|
داریوش - خواننده یا ابزاری برای اسلام ستیزی
|
|
۲۱:۴۳, ۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۱۷:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا با سلام
تقریبا اکثر افراد جامعه با داریوش خواننده ایرانی خارج نشین آشنایند. همانطور که می دانید این خواننده اشعاری با متن های سیاسی می خواند. ولی چیزی که باعث جلب توجه بنده شده چند آهنگ او است مثل آهنگ تقویم که در این آهنگ ایشون به مخاطب خود القا می کند که باید تقویم کنونی کشور که شامل ولادت و شهادت هاست نابود کرد یعنی عملا ایشون به مخاطب می گوید باید عاشورا را نابود کنیم باید نیمه شعبان را نابود کنیم که این افکار را می توان دنباله اسلام ستیزان دانست. ![]() بیایید امروز با هم پیمان ببندیم که در هر مکان جلوی این گونه آهنگ های ضد اسلام و نظام را بگیریم
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۳, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
عزیزان ما رو هم در بحث بیارید من هیچ آهنگی ازش گوش نکردم لطفا این آهنگهایی که درباره شان بحث میکنید بزارید برای دانلود تا ما هم بدونیم چی به چیه کی به کیه
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۰ ۲۱:۲۳)alitalebi نوشته است: عزیزان ما رو هم در بحث بیارید من هیچ آهنگی ازش گوش نکردم لطفا این آهنگهایی که درباره شان بحث میکنید بزارید برای دانلود تا ما هم بدونیم چی به چیه کی به کیه همون بهتر که گوش نکردی اگر هم گوش نکنی چیزی رو از دست ندادی. حیف نیست ادم وقتش رو به خاطر این طور اشخاص تلف بکنه ؟ |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۰ ۱۴:۲۴)yamin نوشته است: سلام و التماس دعا.. احسنت منهم با نظر شما موافقم کسی که با ولایت و اعمه رابطه خوبی نداشته باشه طبعا با خدا هم رابطه خوبی نداره... |
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ما نمیتونیم این اهنگ هارو از ریشه بکنیم ولی میتونیم با گش ندادن به این اهنگها جلوی انها رو بگیریم...
البته الان اگر این حرف رو به طرفدارای این خواننده بگید شک نداشته باشید که ........ |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۰ ۱۴:۲۴)yamin نوشته است: سلام و التماس دعا.. چه جالب !!! شما ازش آهنگی نشنیدی و میگی ضد انقلاب ... ماشاللا ... خدا قوت . داریوش از قدیم ضد حکومت خونده و این خط فکری که داره واسه ی بهتر شدن جامعست(از نظر خودش). شعر سیاسی خوندن دلیله بد بودن 1آدم نمیشه . خواننده مثله britney spears خوبه که ضد هیچ نظامی نمیخونه ، ولی 1000تا ضد ارزش رو رواج میده ... من METALLICA گوش میدم ، ولی مجبور نیستم تمام آهنگاشون رو گوش کنم . خدا عقل و اختیار داده واسه همین چیزا ، نه واسه ی تهمت و زیر آب زدن ... داریوش - خواننده یا ابزاری برای اسلام ستیزی ،،، خیلی بی منطق نوشته شده . اگه خدا بخواد ، چشم و دلمون روشن بشه ... یا دوست که هر چه دارم از اوست . |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۰ ۲۲:۳۴)در جستجوی سختی نوشته است:دانستن و مردن بهتر از ندانستن و مردن است(۶/دی/۹۰ ۲۱:۲۳)alitalebi نوشته است: عزیزان ما رو هم در بحث بیارید من هیچ آهنگی ازش گوش نکردم لطفا این آهنگهایی که درباره شان بحث میکنید بزارید برای دانلود تا ما هم بدونیم چی به چیه کی به کیه |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۰ ۱۷:۳۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۰ ۱۷:۲۲)alitalebi نوشته است: دانستن و مردن بهتر از ندانستن و مردن است با سلام خدمت دوست گرامی با عرض پوزش ولی با این طرز تفکر شما مخالف هستم. هر چیزی ارزش تجربه کردن رو نداره. مثل اینکه که بنده بگم تا حالا تجربه نشئگی با مواد مخدر رو ندارم پس حالا که نمی دونم برم امتحان کنم ببینم چطوریه یا بنده تا حالا تجربه مستی ندارم پس برم خدایی ناکرده الکل مصرف کنم. کار خطا همیشه کار خطا باقی می مونه. چه در حد آزمایش چه در حد استفاده مداوم. با تشکر |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
کسانی که پاسخ ارسال میکنند خواهشا به این نکته دقت کنند که لزومی نیست حتما جوابی برای این تاپیک ارسال کنند ممکنه این تاپیک برای خیلی ها خوب نباشه یعنی خوششان نیاد اما این دلیل نمیشه از هر حرف و چیزی برای توجیح کار خود استفاده کنند ...
