|
هر كس قبلا اهنگهاي شاهين نجفي را گوش ميداد بياد اينجا
|
|
۳:۳۴, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزيز من خودم كسي بودم كه عاشق اهنگهاي شاهين نجفي كه خدا لعنتش كنه بودم و الان از او متنفرم. وكسي كه منو اگاه كرد استاد رائفي پور بود. دوستان شما چطور از شاهين نجفي متنفر شديد وبا افكار پليد او اشنا شديد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۲, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۲ ۳:۳۴)sadin-999 نوشته است: سلام دوستان عزيز من خودم كسي بودم كه عاشق اهنگهاي شاهين نجفي كه خدا لعنتش كنه بودم و الان از او متنفرم. وكسي كه منو اگاه كرد استاد رائفي پور بود. دوستان شما چطور از شاهين نجفي متنفر شديد وبا افكار پليد او اشنا شديد. سلام راستش من نه قبلا ازش متنفر بودم نه الان اوایل از بددهنی هاش بدم میومد و گوش نمیدادم اما بعد از اون حاشیه هایی که ساخت حقیقتا توجهم رو جلب کرده و الانم گوش میدم. البته بی شک طرفدارش نیستم. اما برام جالبه که ببینم چی میگه بنظرم آدم ها صفر و صد نیستند که یه عده شر مطلق باشند و یک عده خیر مطلق، لابلای شعرهای شاهین هم حرفایی برای شنیدن هست. |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام یزدان بخشاینده بخشیاشگر
برای چی از شاهین نجفی متنفرید؟ خیلی سطحی به قضایا نگاه میکنید آهنگ نقی نه توهین به امام زمان هست و نه به امام هادی نقی عنوان یکی سایتی هست که یک موجود ملعون برای تمسخر ایشان و همه اهل بیت راهاندازی کرده شاهین نجفی با یک دید انتقادی و مصلحانه این آهنگ رو خونده که از این موضوع و موضوعاتی که در آهنگش میگه انتقاد کنه غافل از اینکه امکان داره جور دیگری هم از آهنگاش برداشت بشه! تمام آهنگاش هم مبارزه با ظلم و جهل و شرارت هست ولی مثل بیشتر مردم (حتی شما دوست عزیز) گمراه هست و تیر به هدف نمیزنه توقع ندارم احدالناسی حرفم رو باور کنه ولی خیلی بیفکر و عجولانه و البته ظالمانه قضاوت میکنید به شما اگر فرصتی داده بشه که بین دجال (آمریکای یهود) و شاهین نجفی یکی رو بکشید شاهین نجفی رو انتخاب میکنید تا ریشه همه فتنهها و شرارتها و توهینها رو بخشکونید! ![]() شاهین نجفی مثل من و شما شیعه هست و اگر جز این بود من اولین اجرا کننده حکم ارتدادش بودم! (این حکم رو قبول ندارم چون شاملش نمیشه و یک حکم کلی هست) |
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۶)theking نوشته است: شاهین نجفی مثل من و شما شیعه هست و اگر جز این بود من اولین اجرا کننده حکم ارتدادش بودم! (این حکم رو قبول ندارم چون شاملش نمیشه و یک حکم کلی هست) بعله،البته یه شیعه همجنس باز ![]() ![]() بدی آهنگاش اینه که محتواش حرف دل جووناس،زود جذبش میشن همه،شما یه ماه آهنگاش رو گوش نکن دوباره بیا نظر بده یا علی! |
|||
|
۱۹:۲۶, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۸)Tishtar نوشته است: بعله،البته یه شیعه همجنس بازچرا تهمت میزنی طرف زن داره و بارها هم گفته مث همه مردها تمایلش به جنس زنه کسی هم اونجا مجبورش نکرده زن بگیره میتونست با یه مرد هم خونه شه ایران نیست که دیگه دلیل اینکه از هم جنس باز ها میخونه بخاطر مورد ظلم واقع شدنشونه چون میگه اونم یک نوع تمایل جنسیه و خود شاهین معتقد به آزادی از هر نظره حالا اینم نظرشه |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۶)M912 نوشته است: چرا تهمت میزنی طرف زن داره و بارها هم گفته مث همه مردها تمایلش به جنس زنهشما مث اینکه آهنگاش رو گوش ندادیا!اون کسی که به اسم فرزاد تو آهنگاش نام میبره پشت سر هم کی بوده؟به خاطر چه چیزی قرار بوده تو ایران اعدامش کنن که مجبور به فرار میشه؟ خودش وقتی از شکست عشقیش میخونه( ![]() ) میگه«چون که از جنس من بودی و عشقی که ... مث فحش ناموسی میشه واسه بقیه» چپ چپ نگا نکنین از دوران جاهلیت به خاطرم مونده
