|
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
|
|
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ... ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه به امید ظهور ![]() ---------------------------------------------------------------------------- دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۸, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۰۵ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
........................................................................................................................................................................
|
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
تا این فصل آخر و قسمت آخر که دیدم (همه فرشته ها از بهشت رانده میشن و سقوط میکنن
صحنه آخر فیلمه سقوط فرشتگان رو از آسمان نشون میده) کلن هرچی تحلیل در مورد این فیلم بوده اشتباه بوده این نویسنده اش خودشم نمیدونه چی میخواد!!یه بار یه فصلش در مورد روح هست یه بار میره سراغ اجنه،بعد میره سراغ جادوگرا و خدایان باستان،از اونجا میپرسه میره سر وقت خدایان هند!خون آشامها و گرگینه ها...بعد میاد سر وقت شیاطین بعد میره یکم در مورد لوسیفر مینویسه! لوسیفر و جنگ آخر و زمان رو میپیچونه میره سر وقت خدا و پیامبرها!!بعدش میره یکم در مورد بهشت و برزخ میگه ! یکی بره به این نویسنده محترم بگم عزیزم خودتم دقیقن میدونی آخرش میخوای چیکار کنی؟؟![]() تکلیف این بچه های بیداری اندیشه رو هم روشن کن هرکاری میکنن اینو به فراماسونری ربط بدن نمیشه از یه طرف هم نمیشه همینطور ساده از این رد شد!!
|
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۲ ۲۰:۰۹ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
نویسنده ی قسمت اخر فصل 8 Jeremy Carver بود.
نویسنده ی قسمت 22 Andrew Dabb و .... تمام قسمتها توسط یه نفر نوشته نمیشه. قسمتهایی رو که این نویسنده ها مینویسن رو سرپرست نویسندگان بازبینی میکنه و بعد از تغییرات پخش میشه. این فیلم محصول یه فکر خاص نیست. کادر فیلم چندباری عوض شدن. (دقیق یادم نیست کیا... پیدا کنم میگم) 109 روز دیگه از امروز هم فصل 9 شروع میشه. |
|||
|
|
۳:۱۵, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
با سلام
از نظر من مهمترین چیزی که این سریال القا میکنه ایجاد شبهه در اعتقادات دینی و باور های الهیه. همونطور که دوستان قبلا اشاره کردند به ادیان ، اساطیر حتی خرافه اشاره میکنه . اول سوال ایجاد میکنه در رابطه با باورهای اعتقادی و در ادامه با ضد و نقیض گویی های مختلف ذهن رو در گردابی از سوالات رها میکنه. که منتج به تزلزل اعتقادی میشه. اگر همین حد تاثیررو قبول کنیم میبینیم که کاملا هدفمند ساخته شده . همونطور که در رابطه با سریال فرینج گفتم هدف سازنده مخاطب عام ، سطحی نگر و شدیدا تاثیر پذیره. متاسفانه مخاطب های خاص هم اکثرا یا درگیر پیدا کردن نمادهای فراماسونری هستند (دسته ی اول) (که دقیقا خواست ماسون هاست) یا دنبال تکذیب(دسته ی دوم ) که من به دسته ی دوم بیشتر حق میدم چون عموما افرادی منزجر از تحجر هستند. بفیه هم امثال من هستند که فقط به لذت دیدن سریال بسنده میکنن و به تاثیراتش فکر نمیکنن و یه روز به خودشون میان و میبینن از ایمانشون چیزی نمونده و اونموقع هست که با تعجب خودشون رو تو مسیری که در دست دارندگان رسانه ها و تبلیغات (ماسون ها ) براشون ساختن میبینن. |
|||
|
|