|
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با سلام
اول از همه جواب چندتا از دوستان رو بدم : ![]() (۱۰/آذر/۹۰ ۱۳:۵۶)nooromahdi نوشته است: داریوش یکی از بزرگان موسیقی ایران است. مطمئنید داریوش یکی از بزرگان موسیقی ایرانی ؟؟؟ اگه داریوش بزرگ موسیقی ایرانی باشه به استاد شجریان و استاد گلپا چی باید گفت :دی به قول دوستان داریوش فقط یه خواننده است و بس به کاربردن لفظ بزرگان موسیقی واسه هر خواننده ای جایز نیست (۱۰/آذر/۹۰ ۱۳:۵۶)Anti gods نوشته است: دوستان عزیز داریوش قبل انقلاب همونطوری که یکی از دوستان گفتند به دلیل خواندن آهنگهای سیاسی بر ضد رژیم شاه به همراه ایرج جنتی عطایی و چندتا دیگه از هنرمندان به زندان افتادالبته لازم به ذکر که می گن داریوش با داشتن روابطی پنهانی با اشرف به زندان افتاد و همین جور چیزه ها که فکر نکنم با خوندن یک اهنگ بر ضد نظام شاهنشاهی باعث انجام تحریکاتی بشه در کل بنده از داریوش خوشم نمیاد صداش یه جوری اصلا حال نمی ده و اون رو به خیلی ها گفتم و تعجب می کنم خیلی ها در جواب به بنده گفتم تو از موسیقی چی می دونی ؟؟؟ یا بهتر تو معنی آهنگ های داریوش رو درک نکردی و .... به هر حال من آهنگ های داریوش رو گوش نکردم اما می خواستم به جناب mohamad316910 بگم که به قول دوستمون Anti gods یک طرفه به سوی قاضی نریم خیلی از تصنیفات بزرگی هستند که بر ضد یک نظام یا یک دولت بودند اما در زمان خودشون برای مثال تصنیف مرغ سحر استاد بهار و ... یا آهنگ معروف " ای ایران ای مرز پر گهر " که یک اهنک تمام ناسیونالیستی تو این آهنگ اصلا حرفی از اسلام و جمهوری اسلامی زده شده؟؟ البته الان خیلی ها می گن مگه هر اهنگی که این مضامین رو نداشته باشه باید بگیم غیر اسلامیه ؟؟ اما در جواب این دوستان باید بگیم که در این 3 دهه بعد از انقلاب بیشتر اهنگ ها این مضامین رو داشته اند و از طرفیناسیونالیست هایی که در ایران و خارج از ایران هستند به این سرود به طرز دیگه ای نگاه می کنند |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۰ ۲۲:۰۰ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
گریفن نوشته
البته لازم به ذکر که می گن داریوش با داشتن روابطی پنهانی با اشرف به زندان افتاد و همین جور چیزه ها که فکر نکنم با خوندن یک اهنگ بر ضد نظام شاهنشاهی باعث انجام تحریکاتی بشه هردم ازین باغ بری می رسد ..........تازه تر ازتازه تری می رسد ما عشق اشرف به بهروز وثوق را شنیده بودیم که پنهانی به قصر می برد وشوهرش فریدون جم رو پیچوند رفت مصر با احمد شفیق رابطه بر قرار کرد تا این که محمد رضا مجبور شد اجازه ازدواج به او بدهد . به تبعیت اشرف ،شمس هم شوهرش رو پیچوند وبا عاشقش ازدواج کرد .فاطمه پهلوی وقتی از ارنست میلر آمریکایی باردار بود اجازه ازدواج گرفت . منبع .اشرف در آیینه بدون زنگار نوشته خسرو معتضد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش | seiied | 72 | 64,376 |
۱۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۲۴ آخرین ارسال: علی 12 |
|
| خواننده آمریکایی که از بودا به اسلام رسید+ فيلم | mohammad reza | 1 | 2,305 |
۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۸ آخرین ارسال: mohammad reza |
|
| واژه آزادی از نظر داریوش(داریوش اقبالی) | seiied | 3 | 5,061 |
۴/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۹ آخرین ارسال: seiied |
|

![[تصویر: 5rqu87yxh2enrmwnptw3.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/5rqu87yxh2enrmwnptw3.jpg)