|
روضـه پـهـلو شـکسته . .(ویژه ایام فاطمیه92)
|
|
۲۰:۲۴, ۱۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَد ما اَحاطَ بِه عِلمُک . . . ![]() اینجا خیمه گاه فاطمه (سلام الله علیها) است . . جان عالمی به فدای مولایمان امیرالمومنین و درد ها و رنج هایش . . كار تنش زياد ولي وقت من كم است يك شب براي شست و شوي اين بدن كم است مسمار را خودم زده بودم به تخته ها بايد بميرم آه ، پشيمان شدن كم است گيرم حسين دق نكند اينچنين ولي گريه بدون داد براي حسن كم است آئينه آمدي و ترك خورده ميروي يعني براي بردن تو چهار زن كم است پيراهن حسين كه كارش تمام شد پس جاي غُصّه نيست اگر يك كفن كم است بالت ، پرت ، تنت ، همه ي پيكرت خدا اين زخمها زياد ولي وقت من كم است استاد لطیفیان نقل قول: در برپایی یاد مادر سادات (سلام الله علیها) ، و الگو برداری از زندگی ایشون در برنامه های زندگی مون طوری گام برداریم که در قیامت زمانی که منادی ندا سرداد این الفاطمیون ؟؟؟ با افتخار بگوییم : اَنـــا فــاطِـــمی . . ان شا الله یکی از بهترین راه های ارتباط برقرار کردن با اهل بیت،آشنایی باسیره آنها و دانستن مصائب و وقایع و چگونگی شهادت این بزرگوارانه. کتابی که معرفی میکنم یکی از بهترین کتاب هایی است که پیوند قلبی ما مریدان و متوسلین به مادرمان حضرت زهرا(سلام الله علیها) را محکم کرده و به شرح وقایع شهادت حضرت می پردازه. ![]() گزارش لحظه به لحظه از شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها کتاب فوق 112 صفحه رقعی بوده و انتشارات دلیل ما قیمتش هم 2200 تومان مقداری کمتر از پفک چی توز موتوری 3000 تومانی !!!! اما با خوندنش به اندازه ی یه محرم و صفر می توان اشک ریخت . . یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۷, ۲۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۴۸ توسط عماره.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یا فاطمة الزهرا سلام الله علیها [b] بانو سه ماه منتظر این دقیقه ام
مشغول کار خانه شدی! خوش سلیقه ام !؟
زهرا مرا چه قدر بدهکار می کنی!؟
داری برای دل خوشی ام کار می کنی؟
دراین سه ماه، آب شدم ، امتحان شدم
با هر صدای سرفه ی تو نصفه جان شدم با دیدنت، نگاه مرا سیل غم گرفت با اولین تبسم تو، گریه ام گرفت
این بوی نان داغ به من جانِ تازه داد
حتی به پلک های حسن، جان تازه داد
زحمت نکش! هنوز سرت درد می کند
باید کمک کنم، کمرت درد می کند
آیینه ی پراز ترکم، احتیاط کن!
فکری به حال و روز بدِ کائنات کن
تا کهنه زخم بازوی تان تیر می کشد
دستاس خانه، آه نفس گیر می کشد ازدست تو، به آه شکایت بیاورم نگذاشتی طبیب برایت بیاورم
با اینکه اهلِ صحبت بی پرده نیستم
راضی به رنج دستِ ورم کرده نیستم جارونکش! که فاطمه جان درد می کشم دارم شبیه پهلوی تان درد می کشم جارو نکش! که عطربهشت ست می بری رویِ مرا زمین نزن این روز آخری باغ بدون غنچه و گل دلنواز نیست ویرانه را به خانه تکانی نیاز نیست گیرم که گرد گیری امروز هم گذشت... فصل بهار آمد و این سوز هم گذشت... آشفته خانه ی جگرم را چه می کنی !؟ خاکی که ریخته به سرم را چه می کنی!؟ زهرا به جای نان، غم ما را درست کن حلوای ختم شیرخدا را درست کن مبهوت و مات ماندم از این مِهر مادری! دست شکسته جانب دستاس می بری!؟ جانِ علی بگو که تو با این همه تبت ! شانه زدی چگونه به گیسوی زینبت!؟ شُستی تن حسین و حسن با کدام دست !؟ آماده کرده ای تو کفن با کدام دست !؟ حرف از کفن شد و جگرت سوخت فاطمه ازتشنگی لبِ پسرت سوخت فاطمه حرف از کفن شد و کفنت ناله زد حسین خونابه های پیرهنت ناله زد حسین [/b]بسم الله الرحمن الرحیم
چه قدر دلم تنگ است و چقدر حرف برای گفتن دارم ... به قول سید مرتضی ...جاذبه نمناک به ماندن می خواند و آن عهد باطنی به رفتن ... عقل به ماندن میخواند و عشق به رفتن ... و این هر دو را خدا آفریده تا وجود انسان در آوارگی و حیرت میان عقل و عشق معنا گردد ... من که دیگه نه عقلم به ماندن می خواند و نه عشقم به رفتن ... دلم تنگ است ... دلم گرفته ... فاطمیه هم تمام شد و باز آقام نیومد ... باز هم برا اومدنش کاری نکردیم ... باز هم تو غصه ی مادرش تنهاش گذاشتیم ... شما برا فرجش دعا کنید که آبروی بیشتری دارید ... دعای شما مستجابه... تو رو خدا دعا کنید مولامون یک قطره هم اشک نریزه ... تو رو خدا دعا کنید ... |
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۲۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
من یک زره برای جهازش فروختم او عزم کرد بمیرد برای من.......
. . . .پیش من وصف رخ نیلی زهرا نکنید پیش مجنون سخن از ظلم به لیلا نکنید گرچه بگذشت دگر از سر من آب ولی نیمه شب هیچ دری را به لگد وا نکنید صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ما فرزندان آخرالزمان فاطمه ایم ![]() داستان را که از زبان پدر شنید گفت : بابا .. اینقدر مظلومانه شهید میشویم و کسی بر غم ما اندوهگین نمیشود ؟ رسول خدا گفت : دخترم ، به خدا سوگند مردمانی در آخرالزمان ظهور میکنند که آنچنان بر تو گریه کنند و ضجه زنند زهرا که گویی مادر خویش از دست داده اند . زهرای اطهر منتظر ظهور ما بود … مردم بدانید که لشکر فاطمه آمد صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۲۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
داشتم افراد آنلاین رو نگاه میکردم دیدم یکی داره "این الفاطمیون؟؟؟؟؟؟؟" رو میخونه... دلم رفت... نمیدونید چقدر به نگاه مادر (سلام الله علیها) نیاز دارم... دعام کنید... دعا کنید چشمهاشونو به بدی هام ببندن و یه نگاهی بهم بندازن... یه نگاه مادرانه... |
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
هزار بار بشستم دهان به عطرو گلاب هنوز نام تو بردن،کمال بی ادبی است . . اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ. . |
|||
|
|
۱۳:۲۴, ۳۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۲ ۱۳:۲۵ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
ای که قلب ما زائر قبر مخفی توست
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
ای کاش فدک این همه اسرار نداشت
ای کاش مدینه در و دیوار نداشت فریاد دل محسن زهرا(سلام الله علیها) این بود ای کاش در سوخته مسمار نداشت کاش قلبم به قبرش راه داشت کاش زهرا(سلام الله علیها) هم زیارتگاه داشت |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
سلام
حسن آقا خدا خیرت بده. خیلی وقت بود دلم برای مادرم حضرت زهرا تنگ شده بود اما گناه نمیذاشت صداش کنم. مادر جان سلام،من فدای غم و غصه هات بشم،مادر جان دارم نابود میشم،دارم خودم رو از شما دور میکنم،میدونم شما دوستم دارید اما مادر دلم برای شما تنگ شده،میدونم شما حواستون به من هست اما مادر خسته شدم،یه کاری برام بکن،یه دستی برام بالا بیار رو دعام کن،نه نه دست نه،اشتباه گفتم،دستی که غلاف شمشیر خورده که بالا نمیاد،مادر جان بدون اینکه دسته شکستت رو بالا بیاری دعا کن. مادر جان چشم به راه دعاتم،من رو یادت نره... تمام اهل عالم دم گرفتند به حال خانه ی ما غم گرفتند که روزی روزگاری خانه ی ما صفایی داشت آن را هم گرفتند کنون افتاده ناله در دل باد و حتی آسمان هم ناله سر داد نمی دانی چه شد در آن سیاهی خودم دیدم که بین کوچه افتاد ز چشمش سیلی کین سو گرفته که حتی از علی هم رو گرفته خودم دیدم که مادر زیر چادر دو دستی دست بر پهلو گرفته به قلب مادرم زخم فدک خورد دل ریش پدر جانم نمک خورد خرابم شد به سر انگار دنیا که پیش چشم من مادر کتک خورد کمی با درد و شبنم راه می رفت و با دنیایی از غم راه می رفت اگر چه دست بر دیوار می زد ولی با قامتی خم راه می رفت شدم این روزها غمخوار زهرا(سلام الله علیها) و مدیون سوال چشم بابا همین الان حدود چند روز است که می ترسم ببوسم صورتش را و دارد می رود از خانه کم کم و چشمان پدر با اشک نم نم و در زانوی او دیگر رمق نیست به روی شانه اش دنیای ماتم |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۶:۴۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
عمری است که در سوز غم فاطمه هستی
دلسوخته ی عمر کم فاطمه هستی من مطمئنم روز ظهورت اول در فکر بنای حرم فاطمه هستی [b]مهدی صفی یاری |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این فاطمیون ؟ (ویژه ایام فاطمیه 94) | جویای حقیقت | 21 | 7,140 |
۲/اسفند/۹۴ ۲۰:۴۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| ویژه نامه ایام الله دهه فجر *بهمن ماه92* | شیدا | 88 | 27,905 |
۲۳/بهمن/۹۲ ۰:۲۳ آخرین ارسال: شیدا |
|

![[تصویر: Fatemieh.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7677629137/Fatemieh.jpg)
![[تصویر: 1303299474_gozareshe-hzrat-zahra.jpg]](http://dalilema.com/uploads/posts/2011-04/1303299474_gozareshe-hzrat-zahra.jpg)

![[تصویر: 1484.jpg]](http://www.mouood.org/images/stories/1484.jpg)

![[تصویر: 1281583412104.jpg]](http://mobi-wall.brothersoft.com/files/360640/y/1281583412104.jpg)