|
هر كس قبلا اهنگهاي شاهين نجفي را گوش ميداد بياد اينجا
|
|
۳:۳۴, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزيز من خودم كسي بودم كه عاشق اهنگهاي شاهين نجفي كه خدا لعنتش كنه بودم و الان از او متنفرم. وكسي كه منو اگاه كرد استاد رائفي پور بود. دوستان شما چطور از شاهين نجفي متنفر شديد وبا افكار پليد او اشنا شديد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۳, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من نظرم رو نسبت به این شعر نگفتم فقط بصورت جهت دار می خواستم ببینم نظر دوستان چیه! خیلی ها الان میان می گن این آدم تفکرات شیطانی داره و خیلی ها هم میان می گن نه اینطور نیست و منظورش چیز دیگه ای بوده.... اما این آدم فقط و فقط تفکرات اومانیستی داره همین! خدا پرست و شیطان پرست رو هر دو ابله می دونه و خدا و شیطان رو قابل ترحم و حرفش اول تا آخر اینه : "انسان،...."
اما درباره اینکه این شعر رو خودش خونده شک نکنید. اما اینطور هم نیست که شیطان پرست باشه اونهم بدین صورت بیاد داد بزنه که من شیطان پرستم!!!!! این آدم ولی داره داد می زنه که اومانیسته، اینهم گزیده ای از صحبت های شاهین نجفی نسبت به آهنگ شر اعظم: آنکه میخواند و در پی شناخت است ناگزیر از تحقیق و دانستن است.در این میان باور دارم که نمیتوان از کتب مقدس ادیان به راحتی گذشت.درگیری ذهنی من با قرآن،بیبل(عهد عتیق و عهد جدید) از سنین نوجوانی آغاز شد و تا به امروز این ادامه دارد. نوشته ی کوتاه من در کار"شر اعظم" در ابتدای امر تجربهای بود در راستای استفاده از مفاهیم و المانهای بیبل .ادیان مدعی این هستند که کتاب و زبانشان تکرار نشدنی ست و من بر خلاف این فکر میکنم. قرآن و بیبل برای من از جهت متن شناسی زیبا هستند پس آنچه که زیبا ست تنها میتواند طبیعی باشد و ربطی به ماورا ندارد.پس قاعده این است: ما نیز میتوانیم اینگونه بیافرینیم. آنان که مرا میشناسند میدانند که ما را از جهت اعتقادی چه میشود. مفاهیمی چون خدا و شیطان تنها در هنر و ادبیات برای ما قابل پذیرش است همانقدر که سیمرغ و همانقدر که آشیل یا دیونیزوس و آپولون.جدای از این، نفس پرستش برای ما زیر سوال است.پرستیدن به زعم من توهین به شعور آدمی ست.پس دیگر اهمیتی ندارند که عدهای کودک و شاید بدخواه بخواهند به ما برچسب پرستیدن کسی را بزنند.شیطان و خدا بیشتر قابل ترحّم هستند تا پرستش. شر اعظم چیزی نیست جز معماری واژگان مقدس .همین که بسیاری را دچار این وحشت کرده است که آیا این متن از زبان یک موجود ماورایی ست یعنی موفّق بوده است.اما اگر من به این ذهنیت باطل کمک کنم و آن را در جهل باقی بگذرم خیانت است.مخاطب هوشیار و با مطالعه که شاخکهای ذهنیاش قوی کار میکند میفهمد که انگار این ترانه یک تست هوشی ست. یک امتحان است .و من چرا پنهان کنم که لذت میبرم هر چند وقت یکبار عدهای که بیهوده به ما گوش میکنند را بپرانم.ما باید دورمان پرنده باشد و نه حشرات بالدار ،که پریدن مگس کجا و پریدن قرقی و زغن کجا.بسیاری میپرند.پروانه اند اینها باید لالایی بشنوند.عدهای هم بال دارند اما مرغ خانگی اند و آنها را با خطر کردنها ی ما چکار؟ اینگونه ما هرس کردیم مخاطبان سست را.همان طور که با هیچ هیچ هیچ عده ی را با آگاهی کامل پراندیم. بارها و بارها گفتهام که ما در برابر انسانیت سجده میکنیم .در واقع در برابر چیزی که نیست .چیزی که حسرت آن را میکشیم.از این روی در انتها میگوید:سجده جز در برابر تو حرام.این سخن شیطان خطاب به خداوند است که اینبار از زبان ما بیرون میآید در برابر انسانیت. بسیاری از نشانههایی که در ترانه به آنها اشاره شده است وام گرفته از کتاب عهد عتیق یا به اصطلاح ایرانیها همان تورات و عهد جدید یا همان انجیل است.برای ذهن خام که همه چیز را در محدوده ی خدا و شیطان میسنجد یقینا این یک چالش خواهد بود. انسانهایی که به خدا اعتقاد دارند به همان اندازه به شیطان نیز باور دارند.چرا که باید از ترس شیطانی خیالی به خدایی خیالی پناه ببرند. مخاطبان حقیقی ما در رحم مادران و گهوارهها هستند.و حال به تو میگویم،ای کسی که باورت سست شد وقتی "شر اعظم" را شنیدی.بازی خوردی.به این ترتیب، قضیه حرمت خود را از دست داده است.مهم نیست دیگران چه فکر میکنند .تو چگونه فکر میکنی؟ به همین راحتی از متنی که هیچ در خور نیست و تنها با بازی با اسامی مکانها و مفاهیم مقدس توانست تو را فریب دهد، به اندازه یک تاریخ فریب خدایان و شیاطین خیالی را خورده ای.بگذار صمیمانه به تو بگویم اگر بنا بر چیزی بودن باشد ،من ترجیح میدهم خود شیطان یا خدا باشم تا یک شیطان پرست یا خدا پرست ابله .اما چه کنم که من قابل ترحّم نیستم و خدا و شیطان چرا.پس به انسان بودن قناعت میکنم. --------------------------------- همچنین این شخص تو صحبتهای دیگش از عدم اعتقادش به معاد گفته و اینجا هم خدا رو موجودی خیالی می دونه! این آدم حتما نباید شیطان پرست یا همجنس باز یا توهین کننده به عقایدمون باشه که ما آهنگش رو گوش نکنیم، همین که خدا و شیطان رو توهم می دونه کافیه! نیچه با اون همه قبقبه و کبکبش تو فلسفه ، افکارش کهنه شد حالا این آدم فکر کرده می تونه با دو تا آهنگ افکار یک عده رو عوض کنه! و عده ای رو فقط می بینه که تو فیس بوک و غیره میان براش سوت و کف می زنن اینهم فکر کرده چه آدم تاثیر گذاری شده و متاسفانه ما اگر عددی حسابش نمی کردیم و باهاش دشمنی نمی کردیم اینقدر خود بزرگ پنداری نمی کرد!
