|
داریوش - خواننده یا ابزاری برای اسلام ستیزی
|
|
۲۱:۴۳, ۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۱۷:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا با سلام
تقریبا اکثر افراد جامعه با داریوش خواننده ایرانی خارج نشین آشنایند. همانطور که می دانید این خواننده اشعاری با متن های سیاسی می خواند. ولی چیزی که باعث جلب توجه بنده شده چند آهنگ او است مثل آهنگ تقویم که در این آهنگ ایشون به مخاطب خود القا می کند که باید تقویم کنونی کشور که شامل ولادت و شهادت هاست نابود کرد یعنی عملا ایشون به مخاطب می گوید باید عاشورا را نابود کنیم باید نیمه شعبان را نابود کنیم که این افکار را می توان دنباله اسلام ستیزان دانست. ![]() بیایید امروز با هم پیمان ببندیم که در هر مکان جلوی این گونه آهنگ های ضد اسلام و نظام را بگیریم
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۵, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بابا زیاد این بابارو جدی نگیرید این با همه مخالفه اصلا از روز اول بش گفتن تو فقط مخالف باش کار نداشته باش کی به کیه زمان شاه ضد شاه می خوند الان ضد انقلاب اگه 10 تا رژیم دیگه هم بیاد ضد اونا هم میخونه این فقط میخواد اهنگاشو پر کنه
ضمن اینکه بگم شما نمی تونید چون از یه نفر به هر دلیلی بدتون بیاد پس بگید طرف کارش خوب نیست مثلا خیلیا از رونالدو خوششون نمیاد ولی ایا میشه گفت رونالدو فوتبالیست بدیه؟ از افراط تفریط بچه مذهبی بازی و این حرفا که بگذریم داریوش بزرگترین خواننده ی ایرانه شکی درش نیست هرچند که من خودم ازش بدم میاد و اهنگاشو بخاطر غمگین بودن زیاد از حد گوش نمیدم اما واقعیت همیشه واقعیت داره چه خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
منم فکر نمیکنم ضدنظام بودن=ضداسلام بودن باشه.کسایی رو میشناسم که خیلی متدین هستن ولی به دلایلی(نه مشکل با مسائل دینی) با نظام مشکل دارن . ای کاش این دوستمون این آهنگ رو واسه دانلود کردن میذاشتند تا هر کس خودش قضاوت کنه که ایشون در این آهنگشون واقعأ به اسلام خواستند اهانت کنند؟!شاید شما اشتباه کرده باشید. درضمن من از ایشون یه آهنگ گوش دادم(کنسرت) که آخرش گفتند(استدعا و خواهش من از شما عزیزان اینکه در این زندگی که فراز و نشیب های زیادی داره،خودتونو،افکارتونو،جسمتون رو به هیچ مواد مخدری نفروشید)) این نشون میده اون از گذشته خودش پشیمونه.ماها که ادعا دینداری داریم،در دین سفارش شده نباید کسی رو به خاطره گذشته ای که داشته سرزنش کنیم.هرکسی درگذشتش خطاهایی داره که بعدها پشیمون میشه.البته من خودم زیاد ایشونو نمیشناسم در حد چند آهنگ،مسئله اعتیادشم در این تاپیک فهمیدم.ولی فکر میکنم تندروی و یسری قضاوتهای تند درست نباشه. |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با سلام .
