کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هر كس قبلا اهنگهاي شاهين نجفي را گوش ميداد بياد اينجا
۳:۳۴, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان عزيز من خودم كسي بودم كه عاشق اهنگهاي شاهين نجفي كه خدا لعنتش كنه بودم و الان از او متنفرم. وكسي كه منو اگاه كرد استاد رائفي پور بود. دوستان شما چطور از شاهين نجفي متنفر شديد وبا افكار پليد او اشنا شديد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، SAViOR ، خیبر110 ، hesam110 ، Bahar ، goodfriend

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۲, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
دیشب تو سحر میگفت کسی که برای یه گناهکار عذر میتراشه پیش خدا خیلی عزیزه مثل پدری که بچه اش رو زده از خونه بیرون کرده چقد دلش میخواد بگه پدر بیا بچه ات رو ببخش اون نادانه یا حالا هر چی!!! (ببخشید دیگه ما مثل شما همه چیز رو از حفظ نیستیم ولی مضمون حرف همین بود)

حداقل اگه کسی بیاد دغاع کنه یا هر چیز قابل پذیرش تره تا یه مسلمون بیاد تهمت بزنه!!! بگه طرف حرومزاده است
یا بگه طرف همجنس بازه چون تو آهنگاش اسم فعال سیاسی رو آورده حتما دوس پسرشهBig Grin

مثل این میمونه وقتی من بگم فوتبال خیلی خوبه تماشا کنید خودم حتما فوتبالیست باشم
البته من مثالی زدم حداقل بگنجه Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۱۱, ۱۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۲)M912 نوشته است:  مثل این میمونه وقتی من بگم فوتبال خیلی خوبه تماشا کنید خودم حتما فوتبالیست باشم
البته من مثالی زدم حداقل بگنجه Big Grin
خیلی خب اصلا حرف شما درست.شاهین نجفی طرفدار همجنس بازیه ولی همجنس باز نیست!Smile
حالا مگه چیزی فرق کرده؟!به هر حال همجنس بازی گناه کبیره ست،چه کسی ازش دفاع کنه چه خودش همجنس باز باشه به هر حال مسلمون نیست،دیگه این رو که قبول دارین همجنس بازی گناهه؟؟!

ولی آخرش شما نگفتین منظور از این شعر چیه؟
«چون که از جنس من بودی و عشقی که ... مث فحش ناموسی میشه واسه بقیه»
این رو توی یکی از آهنگاش میخونه که داره سرگذشتش رو میگه!Wink
این عشق از جنس خودش رو میشه توضیح بدین؟SmileSmile

(ویرایش )

فکر کنم به اندازه کافی تو این موضوع از خود شاهین نجفی براتون منبع آورده باشم.یه بار دیگه نقل قولهایی که تو صفحه قبل نوشتم رو بخونید.ببینید یه مسلمون شیعه همچین چیزایی مینویسه و میخونه؟!اگه جوابتون مثبت بود دیگه باید شک کرد بهتونSmile
۱۸:۵۱, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام
دلیل نمیشه ایشون هرچی خونده رو اینجا بنویسیم که !
امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
۱۹:۲۱, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۱)فاطمه خانم نوشته است:  سلام
دلیل نمیشه ایشون هرچی خونده رو اینجا بنویسیم که !
شرمنده دیگه،من خیلی سانسورش کردم تازهSmile

ببخشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۲۰:۵۲, ۱۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۲۰:۵۳ توسط M912.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۱)Tishtar نوشته است:  خیلی خب اصلا حرف شما درست.شاهین نجفی طرفدار همجنس بازیه ولی همجنس باز نیست!Smile
حالا مگه چیزی فرق کرده؟!به هر حال همجنس بازی گناه کبیره ست،چه کسی ازش دفاع کنه چه خودش همجنس باز باشه به هر حال مسلمون نیست،دیگه این رو که قبول دارین همجنس بازی گناهه؟؟!