|
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
به نظر من که این انسان حتی ارزش بحث کردن هم نداره
اصلا تکنیکش همینه که به هر طریقی سعی میکنه خودش رو رمز آلود نشون بده.ولی اصلا آدم پیچیده ای نیست.تمام تفکراتش واضحه و هر کسی که انصاف داشته باشه از ترانه هاش میفهمه حرف حسابش چیه توی آهنگ شر اعظم هم آلت مقدس نماد آبلیسکه.اصلا برعکس نوشتن و بر عکس خوندن از کارای شیطان پرستاست که علاقه خاصی به وارونگی مقدسات دارن.حرام بودن سجده به غیر از خدا از اصول اسلامه (... لا تَسْجُدوُا لِلشّمْسِ وَ لا لِلْقَمَرِ وَاسْجُدُوا لله الَّذى خَلَقَهُنَّ إِنْ كُنْتُمْ إِيّاهُ تَعْبُدوُنْ);[1] سجده نكنيد خورشيد و ماه را بلكه اگر شما اهل پرستش هستيد فقط خداوند را سجده كنيد كه ماه و خورشيد را آفريده است. |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۳۴)Tishtar نوشته است: شرمنده ولی شما از اولش هم حرفی برای گفتن نداشتیlمن فکر میکنم شما همه چیز رو با هم قاطی کردین و بدون نگاه کردن به اسم کاربری زمین و زمون رو میبافین من کلا خیلی حرفا دارم ولی واسه اهلش نه واسه کسی که ... ![]() در کل من نگفتم چه اعتقادی داره و اگر جایی هم در مورد شیعه بودن حرفی زدم که یادم نیست موضوع این بوده که شیعه زاده است و مثل همه ما بزرگ شده من نمیدونم من و امثال من شیعه هستن یا نه اما اکثریت مردم ایران شیعه زاده هستن و اگر عمل نمیکنن حداقل با اعتقادات شیعه آشنایی دارن و دلیل بر مسلمان بودن یا شیعه بودنشون نیست اصلا داریم آدمکی که نماز نخونه و مسلمون باشه؟؟ البته شروع به بحث با شما نکردم فقط گفتم افکار کودکانه تون رو بذارید کنار تهمت نزنید اون هر چیزی که هست یک مسلمون نباید ارزش خودش رو بیاره پایین و در مورد چیزی که در مورد یک نفر دیگه نمیدونه اظهار نظر کنه گفتم شاید ندونید خواستم مطلعتون کنم که همجنسباز نیست ! بعد از این هم گفتم نگید حروم زاده و هم جنس باز نمیگم همجنس بازی گناه نیست اما خیلی ها رو میشناسم که هم جنس بازن تو همین ایران و اصلا اهل شعر سرایی هم نیستن اما وجود دارن و برای یه ذهن آزاد از دین و مقدسات اون ها هم جمعی از جامعه ما هستن هر چند امثال شما که فقط با امام زمان نشست و برخاست میکنید اصلا مطلع نیستید که همچین چیزی مثل نقل و نبات تو جامعه ما هست و برای غربی ها چیز عادی شده حرفم اینه اگه همجنسباز هم باشه راحت میتونه بگه و برای کسی مثل اون جنجالی تر هم هست اما وقتی نیست وقتی زن داره وقتی از بانو تو شعراش نام میبره وقتی شعر عاشقونه برای زن میخونه یا از لذتای جنسی مردانه صحبت میکنه حرفی از جنس موافق نیست شکسته میرم امشب بانو خدا نگهدارت خیلی انتظار کشیدم که شاید بیای باز برای بدرقه م با اون لباس گلدارت بزار تکثیر نگاه تو بشم بانو اسم حقیرمو رو زبونت لق لقه کن به جان تو بانو نخورده مست بیهوشم تو فرض کن این درد ..... که مینوشم حالا آهنگ فیس پوک و آهنگای دیگشم میتونی بگوشی ولی اینا رو آوردم (بزودی ویرایش میکنم ) در مقابلش شعرای فرزاد توببین خدا وکیلی گفتم خدا وکیلی برداشت میکنی بازم فرزاد دوس پسرشه؟؟؟ (اگه آره پس حتما فرزاد لباس گلدارم میپوشه واسه خودش یه پا خانومه ) چه بحث مزرحرفی واقعا از من فردا چي مي مونه بر جا اگه نخونم و نگم از تو فرزاد ميشه شروع شکوفه گل بر دار تو سر بالا رفتي پاي چوبه ي دار / جز تفنگي که تو دست تو قلم بود اونا تفنگدار بودن و تو قلمدار فردا فرزاد از داري که تو رو بالا کشيد و فردا هم فرزادهارو // مي کِشه تو آسمون و هر شب ستاره يه فرزاد و حامله ميشه دوباره (کاری به مضمون ندارم ولی واقعا از این زیباتر تشبیه داریم؟؟) از خون خشکيده تو حلقوممون از قامت شکسته ي اين همه جوون (اینجا یعنی چندتا دوست پسر داشته )اینم معنی قسمت کردیش تونت پیدا کردم از اون روزي که رفتي ديگه نيرويي در من نمونده نمونده نمونده يکي يه دونه ي مامان اميد زندگي مامان واي واي واي (یعنی شاهین بچه ها رو هم دوس داره) جالب اینه کل شعر سیاسیه من اصلا