|
جشن آغاز عهد 1393 با سخنرانی استاد رائفی پور
|
|
۲:۱۴, ۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۳ ۲:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تحت توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و با همکاری خادمین حضرت در کانون مهدویت سنا جشن آغاز عهد در تاریخ 11 دی 1393 برگزار می گردد ان شاء الله. زمان:13:00 پنجشنبه 11 دی 1393 نشانی:خیابان شریعتی-نرسیده به پل صدر - بالاتر از قلهک - محله زرگنده - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران پزشکی - سالن همایش های شهید احدی لطفا رسانه باشید برای دریافت پوستر با کیفیت تر روی عکس کلیک کنید کروکی محل مراسم |
|||
|
|
۲:۱۸, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام،ممنون ازاطلاع رسانیتون
متاسفانه تهران نیستیم حتما به دوستانم اطلاع میدم |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۱۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۳ ۱۵:۴۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
متاسفانه عکسای مناسبی گرفته نشد ولی فیلم سخنرانی رو طبق قول مسئولین براتون میارم این دختر خانمه اسمش حنانس حافظ قرآن!!! یکمی صبر کنید تا فیلم برسه در ضمن صدا رو کامل ضبط کردم ولی متاسفانه بچه های سنا گوشی رو گذاشتن بغل تریبون مجری بجای سخنران!!! و اون فواره کوچکی که کنار مجری بود صدای ضبط شده رو بهم زده و طبق قولی به یه بنده خدایی صدا رو نمیزارم تا خود فیلم مستند هم دیر رسید و بعد از رفتن مهمانان دیدیم اونم براتون میزارم همین دیگه |
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۲۳:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام بچه های خوب
![]() فیلم چند روزه که دستم رسیده ولی به علت داشتن اینترنت فوق نفتی نتونستم فعلا فیلم رو آپلود کنم تا فردا ان شاء الله آپلود میشه یعنی استاد رائفی هم این عکسو ندارن ![]() دانلود فایل صوتی سخنرانی با کیفیت خوب |
|||
|
|
۱:۴۴, ۲۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۳ ۱:۴۸ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از سخنرانی خوب استاد که بگذریم ...
یکی از بی نظم ترین برنامه هایی بود که رفتم از اون اولش که قرار بود ساعت 13:00 شروع بشه اما ساعت 14:00 شروع شد و با این همه برنامه ریزی تازه تاخیری که افتاده بود سیستم صوت تا ساعت 15:00 درست نشد بیچاره حنانه خانم که با اون صدای ظریف دخترانه و صد البته خردسالانه مجبور شد برای آمفی تاتر ب اون بزرگی دقایقی بدون میکروفن بخونه . جاهایی رو هم که با میکروفن میخوند خون ب دل مستمعین شد و صد البته خود حنانه خانم . ![]() سخنرانی دکتر ادگاردو خیلی خوب بود و برای اینهمه مطلبی که ایشون آماده کرده بودن فقط 10 الی 15 دقیقه خیلی کم بود به نظر بنده اگر استاد رائفی پور از حرفهای تکراریش میزد و وقتش رو به دکتر ادگاردو میداد کیفیت کار بالاتر میرفت تقسیم بندی کیکی رو هم که بریده شده رو که دیگه نگو ![]() فکر کنم معیارشون قد و قواره بوده ... اونایی درشت هیکل بودن چن تا چن تا و اونایی که جثشون ریزتر بوده اصلا نرسید ![]() ![]() راستی استاد یه حرف خوبی زدن که جا داره نقلش کنم تا همه بهش عمل کنیم خصوصا کسانی که تو اون جلسه بودن آقای رائفی پور تو سخنانشون گفتن که در زندگی کسانی که متحول شدن و آخر عاقبت بخیر شدن یک وجهه مشترک وجود داره اونم ادب و مرامه ان شاءااله که ههمون با ادب بشیم بخصوص کسانیکه تو اون جمع بودن من الجمله خودم البته این حرفهارو زدم تا به گوش بچه های خوب کانون سنا برسه تا شاهد هرچه بهتر شدن مراسماتشون باشیم |
|||
|
|
۷:۰۸, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۳:۰۴, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یه فیلم کوتاه اون روز گرفتم...دیگه وقت نشده بود تا الان آپ کنم!
لینک دانــــــــــلود جالب بود مراسمشون...ولی سال های قبل خیلی منظم تر بود خداکنه سال های بعدی هم این جشن ادامه پیدا کنه |
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۱۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
چقدر دوستان پیگیر این مستنده بودن ![]() منم چقدر زود رسوندم حالا خوبه زمان ندادم در هر صورت اونایی که مستند رو ندیدن اینجاست لینک مستقیم http://hw6.asset.aparat.com/aparat-video...080147.mp4 مثل اینکه خود بچه های سنا زودتر آپلود کردن!!! )http://www.aparat.com/v/4tjQd |
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۱۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
جالب بود وتامل برانگیز....
یک روز انقدر صبح می شود که برای بیدار شدن دیر است.... |
|||
|
|
۰:۲۷, ۱۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یه سوالی داشتم کلیه مباحث آقای رائفی پور رو به شکلی میشه دانلود کرد متشکرم |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محبوب ترین مدیر بیداری اندیشه سال 1393 | sarallah | 39 | 19,245 |
۲۴/بهمن/۹۶ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: فنا |
|
| جشن آغاز عهد به مناسبت سالگرد آغاز امامت حضرت صاحب 1394 | عبدالرحمن | 12 | 5,577 |
۱۸/دی/۹۴ ۱۹:۳۷ آخرین ارسال: نرگس مهدوی |
|
| قرائت دعای دسته جمعی در لحظه تحویل سال به دعوت استاد رائفی | sarallah | 3 | 2,545 |
۱/فروردین/۹۴ ۰:۰۰ آخرین ارسال: سیمرغ |
|
| پیاده روی عظیم اربعین حسینی 1393 | عبدالرحمن | 54 | 24,791 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۲۲:۳۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فراخوان عمومی استاد رائفی پور جهت شرکت در جنبش عاشقان پیامبر | Havbb 110 | 2 | 1,753 |
۱/بهمن/۹۳ ۱۵:۲۵ آخرین ارسال: azade |
|
| پیاده روی اربعین حسینی(علیه السلام)1393 | ghoran | 18 | 6,453 |
۲۷/آذر/۹۳ ۱۶:۵۳ آخرین ارسال: ghoran |
|
| "معلـــــــم سلام" بمناسبت روز معلم 1393 | عبدالرحمن | 13 | 6,895 |
۷/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۷ آخرین ارسال: مصباح |
|

شروع شد
درست نشد 
و برای اینهمه مطلبی که ایشون آماده کرده بودن فقط 10 الی 15 دقیقه خیلی کم بود 
)