موسیقی داریوش هیچ اشکالی بهش وارد نیست حتی اهنگ هایی که به قولی سیاسی خونده من هیچ اشکالی در اهنگ هاش نمیبینم اتفاقا یکی از کسانی که موسیقی گل و بلبل و مبتذل قبل از انقلاب رو تبدیل کرد به موسیقی اجتماعی سیاسی همین داریوش بود . در عرصه سیاسی اجتماعی چه در داخل ایران با خواننده های مثه حامد زمانی و غیره چه موسیقی لس انجلسی کسی به پای داریوش نمیرسه اما نکته : اگر داریوش ضد اسلام نیست پس اینها را چه کسی دکلمه کرده : آی اِی آزادی اگر روزی به سرزمین ما رسیدی در غالب پیرمردی سیاه پوش با ریش سپید و عبای سیاه با لهجه ای غریب و فرهنگی عرب و چشمهایی سرد و ترسناک نیا . ( تا اینجا رو به پای ضدیت با نظام مینویسیم ) اما قسمت های دیگه : برایمان از مرگ نگو به گورستان نرو گورستان پایان است نباید آغاز باشد ( نگاهی به کلام امیر المومنین د نهج البلاغه راجع به مرگ داشته باشید ) آی اِی آزادی اگر روزی به سرزمین ما رسیدی با شادی بیا با چادر سیاه و تحجر و ریش نیا با آواز و موسیقی و رنگ بیا از تقوا و جنگ و شهادت نگو از انسانیت و صلح و شهامت بگو چه کسی بود که بعد از رحلت امام خمینی (رحمة الله علیه) اهنگ نون و پنیر و سبزی را با ابی خواند و فریاد های شیطانی خود را در سالن اینگونه زمزمه میکرد : آهای آهای یکی بیاد از مرگ جادوگر بگه !!! چه کسی بعد از پخش شدن اهنگ معلم و دانش اموز یهائی مردم ایران را تشویق کرد که این قشر را مقبول خود قرار دهند ؟ چه کسی در سال 2009 مقابل کاخ سفید در امریکا کنسرت گذاشت و میخواند : سوار خواهد امد!!! نکند منظورش از سوار تانک های امریکایی بود ؟ |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
و بزرگترین مشکل او یعنی اعتیاد آن هم به هروئین آن هم از نوع تزریقی یعنی اینکه خیلی از طرفدارانش به همین خاطر چون او معتاد بود معتاد شدند هرچند الان با هزینه کلان میگه تو ترک هستم البته ما که باور نمیکنیم |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
منکه گفتم زیاد ایشونو نمیشناسم،فقط در حد چند آهنگ.گفتمم این آهنگ ضد اسلامیشو نشنیدم و اگه میشد لینکشو قرار بدید که دانلودش کنیم،خیلی خوب میشد.حداقل با گوش خودمون بشنویم و باور کنیم.
|
|||
|
۱۴:۲۰, ۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
آهنگ تقویم به کنایه میگه که باید وضع جامه رو عوض کرد
در ضمن هیچ کس نمیتونه یه شعرو تفسیر کنه شاعر وقتی یه شعر میگه هر کسی میتونه یه برداشتی از اون داشته باشه بعدشم میتونی بگی دقیقا کجای آهنگ داریوش میگه باید محرم و ... از تقویم حذف کنیم بعد تو گفتی تو آهنگاش اسلام ستیزی ترویج میکنه میتونی دو سه تا نام ببری |
|||
|
۱۸:۴۱, ۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۲ ۱۸:۵۳ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
yamin نوشته است:من عكس اون اقا رو ديدم اما تا حالا آهنگي ازش نشنيدم اما همينكه ضد نظام و ولايته به نظرم كافيه واسه هممون.. kavorra[/size نوشته است:[size=medium]] ولی داریوش بی شرمی رو بعد از انقلاب به حد اعلی رسوند و از هیچ تلاشی ضد نظام جمهوری اسلامی فروگذار نکرد.. [quote] البته لازم به ذکر که می گن داریوش با داشتن روابطی پنهانی با اشرف به زندان افتاد [/quote=Greffen] s.majidhashemi نوشته است:ایشون منو که با تمام حواس داشتم گوش میدادم به پوچی میکشوند که به خودم اومدم و پاکشون کردم. black نوشته است:جدیدا داریوش یه آهنگ خونده در حمایت از شاهین نجفی. pari74bala نوشته است:من تو اهنگ هایی که ازش گوش دادم به نظرم توهینی به اسلام نمیکنه به جز یه مورد (اهنگ سی صد گل سرخ یک گل نصرانی) imam12 نوشته است:این بابارو جدی نگیرید این با همه مخالفه Reza2035 نوشته است:آی اِی آزادی اگر روزی به سرزمین ما رسیدی در غالب پیرمردی سیاه پوش با ریش سپید و عبای سیاه با لهجه ای غریب و فرهنگی عرب و چشمهایی سرد و ترسناک نیا . ( تا اینجا رو به پای ضدیت با نظام مینویسیم ) قضاوت با خودتون... مرگ بر ضد ولایت فقیه |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
داریوش یه آدم افسرده و معتاد و ضد نظام هستش که میخواد بیاد روی کوه دماوند کنسرت بذاره......حالا با این خماری چهجوری تا اونجا میخواد بره.!!!!!!!!!
اگه میخواین افسردگی بگیرید حتما حتما آهنگاشو گوش کنید.... ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
ای بابا خلایق هر چه لایق.....
منو بگو یاسین تو گوشه کی میخونم |
|||
|
۱۸:۴۵, ۲۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۰:۳۵ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی دوستان.داریوش هیچ مشکلی با اسلام نداره .میخواستم در جواب به این مسعله بگم که ترانه تقویم هیچ ربطی به عاشورا و اسلام نداره دلیلش هم ترانه ی فاجعه است که برای امام حسین(علیه السلام)خونده.خواننده در ترانه ی تقویم میخواد به مخاطبش بگه هر اتفاق خوب یا بدی که در تاریخ ما افتاده مربوط به گذشته است و ما در این زمان زندگی میکنیم ونباید همیشه عزادار گذشته باشیم ودر آخر ترانه میگه که
(بی ترس دوزخ یا بهشت از زندگی باید نوشت))اینم به این معنیه که کار بدی رو به دلیل بد بودنش انجام ندیم نه به خاطر ترس از جهنم.و کار خوب رو به خاطر خوب بودنش انجام بدیم نه برای رفتن به بهشت.در جواب به اونایی که میگن داریوش فراماسون یا کافره.شما تاحالا چندتا از آهنگ های داریوش رو گوش کردین؟داریوش کلی ترانه در مورد خدا داره.مهم ترینشون آهنگ نیایش.مسبب.شکنجه گر.آلبوم رومی که تمام شعرهاش برای مولانا است.شما اگه فکر میکنید داریوش کافره باید مولانا رو هم کافر بدونید. پس خواهشا دیگه تز های صد من یه غاز ندید ترانه های داریوش نه ضد نظامه نه سیاسی.ترانه های داریوش اجتماعیه وحرف دل خیلی از مردم تو ایرانه.یکیشم همین ترانه ی (نه)).شما مگه تو جامعه نیستین؟الان چند نفر از مردم از این حکومت راضین؟هرکس ادعا میکنه داریوش کافره بره ترانه ی فاجعه.شکنجه گر.مسبب وآلبوم رومی و...رو گوش بده بعد بیاد نظر بده. ![]() خوشا از بند تن رستن پی آزادیه انسان نمیترسم من از بخشش که اینک سر که اینک جان زنده باد داریوش زنده باد تمام آزاده ها |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش | seiied | 72 | 64,386 |
۱۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۲۴ آخرین ارسال: علی 12 |
|
| خواننده آمریکایی که از بودا به اسلام رسید+ فيلم | mohammad reza | 1 | 2,308 |
۸/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۸ آخرین ارسال: mohammad reza |
|
| واژه آزادی از نظر داریوش(داریوش اقبالی) | seiied | 3 | 5,062 |
۴/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۹ آخرین ارسال: seiied |
|

![[تصویر: 5rqu87yxh2enrmwnptw3.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/5rqu87yxh2enrmwnptw3.jpg)

(بی ترس دوزخ یا بهشت از زندگی باید نوشت))اینم به این معنیه که کار بدی رو به دلیل بد بودنش انجام ندیم نه به خاطر ترس از جهنم.و کار خوب رو به خاطر خوب بودنش انجام بدیم نه برای رفتن به بهشت.