ولی آخرش شما نگفتین منظور از این شعر چیه؟
«چون که از جنس من بودی و عشقی که ... مث فحش ناموسی میشه واسه بقیه»
این رو توی یکی از آهنگاش میخونه که داره سرگذشتش رو میگه!Wink
این عشق از جنس خودش رو میشه توضیح بدین؟SmileSmile

(ویرایش )

فکر کنم به اندازه کافی تو این موضوع از خود شاهین نجفی براتون منبع آورده باشم.یه بار دیگه نقل قولهایی که تو صفحه قبل نوشتم رو بخونید.ببینید یه مسلمون شیعه همچین چیزایی مینویسه و میخونه؟!اگه جوابتون مثبت بود دیگه باید شک کرد بهتونSmile
فکر کنم تا حالا داشتم بهت میگفتم داره در مورد همجنس بازی شعر میخونه موضوع فرزاد که اصلا ربطی نداره!!! این مثالایی که آوردم واسه این شعرا بود
بعدشم شعرایی که واسه همجنس بازی خونده خیلیه میخوای چندتاشم من برات بیارم؟
حتما بیکاره هر دفعه میشینه از یکی از رابطه هاش میخونه همچین ذوق میکنی از آوردن یه قسمت از شعراش انگار هیچکی دیگه شاهینو نمیشناخت فقط شما شعراشو گوش کردی
بابا اصلا شما مسکو رو گرفتین من دیگه حرفی برای گفتن ندارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۲۲:۳۴, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۲۰:۵۲)M912 نوشته است:  فکر کنم تا حالا داشتم بهت میگفتم داره در مورد همجنس بازی شعر میخونه موضوع فرزاد که اصلا ربطی نداره!!! این مثالایی که آوردم واسه این شعرا بود
بعدشم شعرایی که واسه همجنس بازی خونده خیلیه میخوای چندتاشم من برات بیارم؟
حتما بیکاره هر دفعه میشینه از یکی از رابطه هاش میخونه همچین ذوق میکنی از آوردن یه قسمت از شعراش انگار هیچکی دیگه شاهینو نمیشناخت فقط شما شعراشو گوش کردی
بابا اصلا شما مسکو رو گرفتین من دیگه حرفی برای گفتن ندارم

شرمنده ولی شما از اولش هم حرفی برای گفتن نداشتیWink
حرف شما این بود دیگه (اگه اشتباه میگم اصلاحش کنید)
شاهین نجفی یه مسلمون شیعه ست که در مورد همجنس بازی هم خونده!

این رو دیگه خودتون گفتید

من هم دیگه حرفی ندارم،لپ کلام رو گفتمSmile

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۲۳:۲۶, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #27

(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۰:۳۰)Tishtar نوشته است:  من نمیدونم چرا بعضی از دوستان سعی دارن به هر نحوی شاهین نجفی رو یک انسان پاک نشون بدن!دفاع از امام هادی؟؟!!!!
لابد اون عکس آهنگ هم واسه دفاع بوده،آره دیگه واسه دفاع از امام هادی گفته : حالا که مهدی خوابه تو بیا!
واسه احترام به حضرت بوده که ایشون رو به آلت بزرگ زندگانی قسم داده

یه کم قبل تر از آهنگ نقی برای آماده سازی یه آهنگ خوند به اسم مهدی.اصل حرفش رو اونجا زد.اصل حرفش چیزی نبود جز تمسخر و القای بدبختی و اینکه هیچوقت آقا نمیاد.

«مهدی سنگ روی یخ کردی ما رو ... این همه صدات میکنیم دست ما رو ... نمیگیره و نمیشنوی این دعا رو ... مهدی تا کی صدا بزنیم خدا رو /// شکم گرسنه ای که صداش در نمیاد ... تو تو چاهی و نمیدونی ما کجاییم»
بعد میاد خیلی راحت امام هادی رو به تمسخر میگیره

حالا که مهدی خوابه ما تو رو صدا میزنیم آی نقی؟؟؟؟

دفاع کنید،دفاع کنید بچه شیعه ها،امروز کثیفی چهره لجنی مث شاهین نجفی رو که نمی بینید فردا چطوری میخواین دجال رو تشخیص بدین؟دیگه حتما باید فحش ناموسی میداد به امام بزرگوار که بهمون یه ذره بربخوره...

