کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی)
۱۳:۴۰, ۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۴ توسط SARV.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله .
سلام دوستان .
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب!

به نظر شما مهمترین و زیباترین جمله ای که امام خامنه ای در سال 90 بیان کردند چی بوده ؟؟
منتظر نظرات همه دوستان ( از کاربر عادی گرفته تا بچه های بالا(مدیران ارشد!) ) هستیم!
توجه : برای شرکت در تاپیک لطفا آخرین پست رو مطالعه کنید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، Mohammad Trust ، cernel ، فدک زهرا ، میلاد.م ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، aghah ، سجاد313 ، jkb ، SAViOR ، MESSENGER ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، zarati313 ، یوسف خان ، سرباز سید علی ، yamin ، hesam110 ، Havbb 110 ، mahdy30na ، ایمانی
۱۳:۵۵, ۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۷ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #2
آواتار
آقا سوال سخت میپرسی؟Huh
همه حرفا خوب بودن(مگر ایشون حرف بد هم می زنن؟)
ولی من از این جمله خیلی لذت بردم که فرمودند:

ما اگر در بحرین دخالت می کردیم اوضاع به شکل دیگری می بود، مثل جنگ 33 روزه

و در ادامه اشاره کردند که ما با اسرائیل مبارزه می کنیم و از گفتن این هیچ ترسی نداریم و به هر کشوری که در این راه باشه کمک می کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: cernel ، فدک زهرا ، میلاد.م ، وحید110 ، Amirsaeed ، بیداری اندیشه ، SARV ، aghah ، سجاد313 ، Seyed Mohsen ، jkb ، باهتول ، SAViOR ، MESSENGER ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، zarati313 ، یوسف خان ، F_R ، سرباز سید علی ، yamin ، M03TAFA ، hesam110 ، جبریل ، mhvvhm ، ایمانی
۱۸:۲۰, ۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله
.
.
.
همه ی حرفهای حضرت آقا (حفظه الله) زیباست...
من این یکی رو خیلی دوست دارم...
.
.
.
امام خامنه ای : امروز نه در شرایط شعب ابی‌طالب، بلکه در شرایط بدر و خیبریم

این روسیاه‌هاى بدمحاسبه‌گر خیال میکنند ما امروز در شرائط شِعب ابى‌طالبیم . اینجور نیست . ما امروز در شرائط شِعب ابى‌طالب نیستیم ؛ ما در شرائط بدر و خیبریم . ما در شرائطى هستیم که ملت ما نشانه‌هاى پیروزى را به چشم دیده است ؛ به آنها نزدیک شده است ؛ به بسیارى از مراحل پیروزى ، با سرافرازى دست پیدا کرده است . .
.
.
.
.
------------------------------------------------------
.
البته سید احمد عزیز در مورد سال 90 نظر سنجی کرده ، اما من یک جمله در سال 91 از حضرت آقا رو شدید دوست دارم... :
.
.
”ما برای دفاع از خودمان در همان سطحی که دشمن حمله کند به آنها حمله خواهیم کرد.....”
.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Amirsaeed ، بیداری اندیشه ، SARV ، m2kh24 ، aghah ، سجاد313 ، shafagh_mah ، Havbb 110 ، jkb ، SAViOR ، MESSENGER ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، zarati313 ، یوسف خان ، نگار ، yamin ، hesam110 ، جبریل ، mhvvhm ، mahdy30na ، ایمانی
۱۸:۳۱, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
بنده از اون سخن رانی که گفتند اگر دخالت میکردیم حتما پیروز میشدیم و ..
خیلی خوش م اومد

احساس قدرت و غرور و افتخار ملی بهم دست داد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، Amirsaeed ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، SARV ، aghah ، سجاد313 ، shafagh_mah ، jkb ، باهتول ، SAViOR ، MESSENGER ، EMPERATOR ، zarati313 ، یوسف خان ، نگار ، yamin ، hesam110 ، جبریل ، mahdy30na ، ایمانی
۱۸:۵۰, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام.
راستش ما اخیراً رفته بودیم با یه گروهی از دانشگاه ,مشهد و یه سری جلسات و کلاس هایی در دانشگاه فردوسی مشهد تشکیل شد که خیلی خیلی علاقه ی من رو به رهبر عزیزمون دو چندان کرد.در اون جلسه ما این جمله ی زیبای آقا رو بررسی میکردیم :

امروز نه در شرایط شعب ابیطالب ,بلکه در شرایط بدر و خیبریم.

به نظر من این جمله ی آقا حرف نداره.باید با طلا نوشتش.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، وحید110 ، SARV ، سجاد313 ، shafagh_mah ، jkb ، SAViOR ، بیداری اندیشه ، MESSENGER ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، zarati313 ، یوسف خان ، hesam110 ، جبریل ، mhvvhm ، mahdy30na ، ایمانی
۱۹:۲۴, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
(۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۵)shafagh_mah نوشته است:  آقا سوال سخت میپرسی؟Huh
همه حرفا خوب بودن(مگر ایشون حرف بد هم می زنن؟)

سلام دوست عزیز . همه حرفای آقا خوبن . این نظرسنجی به خاطر اینه که سخنان رهبر رو مرور کنیم تا زوایای جدیدی از این

سخنها و پیام ها پدیدار بشه . این نظر سنجی حاوی نکات ارزشمندی خواهد بود!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، أین المنتظر ، وحید110 ، میلاد.م ، سجاد313 ، shafagh_mah ، jkb ، SAViOR ، بیداری اندیشه ، MESSENGER ، EMPERATOR ، zarati313 ، یوسف خان ، hesam110 ، جبریل ، mahdy30na
۱۹:۴۷, ۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۱:۰۰ توسط SARV.)
شماره ارسال: #7
آواتار
این قرن ، قرن معنویت و اسلام است

مردم دنیا از مکتب های مادی عبور کرده اند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، وحید110 ، aghah ، یا صاحب الزمان ، سجاد313 ، shafagh_mah ، Amirsaeed ، jkb ، SAViOR ، بیداری اندیشه ، MESSENGER ، EMPERATOR ، zarati313 ، یوسف خان ، نگار ، hesam110 ، جبریل ، ایمانی
۲۲:۵۷, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
ما منتظر نظر بقیه دوستان هم هستیم!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، وحید110 ، میلاد.م ، MESSENGER ، یوسف خان ، hesam110 ، mahdy30na
۲۳:۵۵, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم
من از اون جمله ای که اسراییل را به سگ نگهبان امریکا تشبیه کردند خیلی خوشم آمد.
((اسراییل این سگ نگهبان امریکا ))
فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، shafagh_mah ، SARV ، Amirsaeed ، وحید110 ، میلاد.م ، jkb ، SAViOR ، بیداری اندیشه ، MESSENGER ، EMPERATOR ، zarati313 ، یوسف خان ، نگار ، hesam110 ، جبریل ، mahdy30na ، ایمانی
۰:۵۹, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
امروز نه در شرایط شعب ابیطالب ,بلکه در شرایط بدر و خیبریم.

من از همین جمله که خیلی از دوستان هم علاقه مند به اون بودم خوشم اومد واقعا قشنگ بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed ، وحید110 ، میلاد.م ، یا صاحب الزمان ، SARV ، سجاد313 ، jkb ، SAViOR ، بیداری اندیشه ، MESSENGER ، EMPERATOR ، zarati313 ، یوسف خان ، نگار ، adyan313 ، hesam110 ، جبریل ، mahdy30na ، ایمانی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]