نمیفهمم شما چطور برداشت کردی دوس پسرشه مدیرام محترم خودم زود ویرایش میکنم ولی بذار فقط ببینه و متوجه شه من دیگه حرفی ندارم برگردیم سر هم جنس بازی فقط این شعر ها رو برای یک عده خاص خونده چون این عده متفاوتن و اونها مثل شما افکار مذهبی ندارن ولی هنوز جزء انسان های کره زمینن و یه خواننده با دید انسان گرایی بعید نیست اونها رو هم حساب بیاره و براشون بخونه این شاید تو خواننده های ایرانی عجیب باشه ولی همه جا حل شده است فرزاد هم به قول اونها شهید حساب میشه و کسیه که کشتنش اصلا اون شعر عاشقونه نیست که شما ربطش دادی و واقعا خنده دار بود این تحلیلتون (هر چند شما به این نوع ربط دادن ها اصولا عادت دارین و براتون قابل قبوله با توجه به اینکه از لحاظ عقلی توهمه) مثال میزنم: بلاتشبیه وقتی مداح میاد از زبون یه نفر مثل حضرت علی اکبر یه چیز میخونه علی اکبره؟ یا میاد در مورد حس و حال شهدای کربلا میخونه؟ اصلا بیایم چند درجه پایین تر وقتی یکی از زبون یه مادر شهید میاد یه ترانه رو میخونه یعنی مادر شهیده یا جزئی از خانواده شهیده؟ نزدیک عید محسن یگانه یه شعر خیلی زیبا در مورد همسر یه شهید خونده بود پس بیایم از فردا بگیم محسن یگانه زن شهید بوده (ببین خیلی مسئله ی ساده ایه ولی نمیدونم متوجه نمیشید یا نمیخواین متوجه بشین مجبور شدم مثالایی بزنم که براتون ملموس باشه) به هر حال من نمیخوام چیزی رو بهت ثابت کنم چون امثال شما همیشه عادت دارید از احساسات بقیه استفاده کنید روشی که خیلی براتون جواب داده ولی برای من اینطور نیست. بهتره شما در دنیای مثبت خودتون زندگی کنید و تهمت بزنید از اولش هم به من ربطی نداشت بخوام آگاهتون کنم هر کس مسئول کار خودشه ![]() در اخر هم میخوام بحث رو ادامه ندید چون هرچی بگیم تکرار مکرراته من اصلا نمیخوام بیای بگی اشتباه کردی یا ادامه بحث رو بری ولی شما یا هر کسی فقط چند لحظه فکر کنه برای من کافیه و مزد این زحمت که برای تایپ کردن کشیدم رو گرفتم> تو رو خدا شما رو به همون قرآنی که قبول دارین بیشتر فکر کنین من اصلا به این بشر کار ندارم این خشک بودن بعضی هاست که آزارم میده
|
|||
|
۱۷:۳۵, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۳)M912 نوشته است: نمیگم همجنس بازی گناه نیست اما خیلی ها رو میشناسم که هم جنس بازن تو همین ایران و اصلا اهل شعر سرایی هم نیستن اما وجود دارن و برای یه ذهن آزاد از دین و مقدسات اون ها هم جمعی از جامعه ما هستن هر چند امثال شما که فقط با امام زمان نشست و برخاست میکنید اصلا مطلع نیستید که همچین چیزی مثل نقل و نبات تو جامعه ما هست و برای غربی ها چیز عادی شده حرفم اینه اگه همجنسباز هم باشه راحت میتونه بگه و برای کسی مثل اون جنجالی تر هم هست اما وقتی نیست وقتی زن داره وقتی از بانو تو شعراش نام میبره وقتی شعر عاشقونه برای زن میخونه یا از لذتای جنسی مردانه صحبت میکنه حرفی از جنس موافق نیستطبق گفته خودتون این بحث رو ادامه نمیدم،چون که نه شما میتونی من رو قانع کنی نه من شما رو فقط درباره اون شعری که گفتید،من نگفتم که صرفا همجنس بازه.شاید دوجنس گرا باشه(اگه اصطلاحش رو اشتباه ننوشته باشم) کسی مداحی میکنه چه ربطی داره به این؟؟!مداحی میکنه مثلا میگه جوان رعنا علی اکبر که جانم فدایت!!! نمیگه که تو عشق من بودی و چون که از جنس من بودی این عشق برای بقیه فحش محسوب میشه. من نگفتم چون برای فرزاد شعر خونده پس همجنس بازه.