|
"معلـــــــم سلام" بمناسبت روز معلم 1393
|
|
۱۶:۲۳, ۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند روز دیگه روز معلم میرسه و تاپیکی هم زده نشده برای امسال! خواستم یادی بکنم از افرادی که در زندگی ما اثر داشتند و معلم ما بودند ![]() شما هم نام ببرید حتی اگر تکراری شد ![]() حتی همین نزدیک شهید علی خلیلی چیزی که این مربی به دانش آموزاش یاد داد رو هیچ قلمی و سخنی نمیتونست توی قلب دانش آموزا بندازه ![]() و همینطور اساتیدی که در حد وسع خودشون خیلی به ماها کمک کردند گرچه در حقشون کم لطفی هم شده استاد محسن قرائتی استاد حسن عباسی استاد حسن رحیم پور استاد علی اکبر رائفی پور و .... |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من هم یادی کنم از اساتیدی که روحم را شیر حیات دادند، دست جانم را گرفتند و به ذهنم راه رفتن را یاد دادند، و آموختند مرا به تکلم عشق و جهاد.... شهید مطهری علامه طباطبایی علامه قاضی آیه الله کشمیری سید هاشم حداد دکتر شریعتی و معلمین عزیزی که از نزدیک و حضوری جرعه ای هرچند اندک نوشانیدند این حقیر را: امام خامنه ای آیه الله حسن زاده و جوادی آملی دکتر عابدی آیه الله احدی سید جمال اخوانیان و.... والبته پدر و مادر بزرگوارم. |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۱۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام بنده هم این روز رو پیشاپیش به تمام معملمان و اساتیدِ بزرگوار و تلاشگر این مملکت تبریک عرض میکنم. بخصوص معلمان عزیزم از ابتدای تا پیش دانشگاهیم و اساتیدِ 4 ساله دانشگاهم که هر کدومشون به نوعی واسم زحمت کشیدند و چیزهای بسیاری بهم یاد دادند! و از همه مهمتر،بخصوص این روز رو به معلم دین و زندگی دبیرستانم که الان یکی از بهترین دوستانه من هستن و هر سال در چنین روزی به دیدنشون میرم،تبریک میگم. ![]() ![]() ایشون معلم عزیزی بودند و هنوز هم هستند واسم و چیزهایی که سرکلاسشون با علاقه یاد میگرفتم،خیلی تأثیر گذار بود تو زندگیم. برای سلامتی تمام معلمان، بخصوص معلمانی که از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند،صلواتی قرائت فرمایید. و همچنین برای شادی روح معلمان درگذشته. ![]() |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام بزار هزینه هایی که واسه روز مادر کردیم یکم جبران بشه بعد. فکر کنین اونایی که مادر یا همسرشون معلم باشن :biggrin: کادوهاشون دوبرابره . البته ما اقایون از این شانسا نداریم که روز مرد با روز تولد یا معلم و این روزا یکی بشه . خدایا شانس رو به کیا دادی اخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه:biggrin: پیشا پیش روز معلم هم ( البته هفته معلم ) به تمام معلمایی که برای من - ما زحمت کشیدن تا من دو کلمه چیز یاد بگیرم-یم ممنونم- یم. دست همشون درد نکنه که همچو من علامه تحویل جامعه دادن. تقدیم به معلمان گرامی . البته اولین معلم همه مادران گرامی هستن . این هم به افتخار هر چی محصل باهوش ![]() |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
![]() ![]() تقدیم به همه معلم های عزیز ...![]() ![]() ![]() گفت استاد مبر درس از ياد ياد باد آنچه به من گفت استاد ياد باد آن كه مرا ياد آموخت آدمي نان خورد از دولت يـــاد هيچ يادم نرود اين معنــــي كه مرا مادر من نـــــادان زاد پدرم نيز چو استــــــادم ديد گشت از تربيــــــــــت من آزاد پس مرا منت از استـــاد بود كه به تعليـــــــم من استاد استاد هر چه مي دانست آموخت مرا غــــير يك اصل كه ناگفته نهاد قدر استـــــــــــــــاد نكو دانستن حيف استــــــــاد به من ياد نداد گر بمردست ،روانــــش پر نور ور بود زنده ، خدايش يار باد ! [font=Tahoma][/font]
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
الآن 30 ساله که پدر من هر روز صبح قبل از دانش آموزا توی مدرسه آماده است...
