|
زیباترین و اثر گذار ترین امضاهایی که در تالار دیده ایم! جالب
|
|
۱۷:۱۴, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
بعضی وقتا با یک امضاهایی در تالار برمیخورم که بسیار برایم اثر بخش بوده اثر بخش ترین امضایی که در تالار دیده ام و الان نمیدانم و یادم نیست که مال کی بوده این بود: أَلَم یَعلَم بِأَنَّ اللهَ یَریَ آیا او ندانست که خداوند (همه ی اعمالش را) می بیند؟! خیلی وقتا برای همین امضاها به رفقا اعتبار دادم برای همین دارم یه بررسی میکنم و به مرور بعضی از جالب ترین و اثر گذارترین امضاهایی رو که در تالار دیدم رو اینجا میگذارم باقی رفقا هم بد نیست امضاهایی رو که دیدن و براشون اثرگذار بوده رو اینجا قرار بدن باشد که تلنگری باشد برای غفلتهای همیشگیمان یا علی . . . امضای MESSENGER . . . . امضای saloomeh اگر خدا به تو فرمود : . که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام ؟! . . . . امضای mohammad.d ای که بستی ره به زهرا در میان کوچه ها / گردنت را می شکست عباس اگر آنجا بود . . . . . . امضای منتظر 14 يــا الله يــا رَحْــمنُ يا رَحِـــيمُ يــا مُـــقَلِّبَ الْـــقُلُوبِ ثَـــبِّتْ قَـــلْبِــي عَـــلَي دِيـــنِكَ
زمانه عجيبي است !برخي امامان گذشته را عاشقند نه امام حاضر را ! ميداني چرا ؟ امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسير ميکنند اما امام حاضر را ، بايد فرمان ببرند ... و کوفيان عاشورا رااينگونه رقم زدند... . . . . . .
امضای ANTI MASON آل سعود ملعون! گردنهای کلفت خودتان را آماده کنید صاحب ما دارد می آید با شمشیر ذوالفقار
. . . . . . امضای سید احمد آماده ظهور هستی؟ (wakeup2012 هستم!!!!!) . . . . امضای علیرضا110 خداوند در حدیثی قدسی می فرمایند: تندي نكن با كسي كه تو را بر او مسلط كردند تا با تو تندي نكنم. (كافي2/303) . . . . امضای محب الزهرا کیست که به خدا اعتماد کرد و پشیمان شد . . . . . . . امضای aftab2014 اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار ! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست امام علی (علیه السلام) . . . . . . امضای m.shirazi80 و إن تطع أکثر من فی الأرض یضلّوک عن سبیل الله إن یتبعون إلا الظن و إن هم إلا یخرصون».(سوره انعام، آیه 116) اگر از بیشتر کسانی که در زمین هستند پیروی کنی، تو را از راه خدا برمی گردانند زیرا آنها تنها از گمان پیروی می کنند و بیهوده بافند . . . . . . امضای mohamad ![]() همانا بدون شک او (شیطان) دشمن آشكار شماست بقره آیه 168 - بقره آیه 208 - الانعام آیه 142 - الاعراف 22 - یوسف آیه 5 - قصص آیه 15 - یس آیه 60 - الزخرف آیه 62 . . . . . إن شاء الله ادامه دارد.... |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۴۵, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
امضای azam ای نفس! دمی مطیع فرمان نشدی
وز کرده خویشتن پشیمان نشدی صوفی و فقیه و زاهد و دانشمند این جمله شدی، ولی مسـلمان نشدی |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
امضا نیست ولی
همه ما در این دنیا "مسافر"یم. آن که دانست دلش را برمی دارد و با پای خود می رود. آنکه ندانست، دلش را جای می گذارد و به زور می برندش!!! |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
hesam110
تقصیر دلم نیست که کم می آیی ***** وقتی که شدم اسیر غم می آیی این جمعه و جمعه های دیگر بازیست** مهرت بکشد سه شنبه هم می آیی خون علی گویان عالم را بریزین** ای دشنه ها تازه ترین فتوا می آید رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ایجاد یک تفکر بهتر از القای آن است. abas341 ![]() همچنین امضای جناب مسنجر و aleerz آیا امام از ما راضی است؟؟.... آیا به خود می گوید به این منتظران میبالم... آیا میتواند برای کمک و یاری روی هیکل ما حساب کند.. ................................................... ...........................................
|
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
امضای منتقم زهرا
با این همه گناه قیامت نمی شود
در چشم های حضرت زهرا نگاه کرد ... |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
|
۴:۲۷, ۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . امضای paradise:
|
|||
|
|
۸:۱۸, ۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
تاثیر گذارترین امضایی که دیدم
هیچ کس همراه نیست تنهای اول... البته یادم نمیاد برای چه شخصی بود
|
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امضای nina پبامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): هر کس با نامحرم شوخی و مزاح کند خداوند در قیامت در برابر هر کلمه ای 1000 سال او را نگه خواهد داشت |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
هرچی صبر کردیم یکی مارو تحویل بگیره دیدیم نه، هیچ خبری نمیشه.
![]() ![]() ![]() ![]() من امضاء خودمو خیلی دوست دارم. ![]() یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
تو امضاهامون چیزی رو نشون میدیم که اعتقاد داریم .
خوبه که امضاهامون نکته ای داشته باشه . " از خودم تعریف کنم یکم" سعی میکنم مناسبتی امضا بزارم . امضا همه قشنگه فقط دوستایی که عکس میزارن یکم بفکر دوستانی که سرعت پایینن باشن. خدایا همه روزه دارا و کسایی که برای روزه دارا قدمی برمیدارن گناهاشونو ببخش به حق خودت همه رو عافیت تن بده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی) | SARV | 26 | 15,397 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: Emza.jpg]](http://networkan.persiangig.com/image/emza/Emza.jpg)

![[تصویر: 8gy2hx9zx659zi65g.jpg]](http://www.mediafire.com/convkey/c596/8gy2hx9zx659zi65g.jpg)

![[تصویر: Imam%20Hossein.png]](http://paradise-110.persiangig.com/Imam%20Hossein.png)