من گفتم اون توی شعراش به همجنس بازی تاکید میکنه! این هم متن خبری که بعد از اون توهین بی شرمانه خیلی معروف شد : به گزارش مشرق، پیام فضلی نژاد در گفت و گو با خبرگزاري دانشجو، درباره ماهيت و پيشينه شاهين نجفي خواننده هتاك به امام هادي (علیه السلام) گفت: «شاهین نجفی» خواننده و سازنده کلیپ موهن علیه امام هادی(علیه السلام) که از دوره اصلاحات به راهاندازی گروههای موسیقی زیرزمینی در رشت و تهران پرداخت، یک «همجنسباز» است که به سبب اشاعه فحشا و فساد با شکایت شاکیان خصوصی شامل چند خانواده، دو بار در ایران دستگیر شد و سال 1384 از ترس مجازات سنگین کیفری به آلمان گریخت. نجفی به سرعت با پسماندههای گروهکهای ترویستی مانند «سازمان فدائیان خلق» و «سازمان مجاهدین» پیوند خورد و با پیوستن به گروه «تپش 2012» در تجمعات این گروهکهای تروریستی علیه ایران در شهرهای «استکهلم» در سوئد و «اسن» در آلمان حضور یافت و به اجرای کنسرت در میتینگهای منافقین پرداخت. پژوهشگر موسسه کیهان افزود: در سال 1387 که سازمانهای مارکسیستی- تروریستی برای گسترش فعالیتهای خود در دانشگاههای ایران میکوشیدند، «شاهین نجفی» نیز به همکاری با آنان پرداخت و توسط چند دانشجو در داخل ایران قصد یارگیری برای تروریستها را داشت، اما آن زمان روزنامه «کیهان» پشت صحنه این پروژه را فاش کرد و در 8 مهرماه 1387 نوشت: «اخيراً برخي از وبلاگ هاي دانشجويي اپوزيسيون با گرايش ماركسيستي، بيانيهاي از يك گروه موسيقي با عنوان تپش 2012 منتشر كرده اند كه در آن از راه اندازي كمپين يكصد هزار امضاء خبر مي دهد. وي با اشاره به ماهيت اين گروه تصريح كرد: اين گروه مبتذل خود را متشكل از تعدادي جوان ايراني و آلماني معرفي مي كند... اعضاي اين گروه هدف خود از تشكيل چنين محفلي را تلاش براي جمعآوري امضا و ارائه آن در سالروز حقوق بشر (10 دسامبر) به پارلمان اروپا در بروكسل اعلام كردهاند تا توجه مطبوعات و رسانههاي بينالمللي را به شرايط حاكم در ايران و به اصطلاح نارضايتي مردم جلب كند.» فضلی نژاد با ارائه پیشنهادی به مسئولان قضایی کشور مبنی بر «درخواست بازداشت و استرداد نجفی توسط اینترپل» اظهار داشت: با توجه به سابقه این خواننده همجنسباز و اتهامات و جرائم وی که در حوزه سرزمینی ایران قبل از فرار واقع شده و توسط مراجع ذیصلاح قضایی کشور خودمان قابل رسیدگی کیفری میباشد، پیشنهاد می کنم که با تدبیر دادستان محترم کل کشور درخواست بازداشت و استرداد شاهین نجفی به ایران از کانال پلیس اینترپل داده شود. این خواننده هتاک باید در ایران به دست عدالت سپرده شود و این یک مطالبه مردمی است. عضو مرکز پژوهش های موسسه کیهان با بازخوانی پیشینه فعالیتهای این خواننده هتاک ادامه داد: وقتی شامگاه 27 بهمن 1389 آقای «حسین شریعتمداری» در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما از همکاری شهید «صانع ژاله» با روزنامه «کیهان» سخن گفت، رسانههای غربی چند ساعت را در شوک و بهت ناشی از این خبر به سر بردند و فردای آن روز، جز واکنشهای سراسیمه، کاری از دستشان ساخته نبود. اما، کمتر از 15 ساعت پس از مصاحبه مدیرمسئول روزنامه «کیهان»، تلویزیونهای فارسیزبان اپوزیسیون برانداز و رسانههای کردیزبان ضدانقلاب برنامههای عادی خود را برای پخش یک «خبر ویژه» قطع کردند و با نشان دادن تیزری تبلیغاتی از یک ویدئو کلیپ (نماهنگ) گفتند «سلطان رپ ایران علیه حسین شریعتمداری میخواند!» و برخی از سایتهای خبری اروپایی نیز تیتر زدند: «ساخت موسیقی اعتراضی توسط یک همجنسگرای مشهور درباره مدیر کیهان». وي ادامه داد: در همان هنگام، جریان رسانهای «فتنه سبز ماسونی» در سایتهای «فیس بوک»، «تویتر» و «یوتیوب» صفحات ویژهای را ساختند تا «نماهنگ» این «همجنسباز مشهور و سلطان رپ ایران» را به صورت ویژه و در گستردهترین سطح ممکن منتشر کنند. سرانجام شامگاه 28 بهمن، تنها یک روز پس از گفتگوی ویژه تلویزیونی «حسین شریعتمداری»، نسخه کامل این نماهنگ در رسانهها پخش شد. فضلی نژاد اظهار داشت: نماهنگ «شهید سبز: صانع ژاله» با صدای «شاهین نجفی» که به «حسین شریعتمداری» به عنوان «پلیدترین انسان روی زمین» تقدیم شده است، تنها واکنش کارگزاران فتنه سبز به جدیدترین افتضاح و رسوایی سیاسیشان بود. 48 ساعت پیش از انتشار سخنان مدیرمسئول «کیهان» درباره خدمات ارزشمند شهید «صانع ژاله» به جمهوری اسلامی و در حالی که کارشناسان امنیتی سرنخهای متعددی را از نقش محوری «گروهک تروریستی مجاهدین خلق» (منافقین) برای ترور وی به دست آورده بودند، رسانههای وابسته به مثلث سرویسهای جاسوسی CIA و موساد و MI6 پروژه «شهیدسازی» برای «سبزها» را کلید زدند. گرچه در ابتدا «رادیو فردا» حتی نام این «شهید جدید سبزها» را نمیدانست و به تعبیر آقای شریعتمداری خبر از «کشته شدن خانم ژاله صانعی به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی» میداد! نویسنده کتاب «ارتش سری روشنفکران» درباره بهرهبرداری سازمانهای اطلاعاتی از خوانندگان همجنسباز و پروژه های ایرانی آنان گفت: برای نمونه پروژه جدید «شهیدسازی» از «صانع ژاله» توسط «سرویس ارتباطات استراتژیک آمریکا» که 2 وزارتخانه امور خارجه و دفاع با محوریت سازمان CIA آن را اداره میکنند، کلید خورد. این پروژه که هدفش مهندسی افکار عمومی از طریق «موسیقی اعتراضی- زیرزمینی» است، پیش از این در کودتاهای مخملی اروپای شرقی و مرکزی به اجرا درآمده بود و در هنگام قتل «ندا آقاسلطان» توسط گروه موسیقی «شاهین نجفی» اجرا شد. فضلي نژاد همچنين با اشاره به حمايت آمريكا از اين خواننده هتاك، خاطرنشان كرد: چندی پیش نيز «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه آمریکا دستور استمرار پروژه «جنبش رقص و دیپلماسی رپ» را در فرآیند «جنگ نرم» علیه ایران صادر کرد. بار گذشته نیز همین گروه فاسد وظیفه پیشبرد پروژه موسوم به «موسیقی ترور» را برعهده داشت و اینبار نیز «شاهین نجفی» همجنسباز مشهور و شومن میتینگهای منافقین، به هتک حرمت معصومین و ائمه اطهار پرداخته است. |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۵)Tishtar نوشته است: طبق گفته خودتون این بحث رو ادامه نمیدم،چون که نه شما میتونی من رو قانع کنی نه من شما رواول بگم مشرق که سمت و سوش مشخصه من اصلا متنی که آوردین رو نخوندم چون هم برای وقتم ارزش قائلم هم برای من مستند نیست اصلا برام اهمیتی نداره که نظر اون نویسنده چیه چون صاحب نظر نیست ثانیا صرف علاقه به دوجنس همجنس باز بودن نیست من خیلی ها رو میشناسم به هر دو جنس علاقه دارن ولی ازدواج میکنن شوهر میکنن و به شوهرشون قانع ان یعد شما گفتین همجنس باز خواستم بگم همجنس باز نیست و اینکه دیگر تمایلات جنسیش چیه به ما مربوط نمیشه و کاملا چیز شخصیه هم جنس باز به کسی میگن که از جنس مقابل دست بکشه و به هم جنس خودش اکتفا کنه بقیه چیزا رو نمیتونم بخونم در ضمن گفتم اگه دوست ندارین جواب ندین ولی انتظار داشتم در مورد فرزاد که حرفتو با اون شروع کردی یه چیز میگفتی! نه در مورد مثال من کلی حرف زدم شما گیر دادین به مثالی که زدم؟؟؟ در ضمن باید بگم شما صرفا فرمودین شاهین همجنسبازه والان میگین دو جنس گراست! (فکر کنم میشه هوموسکشوال)یعنی با اینکه من براتون مثال آوردم شما حرف خودتون رو کنار نذاشتین! به هر حال به من ربطی نداره اون چی دوس داره (واقعا بحث مزرحرف و بیهوده ایه) من گفتم شاهین همجنسباز نیست و اشعار و ترانه هاش آزادی افکار و اندیشه در انسان گرایی محضه اگر نه من به تمایلاتش هیچ کاری ندارم هرچند برای دو جنس گرا بودن ندیدم چیزی بخونه پس شما از کجا میدونید دو جنس گراست آیا از نزدیک باهاش ارتباط داشتین؟![]() و دقیقا برای اثباط حرفتون گفتین پس این فرزاد کیه!!!! برید شعراشو گوش کنید که من گفتم فرزاد فعال سیاسی بوده و قضیه چون از جنس من بودی و عشقی که فحش ناموسی میشه واسه بقیه جنس آزادیخواهیه بعد هم گفتم خودم برات هزار تا مثال میارم که از همجنس گرایی خونده و بد ندونسته اما این شعر ربطی بهش نداره شعرای دیگه است که اونم توضیخ دادم برای دید انسان گرایی یا اومانیستیشه که هم جنس بازی رو گناه نمیدونه بلکه اونها رو جزئی از انسان ها میدونه که از قضا مظلوم واقع شدن چون هر کسی جرات نداره در موردش حرف بزنه من مرثیه رو مثال زدم شعر محسن یگانه رو مثال زدم و خیلی چیزای دیگه خواه پند گیر خواه..... |
|||
|
۱۸:۴۲, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
من همون سالی که نجفی،آهنگ نقی رو خوند یه چیزی خوندم درباره رابطه شاهین نجفی با این فرزاد که اصلا فرد گمنامیه و این فعال سیاسی و آزادیخواه رو نمیدونم از کجا آوردین!
در ضمن میشه شما بگید چرا شاهین نجفی از ایران رفت؟در حالی که هنگام خروج از ایران یه رپر ساده بود مثل بقیه و مشکل سیاسی نداشت.شما بفرمایید تا من بدونم.شما بگین که این ماجرای اعدام رفقاش که خودش هم زیاد روش تاکید میکنه چی بوده!به خاطر رپ اعدام شدن؟شما بگید که ماجرای سیلی خوردن ها و حرف و حدیث هایی که خودش هم تایید میکنه چی بوده؟شما بگید چرا این فرد از جامعه طرد شد؟ منتظرم
|
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۹ توسط دختر باد.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۲)Tishtar نوشته است: 1-در ضمن میشه شما بگید چرا شاهین نجفی از ایران رفت؟ 1-نرفت ، رفتندوندنش ( فعل متعدی است نه لازم !) دی: 2- به خاطر انتقادهای صریح و شفافش ، از نظرنظام ، از همان اواسط دهه هشتاد ، شاهین سراپا مشکل سیاسی بود. 3- از جامعه طرد نشد ، اتفاقا اکثریت جامعه با نجفی همدل بودند ، بلکه توسط نظام و روحانیون طرد شد که این طرد و تبعید اجباری ،منجر به عمل تلافی جویانه ( یعنی آهنگ نقی ) شد. |
|||
|
۲۲:۳۵, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۷)دختر باد نوشته است: 1-نرفت ، رفتندوندنش ( فعل متعدی است نه لازم !) دی:آها خب،نکته اینجاست.شاهین نجفی وقتی داشت از ایران میرفت،هنوز خوندن ترانه های سیاسی رو شروع نکرده بود!بلکه ترانه های اجتماعی میخوند.مث یاس! در ضمن اکثریت جامعه رو میشه تعریف کنید؟یکی از دلایل اینکه میخواستند بگیرنش شاکی های خصوصیش بود!دلیل این شکایت ها جالبه : «اشاعه فرهنگ فحشا در جامعه» |
|||
|
۱:۵۰, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بابا بیخیال ما هر چی بگیم شما حرف خودتون رو میزنید من از حرفای خودم و شما سوال میپرسم جواب نمیدین عوضش میپرسین که شاهین چرا رفت؟
من نمیدونم چرا رفت چون اصل عمل و زندگیش برام مهم نیست به افکارش اهمیت میدم و در مورد همه آدم ها همین رفتار رو دارم ولی مسلما اگه من ندونم شما هم نمیدونی مگر اینکه باز یه پزارش از یه خبرگزاری زرد شنیدی مسلما داداش شاهین نیستی دیگه جز اون رفقای اعدامیش هم نیستی من دیگه حرفی با شما ندارم (شما بازم میتونید بگید من از اول حرفی برای گفتن نداشتم) چون شما فقط حرف خودتون رو قبول دارین ! خوبه یه نگاه به امضای من بندازین چون حداقل اگه شما از اون گروه نیستین افرادی که اطلاعاتتون رو مدیون اونها هستین صد در صد از این دسته هستن من فرزاد رو هم از جیبم در نیاوردم شما بگین نیست ما هم میگیم نیست اما اونا که ادعا دارن هست حق دارن در موردش شعر بخونن شما برو ببین فرزاد کیه تاپیک جاش نیست [align=-WEBKIT-AUTO]فعال حقوق بشر، فعال محیط زیست، روزنامهنگار و فعال صنفی، و معلم [/align]کرد[align=-WEBKIT-AUTO] ایرانی بود که به اتهام عضویت و همکاری با [/align]پژاک[align=-WEBKIT-AUTO] به [/align]اعدام[align=-WEBKIT-AUTO] محکوم شد و در سحرگاه روز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، بههمراه [/align]علی حیدریان[align=-WEBKIT-AUTO]، [/align]فرهاد وکیلی[align=-WEBKIT-AUTO]، [/align]شیرین علمهولی[align=-WEBKIT-AUTO] و [/align]مهدی اسلامیان[align=-WEBKIT-AUTO] در [/align]زندان اوین[align=-WEBKIT-AUTO] به دار آویخته شد.[/align][sup][align=-WEBKIT-AUTO][۱][/align][/sup][align=-WEBKIT-AUTO] فرزاد کمانگر به پاس فعالیتهایش، به صورت افتخاری گزارشگر ویژه [/align]مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران[align=-WEBKIT-AUTO] نیز بود. [/align]یونسکو[align=-WEBKIT-AUTO] در گزارش خود درمورد فشارها علیه فضاهای آموزشی، به موضوع اعدام فرزاد کمانگر اشاره کرد.[/align][sup][align=-WEBKIT-AUTO][۲][/align][/sup][align=-WEBKIT-AUTO] [/align]اتحادیه اروپا[align=-WEBKIT-AUTO] حکم اعدام او را محکوم و [/align]سازمان دیده بان حقوق بشر[align=-WEBKIT-AUTO] از او به عنوان یک معلم یاد کرده است.[/align][sup][align=-WEBKIT-AUTO][۳][/align][/sup] اینم اولش از ویکیپدیا بقیشم خودت برو بخون دیگه خواهشا نگو ویکیپدیا رو قبول ندارم بلاخره جاهای دیگه هم نوشته و دقیقا من یادمه دانشجو بودم این اتفاق افتاد که تی وی رسمی هم خبرشو اعلام کرد ولی به یه عنوان دیگه متهمش کرده بودن تو تی وی ولی یادمه اون اتهام همجنس گرایی یا دوست دختر بودن نجفی نبوده! |