۱۱:۳۰, ۱۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۱۱:۵۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۲ ۱۹:۱۷)A L I نوشته است: کلن هرچی تحلیل در مورد این فیلم بوده اشتباه بوده شایدم نویسنده میدونه داره چیکار میکنه و چی میخواد ، ولی ما نمیدونیم چیکار داره میکنه !!! ![]() برای اینکه آخرش رو هم متوجه بشین تا اونجا که من فهمیدم ، سریال تا فصل 10 تمدید شده و فصل 10 قرار تموم شه (هرچند فکر میکنم این سریال هم مثل سریال 24، یه مدت تمومش کنن بعد بخاطر اقبال عمومی 2باره مجبور شن ادامش رو بسازن !!! از نظر بنده همینکه سریال داره تو هالیوود ساخته میشه (البته لوکیشنشون کاناداس، منظور کمپانیای هالیووده) ، این به معنی اینه که این سریال در راستای اهداف صهیونیزم و اربابش شیطان ـــه !!! ولی برای شما دوستان که یه مقدار دیر باورتر هستین و حاضر نیستید لذات هاتون بخاطر رسیدن به حقیقت قربانی کنید. مجبوریم از خود سریال دلیل بیاریم براتون ! پست های قبلی رو بخونید (صحبتای بنده و خانوم فرمیسک) ... تقریبا روی این اتفاق نظر داریم که Castiel همان Prometheus (پرومتئوس) هست (البته شما مجبور نیستید قبول کنید؛ فقط میخوام بگم تو این تاپیک بعد از مدت ها 2 نفر که نظرشون مخالف همدیگس حداقل سر یه موضوع به اتفاق نظر رسیدن؛ اونم بخاطر اینه که خیلی تابلوئه!!!). حالا از شما می پرسم : چرا هالیوود چند ساله گیر داده به پرومتئوس ؟؟؟ خود فیلم پرومتئوس رو ساختن و با توجه به اینکه تقریبا شکست اقتصادی بود دنبال اینن که پرومتئوس 2 رو هم بسازن !!! (پس معلوم میشه ایدئولوژی برای صهیونیستا حتی از پول هم براشون مهمتره) ... توی فیلم Hugo مستقیماً تصویر پرومته رو نشون میدن و از نظر بنده کاراکتر *هیگو کابری* خودش نماد پرومتئوس بود (به اینم توجه کنید که نویسندۀ این فیلم John Logan هستش و این فرد فیلمنامه نویس، فیلم Noah هم هست !!!). از خودتون بپرسید : چرا چند ساله هالیوود زوم کرده رو ماجرای نوح ؟؟؟ (فیلمای Evan Almighty ، 2012 ، Life Of Pi ، سریال Fringe و ...) *و پیش بینی میکنم تو فیلمای جدید کاراییب هم احتمالا این اتفاق بیفته* آیا بین نوح و پرومتئوس ارتباطی هست ؟؟؟ با یه سرچ ساده درباره اساطیر یونان متوجه خواهید شد که ماجرای این 2 شخص (بعله، پرومتئوس فقط اسطوره نیست) ارتباطاتی داره ! چه ارتباطی بین *جان لوگان ، فیلم هیگو ، پرومتئوس ، دارن آرونوفسکی ، رنگو ، حضرت نوح ، فیلم پرومتئوس ، مارتین اسکورسیزی ، فیلم نوح و ...* وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() دوستان عزیز، برای اینکه از پشت پردۀ سینمای هالیوود و اهدافش خبردار بشیم باید مثل شرلوک هلمز عمل کنیم (هرچند فیلم شرلوک هلمز 1 و 2 هم نمادگرایی داشت!!! ). باید از خودمون سوال کنیم. باید از چرایی اتفاقات تو هالیوود از خودمون بپرسیم. باید به شباهتا دقت کنیم.بزرگترین دروغی که گفته میشه اول هر فیلم و سریال و ... همون واژۀ Entertainment هستش. ________________________________________________ در مورد سریال : دوستانی که سریال رو دیدن ، آیا متوجه شباهت های شخصیت متاترون (Metatron) و کاراکتری که هالیوود (حتی خود سریال) از خدا نشون میده نشدید ؟!؟ (هرچند تو خود سریال خودش رو کاتب خدا (Scribe of God) معرفی کرد) نشسته بود یه گوشه داستان میخوند !!! بیخیال دنیا و آخرالزمان و همه چی !!! Angel Proof ها روش اثر نکرد؛ وقتی میخواست Kevin رو از دست Crowley نجات بده !!! بخاطر اینکه مجبور شده بود از بهشت بره بیرون، ناراحت بود !!! تمام فرشته ها رو از بهشت اخراج کرد (حتی تو سریال Naomi گفت که این کار متاترون دقیقا مثل کار خداست که لوسیفر رو رجم کرد) !!! اولین کسی که اخراج شد کستیل بود (اینم به نظرم نکته داشت) !!! وقتی داشت کستیل رو اخراج میکرد گفت «برو مثل آدمای معمولی زندگی کن و وقتی برگشتی به بهشت منو پیدا کن و داستانت رو برام بگو» (کسی که فیلم Evan Almighty رو دیده باشه میدونه چی میگم) !!! |