بنده به هر نحوی دفاع نمی‌کنم! یک استدلال ساده دارم که تو متن نوشتم!
من به شخصه نگفتم آدم پاکی هست, گمراه بودنش رو قبول دارم, ولی اینکه از امام هادی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دفاع کرده برای من کاملا روشن هست, اطلاع دادم که دوستان خردمند و عادل به این موضوع اندیشه کنند
اگر توهین کرده که شما با این کارهاتون دارین هم و هم کسانی مثل او مردم دیگر رو به عصیان حتی علیه خدا (نه تنها اهل بیت) می‌کشونید! یک دقیقه به کارتون نگاه کنید!
پیشوایان ما فرموده‌اند زینت ما باشید نه مایه زشتی ما!
شما جای گرم نشستید حال امثال شاهین نجفی رو نمی‌فهمید
از این جمله برداشت می‌کنید که توطئه‌ای در کار هست : تو تو چاهی و نمی‌دونی ما کجاییم!
شما یک مقدار منصفانه به قضیه نگاه کن یک مقدار با دانش روانشناسی بیا جلو!
شاهین نجفی داخل چیزی بدتر از چاه مذکور قرار داره که اینو می‌گه!
شما نمی‌دونید که مردم چه رنجی می‌کشند!
فقط منتظرید کسی به مقدسات و یا ارزشهای انقلاب اسلامی توهین کنه و یا حمله کنه بگیرید بکشینش یا به لجنش بکشید!
در حالی که باید شرایط رو درک کنید نه اون حال عصبی که شخص پیدا می‌کنه بهتون نفوذ پیدا کنه!
متوجه منظورم هستید ؟
شما باید خودتون رو کنترل کنید گرفتار جوی که شخص مقابل می‌سازه نشید
باید حقیقت رو ببینید
چرا نمی‌تونید از دیدگاه انسان دیگه نگاه کنید در حالی که خودتون هم مثل اون, انسان هستید و می‌دونید که انسان همیشه طالب زیبایی و خوبی هست و فطرتش بر پایه یکتاپرستی و خداشناسی آفریده شده ؟
من نمی‌گم مثل شترمرغ مهربون سرتون رو بزارید زیر برف که چیزی نبینید یا مثل سگ هار که هر حرکتی رو دید پارس کنید
بلکه مثل انسان رفتار کنید
در طبیعت خداوند انسان رو از همه برتر داده, پس شما هم رفتار متعادل داشته باشید, خودتون هم شاید اگر با خودتون رو راست باشید حتما خطاها و گمراهی‌های زیادی دارید
این جمله با زمینه موضوعی "آقا چرا نمی‌آیی نابودمون کردی!" رو من از خیلی ها شنیدم نه فقط از شاهین نجفی!
اصلا ایمان ناب که با شناخت درست غیب و انتظار واقعی همراه هست به دست اومدنش به همین راحتیه ؟ اونهم با وجود دجال و شیطان و این همه مشکلات روانی و دین‌گریزی و حتی دین‌ستیزی مردم!
بهشون حق بدید همچنان که به خودتون حق می‌دید اشتباه کنید!
اگر قرار باشه نتونید اینها رو تحمل کنید که هیچ چیزی رو نمی‌تونید تحمل کنید!
لطفا راه میانه رو پیدا کنید, من راه میانه رو از خدا خواستم از خدا خواستم که من رو اصلاح کنه و اون گفت باید از راهنمایی‌های من استفاده کنی و من به قرآن کریم و روایات مراجعه کردم !
خداوندِ قرآن کریم می‌فرماید :
وَعِبَادُ الرَّحْمَٰنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا
[٢٥:٦٣]

و بندگان بخشاینده, کسانی هستند که بر زمین با سبکی راه می‌روند و هنگامی که مورد خطاب نادانان قرار می‌گیرند می‌گویند درود!

پیامبر خدا که از ما صد در صد برتر و کارش و وظیفه‌اش مهمتر بود
وقتی کودکان مدینه به تحریک و تشویق والدین مشرک و کافرشان خار در گِل می‌گذاشتند و به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و یاران ایشان پرتاب می‌کردند و آن‌ها را زخمی می‌کردند
پیامبر تنها کاری که می‌کرد لبخند می‌زد و یارانش رو تسلی می‌داد و این سلاح‌های سرد رو جمع می‌کرد و به بچه‌ها می‌داد و می‌گفت که دوباره درستشون کنید و این بازی رو باز هم انجام بدهید! (چون از نظر اون کودکان ابله‌های نادان بی‌خرد این بازی بود!)
می‌دونید این چه تاثیری داره ؟
تمام عزت ما در گرو اطاعت و بندگی خداست!
بمب اتمی هم به سر ما بی‌اندازند اگر او نخواهد کاری نمی‌تواند بکند!
اما اگر بخواهیم رفتاری جز سنت پیامبر و اهل بیت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) انجام بدهیم کاری هم نکنند خودمان خودمان را نابود می‌کنیم!

