|
آرزوهای من...
|
|
۱۲:۲۸, ۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۳:۰۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم: در این تاپیک می خواهیم از آرزوهای خودمان بگوییم در مورد خودمان یا اطرافیانمان یا دنیا پیرامون خود و خوب است که برای برآورده شدن این آرزوها برادران و خواهران ایمانی اگر دلشان بود دعایی بکنند! خدایا پیشاپیش میدانم که لایق تحقق یافتن هیچ یک از این آرزوها نیستم اما به فضل نامنتهای تو که بی استحقاق می بخشی امید فراوان دارم که هرآنچه که تا کنون هم به این بنده ی حقیر بی مقدار سراپا تقصیر بخشیدی از سر فضلت بوده و نه از سر استحقاق! خدایا من را از کسانی قرار ده که در دل دشمنان حضرت حجت ترس می اندازند خدایا همانگونه که حضرت امیر کاشف الکرب عن وجه الرسول بودند و همانطور که حضرت ابالفضل کاشف الکرب عن وجه الحسین بودند من را هم کاشف الکرب عن وجه المهدی قرار ده خدایا من دلم نمیخواهد مفت بمیرم! حیف این تن است که برای ایشان تکه تکه نشود! و این جانِ بی مقدار که فدای ایشان نشود یک دعایی می کنم رفقا برای این هم آمین بگویید اگر راه داشت لطفاً: کاش بمیرم که روی تو ببینم از نفحاتِ دَمَت خوشه بچینم . زیر لحد سر به پای تو گذارم با دَمِ تو پاک شود خاک مزارم . گرد و غبارم برآید ز هوایت خشتی از آن خاک بسازند برایت . در حرمت تا ابد معتکفم کن کاشی ایوان طلای نجفم کن . . . . و این که از نسل من و همسرم جز نوکران و کنیزان و محبان امیرالمومنین و اهل بیت در این کره ی خاکی پدید نیایند... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۸, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یک نفس با دوست بودن همنفس آرزوی عاشقان این است و بس |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۱۰/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۲ ۱۰:۳۴ توسط boghz.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آرزوم اینه که خدای کریم و مهربونم زندگی رو بهم ببخشه که موقع مردن خودش اینجوری مورد خطابم قرار بده
يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَّرْضِيَّةًفَادْخُلِي فِي عِبَادِيوَادْخُلِي جَنَّتِي |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
آرزویم...
آرزویم آرزوی مردی است که خود را غریب ترین مرد عالم معرفی کرده... آرزویم تحقق آرزویی است که داغ حسرت بر دل هزاران آرزومند گذاشته... آرزویم؛ آرزوی انبیا و اولیا است... آرزویم؛ ظهور یوسف زهراست
بیایید آرزوهایمان را با آرزوهای مولایمان هماهنگ کنیم..
به افراد مختلف سفارش فرموده:«برای ظهورم دعا کنید.»
|
|||
|
|
۳:۳۱, ۲۹/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۲ ۳:۳۳ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست." اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
هوالحق
آرزویم آدم شدن است همین وبس ... |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آرزوي مشترك من و همسرم كه در آستانه ازدواج هستيم انشالا، شهادت هست، حال اگر اين آرزو در ميان دستان مولايمان محقق شود خداوند ما را بسيار بسيار بالاتر از لياقتمان عطا كرده.
دعا كنيم براي تحقق آرزوي حق همه مومنين و مسلمين و ابا صالح (علیه السلام) . |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۱۶/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۳۶ توسط achilan.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
[b]همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی[/i][b]
[/i][b]چه زیان تو را که من[/i][b] [/i][b]هم برسم به آرزویی؟[/i][b]![/i] |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آرزو دارم اونقدر انسانیت پیدا کنم که وقتی این دوشنبه یا دوشنبه بعد و یا دوشنبه های بعد، نامه عملم دست امام زمان رسید...بتونن با افتخار بهش نگاه کنن
شرمندشون نکنم قلبشون رو به درد نیارم . . . . همین |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
آرزوی من این هست که شیعه و سنی در کنار هم و دوست هم باشن :
وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَميعًا وَلا تَفَرَّقوا همگی به ریسمان خدا [= قرآن و اسلام، و هرگونه وسیله وحدت] چنگ زنید و پراکنده نشوید! |
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام دوستان همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی/// چه زیان تورا که من هم برسم به آرزویی آرزو میکنم خداوند ازهمه ما خشنود باشه وهمه عاقبت به خیر شوند وبه آرزوهای خوبشون برسن ودیدار لبخندرضایت خدا نصیب همه مسلمانان منتظر شود |
|||
|
|
|
|
|