کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داریوش - خواننده یا ابزاری برای اسلام ستیزی
۲۱:۴۳, ۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۱۷:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
با سلام
تقریبا اکثر افراد جامعه با داریوش خواننده ایرانی خارج نشین آشنایند. همانطور که می دانید این خواننده اشعاری با متن های سیاسی می خواند. ولی چیزی که باعث جلب توجه بنده شده چند آهنگ او است مثل آهنگ تقویم که در این آهنگ ایشون به مخاطب خود القا می کند که باید تقویم کنونی کشور که شامل ولادت و شهادت هاست نابود کرد یعنی عملا ایشون به مخاطب می گوید باید عاشورا را نابود کنیم باید نیمه شعبان را نابود کنیم که این افکار را می توان دنباله اسلام ستیزان دانست.

[تصویر: 5rqu87yxh2enrmwnptw3.jpg]
افرادی مانند داریوش و یا هما که در آلبوم های خود مستقیما به اسلام و روحانیت و دین حمله زیاد هستند ولی ما باید جامعه از این افکار آگاه کنیم و در هر مکان که از این گونه آهنگ ها پخش می شد با توجه به فریضه نهی از منکر از پخش ان جلوگیری کنیم چون هر چند آهنگ با صدای خوبی باشد و لی تکرار آن افراد را از افکار درست منحرف می سازد
بیایید امروز با هم پیمان ببندیم که در هر مکان جلوی این گونه آهنگ های ضد اسلام و نظام را بگیریم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector ، MohammadSadra ، yamin ، Amir ، Aleyasin ، mohammad74 ، hesam110 ، pcyord ، s.majid hashemi ، black ، fire man ، مفقود الاثر ، mohamad ، خیبر110 ، azade ، SAViOR ، دل خسته ، مهدی2012 ، آلاله ، mahdis ، m.hossein ، sadin-999 ، shahabm
۲۳:۳۱, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
شکنجه گرش رو شنیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر نمیکنم اینجور که تو میگی باشه کاش اطلاع پیدا کردن از بعضی چیز ها باعث نمیشد بدبینانه به همه چیز نگاه کنیم؟ جبهه نگیرید ها اول با خودم هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، محمود ، s.majid hashemi ، ایرانی ، blue.blood
۱:۰۷, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
تا زمانی که ضد نظام نخونده بود ، یکی از خواننده های مورد علاقم بود. ولی حیف که خودش رو خراب کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yamin ، Anti gods ، hesam110 ، محمود ، s.majid hashemi ، shahabm
۲:۱۸, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4

.
داریوش همیشه ضد نظام خونده.. قبل انقلاب ضد شاه که اشرف طرح اعتیاد و سیاه نماییش رو پیاده کرد.. و بعد انقلاب ضد نظام جمهوری اسلامی..
.
بی شرمانه ترین آهنگشم نون و پنیر و سبزیه.. این آدم از نظر سیاسی و فکری مهره ای نیست و صرفا خوانندست.. ولی اینکه ضد نظام میخونه اونم به تمام معنی مثه روز روشنه..
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، saloomeh ، yamin ، Anti gods ، hesam110 ، Maysam-1st ، shahabm
۱۲:۰۰, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
متاسفم برای اوناهایی که نعمت شنوایی رو که خدا بهشون داده با گوش دادن صدای انکر الاصوات این موجود کفران میکنند .
آدمی رو که صدها جون رو به سمت اعتیاد کشوند دیگه میشه اسمشو گذاشت آدم ؟!!
حالا ضد انقلاب خوندنش پیش کش ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، وحید110 ، Admirer ، yamin ، mohamad316910 ، سپهسالار ، یاســین ، ali.khm ، N.Mahdavian ، sayed reza ، Amir ، fardinho ، یوسف خان ، salman313 ، peimane ، hesam110 ، مهدی2012 ، mhklord ، shahabm
۱۳:۵۶, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
نه خیرم شما از ایجای رد شدی ای آهنگی شنیدی گفتی دیگه این آهنگ فراماسونری ضد دین و.... هست.
داریوش یکی از بزرگان موسیقی ایران است.
بیاد در این بخش بحث کنیم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-9644.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، ایرانی ، hesam110 ، blue.blood
۱۴:۲۴, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #7

سلام و التماس دعا..
من عكس اون اقا رو ديدم اما تا حالا آهنگي ازش نشنيدم اما همينكه ضد نظام و ولايته به نظرم كافيه واسه هممون..
اومديم تو تالار بيداري انديشه تا انديشه آسماني پيدا كنيم واسه ظهور آقا ! فكر كنم ديگه جاي اين حرف ها نباشه..
انشاا.. خدا همگي مون رو هدايت كنه