من اگر این رفتار و گفتار رو پیش خود شاهین نجفی نکردم و شاهین نجفی از گمراهی در نیومد (به اذن خدا) و طرفدار آهنین دل جمهوری اسلامی و امام خامنه‌ای و امام خمینی نشد, به کشته شدن خودم راضی هستم!

شما اصلا فکر نکنید که من اهل مماشات با دشمن خدا و اهل بیت پیامبر او و دشمن نظام مقدس جمهوری اسلامی, هستم
اگر احساس کنم شخصی واقعا دشمن هست, هرگز از دشمنی باهاش دست نمی‌کشم مگر اینکه اصلاح بشه به خواست خداوند و تسلیم بشه یا به جهنم واصل بشه!
۰:۱۸, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۶)theking نوشته است:  بنده به هر نحوی دفاع نمی‌کنم! یک استدلال ساده دارم که تو متن نوشتم!
من به شخصه نگفتم آدم پاکی هست, گمراه بودنش رو قبول دارم, ولی اینکه از امام هادی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دفاع کرده برای من کاملا روشن هست, اطلاع دادم که دوستان خردمند و عادل به این موضوع اندیشه کنند
اگر توهین کرده که شما با این کارهاتون دارین هم و هم کسانی مثل او مردم دیگر رو به عصیان حتی علیه خدا (نه تنها اهل بیت) می‌کشونید! یک دقیقه به کارتون نگاه کنید!
پیشوایان ما فرموده‌اند زینت ما باشید نه مایه زشتی ما!
شما جای گرم نشستید حال امثال شاهین نجفی رو نمی‌فهمید
از این جمله برداشت می‌کنید که توطئه‌ای در کار هست : تو تو چاهی و نمی‌دونی ما کجاییم!
شما یک مقدار منصفانه به قضیه نگاه کن یک مقدار با دانش روانشناسی بیا جلو!
شاهین نجفی داخل چیزی بدتر از چاه مذکور قرار داره که اینو می‌گه!
شما نمی‌دونید که مردم چه رنجی می‌کشند!
فقط منتظرید کسی به مقدسات و یا ارزشهای انقلاب اسلامی توهین کنه و یا حمله کنه بگیرید بکشینش یا به لجنش بکشید!
در حالی که باید شرایط رو درک کنید نه اون حال عصبی که شخص پیدا می‌کنه بهتون نفوذ پیدا کنه!
متوجه منظورم هستید ؟
شما باید خودتون رو کنترل کنید گرفتار جوی که شخص مقابل می‌سازه نشید
باید حقیقت رو ببینید
چرا نمی‌تونید از دیدگاه انسان دیگه نگاه کنید در حالی که خودتون هم مثل اون, انسان هستید و می‌دونید که انسان همیشه طالب زیبایی و خوبی هست و فطرتش بر پایه یکتاپرستی و خداشناسی آفریده شده ؟
من نمی‌گم مثل شترمرغ مهربون سرتون رو بزارید زیر برف که چیزی نبینید یا مثل سگ هار که هر حرکتی رو دید پارس کنید
بلکه مثل انسان رفتار کنید
در طبیعت خداوند انسان رو از همه برتر داده, پس شما هم رفتار متعادل داشته باشید, خودتون هم شاید اگر با خودتون رو راست باشید حتما خطاها و گمراهی‌های زیادی دارید
این جمله با زمینه موضوعی "آقا چرا نمی‌آیی نابودمون کردی!" رو من از خیلی ها شنیدم نه فقط از شاهین نجفی!
اصلا ایمان ناب که با شناخت درست غیب و انتظار واقعی همراه هست به دست اومدنش به همین راحتیه ؟ اونهم با وجود دجال و شیطان و این همه مشکلات روانی و دین‌گریزی و حتی دین‌ستیزی مردم!
بهشون حق بدید همچنان که به خودتون حق می‌دید اشتباه کنید!
اگر قرار باشه نتونید اینها رو تحمل کنید که هیچ چیزی رو نمی‌تونید تحمل کنید!
لطفا راه میانه رو پیدا کنید, من راه میانه رو از خدا خواستم از خدا خواستم که من رو اصلاح کنه و اون گفت باید از راهنمایی‌های من استفاده کنی و من به قرآن کریم و روایات مراجعه کردم !
خداوندِ قرآن کریم می‌فرماید :
وَعِبَادُ الرَّحْمَٰنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا
[٢٥:٦٣]