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر نکنم بعد از فصل 10 دوباره شاهد این سری از فیلم باشیم. از اولشم قرار نبود تا این جا ساخته بشه و به قول خودشون فکر همچین استقبالی رو نمیکردین ولی برنامش رو داشتن که درصورتی که سریال ادامه پیدا کرد چطوری فیلم رو جلو ببرن. یه نگاه به فیلم و اپیزودها بکنیم دقیقا مشخصه و معلومه که برای ساخت این قسمتها از قبل برنامه بوده که اگه سریال مجوز ادامه پیدا کرد بتونن ادامش بدن. البته شاید فیلمی مشابه همین ساخته بشه اما بعید میدونم که همین رو ادامه بدن. فصل 10 هنوز قطعی نیست اگه رو 9 نشه تموم بشه و مثل این 8 فصل استقبال از فیلم بالا باشه امکان تمدید داره. متاترون گنگ ترین شخصیت بود... باید تو فصل 9 دید که دقیقا این متاترون کی بود. دقیقا مواردی که جناب MaTey بیان کردن درباره ی متاترون درسته. خیلی راحت تونست طلسم های فرشتگان رو پاک کنه و اخرشم گفت که چون کاتب خدام پاکشون کردم. اگه یه فرشته ی معمولی باشه که قدرتش در حد قدرتهای بقیه ی فرشته ها باید باشه و نمیتونست همچین کاری بکنه. به احتمال زیاد یا یکی از فرشته های مقرب معرفی میشه شایدم خود خدا... تنها چیزی که تصویر ازش نشون نداده هنوز خدا بود و این سریالم همیشه یه چیز داره که بخواد سروصدا راه بندازه. مثل شخصیت چاک که هنوز معلوم نشد پیامبر بود یا فرشته! که این متاترون هم مثل چاک میشه هم دلیل اورد که فقط فرشتس هم دلیل اورد که بالاتر از فرشتس. فکر نمیکنم بخواد متاترون رو خدا معرفی کنه تقریبا مطمئنم که بازم شخصیت متاترون رو یکم واضح تر میکنن و بعد کلا مثل چاک رهاش میکنن که این کارو وقتی میتونن بهتر انجام بدن که شایعات درباره ی بازگشت لوسیفر به سریال درست باشه (من فکر نمیکنم اینکارو بکنن) چون باید مایکلم درکنارش بیارن فیلم پرومتئوس هم مثل اون دسته از فیلمهایی که انتقادهای زیادی رو در کنار فروش نسبتا خوبش داشت. بعضی وقتها از نوع کار کارگردانهای هالیوود ادم میمونه. اول 4 سری فیلم بیگانه ساختن با تموم اتفاقاتش که توی این فیلمها واضحا مشخص نمیشد این موجودات چرا میخوان این ادمهای بدبخت رو نابود کنن... تا اینکه موقع پخش پرومتئوس رسید و گفته شد پیش درامدی بر اون سری از فیلمهای بیگانه هست و در قسمت 2 تازه معلوم میشه که چرا بیگانه ها در فیلم بیگانه میخواستن انسانها رو بکشن... این برنامه ریزی و وقتی که برای فیلمها میذارن واقعا تحسین برانگیزه که چندسال بیننده ها رو تو خماری میذارن و بعد علت اصلی رو معین میکنن. الان که ما داریم درباره ی پرومتئوس صحبت میکنیم الان کمتر تمرکز هالیوود روی پرومتئوس هست. این فیلمهایی که الان یا سالهای قبل ریلیز شدن فکرش مال امسال یا پارسال نیست. همونطوری که از مدتها پیش گفتن که مثلا اونجرز 2 تو اوایل 2014 ریلیز میشه... خیلی قشنگ منتقدها رو سرگرم موردی میکنن که مدتهاست ازش گذشته و خودشون مشغول پروزه ی جدید میشن. برنامه ریزیشون واقعا عالیه. ================================================================== |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
