کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دلی با مدینه
۴:۵۶, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۵:۰۴ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
"بسم الله الرحمن الرحیم"
گرد و غبار غم ، زده خیمه به سینه ام
من زائر قبور خراب مدینه ام

[تصویر: 888.jpg]

آنجا که گریه ها همه خاموش و بی صداست
هرکس بمیرد از غم آن سرزمین رواست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، انتصـار ، help me ، مجنون العباس ، حسن عزتي ، Farzaneh ، aboutorab ، Night_World ، mahdy30na ، mohammad reza ، مجید املشی ، ali-0110 ، yamin ، سدرة المنتهی ، fiftynine ، جویای حقیقت ، 135
۲:۱۹, ۱۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۲:۲۱ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بانام ویادخدای بزرگ ومهربان.تمام غربت مدینه به اعتقادبنده ازدم دمای غروب نزدیک اذان مغرب شروع میشه وقتی که تاریکی وسکوت همه ی قبرستان بقیع رادربرمیگیره وقتی که دلت میگیره وپشت په پنجره های بقیع برای عرض ارادت می ایستی وبرای خالی شدن عقده های دلت اشکت جاری میشودولی توراازکنارقبرستان بقیع دورمیکننددرآن تاریکی نوری نیست وآثاری ازقبورامامان بزرگوارمان نمیبینی.......وازهمه بدترزمانی است که بانگ اذان رامیشنوی ولی صدای اشهدان علی ولی الله رانمیشنوی....چقدرغریب اندخاندان آل رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)....ازغریبی مادری که سیلی خورد وپهلویش شکست بگویم وبنویسم یا غربت علی(علیه السلام)که شبانه زهرا(سلام الله علیها)رادفن کردیاازغربت 4امام بزرگوارمدفون درقبرستان بقیع بگویم.......به خاطردارم درکنارقبرستان بقیع ایستاده بودم درآن قسمت حس وحال عجیبی داشتم وناخوداگاه یادآقاماه بنی هاشم حضرت ابالفضل العباس(علیه السلام)افتادم وآنجابودکه حس کردم شایدنزدیک قبرمطهرمادرام البنین هستم........صلواتی هدیه میکنیم به حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)وآل محمدوصلواتی دیگرهدیه به امامان بزرگواردرقبرستان بقیع

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، aboutorab ، mahdy30na ، mohammad reza ، مجید املشی ، ali-0110 ، fiftynine ، Night_World ، جویای حقیقت ، 135
۲۲:۵۲, ۱۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۰ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #3
آواتار
خواستم از غروبهای مدینه بگم اومدم دیدم قبل از من دوست گل و همدلم از این غم گفته..
.
.
امان از غروب مدینه و غربتش...
امان از دل آقامون اون لحظه ها......
تو درک من که نمیگنجه!!!
منی که خودم هم خیلی وقتها باعث غم آقام هستم
اما
.
.
غروب جمعه اش دلم رو آتیش زد
جمعه غروب پشت دیوار بقیع برام شد : " آنچه گذشت"
غم مدینه
غم کوفه
غم کربلا
غم کاظمین
غم سامرا
غم.......................
.
.
شد غم همه عالم

وقتی داشتم با گریه میگفتم : "اللهم عجل لولیک الفرج" اومدن از پشت دیوار بقیع دورم کردن
اومدن دورم کردن
اومدن دورم کردن
چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون صدای الله اکبر اذان از حرم حضرت رسول (صلی الله علیه واله) اومد و وقت نماز بود!!!!!!!!!!
.
.
آخه چه نمازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اَینَ مُعِزَّ الاَولِیَاءِ وَ مُذِلُّ الاَعدَاء
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، مجنون العباس ، mahdy30na ، حسن عزتي ، mohammad reza ، مجید املشی ، ali-0110 ، yamin ، عبدالرحمن ، fiftynine ، Night_World ، جویای حقیقت ، 135
۲۳:۰۵, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
برخی دلایل وصيت حضرت زهرا (سلام الله علیها) مبنی بر دفن شبانهSHIA-NEWS.COM شیعه نیوز :
به گزارش سرویس دین و اندیشه «شیعه نیوز»؛ پایگاه آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) به نقل از ایشان امده است :اين كه حضرت زهرا ـ عليهاالسّلام ـ بعد از آن همه مظلوميت، در حال احتضار وصيت نمود كه شبانه دفن گردد،(1) كار عجيبى بود كه نظير كار پيغمبران ـ عليهم السّلام ـ است؛ زيرا كار كسى كه نزاع كند و مغلوب شود و كشته و شهيده گردد و عليه او قضاوت بشود و آن همه بلاها را ببيند، و با اين حال راهى را پيدا كند كه خود را مثل غالب جلوه دهد و غالب بودن خود را به ديگران نشان دهد، به كار پيغمبران و اعجاز شباهت دارد، راهى كه فكر بشر از فهم آن عاجز بود و آن اين كه وصيت نمود بدون تشييع شبانه دفن گردد.
اگر دستگاه حكومت و خلافت به فكرشان مى رسيد كه حضرت زهرا ـ عليهاالسّلام ـ چنين كارى را مى خواهد بكند، به منزل آن حضرت وارد مى شدند و از انجام آن جلوگيرى مى كردند.

