کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داریوش - خواننده یا ابزاری برای اسلام ستیزی
۲۱:۴۳, ۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۱۷:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
با سلام
تقریبا اکثر افراد جامعه با داریوش خواننده ایرانی خارج نشین آشنایند. همانطور که می دانید این خواننده اشعاری با متن های سیاسی می خواند. ولی چیزی که باعث جلب توجه بنده شده چند آهنگ او است مثل آهنگ تقویم که در این آهنگ ایشون به مخاطب خود القا می کند که باید تقویم کنونی کشور که شامل ولادت و شهادت هاست نابود کرد یعنی عملا ایشون به مخاطب می گوید باید عاشورا را نابود کنیم باید نیمه شعبان را نابود کنیم که این افکار را می توان دنباله اسلام ستیزان دانست.

[تصویر: 5rqu87yxh2enrmwnptw3.jpg]
افرادی مانند داریوش و یا هما که در آلبوم های خود مستقیما به اسلام و روحانیت و دین حمله زیاد هستند ولی ما باید جامعه از این افکار آگاه کنیم و در هر مکان که از این گونه آهنگ ها پخش می شد با توجه به فریضه نهی از منکر از پخش ان جلوگیری کنیم چون هر چند آهنگ با صدای خوبی باشد و لی تکرار آن افراد را از افکار درست منحرف می سازد
بیایید امروز با هم پیمان ببندیم که در هر مکان جلوی این گونه آهنگ های ضد اسلام و نظام را بگیریم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector ، MohammadSadra ، yamin ، Amir ، Aleyasin ، mohammad74 ، hesam110 ، pcyord ، s.majid hashemi ، black ، fire man ، مفقود الاثر ، mohamad ، خیبر110 ، azade ، SAViOR ، دل خسته ، مهدی2012 ، آلاله ، mahdis ، m.hossein ، sadin-999 ، shahabm

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۷, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
(۷/دی/۹۰ ۲۱:۴۲)bagheri4 نوشته است:  منبع .اشرف در آیینه بدون زنگار نوشته خسرو معتضد
اولش این که من از این جناب خسرو معتضد دل خوشی ندارم بعضی ها چیز هایی می گن که واقعا آدم شاخ در میاره می شنوه در مورد این شخص

پیرامون رابطه ی اشرف و داریوش بنده گفتم که زیاد اطلاع ندارم این رو هم چند نفری از دوستان ه به قولی عشق به داریوش بودن می گفتند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fire man
۱۷:۳۵, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۷:۳۶ توسط sorayya.)
شماره ارسال: #22

من در مورد انسان ها نسبی فکر می کنم ! هر انسانی یه سری رفتار و کردار خوب و بد داره ( همه معصوم نیستیم !! )

من با زندگی شخصی داریوش و اتفاقاتی که براش افتاده کاری ندارم فقط پیگیر هنرش هستم ( البته الان داریوش مثل اکثریت یا بهتره بگم همه خواننده های اون ور بند رو آب نداده !! از نظر سیاسی هم هرکس خط مشی خاص خودش رو داره که در این مورد در جبهه مقابل با من هست )

اگر ترانه ای ضد نظام ( قبل از قضاوت ! اون آهنگ رو گوش دادم !! ) خونده هم من با اون آهنگ مخالف بودم و اعلام هم کردم

اما آهنگ های خوبی هم داره که برای من بسیار با ارزش و تاثیر گذار هم هست : بوی گندم ، خاموش نمیرید ، طاقت و ...

البته خودم مصاحبه ی داریوش در مورد اعتیادش رو شنیدم و بسیار خوشحالم که الان یک مبارز با اعتیاد هست !
ای کاش همونطور که نکات منفی آدم ها رو می بینیم نکات مثبتش رو هم ببینیم

" می شه از نکات منفی آدم ها نکات مثبتی برای خودمون برداشت کنیم "
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، ضحی رحمانی
۲۳:۲۸, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
با سلام به دوستان.لطفا نقد بنده رو هم در مورد دکلمه آزادی داریوش مطالعه کنید.ممنون
۱۹:۴۷, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام
داریوش ضدنظام هست ولی فکر نکنم گذاشتن اسم ضد اسلام روش درست باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
۲۰:۳۰, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
میشه بگید تفاوت ضد نظام با ضد اسلام چیه؟این نظام یعنی جمهوری اسلامی.پس ضد این نظام بودن یعنی ضد اسلام بودن...
۲۲:۳۴, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
سلام علیکم
منم دوتا از آهنگهای ایشون رو گوش کردم
ایشون منو که با تمام حواس داشتم گوش میدادم به پوچی میکشوند که به خودم اومدم و پاکشون کردم.
منم حرف برادرمون yaminرو قبول دارم ما باید به سمت آسمانی شدن بریم
التماس دعا
[font=Arial][/font]
۱۴:۴۸, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
جدیدا داریوش یه آهنگ خونده در حمایت از شاهین نجفی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fire man ، مهدی2012 ، Maysam-1st
۱۷:۳۶, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
(۷/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۸)black نوشته است:  جدیدا داریوش یه آهنگ خونده در حمایت از شاهین نجفی.
کدوم اهنگ؟
اگر منظورتون اهنگ مصلوب هست که قبلا در دوتا البوم خونده بود یکیش البوم جنجال
جدیدا این اهنگشو برای حمایت از شاهین نگسی تقدیمش کرده!

در مورد داریوش بخوام یه نظر بدم

داریوش بعضی از اهنگاش واقعا با معنیه و من فقط اهنگایی که حرفی برای گفتن داشته باشه گوش میکنم

از داریوش اهنگای شطرنج بچه های ایران شکنجه گر رو دوست دارم

ولی یه چیزی خداییش قبول دارم خیلی بی انصافه و در مورد مسایل سیاسی اکثرا انصاف رو رعایت نمیکنه

برای همین زیاد قبولش ندارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fire man ، Maysam-1st
۱۵:۴۹, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
(۵/خرداد/۹۱ ۲۰:۳۰)seiied نوشته است:  میشه بگید تفاوت ضد نظام با ضد اسلام چیه؟این نظام یعنی جمهوری اسلامی.پس ضد این نظام بودن یعنی ضد اسلام بودن...

سلام
شرمنده دوست عزيز زياد نميشه به بحث وارد شد چون اون وقت بحثمون ميشه بحث سياسي
بعد مرتد شدن و...
۱۶:۰۸, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
من خودم خیلی داریوشو دوست دارم. تقریبا تمام اهنگ هاشم گوش دادم . به نظر من درسته داریوش ضد نظام می خونه ولی این فقط برای الان نیست قبل انقلاب هم این طوری بود. من اصلا قصد توهین ندارم ولی دوستان اگه واقعا به اهنگ هاش با دقت گوش کنید متوجه میشید که خیلی هم بی ربط نمیخونه البته اکه بدون تعصبات بی جا به اهنگ هاش گوش بدید.من تو اهنگ هایی که ازش گوش دادم به نظرم توهینی به اسلام نمیکنه به جز یه مورد (اهنگ سی صد گل سرخ یک گل نصرانی) بعدشم اصلا شاید به نظر من این اهنگ توهین باشه ولی واقعیت این نباشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]