رو دقیق نمیخونید، این حرفی هست که بنده زدم :

نقل قول:تو Supernatural از فصل 5 سریال سعی میکنه ، که اثبات کنه کستیل یه فرشتۀ سقوط کرده هست (Fallen Angel)

بنده مطمئنم که خیلی دقیقتر از شما سریال رو دنبال میکنم و همینطور حواشی مربوط به سریال ، بنده حتی میتونم براتون تریلر یکی از اپیزودای فصل 7 رو بذارم که توش مستقیما از کستیل بعنوان یه فرشتۀ سقوط کرده یاد میشه.

بنده تو اون ارسالم اشاره کردم که سریال برای قطعی کردن این مسئله از اون روش (یعنی خون گرفتن از کستیل بعنوان یه فرشتۀ سقوط کرده) استفاده کرد !
حتی تو فصل 5 اپیزود 10 ، لوسیفر خطاب به کستیل میگه تو هم مثل من سرکشی کردی (rebel) . پس بعد ازینکه فرشته ها من رو نابود کنن میان سراغ تو [=کستیل] !!!

نقل قول:
تفنگ ساموئل کلت تفنگ شیطان کشی است؟!!!
دقیقا در کدام قسمت سریال چنین چیزی گفته شده؟ هیچ جا
بارها در سریال گفته میشود تفنگ ساموئل برای کشتن "هر موجودی" میتواند استفاده شود نه فقط شیاطین. یعنی وقتی سلاحهای دیگر توانایی کشتن موجودات سوپرنچرال پیشرفته را نداشته باشند این تفنگ کارساز است.

باید برم 2باره اون فصلای سریال رو ببینم تا مدارک لازم برای حرفم رو براتون پیدا کنم (ولی تقریبا از حرفی که زدم مطمئن هستم) ... چون تا اونجا که یادمه ، کراولی تفنگ ساموئل کلت رو بهشون میده تا روی لوسیفر امتحان کنن و تا قبل از اون هم سریال طوری القا میکرد که انگار کاراکتر ها شک دارن تو اینکه لوسیفر یه شیطان هست یا فرشته !!! بله درسته تو سریال اشاره میشه که اون تفنگ هر چیزی رو میکشه ولی تا قبل ازون ماجرا با اون تفنگ فقط شیاطین (مثل عزازیل و چنتا شیطان دیگه) و یه ومپایر کشته شده بودن !

نقل قول:اگر قراربود با چنین روش سطحی فرشته بودن لوسیفر ثابت شود از خنجرهای فرشته ای استفاده میشد تا او را بکشد.چون میدانیم کشتن فرشتگان با آن شمشیرها میسر است!

فک کنم اصلا نکته ای که بنده اشاره کردم رو متوجه نشدین ، اگه از خنجر فرشته استفاده میکردن که لوسیفر میمرد !!!!!!!!!! البته اینم یه راه اثبات هست ولی اونجوری هم اثبات میشد که فرشته بوده هم کشته میشد که هالیوود هیچوقت لوسیفر رو تو فیلما و سریالاش نمیکشه !!!

نقل قول:یا اینکه به وسیله لوایاتانها که قادر به کشتن فرشتگان هستند این اتفاق می افتاد.

مگه تو فصل 5 اصلا حرفی از لوایاتان ها بود !!!!!!!!!!!!

مطمئنید که فصلای سریال رو درست دیدین ؟؟؟ شاید مثلا فصل 7 رو قبل از فصل 5 دیدین !!!
نقل قول:
اینهم اشتباه سومتان
حرف ضد و نقیضی در این قسمت نیست و سریال بین خدا بودن یا نبودن او نمانده و این برداشت اشتباه شماست. همانطور که در بالا گفتم " وقتی که کستیل ارواح برزخی را به خودش منتقل میکند به قدری قدرتمند میشود که دیگر شمشیر فرشته ای بر او کارساز نیست و سم نمیتواند با آن شمشیر که بر تمام فرشتگان کارساز است او را بکشد.
یعنی اینکه وقتی موجودی از حدش فراتربره دیگر سلاحهایی که برای نوع عادی او استفاده میشود براو کارساز نیست."

اشتباه سوممان !!!

دقیقا مشکلی که با یکی از دوستان بنده داشتم تو این تاپیک ، با شما هم دارم با این تفاوت که مورد شما خیلی حادتره !!!

ببینید ، وقتی از سریال صحبت میکنید، برداشتای خودتون رو توش نگنجونید ... تو آخر اپیزود آخر فصل 6 و اول اپیزود اول فصل 7 کستیل این دیالوگ رو میگه بعد ازینکه سم خنجر رو تو کمرش فرو میکنه :

The angel blade won't work ... because I'm not an angel anymore ... I'm the new God ... and you shall bow down and profess your love unto me your lord or I shall destroy you

و در انتهای اپیزود اول فصل 7 ، کاراکتر Death (مرگ) به کستیل میگه :

Please Cass ... I know God and you sir are no God

اگه خواستین تصاویرشم براتون بذارم !!!

حالا تناقضی که بنده بهش اشاره کردم و شما بدون اینکه بهش فکر کنید فقط خواستین ردش کنید چی بود :

در ابتدای اپیزود 1 فصل 7 نشون داده میشه که کستیل توسط خنجر فرشته کُش کشته نمیشه (پس این نشون میده که یه فرشته نیست) ، در اواسط اپیزود وقتی کستیل میره سراغ کراولی angle proof ها روش اثری نمیکنن و راحت کراولی رو پیدا میکنه و میره توی تریلرش (که بازم نشون میده کستیل حداقل فرشته نیست و به گفتۀ خودش خداست) ... ولی در آخر یکی از قدرتمند ترین کاراکترهای سریال یعنی مرگ (death) به کستیل میگه ، من خدا رو میشناسم ، تو خدا نیستی !!!

اگه اینا تناقض نیست ... پس چیه ؟؟؟

آقای/خانوم هالیوود ، بالاخره ما اثر نکردن خنجر فرشته کُش روی کستیل رو باور کنیم یا حرف کاراکتر مرگ رو ؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا اگه میخواین درباره یه چیزی، هر چیزی که هست، صحبت کنید اطلاعات کافی در مورد اون کسب کنید نه اطلاعات لازم !!! یا اگه اطلاعات کافی ندارید یا مطمئن نیستید، مثل بنده که بالاتر پذیرفتم، شما هم بپذیرید (البته بنده مدارک رو درباره ساموئل کلت تو همین تاپیک ارائه میکنم خدمتتون بعدا؛ فقط یه مقدار زمان میبره) !!!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]