|
روضـه پـهـلو شـکسته . .(ویژه ایام فاطمیه92)
|
|
۲۰:۲۴, ۱۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَد ما اَحاطَ بِه عِلمُک . . . ![]() اینجا خیمه گاه فاطمه (سلام الله علیها) است . . جان عالمی به فدای مولایمان امیرالمومنین و درد ها و رنج هایش . . كار تنش زياد ولي وقت من كم است يك شب براي شست و شوي اين بدن كم است مسمار را خودم زده بودم به تخته ها بايد بميرم آه ، پشيمان شدن كم است گيرم حسين دق نكند اينچنين ولي گريه بدون داد براي حسن كم است آئينه آمدي و ترك خورده ميروي يعني براي بردن تو چهار زن كم است پيراهن حسين كه كارش تمام شد پس جاي غُصّه نيست اگر يك كفن كم است بالت ، پرت ، تنت ، همه ي پيكرت خدا اين زخمها زياد ولي وقت من كم است استاد لطیفیان نقل قول: در برپایی یاد مادر سادات (سلام الله علیها) ، و الگو برداری از زندگی ایشون در برنامه های زندگی مون طوری گام برداریم که در قیامت زمانی که منادی ندا سرداد این الفاطمیون ؟؟؟ با افتخار بگوییم : اَنـــا فــاطِـــمی . . ان شا الله یکی از بهترین راه های ارتباط برقرار کردن با اهل بیت،آشنایی باسیره آنها و دانستن مصائب و وقایع و چگونگی شهادت این بزرگوارانه. کتابی که معرفی میکنم یکی از بهترین کتاب هایی است که پیوند قلبی ما مریدان و متوسلین به مادرمان حضرت زهرا(سلام الله علیها) را محکم کرده و به شرح وقایع شهادت حضرت می پردازه. ![]() گزارش لحظه به لحظه از شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها کتاب فوق 112 صفحه رقعی بوده و انتشارات دلیل ما قیمتش هم 2200 تومان مقداری کمتر از پفک چی توز موتوری 3000 تومانی !!!! اما با خوندنش به اندازه ی یه محرم و صفر می توان اشک ریخت . . یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱:۲۴, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای مه و ماه فدایت مادر عشق دربان سرایت مادر کوثر رحمتی و در قرآن کرده تمجید خدایت مادر تو به حدی به پدر نزدیکی به تو می گفت: فدایت مادر مثل خورشیدی و هی می بارد نور حق از سر و پایت مادر هر کسی خواست به جایی برسد چشم دارد به دعایت مادر برسد بر همه ی عالمیان رزق و روزی ز عطایت مادر چادر خاکی تو خیمه ی عشق ما غلامان سرایت مادر آرزوی همه ی ما این است که بمیریم برایت مادر بعد ده قرن هنوز از کوچه می رسد سوز صدایت مادر کاش وقتی که زمین می خوردی عرش می ریخت به پایت مادر تو سرآغاز شهادت بودی کوچه شد کرب و بلایت مادر کاشکی یک نفر از سینه زنان پشت در بود بجایت مادر کاشکی صورت ما نیلی بود.... ما بمیریم برایت مادر درد پهلوی تو ما را کشته...... سینه زن هات فدایت مادر مهدی صفی یاری
السلام علیک یا فاطمة زهرا (سلام الله علیها)
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَد ما اَحاطَ بِه عِلمُک |
|||
|
|
۱:۳۵, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مادر سلام سروریت مستدام باد!.....................عشق تو زخم های مرا التیام داد!
دوست دارم در این تاپیک روضه خودمونی بخونم ولی حیف که وقت مجال نمیده و من هم سعادتش رو ندارم! خدا خیرت بده حسن آقا! |
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() هر چند بر وفاي دل فضه شك نداشت بانوي خانه بود و نياز كمك نداشت نان پخته بود تا كه نگويند فاطمه دستش براي مردم دنيا نمك نداشت پيش تنور صورت او سرخ تر كه شد ديگر كسي به داغ گل سرخ شك نداشت خم شد كه نان را بزند بر دل تنور بغضش شكست ؛ صورت گلها كه چك نداشت دستش به گريه رفت كه نان را درآورد كاش استخوان بازوي خانم ترك نداشت ناني براي سائل فرداي خويش پخت با اينكه گندمي به حساب فدك نداشت رحمان نوازنی |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۱۷/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۱ ۲۰:۴۴ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله
ممنون بابت ایجاد این تاپیک یک شعر هست از یوسف رحیمی مقداری طولانیه من ان شاء الله در چند پست قرار میدم
مادرم!
این همه بلا سخت است
به خدا شرح ماجرا سخت است
گفتن از روضهي تو
آسان نیست
شرح آن کار روضه خوانان نیست
چشمی از داغ خونفشان باید
گریهي بی امان
تلاطم اشک
مدد از صاحب الزمان بايد