|
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۹:۳۷)Tishtar نوشته است: شما مث اینکه آهنگاش رو گوش ندادیا!اون کسی که به اسم فرزاد تو آهنگاش نام میبره پشت سر هم کی بوده؟به خاطر چه چیزی قرار بوده تو ایران اعدامش کنن که مجبور به فرار میشه؟ اولا که گفتم همه آهنگاش رو شنیدم ثانیا گفتم اون در مورد هم جنس بازی میخونه ولی خودش نیست فرزاد هم من دقیق نمیدونم فکر کنم یه معلم بود که کشتنش یا نویسنده بود بعدا میگم الان وقت ندارم ولی خودش میگه تو قلمدار بودی اونا تفنگدار |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۶)M912 نوشته است: اولا که گفتم همه آهنگاش رو شنیدمبه هر حال من درکتون میکنم ![]() ترانه هاش یه مدلیه که آدم دلش میخواد ازش دفاع کنه،تا حدی که حرف خودش هم قبول نداریم!! دیگه خودش داره میگه ... . من هر چی فکر میکنم کجای ترانه هاش مودبانه به این موضوع اشاره کرده پیدا نمیکنم. به هر حال هر جور راحتید |
|||
|
۰:۵۰, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۹:۵۲)Tishtar نوشته است: به هر حال من درکتون میکنمباشه تو راس میگی فرزاد هم دوس پسرشه براش شعر عاشقونه میخونه اونم که من دیدم زنش نیس سگشه
|
|||
|
۱:۳۵, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
درود بر دوستان گرامی! (نوشتهای که در پیش میاد رو در جای دیگهای نوشته و کپی پیست کردهام!) من این بحث رو با برادرم هم داشتم که من میگفتم شاهین نجفی با آهنگ نقی نه تنها توهین نکرده بلکه دفاع هم کرده! ببینید قضیه رو اینطوری نگاه کنید: یک ملعونی اومده در وبسایت و صفحات فیس بوق و جاهای دیگه به امام هادی (در اصل به همه اهل بیت) توهین کرده و به اصطلاح اون بزرگواران رو ترور شخصیتی کرده بعد شاهین نجفی اومده با زبان اون شخص از امام هادی دفاع کرده! برادرم مثال زد که اگر جایی اشخاصی پشت سر حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حرف بزنند و مثلا بگویند که : "ممد رو میشناسی؟ خیلی آدم بدیه!" برادرم گفت یک نفر دیگه بیاد بگه ممد, خوب اون هم به حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توهین کرده من بهش گفتم که آدم در شرایط مختلف حرفهای مختلفی میزنه مثلا شما بیایی در سازمان ملل شعر زیبای "علی آن شیر خدا شاه عرب الفتی داشته با این دل شب" اینو که بخونی اونها فکر میکنند که یک عرب پهلوانی بوده به نام علی و تو هم برای بزرگداشت او و تعصب به قوم عرب داری او رو ستایش میکنی! حساب کنید چه فکری در مورد تو میکنند میگن ببین طرف اومده بین نمایندگان همه مردم اومده از یک نژادی طرفداری میکنه! دیگه نمیفهمه که این علی منظور چه کسی هست و چه مقام و شانی داره ! ولی وقتی بیاد از حضرت علی مثل یک شخص خردمند و دانا و پرتلاش که برای نجات و اصلاح مردم زمان خودش حتی از جونش میگذشت تعریف کنه اونها ببین چه فکری در باره حضرت علی خواهند کرد ! (بعد میتونه این شعر رو بخونه!) من این مثال رو به برادرم زدم و بعد گفتم یک فرد مومن میتونه به طرف اون توهین کنندهها بره و بگه که حضرات! "این ممدی که در موردش حرف میزنید پیامبر خدا هست و پیامبر خدا هیچ وقت کار زشتی انجام نمیده" در این مثال شما کلمه ممد رو به کار بردی ولی منظوری جز دفاع نداشتی منصفانه قضاوت کنیم ببینیم دشمن از آهنگ نقی شاهین نجفی چطور بر علیه شیعه و به نفع خودش استفاده کرد؟ سایتهای بالاترین و حتی خود اون سایت اون شخص ملعون در این سایتها بیشترین نفعی که بردند این بود که بگویند : شیعه رو نگاه کنید! یه نفر از خودشون اومده اسم امامشون رو برده و ازش دفاع کرده بعد شیعیان اومدن اصلیه رو ول کردن اومدن اینو چسبیدن! تازه فتوای ارتدادشون هم برای شاهین نجفی صادر نشده و اینکه شیعیان چقدر وحشی و احمق هستند و نتیجه میگیرند که شیعه بر حق نیست! این البته جمله ای نیست که بگن ولی تفکرشون این خواهد بود لطفا از اون دیدگاه نگاه کنید نه از دیدگاه خودتون ببینید برای من شاهین نجفی و یا هیچ کسی مهم نیست مهم حقانیت اون شخص هست و وقتی میبینم چنین بلوا و فتنهای هست که حق در اون زیر سوال میره و باطل عزیز میشه به عنوان یک عدالتخواه نمیتونم چنین ظلمی رو تحمل کنم! مواردی همه که گفته انتقادی بوده! مثلا در مورد شو... فرنود, خوب این قابل انتقاده که چرا یک بچه در برنامه کودک چنین حرف زشتی رو میزنه ؟ (کلیپش رو دیدید ؟) یا مثلا در مورد امام مقوایی که میگه و اشاره داره به ماجرای چاپ عکس حضرت امام (رحمة الله علیه) روی مقوا و زنده داشتن یاد او ! نمیگم شاهین نجفی مخالف امام خمینی نیست! ولی در ضمیر ناخودآگاهش این رو درک میکنه که این کار توهین به امام خمینی یعنی رهبر یک انقلاب الهی تلقی میشه یا مثلا میگه حالا که مهدی خوابه, نقی تو پاشو! به خدا این دفاع نه توهین! این ملعون (توهینکننده به حضرت امام نقی و اهل بیت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)) اومده امام نقی الهادی رو ترور شخصیتی میکنه ولی شاهین نجفی میگه تو زندهای, پس پاشو به جای مهدی ظهور کن! (سوء تفاهم نشه باز!) متاسفانه طوری شده که همه مردم بدبین هستند یعنی فقط بخش بد ماجرا رو میبینند نه بخش مثبتش رو ! من به برادرم مثال زدم که جمله لا اله الا الله رو در نظر بگیر منکرین خدا میگویند لا اله (خدایی نیست) و خداوند میگوید لا اله (خدایی نیست) و به جمله منکرین اضافه میکند : الا الله (جز خدا)! کل بنیان اعتقادی منکرین و کافرین زیر سوال میره! تو تلویزیون یک خانم روسی رو نشون میداد که سر همین جمله مسلمان و شیعه شده بود! او میگفت در روسیه (یا شوروی بولشویک دقیقا یادم نیست) تبلیغ میکردند که خدایی نیست بعد ایشون قرآن رو خونده و جمله عجیب خدایی نیست جز خدا رو دیده! 1400 سال پیش بر این حرف (به ظاهر!) کشف شده کمونیستها خداوند خط بطلان کشیده و جوابشون رو داده! مثال آهنگ نقی شاهین نجفی هم همینه! اون اومده توهین کرده و امام رو کشته ولی شاهین اومده توهین رو گرفته و امام رو زنده کرده (یعنی یادش رو!) چند نمونه ساده از اثرات کارش این هست که مردم شیعه علاقه زیادی به امام هادی پیدا کردند! این آقا اگر دشمن امام هادی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود میاومد همون راه رو ادامه میداد ولی اومده بدل زده! مسئله همین هست نه چیز دیگری و اگر کسی توانست ثابت کند که این توهین نبوده و دفاع بوده این هنر هست ولی خوب ظاهر قضیه که خیلی ساده هست و تشخیص اینکه توهین هست خیلی ساده است! دلیلش هم همین کلمه نقی به جای امام هادی النقی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و همون مواردی که گفتید هست! اینها خیلی مسائل ساده و سطحی هست که اصلا به عقل و فکر نیازی نداره! لطفا درک کنید من میدونم شاهین نجفی مخالف جمهوری اسلامی هست من به مخالفان جمهوری اسلامی (شیطان بزرگ و اسرائیل منظورم نیست!) حق میدهم چون کار جمهوری اسلامی برای همه قابل درک نیست اینکه ما انقلابی کردیم که به خدا و امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برسیم تا همه بشریت نجات پیدا کنند برای همه قابل هزم نیست! چون کفر سراسر جهان رو گرفته! شاهین نجفی هم جزء همینها هست (من هم بودم!) در واقع دروغهای دشمن و توهمات و شبهاتی که او به وجود میاره و ضعف تبلیغاتی و رسانهای جمهوری اسلامی و متاسفانه برخی اعمال زشت خودیها, هست که امثال من و شاهین نجفی و بسیاری مخالف دیگر رو نسبت به جمهوری اسلامی فریب میده و رو در روی اون قرار میده! ولی من الان معتقد هستم که جمهوری اسلامی مثل یک زن پاکدامن و معصوم هست که یک فاحشه پلید (یعنی آمریکا!) به اون هر تهمتی رو روا میداره و هر ظلمی رو نسبت به او و فرزندانش انجام میده! (اینو در یک فروم دیگه در همین سایت نوشتم!) بعدش من آهنگهای شاهین نجفی گوش نمیکنم چون هم مخالف جمهوری اسلامی هست و مطالبی که میگه دروغه (با توجه به نکتهای که در بالا گفتم) و بعدش بسیار سیاه و تاریک و افسرده کننده! متاسفانه آهنگهای رپ هم اینطوری هستند و من بیشتر ترجیح میدهم که قرآن و روایات و افسانهها (تعجب نکنید!) بخونم تا به یک نوع موسیقی زیبا و مفید و امید دهنده در ذهنم گوش بدهم! من کارهای شاهین نجفی رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم (مخصوصا به بچهها و نوجوانان که ذهن خام دارند طبق فرموده حضرت علی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)) |
|||
|
۱۰:۳۰, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱:۳۵)theking نوشته است: به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر من نمیدونم چرا بعضی از دوستان سعی دارن به هر نحوی شاهین نجفی رو یک انسان پاک نشون بدن!دفاع از امام هادی؟؟!!!! لابد اون عکس آهنگ هم واسه دفاع بوده،آره دیگه واسه دفاع از امام هادی گفته : حالا که مهدی خوابه تو بیا! واسه احترام به حضرت بوده که ایشون رو به آلت بزرگ زندگانی قسم داده یه کم قبل تر از آهنگ نقی برای آماده سازی یه آهنگ خوند به اسم مهدی.اصل حرفش رو اونجا زد.اصل حرفش چیزی نبود جز تمسخر و القای بدبختی و اینکه هیچوقت آقا نمیاد. «مهدی سنگ روی یخ کردی ما رو ... این همه صدات میکنیم دست ما رو ... نمیگیره و نمیشنوی این دعا رو ... مهدی تا کی صدا بزنیم خدا رو /// شکم گرسنه ای که صداش در نمیاد ... تو تو چاهی و نمیدونی ما کجاییم» بعد میاد خیلی راحت امام هادی رو به تمسخر میگیره حالا که مهدی خوابه ما تو رو صدا میزنیم آی نقی؟؟؟؟ دفاع کنید،دفاع کنید بچه شیعه ها،امروز کثیفی چهره لجنی مث شاهین نجفی رو که نمی بینید فردا چطوری میخواین دجال رو تشخیص بدین؟دیگه حتما باید فحش ناموسی میداد به امام بزرگوار که بهمون یه ذره بربخوره... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| همكاران شاهين نجفي در ايران همه كار ميكنند! | ehsan8taherian | 2 | 1,621 |
۲۳/مهر/۹۴ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: عمار94 |