و بندگان بخشاینده, کسانی هستند که بر زمین با سبکی راه می‌روند و هنگامی که مورد خطاب نادانان قرار می‌گیرند می‌گویند درود!

پیامبر خدا که از ما صد در صد برتر و کارش و وظیفه‌اش مهمتر بود
وقتی کودکان مدینه به تحریک و تشویق والدین مشرک و کافرشان خار در گِل می‌گذاشتند و به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و یاران ایشان پرتاب می‌کردند و آن‌ها را زخمی می‌کردند
پیامبر تنها کاری که می‌کرد لبخند می‌زد و یارانش رو تسلی می‌داد و این سلاح‌های سرد رو جمع می‌کرد و به بچه‌ها می‌داد و می‌گفت که دوباره درستشون کنید و این بازی رو باز هم انجام بدهید! (چون از نظر اون کودکان ابله‌های نادان بی‌خرد این بازی بود!)
می‌دونید این چه تاثیری داره ؟
تمام عزت ما در گرو اطاعت و بندگی خداست!
بمب اتمی هم به سر ما بی‌اندازند اگر او نخواهد کاری نمی‌تواند بکند!
اما اگر بخواهیم رفتاری جز سنت پیامبر و اهل بیت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) انجام بدهیم کاری هم نکنند خودمان خودمان را نابود می‌کنیم!

من اگر این رفتار و گفتار رو پیش خود شاهین نجفی نکردم و شاهین نجفی از گمراهی در نیومد (به اذن خدا) و طرفدار آهنین دل جمهوری اسلامی و امام خامنه‌ای و امام خمینی نشد, به کشته شدن خودم راضی هستم!

شما اصلا فکر نکنید که من اهل مماشات با دشمن خدا و اهل بیت پیامبر او و دشمن نظام مقدس جمهوری اسلامی, هستم
اگر احساس کنم شخصی واقعا دشمن هست, هرگز از دشمنی باهاش دست نمی‌کشم مگر اینکه اصلاح بشه به خواست خداوند و تسلیم بشه یا به جهنم واصل بشه!

خب اینکه ما باید با دشمنا چه رفتاری داشته باشیم یه بحث دیگه ست
من تا اینجا زشتی های این شخص رو آوردم تا ثابت کنم که ضد اسلام و ضد خداست.برای ثابت کردن این که نمیتونم قربون صدقش برم!باید دلیل بیارمSmile
۱:۲۰, ۱۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۱:۲۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #29

من تا اینجای بحث رو خوندم ولی خیلی خیلی تعجب کردم که چرا از آهنگ شر اعظم کسی چیزی نگفتHuh

بهاسم اعظم شر و چش سه و تن مانا
به تثلیث دو سر کوه مخفی وخط ناخوانا
به آلت مقدس حالت نامیر آتش
شر اعظم یاختو سینا رژی ناکی وناوش
لی یوادش کوخنی ربی سنی خوراتنو لهلی به عینی
تو تیری سیکس راخنا حنی لنا حونی ژرا عنی و عدی
مارح وت یارب زج هدجس
مارح وت یارب زج هدجس
مارح وت یارب زج هدجس

کسی می تونه منو توجیه کنه که روی سخن این شعر ، شیطان نیست!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۹:۲۵, ۱۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۹:۴۹ توسط theking.)
شماره ارسال: #30

(۱۷/مرداد/۹۲ ۰:۱۸)Tishtar نوشته است:  خب اینکه ما باید با دشمنا چه رفتاری داشته باشیم یه بحث دیگه ست
من تا اینجا زشتی های این شخص رو آوردم تا ثابت کنم که ضد اسلام و ضد خداست.برای ثابت کردن این که نمیتونم قربون صدقش برم!باید دلیل بیارمSmile

