کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی اثار امینم(eminem)
۲۰:۴۶, ۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه کاربران و دوستان عزیز

یک چیز جالبی درمورد امینم یا همون سلطان هیپ هاپ به چشمم خورد که دیدم جای بحث داره

امیدوارم که به جواب درستی برسیم

چند وقت پیش برای بار هزارم داشتم فیلم مایل هشت (8 mile ) که امینم در اون نق اول هست رو می دیدم که به یه چیزی برخوردم که ضدحال بدی برام بود

این عکس شماره 1
[تصویر: eminem1.jpg]
اینم عکس شماره 2
[تصویر: eminem2.jpg]
این عکس شماره 3
[تصویر: eminem3.jpg]
(تمام عکس ها واسه یک سکانس و از چند زاویه است)

و یک چیز مهم تر در موزیک تیتراژ پایانی فیلم در دقیقه دو و ده ثانیه موزیک که میگه

the souls escaping-through this hole that its gaping-this world is mine for the taking make me king as we move toward a new world order a normal life is boring ...

روحم داره فرار می کنه از تو دهن بازم دنیا پیش روی منه تا فتحش کنم منو پادشاه کن حالا که داریم به سمت نظم نوین جهانی پیش میریم یه زندگی معمولی خسته کنندس

[تصویر: eminem4.JPG]

آیا اینا می تونی دلیلی برای فراماسون بودن امینم باشه؟؟
میشه گفت همه ی آهنگاشو گوش دادم و نصف بیشتذشو حفظم و خیلی برام مهمه که فراماسون هست یا نه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، oO DaViD Oo ، mohammad74 ، mhklord ، Amir ، سدرة المنتهی ، hadi_shj ، Maysam-1st ، kahf ، سجاد_ف ، vahrakan ، a GOOD EMIN3M ، nasimesaba ، ztb ، Aurora

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۹, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۵/مهر/۹۰ ۱۶:۳۷)hamidreza_shab نوشته است:  
(۱۷/شهریور/۹۰ ۰:۴۲)REZAMALEKI نوشته است:  
(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۵۹)hamidreza_shab نوشته است:  

راستشو بخوای میدونستم این موزیک رو می گه ولی گفتم تا خودش بگه که نگفت در ضمن همچین حرف نامربوطی به مادرش نزد!! کی تو غرب مادرش سالمه که امینم دومیش باشه! فقط یه جای کلیپ که واسه مادرش می نویسه من ازت متنفرم اوج آهنگه که خوب هرکی این مادر رو داشته باشه ازش متنفر میشه دیگه! این که همچین چیز بزرگیم نیس!And I’m so lost
من راجع به این حرف شما یه نظر 4,5 خطی نوشتم که آقای reza jackmanلطف کردن حذفش کردن.ولی فقط میخوام اینو از شما بپرسم.واقعن شما فکر میکنید هیچکس تو غرب مادرش سالم نیست .من هرچی با خودم کلنجار میرم نمیتونم اینو هظم کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin7 ، a GOOD EMIN3M
۱۷:۴۵, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
Anti gods
اينجا از اين حذف كردن ها اتفاق ميوفته، به جاي اينكه با يه كاربر برخورد انجام بشه، گفتگو هايي كه مربوط به اون موضوع حذف ميشه.
محيط تاپيك هاي اينجا هم كلا اين جوريه، خيلي راحت توهين ميشه و انگار نه انگار،
تا درباره يه شخصيت مي خواد بحثي بشه و دو تا نظر درباره اش مياد كه اين شخصيت 1- ماسونه و بعدش اين گونه نظرات شروع ميشه : خدا لعنتش بكنه، اينها كثيف اند، و يه مقدار كه ميگذره به اون شخصيت فحاشي هم ميشه : مثل : ديوانه، حرامزاده، ميمون و ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Anti gods ، a GOOD EMIN3M
۱۷:۴۹, ۱۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۱۹:۴۴ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #43
آواتار
نظراتی در مورد مادرشون دادم که حذف شده.
اگه یه لطف بکنید و در گوگل سرچ کنید کاملا متوجه میشید که یک مادر نمونه داشته.
نقل قول:
hamidreza_shab

هم میگید طرفدارشید هم مخالفشید اول جبهتون رو مشخص کنید
من تا تافل زبانم 5 ترم دیگه مونده ... حالا new world order شاید یه لفظ معنایی خاص شده باشه. خسته کنندشو از کجا آوردید؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، amin7 ، a GOOD EMIN3M
۱۸:۳۱, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
نقل قول:مرگ زودرس برای اهالی موسیقی راک

ستاره های موسیقی راک- با شیوه زندگی ویرانگرانه خود- واقعا بیش از افراد عادی در معرض مرگ قبل از سنین کهنسالی قرار دارند. تحقیقی که بر روی بیش از 1000 هنرمند موسیقی راک بریتانیایی و آمریکای شمالی و در محدوده زمانی دوران الویس پریسلی Elvis Presley تا امینم Eminem خواننده رپ، انجام گرفته است، نشان میدهد که این افراد دو تا سه برابر بیش از جمعیت عادی در خطر مرگ زودرس قرار دارند.