|||
|
۲:۱۹, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۲)Tishtar نوشته است: من همون سالی که نجفی،آهنگ نقی رو خوند یه چیزی خوندم درباره رابطه شاهین نجفی با این فرزاد که اصلا فرد گمنامیه و این فعال سیاسی و آزادیخواه رو نمیدونم از کجا آوردین! به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر من اینجا میخوام یک نظریه توطئه مطرح کنم ! (البته در نوشته قبلی بهش اشاره کردم) اول بگم که دجال آمریکا هست و دشمن ما (جمهوری اسلامی) همان دجال و خود خود ابلیس رجیم هست! این رو گفتم که به هیچ وجه فکر نکنیم با یک دشمن معمولی طرف هستیم چون خودمان اصلا معمولی نیستیم! اولین نکته این هست که باید به مخالفان نظام, حق داد که با جمهوری اسلامی مخالفت کنند! چون موضوع این حکومت یک امر مشتبه و بسیار پیچیده هست چون این حکومت نه یک حکومت مادی معمولی و نه یک حکومت ضدامپریالیستی مثل کوبا یا نه یک حکومت ایدئولوژیک اومانیستی مثل چین و روسیه و کره شمال و دیگران, بلکه حکومتی استثنایی و بدیع هست! جمهوری اسلامی همان ققنوس در افسانهها هست! ققنوس پرنده بینظیری هست که وقتی بخواهد دوباره متولد بشود خودش را میسوزاند یعنی انقلاب میکند! حالا تفسیرش زیاده در حدیثی هم میخوندم که حکومتی سر کار میآید که امر بر شیعه و غیر شیعه مشتبه میشود! میدونید چطور ؟ مثلا خود من وقتی با جمهوری اسلامی مخالف بودم, اون رو در واقع یک حکومت ضدشیعی میدونستم ولی الان هم که موافقش شدم حکومت موافق شیعه میدونمش! ما دو دسته دشمن داریم, یکی مار یعنی دجال هست, یعنی دشمنی که میدونه ما بر حق هستیم و میدونه که خودش بر باطل هست و کاملا عمدی با حق مبارزه میکنه و مصداق بارز آیه زیر هست : يُرِيدُونَ أَن يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَن يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ [٩:٣٢] میخواهند که نور یزدان را با دهانهایشان خاموش کنند و یزدان جز این نمیخواهد که نورش را کامل کند گرچه کافران خوش نداشته باشند. منظور این هست که با حرفها و دستوراتی که از گالههایشان بیرون میآید میخواهند نور خداوند را (یعنی خود خود اهل بیت!) رو خاموش کنند ولی خداوند با آخرین اندوخته این خاندان آسمانی او نورش رو کامل میکنه. اینها مصداق بارز چنین جانورانی هستند که عمدا نور خداوند رو میخواهند خاموش کنند و هیچ راه بازگشتی ندارند مگر اینکه از درون به خودشان خیانت کرده و ضربه مهلک زده و به ما بپیوندند اما دسته دوم آدمهای فریب خورده و متوهم هستند که مثل برگ روی دریای آشوب و فتنه هستند به هر طرف موج بره اینها هم میروند چون پویایی (یعنی ایمان) لازم رو ندارند که بتونند نجات پیدا کنند با اینها باید فرمول استاد اعظم رفتار کرد یعنی دفع حداقلی و جذب حداکثری و اگر هم کسی اصرار به بیرون رفتن دارد به اصطلاح هری! اما این چطور ممکن هست با این همه حجم دشمنی و کارشکنی ؟ پاسخ دین و خدا و عقل و هدایت و مسائل این چنینی هست! چیزی که کم استفاده شده ولی همیشه خیلی جواب داده! من چند وقت پیش از زبان (فکر کنم حجت الاسلام طائب) بود شنیدم که ایشان میگفتند که وقتی از مبارزین حزب الله پرسیدند که چگونه تانکهای مرکابا (مرکب!) یهود رو از بین میبردید جواب میدادند که سه عبارت از قرآن کریم رو به کار میبردند و تانکها رو میترکوندند! این دقیقا خود اسم اعظم بود! من تا الان که در فرومها و سایتها میچرم, خداییش کمتر دیدهام که کسی حداقل یک آیه و یا یک حدیث رو به کار ببره و میبینم که بیشتر کارهاتون متاسفانه مخالف روایات و آیات قرآن کریم هست طرف 10 صفحه مطلب مینویسه که با یک آیه قرآن کریم خیلی راحت میتونه حرفش رو بیان میکنه! الان با علم و عقل مخالفت میکنند (الحمدالله کم شده) و خیلی چیزهای دیگر ببینید دوستان, دوران نظم نوین دنیوی به پایان راه خود رسیده و