|
"معلـــــــم سلام" بمناسبت روز معلم 1393
|
|
۱۶:۲۳, ۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند روز دیگه روز معلم میرسه و تاپیکی هم زده نشده برای امسال! خواستم یادی بکنم از افرادی که در زندگی ما اثر داشتند و معلم ما بودند ![]() شما هم نام ببرید حتی اگر تکراری شد ![]() حتی همین نزدیک شهید علی خلیلی چیزی که این مربی به دانش آموزاش یاد داد رو هیچ قلمی و سخنی نمیتونست توی قلب دانش آموزا بندازه ![]() و همینطور اساتیدی که در حد وسع خودشون خیلی به ماها کمک کردند گرچه در حقشون کم لطفی هم شده استاد محسن قرائتی استاد حسن عباسی استاد حسن رحیم پور استاد علی اکبر رائفی پور و .... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۱, ۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۳۳)Havbb 110 نوشته است: |
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۰۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من هم روز معلم رو به معلمان حضوری و غیر حضوری خوبم:
آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) ![]() علامه حسن زاده آملی(حظ) ![]() آیت الله قرائتی (!) ![]() علی اکبر رائفی پور ![]() استاد تاریخم ![]() و همچنین تنی چند از دوستان همین تالار که برای من حکم معلم رو داشتند آقایان: وحید (110) ![]() و عبدالرحمن ![]() و خانم : یاسین ![]() و تمامی دوستانی که کم و زیاد چیزهایی به من آموختند، تبریک میگم. ![]() |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
قراره اسم استادای نمونمون رو بگیم؟؟؟؟
مادرم ![]() ![]() ![]() پدرم ![]() ![]() ![]() اهل بیت(علیهما سلام ) ![]() معلم کلاس پنجم ابتداییم (نماد مهر) ![]() دبیر ریاضی کلاس دوم راهنماییم (نماد عشق و ایثار و جان فشانی) ![]() دبیر فیزیک سوم دبیرستان (نماد عرفان اسلامی ... اصلا من عرفان اسلامی رو ابتدا با ایشون شناختم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دبیر زیست دوم دبیرستان (نمادلطف ) ![]() دبیر معارف پیش دانشگاهیم (استاد راهنما) ![]() استاد فیزیولوژی (نماد تواضع) ![]() استاد بزرگ اقای جلوه (نماد سخاوت.... با اینکه فقط دو ساعت تو کل عمرم ایشون رو ملاقات کردم) ![]() علامه حسن زاده املی (نقطه عطف ) ![]() حاج اقا قرائتی ( اون قدر جملاتشون رو حفظ شدم که سالیان سال ازشون نقل قول میکردم ) ![]() حاج اقا قاسمی ![]() ![]() حاج اقا راهپیما (جا مانده از بهشت ) ![]() ![]() برادر بزگوار محب الزهرا ![]() استاد بزرگوار جناب سید ابراهیم ![]() ![]() چه تجدید خاطره ی خوبی شد ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۳۷, ۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۰۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تو زندگیم مطمئنا معلمای زیادی داشتم که از هر کدوم چیزای مختلفی رو یاد گرفتم. از پدر و مادر عزیزم، کلا خونوادم، معلمای مدرسه و دانشگاه، اساتید کلاسایی که می رم، کتابایی که خوندم، بعضی از بزرگوارانی که توی پستای مختلف هم اسمشون اومد : شهید مطهری، مرحوم دولابی ، علامه حسن زاده و ... ولی... ولی اون کسی که بیشتر از همه رو من تاثیر گذاشت و کلا من رو، نه فقط من بلکه تمام خانوادم رو تو این مسیرا انداخت و صواب و غلط رو بهمون یاد داد، پدر بزرگ عزیزم بابا حاجی بودش با اینکه یه ذره سواد داشت ولی خیلی علم داشت، خیلی معرفت داشت. از این مردای تک روزگار بود برا خودش. از همون بچگی ماها تربیت اصلیمون زیر دست ایشون بود. به اقتضای سنمون از راه های مختلف برا تربیتمون استفاده می کرد. بچه که بودیم داستانای ائمه رو که برامون تعریف می کرد، بزرگتر که شدیم اونا رو توی داستان راستان و دیگر کتابا می خوندیم اونجا بود که می فهمیدیم این پیرمردی که به قول امروزیا مدرک نداشت چقد علم داشت!!!!.... هممون رو به صف می کرد و نماز خوندن بهمون یاد می داد... از بزرگا برامون می گفت... تازه بعضی وقتا مامان بابامونم دعوا می کرد که این چه برخورداییه که با این بچه ها دارید و ..... الان که دیگه نیستن ولی خیلی چیزا از خودشون برامون جا گذاشتن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محبوب ترین مدیر بیداری اندیشه سال 1393 | sarallah | 39 | 19,244 |
۲۴/بهمن/۹۶ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: فنا |
|
| جشن آغاز عهد 1393 با سخنرانی استاد رائفی پور | عبدالرحمن | 11 | 7,503 |
۲۷/دی/۹۴ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| پیاده روی عظیم اربعین حسینی 1393 | عبدالرحمن | 54 | 24,790 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۲۲:۳۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| درخواست حدیث بمناسبت میلاد امام صادق (علیه السلام) برای سرصفحه تالار | mohamad | 16 | 8,865 |
۲۰/دی/۹۳ ۱۰:۲۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| پیاده روی اربعین حسینی(علیه السلام)1393 | ghoran | 18 | 6,452 |
۲۷/آذر/۹۳ ۱۶:۵۳ آخرین ارسال: ghoran |
|
| درخواست بیت ناب برای سرصفحه تالار بمناسبت تولد حضرت عباس (علیه السلام) | mohamad | 34 | 15,649 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۹:۵۲ آخرین ارسال: mohamad |
|
| روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه | mohamad | 7 | 4,845 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۳۳ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|

![[تصویر: 20120601234139cb-20-11-15.jpg]](http://www.etedaal.ir/pooyasoftpublisher/storage/Images/20120601234139cb-20-11-15.jpg)
![[تصویر: 1481.jpg]](http://www.motahari.ir/sites/default/files/content/images/story/93-01/20/1481.jpg)
![[تصویر: 528926_490.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1393/1/5/528926_490.jpg)