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، Aleyasin ، hesam110 ، salman313 ، peimane
۱۶:۰۴, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
دوستان عزیز داریوش قبل انقلاب همونطوری که یکی از دوستان گفتند به دلیل خواندن آهنگهای سیاسی بر ضد رژیم شاه به همراه ایرج جنتی عطایی و چندتا دیگه از هنرمندان به زندان افتاد.شاید خیلیا از این حرفم خوششون نیاد ولی یکی از عاملهای حرکتی اون زمان همین آقای داریوش بود.با آهنگی به اسم بوی گندم که اون زمان خیلی از جوونا گوش میدادن.
روی صحبتم با اون دوست عزیزی هست که گفتن داریوش جوونای مردمو معتاد کرد.دوست عزیز داریوش در سال 2000اعتیاد رو ترک کرد.والان یکی ازفعالان مبارزه با مواد مخدره.و بیشتر این کارارو هم به صورت رایگان انجام داده.حالا ایشون جوونارو معتاد کردن؟؟؟
البته قبول دارم که با خواندن یک سری از آهنگها بعد از انقلاب به چهره هنرمندی خودشون ضربه زدن.ولی چقدرخوبه که یه طرفه به قاضی نریم.هم جنبه های مثبت رو ببینیم وهم جنبه های منفی.التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier ، blue.blood ، a GOOD EMIN3M ، sati.h ، FadayeVelayat ، salman313 ، ایرانی ، Imam12 ، hesam110 ، AnooshArian ، shahabm
۲۱:۰۴, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9

.
داریوش خودش قربانیه اعتیاده.. فکر کنم منظور دوستان اشرف پهلوی بود..
.
داریوش به هیچ وجه هنرمند یا موسقی دان بزرگی نیست و صرفا یه خوانندست.. فکر کنم منظور دوستان مرحوم بیات بود..
.
من خودم عشق داریوش بودم و هنوزم آهنگ سال 2000 ایشون واسم خاطره انگیزه..
.
ولی داریوش بی شرمی رو بعد از انقلاب به حد اعلی رسوند و از هیچ تلاشی ضد نظام جمهوری اسلامی فروگذار نکرد..
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، mohamad316910 ، salman313 ، hesam110 ، shahabm
۱۸:۰۳, ۶/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۱۸:۰۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام علیکم

بحث کاملا خوبی است ... البته این بحث بیشتر بر روی امر به معروف و نهی از منکر باید تمرکز کند تا اینکه آیا داریوش فرد خوبی است یا نه ...
چیزی که مهم هست این است که ما باید سعی کنیم روح نهی از منکر را زنده کنیم ...
به این چند حدیث کوتاه درباره امربه معروف و نهی از منکر نگاه کنید :

نقل قول:پیامبر اکرم : هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند و نيكانشان دعا كنند امّا دعايشان مستجاب نشود... امالى صدوق، ص‏254

نقل قول:امام باقر : خداى تعالى به شعيب پيامبر وحى فرمود كه: من صد هزار نفر از قوم تو را عذاب خواهم كرد: چهل هزار نفر بدكار را، شصت هزار نفر از نيكانشان را. شعيب عرض كرد: پروردگارا! بدكاران سزاوارند اما نيكان چرا؟ خداى عزوجل به او وحى فرمود كه: آنان با گنهكاران راه آمدند و به خاطر خشم من به خشم نيامدند.
كافى، ج5، ص56، ح1

نقل قول:پیامبر اکرم : هر كس از شما منكرى ببيند بايد با دست و اگر نتوانست با زبان و اگر نتوانست با قلبش آن را تغيير دهد، كه پائين‏ترين درجه ايمان همين (تغيير قلبى) است.
نهج الفصاحه، ح‏3010

اما اگر در مکانی بودید و شاهد این کار بودید :
1 - سعی کنید کاملا با آرامش و ادب صحبت کنید ...
2 - تحت هیچ عنوان توهین نکنید یا شخصیت وی را خرد نکنید ...
3 - اگر زمان و مکان مناسب بود ، این کار را انجام دهید ...
4 - اگر ذره ای در دلتان امیدی است که از حرف شما پند میگیرد این کار را انجام دهید ...

انشالله که هممون بتونیم به این فریضه مهم عمل کنیم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015 ، KABOOTAREHARAM ، Admirer ، yamin ، saloomeh ، hesam110 ، آسمان آبي ، تازه مسلمان ، mhklord
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]