همینطور دوران بیدینی! باید با حقیقت مبارزه کنیم با حقیقت و راستی نه به سبک احمقهای بیدین! من برنامهها و نقشههای زیادی دارم ولی موانع خیلی زیادی سر راهشون هستند و اون موانع خودیها هستند! من البته به دستور (اذن) و رحمت و تایید خداوندی این موضوع رو حل میکنم اما تئوری این بود که دجال و ابلیس اومده حق و باطل رو شدیدا با هم مخلوط کرده الان نباید شخص باطل رو از شخص حق جدا کرد ! (حضرت علی میفرمایند حق رو به افراد نشناسید!) پس اینکه بگوییم فلان شخص باطل هست و فلانی حق یا فلانی باطل شده و اون یکی حق این یک نوع مغلطه و جادوی دجال هست! باید حق رو از باطل جدا کرد مثلا به همین حدیث امیر المومنین (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عمل کنیم و حقی که از دهان افراد در میاد رو تایید کنیم! بدون اینکه به خود شخص توهین کنیم, البته برخی حرفها با نیت دیگری زده شده اند (البته برخی نه همه) مثلا شخصی میگفت که آقای هاشمی رفسنجانی میگفت : «غرب اگر منصف باشد خواهد فهمید که در ایران آزادی هست» این دوستمون ان قلت آورده بود که منظورش اینه که وقتی نامزد مورد علاقه (موسوی) رای نیاورد در ایران آزادی نیست ولی وقتی نامزد مورد نظر (روحانی) رای آورد آزادی هست! سخن حق هست ولی وقتی اینچنین تعبیر بچهگانهای ازش میشه خود این حرف زیر سوال میره! و اینطور به نظر میاد که غرب منصف هست ولی در ایران آزادی نیست (نمونه از نبود آزادی حرف این دوستمون! ) یا مثلا وقتی موسوی میگفت که پاشنه آشیل (همون چشم اسفندیار) اقتدارگرایان آگاهی بخشی هست باید حرف او تایید میشد! و گفته میشد که منظور شما از افتدارگرایان حاکمیت نظام هست ؟ اگر هست که خداوند فرموده است که عزت برای خداوند و پیامبر و مومنین هست! و اگر هم منظور شما این هست که ما مسلمانان و مومنین نباید عزت و اقتدار نداشته باشیم که خودت محکومی! این چیزها خیلی زیاد هست (من میترسم عیوب انقلابیها رو در سایتم بنویسم سایتم فی*ل*تر بشه!) در واقع دشمن (همون دجال و شیطان) کاری که کرده که به دست و زبان خودمون حق رو از بین ببریم! و از باطل دفاع کنیم! شما فکر میکنید که آمریکا و شیطان چرا اینقدر از دین خدا میترسه ؟ خوب چون دشمنشه! دین اسلام دین تعادل و میانهروی و اعتدال هست یعنی نه تندی نه کندی پس نباید اینطور خشمگین شد که مثلا شاهین نجفی توهین کرده و این همه بهش توهین بکنیم! باید ایرادات و اشتباهاتش رو بررسی کرد و روشن کرد, اگر خدا خواست توبه میکنه و اگر نخواست که به جهنم! ولی کی این کار شده که با عقل و منطق بنشینید شخص مخالف رو نقد کنید به ویژه اینکه اینترنت این نعمت الهی هست! یا توهین میکنید به بیرحمانهترین شکل ممکن که مردم رو به طغیان علیه نظام و خدای اون میکشه یا اگر نقد کنید با نیش و کنایه و عصبانیت نقدش میکنید که طرف اصلا جرات نمیکنه نقد رو بخونه یا گوش بده! الان روش اقای خامنهای بهترین روش هست مثلا در جریان اعتراض به اینکه آقای هاشمی رد صلاحیت شد رهبری فقط این رو فرمودند که : من به شما نمایندگان (ولی فقیه یا چیزی شبیه به این) میگویم که به مردم بگویید من در این امر دخالت نمیکنم (یا چیزی شبیه به اینها بود) اون حرف مثل آبی که روی آتیش بریزی اثر داشت! ولی من در جایی (سایتی) میخوندم که برادری گفته بود که باید (یک حالت شبیه به نهضت یا جنبش) در این مورد راهاندازی کنیم و تو دهنشون بزنیم! من به شخصه خیلی ناراحت شدم و توبیخش کردم که لازم نیست از بیت المال خرج کنید و خودتون رو هم به زحمت بیاندازید ! همین که حرف رهبری رو منتقل کنید کافیه! اینها متاسفانه رعایت نمیشه و به اصطلاح گرهای رو که میشه با دست به راجتی باز کرد با دندان باز میکنند که عواقب سوء خودش رو داره! |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| همكاران شاهين نجفي در ايران همه كار ميكنند! | ehsan8taherian | 2 | 1,622 |
۲۳/مهر/۹۴ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: عمار94 |
|

هرچند برای دو جنس گرا بودن ندیدم چیزی بخونه پس شما از کجا میدونید دو جنس گراست آیا از نزدیک باهاش ارتباط داشتین؟