|
مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی)
|
|
۱۳:۴۰, ۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۴ توسط SARV.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله . سلام دوستان . بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب! به نظر شما مهمترین و زیباترین جمله ای که امام خامنه ای در سال 90 بیان کردند چی بوده ؟؟ منتظر نظرات همه دوستان ( از کاربر عادی گرفته تا بچه های بالا(مدیران ارشد!) ) هستیم! توجه : برای شرکت در تاپیک لطفا آخرین پست رو مطالعه کنید
|
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۵۷ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آقا سوال سخت میپرسی؟
همه حرفا خوب بودن(مگر ایشون حرف بد هم می زنن؟) ولی من از این جمله خیلی لذت بردم که فرمودند: ما اگر در بحرین دخالت می کردیم اوضاع به شکل دیگری می بود، مثل جنگ 33 روزه و در ادامه اشاره کردند که ما با اسرائیل مبارزه می کنیم و از گفتن این هیچ ترسی نداریم و به هر کشوری که در این راه باشه کمک می کنیم. |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . همه ی حرفهای حضرت آقا (حفظه الله) زیباست... من این یکی رو خیلی دوست دارم... . . . امام خامنه ای : امروز نه در شرایط شعب ابیطالب، بلکه در شرایط بدر و خیبریم این روسیاههاى بدمحاسبهگر خیال میکنند ما امروز در شرائط شِعب ابىطالبیم . اینجور نیست . ما امروز در شرائط شِعب ابىطالب نیستیم ؛ ما در شرائط بدر و خیبریم . ما در شرائطى هستیم که ملت ما نشانههاى پیروزى را به چشم دیده است ؛ به آنها نزدیک شده است ؛ به بسیارى از مراحل پیروزى ، با سرافرازى دست پیدا کرده است . . . . . . ------------------------------------------------------ . البته سید احمد عزیز در مورد سال 90 نظر سنجی کرده ، اما من یک جمله در سال 91 از حضرت آقا رو شدید دوست دارم... : . .
”ما برای دفاع از خودمان در همان سطحی که دشمن حمله کند به آنها حمله خواهیم کرد.....” . |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بنده از اون سخن رانی که گفتند اگر دخالت میکردیم حتما پیروز میشدیم و ..
خیلی خوش م اومد احساس قدرت و غرور و افتخار ملی بهم دست داد |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام.
راستش ما اخیراً رفته بودیم با یه گروهی از دانشگاه ,مشهد و یه سری جلسات و کلاس هایی در دانشگاه فردوسی مشهد تشکیل شد که خیلی خیلی علاقه ی من رو به رهبر عزیزمون دو چندان کرد.در اون جلسه ما این جمله ی زیبای آقا رو بررسی میکردیم : امروز نه در شرایط شعب ابیطالب ,بلکه در شرایط بدر و خیبریم. به نظر من این جمله ی آقا حرف نداره.باید با طلا نوشتش. |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۱:۰۰ توسط SARV.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
این قرن ، قرن معنویت و اسلام است
مردم دنیا از مکتب های مادی عبور کرده اند |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ما منتظر نظر بقیه دوستان هم هستیم!!
|
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم من از اون جمله ای که اسراییل را به سگ نگهبان امریکا تشبیه کردند خیلی خوشم آمد. ((اسراییل این سگ نگهبان امریکا )) فی امان الله |
|||
|
|
۰:۵۹, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
امروز نه در شرایط شعب ابیطالب ,بلکه در شرایط بدر و خیبریم.
من از همین جمله که خیلی از دوستان هم علاقه مند به اون بودم خوشم اومد واقعا قشنگ بود |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زیباترین و اثر گذار ترین امضاهایی که در تالار دیده ایم! جالب | علی 110 | 76 | 39,320 |
۱۸/مرداد/۹۶ ۱۸:۴۴ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| امام خامنه ای ثروتمندترین رهبر دنیاست!!! | Mitsonary | 33 | 23,466 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۲۰:۲۰ آخرین ارسال: غریب |
|
| ۱۲ توصیه امام خامنه اي برای استفاده بهتر از لیالی قدر | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,516 |
۲۶/تیر/۹۳ ۸:۱۳ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| گفته های شگفت انگیز و جالب بزرگان و علما و برخی سیاستمداران در باره امام خامنه ای.. | parisan | 56 | 30,712 |
۴/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۴ آخرین ارسال: amir abroft |
|