بعد از دفن نيز راهى جز نبش قبر آن حضرت نبود كه حضرت امير ـ عليه السّلام ـ از آن جلوگيرى نمود و نتوانستند كارى بكنند.
1.بحار الانوار، ج 49، ص 192؛ اقبال الاعمال، ص 623؛ عيون اخبار الرضا، ج2، ص187؛ نهج الحق، ص270؛ رسالة حول حديث « سخن معاشر الانبياء لانورّث »، ص 28.

انتهای مطلب / پ . س
اللهم العن جبت والطاغوت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، mahdy30na ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، mohammad reza ، ali-0110 ، yamin ، عبدالرحمن ، Night_World ، جویای حقیقت ، 135
۸:۰۷, ۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۲ ۸:۲۱ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #5
آواتار
زنگ زدم حال یکی از دوستان رو بپرسم که کسالت زیاد داره و چند روزی هست از بیمارستان مرخص شده..
گفتند تو بستر خوابیده و نمیتونه از جاش بلند بشه..
گفتند دعاش کنید ، هم خیلی سختی میکشه هم بچه هاش خیلی ناراحت هستند
گفتند مادر چراغ خونه ست و وقتی بیمار توی بستر افتاده باشه بچه هاش...
.
.
یاد این روزهای مادر پهلو شکسته افتادم و فرزندانی که دور بستر مادر بودند...

[تصویر: 79392943784831662999.jpg]
[تصویر: hazrate%20zahra%2085.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ali-0110 ، aboutorab ، yamin ، حسن عزتي ، Bahar ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، Night_World ، جویای حقیقت ، 135
۱:۵۲, ۱۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
امشب بیایید ای رفیقان جمع گردیم
در این شب تاریک مثل شمع گردیم
.
.
.
امشب غریبی از خدا خواهان صبر است
با دست لرزان در پی تجهیز قبر است
.
.
.
یازهرا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، fiftynine ، حسن عزتي ، مجنون العباس ، Night_World ، aboutorab ، جویای حقیقت ، 135
۱۴:۵۲, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
به نام خدا
مادرجان
بانوی مهربانم
درکجای این قبرستان تاریک به خاک سپرده شده ای
اصلا درقبرستان بقیع هستی
یادرجوارقبرمطهرپدربزرگوارتان
مادرمهربانم
مادرانتظارآقایی هستیم که بیایدوخبرازقبرمخفی
شمابدهد
ایام شادی است
و
سال روزولادت شمانزدیک است
مادرجان امیدوارم ازمن راضی باشی
مادرجان قدومت مبارک وگل باران
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم وسهل مخرجهم[تصویر: 162141657315612230922071547224728233121225.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، aboutorab ، عبدالرحمن ، جویای حقیقت ، 135
۱۱:۳۴, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
[تصویر: sadiq11.jpg]

زغربتش چه بگویم که سینه هاخون است
برای صادق زهرامدینه محزون است
دلم دوباره به یادرئیس مذهب سوخت
که داغ غربت لیلی حدیث مجنون است

[تصویر: emam-sadegh.gif]

دلم گرفته یادایوان بقیع
دیده ای داریم گریان بقیع
حیف برخاکش بتابدآفتاب
سایه ی عرش است برجان بقیع
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، aboutorab ، عبدالرحمن ، جویای حقیقت ، 135
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا