|
آرزوهای من...
|
|
۱۲:۲۸, ۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۳:۰۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم: در این تاپیک می خواهیم از آرزوهای خودمان بگوییم در مورد خودمان یا اطرافیانمان یا دنیا پیرامون خود و خوب است که برای برآورده شدن این آرزوها برادران و خواهران ایمانی اگر دلشان بود دعایی بکنند! خدایا پیشاپیش میدانم که لایق تحقق یافتن هیچ یک از این آرزوها نیستم اما به فضل نامنتهای تو که بی استحقاق می بخشی امید فراوان دارم که هرآنچه که تا کنون هم به این بنده ی حقیر بی مقدار سراپا تقصیر بخشیدی از سر فضلت بوده و نه از سر استحقاق! خدایا من را از کسانی قرار ده که در دل دشمنان حضرت حجت ترس می اندازند خدایا همانگونه که حضرت امیر کاشف الکرب عن وجه الرسول بودند و همانطور که حضرت ابالفضل کاشف الکرب عن وجه الحسین بودند من را هم کاشف الکرب عن وجه المهدی قرار ده خدایا من دلم نمیخواهد مفت بمیرم! حیف این تن است که برای ایشان تکه تکه نشود! و این جانِ بی مقدار که فدای ایشان نشود یک دعایی می کنم رفقا برای این هم آمین بگویید اگر راه داشت لطفاً: کاش بمیرم که روی تو ببینم از نفحاتِ دَمَت خوشه بچینم . زیر لحد سر به پای تو گذارم با دَمِ تو پاک شود خاک مزارم . گرد و غبارم برآید ز هوایت خشتی از آن خاک بسازند برایت . در حرمت تا ابد معتکفم کن کاشی ایوان طلای نجفم کن . . . . و این که از نسل من و همسرم جز نوکران و کنیزان و محبان امیرالمومنین و اهل بیت در این کره ی خاکی پدید نیایند... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۸, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
کاش قلبم پاک بود و دعایم اجابت می شد اما حالا که روسیاهم آرزو دارم که خدا دعای خوبان را اجابت کند آنگاه که صبح و شام می خوانند : اللهم عجل الولیک الفرج . گفتم می آیی، کوچه ها را آب پاشیدم گلدان نور آوردم، عطر ناب پاشیدم شب باسیاه خویش درپس کوچه هاگم شد بر ذهن تار آسمان، مهتاب پاشیدم هر چند بی تو زندگی، مرداب ماندن بود من بذر نیلوفر بر این مرداب پاشیدم در قاب عمرم انتظاری کهنه می رقصید تصویرهای تازه بر این قاب پاشیدم امشب تمام آنچه می بایست، من کردم باید بیایی! کوچه ها را آب پاشیدم شعر از : محمد رضا تقی دخت |
|||
|
|
۲:۰۷, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۲:۰۸ توسط Just God.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
شهادت ، شهادت ، شهادت.(البته با ایمان کامل)
اگه لیاقتش رو دارم... و روی سنگ قبر: 2تا شعره هر کدوم شد ، شد. *به راه میهن و دینم فدا کردم جوانی را /// به آگاهی پسندیدم بهشت جاودانی را بگو بر مادر خوبم شهید هرگز نمی میرد /// ره عشق شهادت را ز مولایم علی گیرم *ببوسم دستت ای مادر که پروردی مرا آزاد /// بیا بابا تماشا کن که فرزندت شده داماد به حجله می روم اما زخمی در بدن دارم /// بجای رخت دامادی لباس خون به تن دارم آمین بگین لطفا... |
|||
|
|
۲:۳۳, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
یک نفس با دوست بودن هم نفس آرزوی عاشقان این است و بس |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۲۲:۱۹ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:خدایا من را از کسانی قرار ده که در دل دشمنان حضرت حجت ترس می اندازند نقل قول:یک نفس با دوست بودن هم نفس اللهم عجل لولیک الفرج و العافیۀ و النصر و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه ![]() و المستشهدین بین یدیه و المستشهدین بین یدیه ![]() ... الهی آمین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |