|
داریوش - خواننده یا ابزاری برای اسلام ستیزی
|
|
۲۱:۴۳, ۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۱۷:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا با سلام
تقریبا اکثر افراد جامعه با داریوش خواننده ایرانی خارج نشین آشنایند. همانطور که می دانید این خواننده اشعاری با متن های سیاسی می خواند. ولی چیزی که باعث جلب توجه بنده شده چند آهنگ او است مثل آهنگ تقویم که در این آهنگ ایشون به مخاطب خود القا می کند که باید تقویم کنونی کشور که شامل ولادت و شهادت هاست نابود کرد یعنی عملا ایشون به مخاطب می گوید باید عاشورا را نابود کنیم باید نیمه شعبان را نابود کنیم که این افکار را می توان دنباله اسلام ستیزان دانست. ![]() بیایید امروز با هم پیمان ببندیم که در هر مکان جلوی این گونه آهنگ های ضد اسلام و نظام را بگیریم
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۹, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۲ ۱۹:۳۲).Jasmine. نوشته است: داریوش یه آدم افسرده و معتاد و ضد نظام هستش که میخواد بیاد روی کوه دماوند کنسرت بذاره......حالا با این خماری چهجوری تا اونجا میخواد بره.!!!!!!!!!معتاد بودن بچه گانه ترین ایرادیه که میشه گرفت (۷/تیر/۹۲ ۱۹:۳۲).Jasmine. نوشته است: اگه میخواین افسردگی بگیرید حتما حتما آهنگاشو گوش کنید....من که همه ی عمرم دارم آهنگاشو گوش میدم چرا افسردگی نگرفتم ؟
|
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
این چه وضعیه.اسم سایت رو گذاشتید بیداریه اندیشه.بعد هرچی پیام مینویسم حذف میکنید؟
اصلا این سایت ارزش نوشتن هیچ پیامی رو ندارهوفقط به درد کسایی میخوره که بیان از حکومت طرفداری کنن.اگه واقعا دنبال بیداری بودید که اجازه میدادین همه آزاد حرفشونو بزنن |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
آقای
گلادیاتور وقتی در تالار عضو شدید قوانین رو قبول کردید ... به توهین هاتون ادامه بدهید با شما برخورد خواهد شد |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
۲۲:۵۰, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
|
۸:۲۱, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۹/آذر/۹۰ ۲۱:۴۳)mohamad316910 نوشته است: به نام خدابا سلامتقریبا اکثر افراد جامعه با داریوش خواننده ایرانی خارج نشین آشنایند. همانطور که می دانید این خواننده اشعاری با متن های سیاسی می خواند. ولی چیزی که باعث جلب توجه بنده شده چند آهنگ او است مثل آهنگ تقویم که در این آهنگ ایشون به مخاطب خود القا می کند که باید تقویم کنونی کشور که شامل ولادت و شهادت هاست نابود کرد یعنی عملا ایشون به مخاطب می گوید باید عاشورا را نابود کنیم باید نیمه شعبان را نابود کنیم که این افکار را می توان دنباله اسلام ستیزان دانست.افرادی مانند داریوش و یا هما که در آلبوم های خود مستقیما به اسلام و روحانیت و دین حمله زیاد هستند ولی ما باید جامعه از این افکار آگاه کنیم و در هر مکان که از این گونه آهنگ ها پخش می شد با توجه به فریضه نهی از منکر از پخش ان جلوگیری کنیم چون هر چند آهنگ با صدای خوبی باشد و لی تکرار آن افراد را از افکار درست منحرف می سازد بیایید امروز با هم پیمان ببندیم که در هر مکان جلوی این گونه آهنگ های ضد اسلام و نظام را بگیریمسلام دوست عزيز كاملا باهات موافقم من هيچ وقت از اين خواننده خوشم نيامد در حقيقت يه مشت چرتوپرت تحويل جونا ميده. |
|||
|
|
۱۱:۱۴, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام دوستان کلا یه عده آدمهایی هستند که فکر میکنند خیلی حالیشونه فکر میکنند با چند تا کلمه قلمبه سلمبه و چهارتا شعر با حرفهایی به اصطلاح مغایر هر نظامی بزنند یعنی خیلی می فهمند ولی اگر خوب دقت کنید می بینید که این ادمها درواقع خودشون هم نمیدونند چی میخواهندانگار سردرگمند راهشون مشخص نیست اصلا نمیفهمند که چرا مطلبی را نوشتند از یه چیزی ناراحت بودند ویا شکستی خورده بودند تمام ادمهای دنیا را مقصر میدانستند جز خودشون را بعد میان ومیخوان به اصطلاح جلوی دیگران را بگیرند که انها اشتباه نکنند!!! یا باصطلاح فداکاری میکنند تا دیگران را به راه راستی که به نظر خودشون درسته هدایت کنند !!!این ادمها درواقع هیچکس جز خودشون را قبول ندارند خودشیفته هایی درواقع بی بدیلنداصلا معلوم نیست از چه راه و دین و مذهبی خوششون میاد ادم تو کارشون می مونه یادمه یه قسمت از سریال شاید برای شما اتفاق بیفتد درباره این طور ادمها بود استادی که کتابی نوشته بود و اجازه چاپ نداشت از بابت نوشتاری عالی بود ولی از بابت محتوا خطرناک بود خودش قبول نداشت با چاپ کتاب به طور غیر قانونی انرا بین دانشجویانش منتشر کرد ودر اخر باعث فاجعه شد اسم جالبی داشت این قسمت ترانه ای که شیطان درگوش من سرود خب از این طور ادمها هنوز هم کم نداریم این طور ادمها خطرناکند درواقع حاضر نیستند بفهمند که دارند اشتباه میکنند و این خطرناک است این ادمها دانسته یا ندانسته دارند برای شیطان تبلیغ میکنند |
|||
|
|
۱۰:۲۱, ۲۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۲ ۱۰:۱۲ توسط fire man.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من تو اين بحث كساني كه از موسيقي سردر نميارن هم نظر نوشتن چون نظراتشون ار روي تعصبه ن منطق اگه هركسي فقط تو بحثي شركت كنه ازش سردرمياره اين همه بگو مگو پيش نمياد آقاهه ميگه من از داريوش خوشم نمياد و آهنگاشو گوش نميدم بعد مياد در مورد آهنگ هاي داريوش نظر ميده اونارو تحليل مي كنه ![]() بزرگترين مشكل ما تو ايران اينه كه همه كارشناسن |
|||
|
|
۰:۴۱, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
متاسفانه خیلی از جوون ها هم طرفدار این مرد ان
|
|||
|
|
۹:۵۶, ۲۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۲ ۹:۵۷ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم دوست عزیز،شما از کجا می دونی که متن آهنگ ایشون چنین چیزی داره؟؟؟ لطف کنین متن آهنگ رو بیارین. برداشت ها و تفاسیر متفاوته. بستگی داره چه جوری نگاه کنیم. بعدشم جوونا داریوش رو به خاطر صداش دوست دارند نه به خاطر عقایدش. بعضی از آهنگاش درست نیست گوش دادنش اما بعضیاش هم قشنگه. مثلا "یاور همیشه مومن"خیلی قشنگه. یاوره همیشه مومن تو برو سفر سلامت *** غم من نخور که دوریت برای من شده عادت حالا بیتای دیگه ای داره. نمیشه گفت چون مقداری از آهنگش بده،بقیه ی آهنگاش هم بده. داریوش صدای قشنگی دارد. می شد از این صدا در راستای اهداف اسلام استفاده کرد. اما متاسفانه این قشر جامعه وقتی با موجی از احساسات علیه خود مواجه شدند،راهی به جز ترک ایران نداشتند. اگر هم می ماندند،مثل گوگوش آخرش مجبور می شدند بروند. خوب در امریکا هم زمانی برایشان امکانات مهیا می کنند که در راستای اهداف آنها بخوانند. جامعه ی امروز خواننده هایی بدتر از داریوش اقبالی را قبول می کند. وزارت ارشاد هم مجوز می دهد. واقعا اگر داریوش امروز در ایران بود،چنین ترانه هایی می خواند؟؟؟ البته برای قشری که آهنگ گوش نمی کنند اهمیتی ندارد داریوش باشد یا نباشد،اما اینها هم شبیه تحریم اقتصادی، "تهدید هایی هستند که می شود یا می شد آنها را به فرصت تبدیل کرد". فی امان الله (۲۴/تیر/۹۲ ۸:۲۱)sadin-999 نوشته است: سلام دوست عزيز كاملا باهات موافقم من هيچ وقت از اين خواننده خوشم نيامد در حقيقت يه مشت چرتوپرت تحويل جونا ميده.به نام خدا سلام علیکم دوست عزیز چند تا آهنگ داریوش گوش کردی که اینو میگی؟؟؟ واقعا متاسفم. فی امان الله |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش | seiied | 72 | 64,431 |
۱۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۲۴ آخرین ارسال: علی 12 |
|
| خواننده آمریکایی که از بودا به اسلام رسید+ فيلم | mohammad reza | 1 | 2,309 |
۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۸ آخرین ارسال: mohammad reza |
|
| واژه آزادی از نظر داریوش(داریوش اقبالی) | seiied | 3 | 5,066 |
۴/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۹ آخرین ارسال: seiied |
|

![[تصویر: 5rqu87yxh2enrmwnptw3.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/5rqu87yxh2enrmwnptw3.jpg)