|
هر كس قبلا اهنگهاي شاهين نجفي را گوش ميداد بياد اينجا
|
|
۳:۳۴, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزيز من خودم كسي بودم كه عاشق اهنگهاي شاهين نجفي كه خدا لعنتش كنه بودم و الان از او متنفرم. وكسي كه منو اگاه كرد استاد رائفي پور بود. دوستان شما چطور از شاهين نجفي متنفر شديد وبا افكار پليد او اشنا شديد.
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
تو کدوم سخنرانی در مورد شاهین صحبت کرده؟؟؟
من که حافظه درست درمون ندارم ولی شد دیگه یدفعه ای چون اون موقع زیاد موزیک گوش میدادم خصوصا رپ!!! حالا اون موقع رپ اصلا طرفدار نداشت تو یه فروم بودیم که عنوان تاپیکش رو زده بود شاهین نجفی رپری که بازم یادم نیس ولی در کل رفتمو دان کردم خیلی خوشم اومد وقتی هم که آهنگاش رو به زبان گیلکی گوش دادم دیگه شیفته اش شدم رفتم تو کار فن بازی و اینا!!!
|
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من حتی مصاحبه های این آدمو هم میدیدم با اینکه هنوز توی جاهلیت بودم ولی از افکارش متنفر بودم ، فقط از آهنگهاش خوشم میومد.
یک اومانیست به معنای تام کلمه هستش. |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من یه دوره ای خوره ی این بودم،یه رم داشتم کلکسیون آهنگای این!!دروغ چرا با نظرای سیاسیش هم موافق بودم اما در مورد دینی باهاش مخالف بودم،ولی بعدش یه اتفاق جالبی افتاد،اون رمم به مدت یکی دو هفته گم شد!!
ویژگی آهنگای این خواننده اینه که اونقدر آدم تو موزیک و ترانه ش محو میشه که دیگه به خودش اجازه نمیده درباره محتواش تحقیق کنه! من تو اون دو هفته رفتم دنبال تحقیق دیگه،خلاصه از هر دو طرف تحقیق کردم،مستندای این وری و اون وری رو دیدم،خلاصه یه تحقیق درست و درمون!!بعدش هم یه چیزی رو فهمیدم،اون هم اینه که درسته این ور مشکلات هست،اما سگش می ارزه به اون ور رمش هم که پیدا کردم آهنگا رو حذف کردم زدم تو کار موزیک بی کلام،الان این کلکسیونه خیلی بهتره!البته هنوز هم میگم که شاهین نجفی یه استعداد بود که حروم شد!!دقت کرده باشین همیشه وقتی میخواد از ایران حرف بزنه تو ترانه هاش یه چهره ی سیاهی رو میکشه،چرا؟چون همیشه تو سیاهی بوده،اگه معلم دینیش براش درست توضیح داده بود که دین چیه بازم این ریختی میشد؟ ![]() یا علی! |
|||
|
|
۱۱:۱۹, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
بايد بگم متاسفانه اونايي كه اسم رپر رو رو شاهين نجفي مي زارن يا از رو شيفتگي يا از روي ناآگاهي اسم رپر رو رو اين آقا مي زارن چون كساني كه فقط ي كم به موسيقي رپ وار هستن اين آدمو رپر نمي دونن و واقعيت هم همينه چون اون اصلا رپر نيس شاهين نجفي در واقع راك ميخوند وقتي ديد رپ مخاطبش خيلي از راكه ب رپ رو آورد من كاري با حرفاش و محتواي حرفاش ندارم اگه يكم در مورد رپ تحقيق كنيد مي بينيد كه حتي بزرگان رپ فارسي هم اونو به عنوان ي رپر قبول ندارن در پناه حق |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
فقط یکی از آهنگاش رو گوش کردم آنهم به اجبار، ولی در همین یک آهنگ نه خبری از هنر بود نه خبری از موسیقی نه خبری از نوآوری، بلکه یکسری یاوه گویی و مزخرف گوییی، حال نمیدانم چرا اصلا این شخص طرفدار داشته؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۶/مرداد/۹۲ ۱۱:۱۹)fire man نوشته است: سلامفکر کنم اول رپ میخوند بعدا راک خودشم وقتی بهش میگن تو که راکمیخونی چرا میگی رپرم میگه چون من با رپ شروع کردم هنوز هم اگه موقعیتش پیش بیاد رپ میخونم! بعدشم حالا هر چی فکر نمیکنم زیاد سبکش مهم باشه! |
|||
|
|
۴:۳۷, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بهتره خودمونو غول نزنیم با این حرفها. این آدم حتما یه جاذبه ای داشته که اینهمه طرفدار داشته و اینقدر گنده شده دیگه. من تا بحال آلبومی مثل "هیچ هیچ هیچ" نشنیدم چون واقعا بی نظیر بود. اهنگهای شاهین نجفی مضخرفه. مضخرف منظور معنی لغویشه یعنی چیزی که روکش طلا و با ارزش داشته باشه ولی توش بی ارزش باشه.
آهنگهای شاهین جوون پسند و قوی هستن ولی شعرشون از نظر اعتقادی و مفهومی، خدا توی اونها هیچ جایی نداره. بی بند و باری اعتقادی کلیدواژه اصلی تموم شعرهاشه. یعنی تو میتونی هر جوری که میخوای فکر کنی عمل کنی هیچ چیز مقدس و خط قرمزی وجود نداره. سبکشم که رپه دیگه معلومه. یکی دو تا هم راک خونده. |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام،
یه چیزی بگم مسخره نمیکنین منو؟ اولین بار که گفتن شاهین نجفی توهین کرده و از این چیزا ، من اصلا نمی دونستم کی هست و راستشو بخواین تا همین الن یه آهنگ هم ازش گوش ندادم . . . سپردمش به خدا ، خدا می دونه چیکارش کنه. |
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
قبلا هم گوش نمیکردم
ولی از وقتی این کارو کرده دلم میخواد گردنشو خورد کنم |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| همكاران شاهين نجفي در ايران همه كار ميكنند! | ehsan8taherian | 2 | 1,624 |
۲۳/مهر/۹۴ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: عمار94 |
|

رمش هم که پیدا کردم آهنگا رو حذف کردم زدم تو کار موزیک بی کلام،الان این کلکسیونه خیلی بهتره!