(۱۳/تیر/۹۲ ۱۲:۳۱)Reza71 نوشته است: به احتمال زیاد یا یکی از فرشته های مقرب معرفی میشه شایدم خود خدا... تنها چیزی که تصویر ازش نشون نداده هنوز خدا بود و این سریالم همیشه یه چیز داره که بخواد سروصدا راه بندازه. مثل شخصیت چاک که هنوز معلوم نشد پیامبر بود یا فرشته! بحث اینجاست که ممکنه اصلا بعنوان خدا هم تو سریال معرفی نشه ... ولی اِلمان هایی رو داخل کاراکترش بذارن که بصورت کنایی به ما بفهمونه که خداست ! این سوال رو قبلا هم مطرح کردم : چند نفر ما میدونیم که توی فیلم 300 به امام زمان و یارانش توهین شد ؟!؟ ![]() ضعف ما تو اینه که منتظریم خیلی شفاف فیلم/سریال همه چیزو به ما بگه. یعنی مثلا اگه میخواد امام زمان رو شخصیت بدی نشون بده، حتما باید بیاد توی فیلم اسم کاراکتر رو بذاره امام 12 !!! یا اگه میخواد بیاد شیطان رو خوب نشون بده ، حتما باید بیاد اسم کاراکتر رو بذاره ابلیس !!! در حالیکه تمام قدرت هنر و جذابیت هنر تو استفاده از کنایه ها و ایهام ها و استعاره ها و ... هستش. و هالیوود به خوبی داره ازین توان برای القا افکار پلید خودش به بشریت استفاده میکنه !!! مثلا تو همین پستای قبلی با اشاره به اِلمان های پیرامون شخصیت کستیل تقریبا اثبات کردیم که کستیل تو این فیلم نماد/کنایه از پرومتئوس هست. ولی چند نفر از بیننده های این سریال تو دنیا به این مطلب پی بردن (شاید انگشت شمار) ؟!؟ برای درک بهتر موضوع فقط کافیه شباهتای فصل 7 سریال رو با فیلم پرومتئوس دوستان بهش دقت کنن ! تو اپیزود اول فصل 7 کستیل که لوایاتان ها (ماده های سیاه یا Black Goo) داخلش هستن، در آخر اپیزود به سمت منبع آب شهر (همون حوزچه) میره و میره داخل اون و تمام آب سیاه میشه و خود کستیل هم نابود میشه !!! تو فیلم پرومتئوس هم دقیقا همین اتفاق در ابتدای فیلم نشون داده میشه. که یکی از اون فضایی ها، یه ظرف از مادۀ سیاه (لوایاتان ها؛ Black Goo) رو میخوره و بعد هم نابود میفته داخل رودخونه و نابود میشه و فیلم ساختار مولکول ها رو نشون میده که عوض میشن و به رنگ سیاه در میان !!! سوالی که مطرحه : این شباهتا از کجا نشئت میگیره ؟!؟!؟ در مورد بازگشت لوسیفر هم چیزی نخوندم ، آخه چند وقته که از حواشی سریال دورم !!! ولی سازنده های سریال نشون دادن که هرکاری ازشون بر میاد. مثلا در مورد بیرون آوردن سَم از قفس لوسیفر و مایکل، اول فصل 6. هیچوقت در مورد جزئیات این بیرون اومدن صحبت نشد. صحبت نشد که آیا کستیل در قفس رو باز کرده و سَم رو بیرون آورده ، یا به طریقی دیگه ؟!؟ لذا اصلا انتظار نداشته باشید که اگه سریال خواست لوسیفر رو از قفس بیرون بیاره ، مجبور باشه مایکل رو هم بیرون بیاره !!! به نظرم در صورت بیرون اومدن لوسیفر از قفس تو فصل 9 ، تئوریمون در رابطه با خدا بودن متاترون تقویت میشه ! (هرچند باید منتظر بود و دید چی میشه؛ از الان نمیشه زیاد حدس دقیقی زد) !!! در مورد فصل 10 هم راستش من از 2تا زا طرفدارای پر و پا قرص شنیدم که مثه اینکه اعلام کردن فصل 10 فاینال سیزن خواهد بود ! (درست و غلطش با خودشون) . |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
(۱۳/تیر/۹۲ ۱۴:۱۱)MaTeY نوشته است: بحث اینجاست که ممکنه اصلا بعنوان خدا هم تو سریال معرفی نشه ... ولی اِلمان هایی رو داخل کاراکترش بذارن که بصورت کنایی به ما بفهمونه که خداست ! از این شیطنتها هالیوود داشته و با توجه به چیزهایی که تا الان از متاترون دیدیم این فرضیه تقریبا قوی میتونه باشه که خدا بوده. ولی از طرفی صحبتهای خودش که میگه من کاتب خدام یا وقتی نائومی تو فکرش میچرخید فقط نوشته های خدا رو و چیزهایی رو دید که یه فرشته انجام داده. اما همون سکانس نشون داد که نائومی نتونست اونچیزی که میخواست رو به دست بیاره و این نشون دهنده ی این مورد خدا بودنش