شما آوردی من هم دفاع کردم! شما چرا فقط حرف خودتون رو قبول می‌کنید ؟

(۱۷/مرداد/۹۲ ۱:۲۰)110 نوشته است:  من تا اینجای بحث رو خوندم ولی خیلی خیلی تعجب کردم که چرا از آهنگ شر اعظم کسی چیزی نگفتHuh

بهاسم اعظم شر و چش سه و تن مانا
به تثلیث دو سر کوه مخفی وخط ناخوانا
به آلت مقدس حالت نامیر آتش
شر اعظم یاختو سینا رژی ناکی وناوش
لی یوادش کوخنی ربی سنی خوراتنو لهلی به عینی
تو تیری سیکس راخنا حنی لنا حونی ژرا عنی و عدی
مارح وت یارب زج هدجس
مارح وت یارب زج هدجس
مارح وت یارب زج هدجس

کسی می تونه منو توجیه کنه که روی سخن این شعر ، شیطان نیست!!!!

ببینید دوست عزیز اینها شیطانی نیستند!
خیلی شعر زیبا و با معنایی هست
ولی من نمی‌فهمم چرا معنیشو نمی‌فهمم که نمی‌فهمم
اینو کی سروده کی خونده ؟
به چه زبانی هست ؟
فکر کنم بنده خدا درست تایپ نکرده
درستش اینه که :
مار حوت (یعنی مارماهی) و تو یا رب! ز چه حدسی مرا تو تبری بکن از (گفته سیکس ولی منظورم تهمت‌های جنسی هست!) این همه زشتی که به من تهمت می‌زنند!
حتی اگر جوانی کرده باشم چرا که عدو شود سبب خیر اگر تو خواهی!
به اسم اعظم شرکشت! و سه تن! من و مامان و بابا!
به تثلیث و صلیبی که بر سر دو کوه مقدس تو گذاشته‌ایم سوگند ! (طرف مسیحی بوده!)
گرچه به خط ناخوانا چنین نوشته‌ایم که پیمان با تو می‌بندیم
به آلات مقدس (منظور اسباب الهی هست) که در حالت انداخته شدن روی آتش هم نامیرا هستند!
شر اعظم را از ما در کوه سینا بگردانیش!
یواش یواش بر کوه می‌رویم ای رب و خدای ما!
تا روزی رسانی تو را به عینه ببینیم !

این شر ورها شعر شیطان پرستی هست
اول آدرس ابلیسک رو (آلت زبانم لال بعل) میده (حالا اینجا بچه زیر 18 سال نشسته من زیاد بازش نمی‌کنم!
بعد سه بار می‌گه سجده جز بر تو حرام است!

با توجه به عقبه‌ای که من از شاهین نجفی می‌دونم به ضرص قاطع به شما می‌گویم که این رو شاهین نجفی نخونده!
عده‌ای دارند فضا رو به هم می‌زنند
در جریان فتنه 88, دشمن فقط در یک طرف نبود
که ما راحت اونها رو جدا کنیم و خیالمان راحت بشود!
شما نمی‌دونید که آمریکا همان دجال است
و پیامبر فرموده‌اند که فتنه‌ای بالاتر از فتنه دجال نیست
دجال با شیطان اومدند یک بحثی رو راه انداختند که خودی‌ها با هم اختلاف کنند و به هم شک کنند!

اینا رو نمی‌دونید که فقط به ظاهر نگاه می‌کنید و هر چی دشمن گفت باور می‌کنید و بدونید که دشمن شما فوق‌العاده خطرناک و باهوش و دانا هست
بیخودی بهش نمی‌گیم که دجال یا شیطان بزرگ! یا نظام سلطه!
کاری می‌کنه به خودت هم شک کنی!

شاهین نجفی این رو نخونده تکذیبش هم کرده

نزارید با این کارها نابودتون کنه
در روایت هست که سوره حمد رو بخونید تا "جادوی" دجال رو باطل کنه

از دوستان خواهش می‌کنم سوره حمد رو همین الان بخونند و بعد جواب بدهند و ببینند چه حالی پیدا می‌کنند ؟
خواهش می‌کنم از پیامبر خدا اطاعت کنید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]