بنا به گزارش محققان مرکز بهداشت و سلامت عمومی در دانشگاه لیورپول، در طی سالهای 1956 و 2005، در بین 1064 موسیقیدان مورد مطالعه، 100 مورد مرگ وجود داشته است.

علاوه بر الویس پریسلی، از جمله افرادی که از دست دادنشان در موسیقی راک ضایعه جبران ناپذیری بود، میتوان به جیم موریسون Jim Morrison خواننده گروه Doors، جیمی هندریکس Jimi Hendrix اسطوره گیتار، ستاره گروه T Rex مارک بولان Marc Bolan و کورت کوبین Kurt Cobain گروه نیروانا اشاره کرد.

بیش از یک چهارم این موارد منجر به مرگ به دلیل مصرف بیش از اندازه مشروبات الکلی و مواد مخدر بوده است.

تحقیق مذکور به وضوح نشان میدهد که تعداد قابل توجهی از ستارگان موسیقی راک در خطر مرگ ناشی از شیوه خود ویرانگرانه زندگی خود هستند.

به گفته مارک بلیس Mark Bellis سرپرست این تحقیق، این پرسش پیش می آید که آیا این افراد-علی رغم استعداد فراوان موسیقی- شایسته قرار گرفتن در مقام الگو هستند و آیا شرکت کردن آنان در برنامه های وسیع تبلیغات ضد مواد مخدر، فایده ای دارد؟

در این گزارش آمده است:" در صنعت موسیقی، فاکتورهایی چون اضطراب، حرکت از محبوبیت به گمنامی و قرار گرفتن در محیطی که مواد مخدر و الکل به سادگی در دسترس هستند، همه میتوانند به اعتیاد و رفتارهای مرگ آور دیگر منجر شوند".

بالاترین خطر
بنا به نتایج تحقیق، موسیقیدانان در پنج سال اول پس از کسب شهرت، بیش از همیشه در معرض خطر هستند و آمار مرگ و میر در این دوران سه برابر بیش از حد عادی است.

هندرکس، بون اسکات Bon Scott از گروه AC/DC و سید ویشز Sid Vicious نوازنده پانک/راک از جمله افرادی هستند که در طی 5 سال اول شهرت خود درگذشته اند.

اما خطر شدید مرگ در میان هنرمندان بریتانیایی تا 25 سال پس از اولین موفقیت بزرگشان، به همان قدرت اولیه باقیست و آنها پس از گذشت ربع قرن تازه وارد فضای عادی زندگی میشوند.

اینجاست که باید به کهنه کاران موسیقی راک مانند راجر دالتری Roger Daltrey 63 ساله از گروه The Who که ترانه های مشهور خود I hope I die before I get old و My Generation را در سال 1965 اجرا کرد، آفرین گفت و برایشان عمری طولانی آرزو کرد! اما این حالت در آمریکای شمالی دیده نمیشود، زیرا اهالی سالخورده موسیقی راک تقریبا دوبرابر بیش از همسن و سالان خود در اثر ایست قلبی و سکته میمیرند.

جری گارسیا Jerry Garciaاز گروه the Grateful Dead کارل ویلسون از گروه Beach Boys و جانی رامون Johnny Ramone گروه Ramones ، ستارگان راک آمریکایی هستند که همه در دهه 50 زندگی درگذشته اند.

بلیس میگوید که یکی از دلایل بالا بودن تعداد درگذشتگان در میان موسیقیدانان آمریکایی میتواند تقاضای زیاد افراد این قاره برای تشکیل مجدد گروههای قدیمی، تورهای متعدد و برنامه هایی باشد که این افراد را به مدت بسیار بیشتری در محیط زندگی پر خطر "راک اند رول" نگه میدارد.

حال دوستان همه این بحث ها به کنار،این مطلب در اینجا چه میکند؟!!!!!

در مورد حذف پست هم به هر حال دارید در سایتی که همه موافقند(به طور خاص البته)،حرف مخالف میزنید،خب معلوم است که باید مقداری هم مورد نوازش قرار گیرید،نمونه اش هم در تاپیک جامع راک و متال که اگر مراجعه کنید پستهای برادری که با او بحث میکردم هست،اما پستهای من نیست!!!!!