میتونه باشه. (این فرضیه ها در مورد چاک هم بود... کسی که هرچی مینوشت اتفاق می افتاد و در اخر هم بعد از پایان اخرالزمان از جلوی دوربین غیب شد. و فرشته ها هم میگفتن خدا اومده رو زمین (غیب شدنش مثل حقه های جبرییل بود وقتی خودشو به مردن میزد) این فصل و این قسمتهای مبهمی که هنوز کامل روشن نشده بدجوری رو اعصاب میره. درباره ی کستیل قبلا هم گفتم که این سریال چون یه سریال عرفانی هست خودش لوسیفرو داشته. نیازی به ساخت لوسیفر به صورت کنایی نداره. لوسیفرو قدرتمند فرشته ای که فقط مایکل یا خدا میتونن زندانیش کنن و .... نشون داد. کستیل هم بارها در طول فیلم معلوم شد مردن و زنده شدنش توسط خدا بود. از جایی که خودش میگفت من باور دارم خدا من رو برگردوند... یا جایی که بعد از مردنش خدا زندش میکرد که برگرده و به وینچسترها کمک کنه تا ارماگدون اتفاق نیفته. این به معنای رد شباهتهایی که شما ذکر میکنی نیست. اون شباهت ها درسته و حتی خود کستیل هم میگه این مردن ها و زنده شدنها مجازاته... ولی دلیلی به این که شیطان دومی رو خلق کنن در حالی که سریال شیطانی بسیار قدرتمند داره نیست. شباهت این فیلمها دلیل بسیاری میتونه داشته باشه. یکیش که مثلا چون همه ی این فیلمها فیلمهایی عرفانی هستن و به مسائل معنوی پرداختن. در بسیاری از موارد از هم الهام میگیرن. دلیل دیگه میشه همون دلایل شما باشه که میخوان هدف مشترکی رو القا کنن. بازگشت لوسیفر از زمانی که لوسیفر در قفس افتاده داغ شده... چندباری بیننده ها خواستن لوسیفر برگردونده بشه ایضا بابی و جان (همون نحوه ی فیلم در فصل 3 تا 5 رو خواستن) و یکی از مسائلی هم که در یکی از پایگاههای خبری سال پیش مطرح بود این بود که احتمالا ارماگدون فیلم دوباره رقم میخوره و لوسیفر و ارتش شیاطین رو در مقابل خدا و ارتش فرشتگان قرار بدن. به همراه این پس زمینه ها که کسانی که در فیلم مرده بودن بازگشت کنن و .... که این احتمال نشد و اصلا فصل 8 یه طور دیگه رقم خورد برای همین دیگه تا زمانی که فیلم رو نبینیم هیچ فرضی هیچ کس ازائه نمیده... اما من هنوزم فکر میکنم احتمال داره این کارو بکنن اگه بخوان داستانو کش بدن و اگه نخوان و بخوان بگن که قضیه ی لوسیفر همون 5 تموم شد دیگه از لوسیفر و داستانهاش خبری نیست. سم رو که به گمونم کراولی اورده بود بیرون... (بذار دوباره اپیزودش رو پیدا کنم و ببینم) ولی همونم یه گنگی هایی داشت. چرا وقتی سم رو اورد روحش رو تو قفس جا گذاشت؟ یا چطوری تونسته این سم رو بیاره بیرون ولی لوسیفر و مایکل نیومدن بیرون و یه سری سوال دیگه که رو مخم رژه میره. اشتباه من بود درباره ی فصل 10: اعضای فیلم گفتن برای 10 فصل برنامه دارن و تو فصل 10 فیلم رو تموم میکنن. اما cw تا الان فقط برای فصل 9 موافقت کرده.. (بعد از فصل 9 و طبق معمول اپیزود پایانی اعلام میکنن که برای فصل 10 هم تمدید شد.) |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
(۱۳/تیر/۹۲ ۱۶:۰۳)Reza71 نوشته است: درباره ی کستیل حتی اگه بقول شما این سریال عرفانی باشه به نظرم چیزی به جز عرفان شیطانی رو نمیتونه تو هالیوود تبلیغ کنه. یعنی بحثم اینه : حتی اگر سریال بعضی جاها مسیحیت رو تبلیغ میکنه. با نیت و قصد شیطانی و با این نیت که داره مسیحیتی که خود شیطان تحریف کرده رو تبلیغ میکنه، این کار رو انجام میده !!! درسته سریال یه لوسیفر قدرتمند داره. ولی اونقدری که مخاطبا کستیل رو دوست دارن، لوسیفر رو دوست ندارن ! و این 2 دقیقاً اِلمان های خود ابلیس رو دارن. هر دوتاشون فرشتۀ سقوط کردن. هر 2تاشون تمرد کردن. حتی آخر فصل 6 اگه یادت باشه، اونجایی که کستیل روح های برزخ رو خورده و تبدیل شده به خدا! وقتی کراولی و رافائل توی آزمایشگاه میان سراغش. کستیل همونجوری که لوسیفر آخر فصل 5 خودش رو کشته بود، همونجوری رافائل رو میکشه. یه بشکن میزنه و رافائل منفجر میشه ! که دقیقا اون کارش یاد آور حرکت لوسیفر بود. ازین حرکتی که آخر فصل 6 انجام شد 2تا مطلب میشه فهمید : 1. سریال میخواست بگه ، قدرت لوسیفر تو فصل 5 اندازۀ قدرت خدا زیاد بود ! 