کاش اين فاطميه
مادر جان
گره از کار عشق وا مي شد
روضه خوان
صاحبِ عزا مي شد
يوسف تو ز راه مي آمد
با دلي غرق آه مي آمد ان شاء الله ادامه دارد....
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
در خط پیمبرم خدایا شکرت
دل داده ی حیدرم خدایا شکرت
به به چه سعادتی نصیبم شده است
زهرا شده مادرم خدایا شکرت |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَد ما اَحاطَ بِه عِلمُک شکر می گویم خدا را چون که خوان فاطمه - باز هم گسترده شد بر شیعیان فاطمه فاطمیّه آمد و دست مرا زهرا گرفت - تا که باشم چند روزی میهمان فاطمه در میان مصحفش نام مرا هم او نوشت - روزی ام شد نوکریِ آستان فاطمه با همه روی سیاهم آبرویم را نبرد - شد نصیبم موج عفو بی کران فاطمه بر تنم رخت سیاه نوکری پوشیده ام - تا کمی باشم شبیه کاروان فاطمه ما همه فرزند و او هم مادر ما شیعه هاست - شکر حق هستیم ما از دودمان فاطمه آمدم هیئت برای مادرم گریه کنم - گریه بر عمر کم و قدّ کمان فاطمه بسته ام احرام اشکم را که باشم مرهمش - در طوافم من به دور آشیان فاطمه چند روزی می شود که مادرم در بستر است -بوی آتش می دهد باغ جنان فاطمه انتقام او به دست ذوالفقار مهدی است - مهدی زهرا بیا... آقا... به جان فاطمه با ظهور تو گره از کار شیعه وا شود می شود پیدا مزار بی نشان فاطمه **شعر از اسماعيل شبرنگ**
|
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله
ادامه شعر یوسف رحیمی........ مادرم!
اين همه بلا سخت است
فهم داغت براي ما سخت است
گفتن از داغ کوچه آسان نيست
آه سيلي بي هوا سخت است
در و ديوار را نمي گويم
نيستم من حريف اين روضه
کشته من را
رديف اين روضه
داغ مسمار را نمي گويم
زود بايد ز روضه ها رد شد
شرح آن کار روضه خوانان نيست
ان شاء الله ادامه دارد...........
|
|||
|
|
۵:۲۸, ۱۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فدک یعنی غروب یاس نیلی فدک یعنی زمین خوردن ز سیلی فدک یعنی اروج تا به احمد فدک یعنی دو آقا در یتیمی فدک یعنی علی(علیه السلام) زهرا(سلام الله علیها) ندارد فدک یعنی امیری در اسیری ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ای دختر آفتاب، ای همسر ماه ای آنکه ستاره ها تو را خاطرخواه این ذره به درگاه تو آورده پناه یا فاطمه اشفعی لنا عندالله |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۲/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۱ ۱۳:۲۱ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
![]() اي که فقط مقام تو خير النسا شده لعنت بر آن که منکر صدق شما شده جايي که انبيا همگي سائلند و بس لعنت بر آن که آمده و بي حيا شد تو دختر رسول ترين برگزيده اي احمد براي توست اگر مصطفي شده شيعه شدن که روزي هر کس نمي شود هر کس که شيعه شده ز عطاي شما شده در سجده ات که تا به سحر طول مي کشيد شد عاقبت به خير هر آن که دعا شده بعد از ولايت تو و تصديق تو دلم احساس مي کنم چقدر با خدا شده تو مادري نمودي و ما را خريده اي تو خواستي که خاک من از کربلا شده ما را ببخش نوکر خوبي نبوده ايم گاهي اگر غلام شما بي وفا شده تکليف محوري است مرام تو تا ابد در اين مسير عمر جوانت فدا شده تکليف ماست تا به فرج منتظر شدن اين امتحان سخت که تکليف ما شده ما را به سوي مهدي تو مي کشد ولي دوران ما ز دوري او پر بلا شده اين نيز از مجاري فيض خود شماست پايم اگر به مجلس اين روضه وا شده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این فاطمیون ؟ (ویژه ایام فاطمیه 94) | جویای حقیقت | 21 | 7,124 |
۲/اسفند/۹۴ ۲۰:۴۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| ویژه نامه ایام الله دهه فجر *بهمن ماه92* | شیدا | 88 | 27,892 |
۲۳/بهمن/۹۲ ۰:۲۳ آخرین ارسال: شیدا |
|

![[تصویر: Fatemieh.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7677629137/Fatemieh.jpg)
![[تصویر: 1303299474_gozareshe-hzrat-zahra.jpg]](http://dalilema.com/uploads/posts/2011-04/1303299474_gozareshe-hzrat-zahra.jpg)

![[تصویر: madar_sadat.png]](http://s2.picofile.com/file/7682173652/madar_sadat.png)

![[تصویر: madar.gif]](http://www4.golenarges.com/Themes/fatemieh/1/img/madar.gif)