|
زیباترین و اثر گذار ترین امضاهایی که در تالار دیده ایم! جالب
|
|
۱۷:۱۴, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
بعضی وقتا با یک امضاهایی در تالار برمیخورم که بسیار برایم اثر بخش بوده اثر بخش ترین امضایی که در تالار دیده ام و الان نمیدانم و یادم نیست که مال کی بوده این بود: أَلَم یَعلَم بِأَنَّ اللهَ یَریَ آیا او ندانست که خداوند (همه ی اعمالش را) می بیند؟! خیلی وقتا برای همین امضاها به رفقا اعتبار دادم برای همین دارم یه بررسی میکنم و به مرور بعضی از جالب ترین و اثر گذارترین امضاهایی رو که در تالار دیدم رو اینجا میگذارم باقی رفقا هم بد نیست امضاهایی رو که دیدن و براشون اثرگذار بوده رو اینجا قرار بدن باشد که تلنگری باشد برای غفلتهای همیشگیمان یا علی . . . امضای MESSENGER . . . . امضای saloomeh اگر خدا به تو فرمود : . که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام ؟! . . . . امضای mohammad.d ای که بستی ره به زهرا در میان کوچه ها / گردنت را می شکست عباس اگر آنجا بود . . . . . . امضای منتظر 14 يــا الله يــا رَحْــمنُ يا رَحِـــيمُ يــا مُـــقَلِّبَ الْـــقُلُوبِ ثَـــبِّتْ قَـــلْبِــي عَـــلَي دِيـــنِكَ
زمانه عجيبي است !برخي امامان گذشته را عاشقند نه امام حاضر را ! ميداني چرا ؟ امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسير ميکنند اما امام حاضر را ، بايد فرمان ببرند ... و کوفيان عاشورا رااينگونه رقم زدند... . . . . . .
امضای ANTI MASON آل سعود ملعون! گردنهای کلفت خودتان را آماده کنید صاحب ما دارد می آید با شمشیر ذوالفقار
. . . . . . امضای سید احمد آماده ظهور هستی؟ (wakeup2012 هستم!!!!!) . . . . امضای علیرضا110 خداوند در حدیثی قدسی می فرمایند: تندي نكن با كسي كه تو را بر او مسلط كردند تا با تو تندي نكنم. (كافي2/303) . . . . امضای محب الزهرا کیست که به خدا اعتماد کرد و پشیمان شد . . . . . . . امضای aftab2014 اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار ! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست امام علی (علیه السلام) . . . . . . امضای m.shirazi80 و إن تطع أکثر من فی الأرض یضلّوک عن سبیل الله إن یتبعون إلا الظن و إن هم إلا یخرصون».(سوره انعام، آیه 116) اگر از بیشتر کسانی که در زمین هستند پیروی کنی، تو را از راه خدا برمی گردانند زیرا آنها تنها از گمان پیروی می کنند و بیهوده بافند . . . . . . امضای mohamad ![]() همانا بدون شک او (شیطان) دشمن آشكار شماست بقره آیه 168 - بقره آیه 208 - الانعام آیه 142 - الاعراف 22 - یوسف آیه 5 - قصص آیه 15 - یس آیه 60 - الزخرف آیه 62 . . . . . إن شاء الله ادامه دارد.... |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۲, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۲۲:۱۳ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
![]() با اجازه از دوست عزیز |
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
من امروز هرچی امضا راجع به ماه محرم و حضرت امام حسین.ع. دیدم زیبا بود..
|
|||
|
|
۳:۴۷, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
امضای طماع:
((ای کاش در آن هنگام که از دست تو می افتاد آب......آب میشد در میان چشم آن مردان خواب)) |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
دلم نمیاد امضامو عوض کنم...
|
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
سلام
امضای nina نقل قول: |
|||
|
|
۱:۵۰, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
سلام
بابا یکی ما رو هم تحویل بگیره
|
|||
|
|
۳:۲۰, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
امضای Anti-satanism حق الناس یعنی چه؟ یعنی گناه من که ظهور آقا را به تاخیر بیاندازد و عاشقان آن حضرت نتوانند روی ماه یوسف زهرا را ببینند... |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
امضای جناب offline :
سلام بر آنهایی که رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند. سلام بر شهدا! سلام بر سید الشهدا
|
|||
|
|
۴:۱۲, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
امضای مدیریت تالار آدمو به فکر فرو میبره : بیداری اندیشه
![]() والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنابه یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی) | SARV | 26 | 15,395 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: Emza.jpg]](http://networkan.persiangig.com/image/emza/Emza.jpg)

![[تصویر: signature.jpg]](http://bidari-andishe.persiangig.com/image/signature.jpg)