الآن 33 ساله که مامان من هر روز صبح ساعت 7 صبح آماده میشه و میره مدرسه... میره مدرسه و همون درسی رو به بچه ها میده که خیلی از شما ها نوشتین که مدیون آقای رائفی پور و قرائتی هستین... مادر من دبیر دینی و قرآنه... 30 ساله که همه این حرفا رو هم خواست به من بگه و من مثل اسب چموش رو برگردوندم تا مبادا افکارش روی من تاثیر بذاره... مادر من بهترین معلم منه... اینقدر صبوری کرد تا فیلمی به نام "ظهور" به من تلنگری زد و تمام حرفای مامانم برام یه رنگ و بوی دیگه ای گرفت... مامانم خیلی صبر کرد واسه دانش آموز کودنی مثل من... به سلامتی معلمهایی که مامان هم هستن... |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من هم از معلم هایی که شما اسمشونو گفتید ممنونم.
اما می خوام از یه معلم های دیگه ای هم تشکر و قدردانی کنم؛ از شما دوستان و همه ی کسانی که در فضای مجازی فعال هستن و اطلاعات و اندیشه های خودشونو به اشتراک می ذارن. ببینید روزانه چه حجم اطلاعاتی در اختیار هر کس قرار می گیره. لذا از شما دوستان که به من می آموزید هم ممنونم. از کاربر " شهیدناهید فاتحی" هم تشکر می کنم. چرا آن چه که باید در مورد دفاع مقدس و شهدا بدونیم رو در اختیارمون می ذارن و محتوایی که قرار دادن، تاثیر زیادی روی من داشته و داره. باور کنید موضوع خاطرات جبهه رو شب ها می خوندم و گریه می کردم و خیلی روم تاثیر گذاشته. این ها هم آموزش هایی هست که شما در اختیار من و میلیون ها فرد دیگر گذاشتید. تشکر از معلم های گرامی |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله دوستان گرامی!!! جا داره من اینجا این روز رو هم مخصووووووص پیشاپیش به پدر عزیزم ![]() ![]() تبریک بگمپدری هم بهترین معلم شاگردهایی که الان هر کدومشون یا دکترن یا مهندس یا کارمند یا . . . معلمم! روزت خییییییییلی مبارک
![]() |
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
تنها کسی که میتونم بگم معلم من بوده : استاد حسن عباسی .
واقعا نمیدونم با چه زبانی و چطور از ایشون تشکر کنم...کسی که از نظر من واقعا مصداق معلمی شغل انبیا هستند . بزرگترین حسرت زندگیم این بوده که چرا هیچوقت نمیتونم در کنارشون فعالیت کنم ...حتما لیاقت حضور در کنار ایشون رو ندارم .ولی با این اوضاع بارها شده که ایشون منو از منجلاب اعتقادات شیطانی بیرون کشیدن ! از ته قلبم دوسش دارم . |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محبوب ترین مدیر بیداری اندیشه سال 1393 | sarallah | 39 | 19,256 |
۲۴/بهمن/۹۶ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: فنا |
|
| جشن آغاز عهد 1393 با سخنرانی استاد رائفی پور | عبدالرحمن | 11 | 7,509 |
۲۷/دی/۹۴ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| پیاده روی عظیم اربعین حسینی 1393 | عبدالرحمن | 54 | 24,798 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۲۲:۳۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| درخواست حدیث بمناسبت میلاد امام صادق (علیه السلام) برای سرصفحه تالار | mohamad | 16 | 8,868 |
۲۰/دی/۹۳ ۱۰:۲۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| پیاده روی اربعین حسینی(علیه السلام)1393 | ghoran | 18 | 6,464 |
۲۷/آذر/۹۳ ۱۶:۵۳ آخرین ارسال: ghoran |
|
| درخواست بیت ناب برای سرصفحه تالار بمناسبت تولد حضرت عباس (علیه السلام) | mohamad | 34 | 15,669 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۹:۵۲ آخرین ارسال: mohamad |
|
| روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه | mohamad | 7 | 4,851 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۳۳ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|

![[تصویر: 20120601234139cb-20-11-15.jpg]](http://www.etedaal.ir/pooyasoftpublisher/storage/Images/20120601234139cb-20-11-15.jpg)
![[تصویر: 1481.jpg]](http://www.motahari.ir/sites/default/files/content/images/story/93-01/20/1481.jpg)
![[تصویر: 528926_490.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1393/1/5/528926_490.jpg)

![[تصویر: 65735388151551059077.jpg]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/65735388151551059077.jpg)

![[تصویر: caricatormoalem-akz.ir-1.jpg]](http://akz.ir/wp-content/uploads/caricatormoalem-akz.ir-1.jpg)

![[تصویر: love_377%5B1%5D.gif]](http://majnoone2007.persiangig.com/image/GIF/WEB/Ghalb/love_377%5B1%5D.gif)