2. میخواست بگه، کستیل ورژن دیگه ای از لوسیفر ــه ! ضمن اینکه هالیوود هیچ ابایی نداره که 2تا کاراکتر شیطان تو یه فیلم بذاره (اگه بخواد عقاید الحادی خودش رو القا کنه). نمونۀ بارزش فیلم The Dark Knight ... که تو این فیلم هم Joker نماد شیطان بود هم Batman ! میتونیم اینجوری بگیم که تو این فیلم جوکر ابلیس بد بود و بتمن ابلیس خوب !!! تو این تایپک قصد اثبات همین مطلب رو داریم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25886.html نقل قول:شباهت این فیلمها دلیل بسیاری میتونه داشته باشه. البته پرومتئوس توش بحثای خداشناسی و اینا هم داشت. ولی بیشتر علمی تخیلی بود (anyway !). خودتون میگین الهام، آیا این حد شباهت که اشاره کردم بهش، الهام گرفتن ــه ؟؟؟ ساختار فراماسونری رو فراموش نکنیم هیچوقت. فراماسونری و صهیونیزم افراد نخبه (نیوتن ها، گالیله ها، داوینچی ها و ...) رو میاورد تو لوژهاش میاورد تو مراسمات شیطانیشون و اونا هم تحت تأثیر قرار میگرفتن و مثلا تو نقاشی هاشون تو نظریاتشون تأثیر میگرفتن ازون افکار. حالا ما به فرض بعنوان یه بیننده که رفتیم موزۀ لوور پاریس (=داریم فیلمای هالیوود رو می بینیم) ، وقتی شباهتی بین آثار این افراد می بینیم نیاید شک کنیم. کسی که کار هنری میکنه، درسته از افرادی الهام گرفته ولی معمولا وقتی میگن الهام گرفته که فردی که ازش الهام گرفته دیگه دست از کار کشیده باشه به هر دلیل (مرگ ، پیری و ...) یا فاصلۀ اون 2فرد انقدر زیاد باشه (مثل استاد و شاگرد). وقتی 2 نفر که هم عصر هم هستن و دارن با هم زندگی میکنن و بقول خودشون با هم رقابت دارن. اگه تو کار این 2 نفر ما شباهتی ببینیم ، دیگه نمیگیم الهام گرفتن از همدیگه، میگیم یکیشون از اون یکی کپی کرده !!! یا اینکه این فرضیه رو مطرح میکنیم که جفتشون از یکی دیگه الهام گرفتن ! |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۱۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۰۵ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
........................................................................................................................................................................
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,274 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries" | Mahdi-MH | 73 | 67,432 |
۳۰/آذر/۹۵ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: mrkangari |
|
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,762 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) | nooromahdi | 19 | 18,422 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,041 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,189 |
۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: sm_shahabi |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,262 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|

صحنه آخر فیلمه سقوط فرشتگان رو از آسمان نشون میده)
این نویسنده اش خودشم نمیدونه چی میخواد!!