خب کسی که از آن تاپیک دیدن میکند،از خودش نمیپرسد که این آدم دارد با چه کسی بحث میکند و جوابش را میدهد؟در حالی که پستهای بنده آنجا نیست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، amin7 ، Detector ، a GOOD EMIN3M
۰:۲۱, ۱۷/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۱۹:۴۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۶/مهر/۹۰ ۱۷:۴۹)Grace Dies نوشته است:  نظراتی در مورد مادرشون دادم که حذف شده.
اگه یه لطف بکنید و در گوگل سرچ کنید کاملا متوجه میشید که یک مادر نمونه داشته.

نقل قول:
hamidreza_shab

هم میگید طرفدارشید هم مخالفشید اول جبهتون رو مشخص کنید بعد صحبت کنید.
من تا تافل زبانم 5 ترم دیگه مونده ... حالا new world order شاید یه لفظ معنایی خاص شده باشه. خسته کنندشو از کجا آوردید؟

به خداخسته کنندش واسه بیت بعدیه!!! مگه ننوشتم؟؟؟
"همین پستم رو ویرایش کردم چون رفتم پست اول رو دیدم،دیدم که خسته کنندش (کسل کننده boring") رو نوشتم:
the souls escaping-through this hole that its gaping-this world is mine for the taking make me king as we move toward a new world order a normal life is boring ...

روحم داره فرار می کنه از تو دهن بازم دنیا پیش روی منه تا فتحش کنم منو پادشاه کن حالا که داریم به سمت نظم نوین جهانی پیش میریم یه زندگی معمولی خسته کنندس(یا حالا به قول شما اگه این معنی رو نمیده ببخشید همون کسل کننده منظورم بود)"

آهنگ lose yourself هستش دیگه اگه زحمت نیست خودت گوش بده من الان وقت ندارم بنویسم

راستی در جواب اون دوستمون من طرفدارشم جبهم معلومه ولی یه چند وقتیه بدجور دو دل شدم ولی باز چون به جوابه درستی نرسیدم فعلا طرفدار
۱۹:۴۱, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #46

با سلام

لطفا ادبیاتی در چارچوب تالار استفاده کنید !!!اینجا محل کل کل کردن نیست.
پست های خارج از چهار چوب حذف میشود .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۲:۵۰, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۷/مهر/۹۰ ۱۹:۴۱)Reza_Jackman نوشته است:  با سلام

يك بار هم كه شده، با يه كاربر برخورد كنيد،
فقط پست حذف نكنيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، Detector
۲۳:۴۴, ۱۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۰ ۲۳:۴۵ توسط hamidreza_shab.)
شماره ارسال: #48
آواتار
(۱۷/مهر/۹۰ ۱۹:۴۱)Reza_Jackman نوشته است:  با سلام

واقعا که
من با این اینترنت ذغالی با کلی بدبختی وایمیستم اون همه چیز تایپ می کنم بعد 2 ساعت منتظر لود صفحه می شم تا پستم ارسال بشه
بعد شما خیلی راحت برداشتین پست رو حذف کردی اونم سر هیچی؟؟
کجای حرفام من کل کل کردم یا برداشتم حرفی زدم که خارج از قوانین باشه؟؟؟ من خیلیم به قوانین آشنام
به خدا زدحال زدین الان اومدم دیدم پستام حذف شده خیلی ناراحت شدمSadSadSad
آخه کجای حرفام کل کل یا خارج قوانین فروم بودSadSadSad
چرا پاک کردینSadSad
خداحافظSadSad
۲۳:۵۰, ۱۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۰ ۲۳:۵۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #49
آواتار
ما بر سر مقدس ترین اعتقاداتمان هم که بحث میکردیم هیچ گاه توهین و خارج از 4 چوب رفتن دیده نمیشد .
نمیدانم این طرفداران و مخالفان موسیقی چه سری در کار دارند که هر جا بر سر ان بحثی صورت میگیرد کار به پاسگاه و دادگاه میکشد!!

نقل قول:به خدا زدحال زدین الان اومدم دیدم پستام حذف شده خیلی ناراحت شدم
پست شما که حذف نشده!

یا حق
۰:۰۲, ۱۹/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۰ ۰:۳۷ توسط hamidreza_shab.)
شماره ارسال: #50
آواتار
انقدر ناراحت شدم پست هام پاک شدن که واقعا بغضم گرفتهSadSad
آخه چراSad
چرا اون همه چیزی که 2 ساعت تایپ کردم این همه حرص خوردم تا صفحه لود بشه رو پاک کردینSadSad
حداقل اگه مورد داشت اون تیکش رو پاک می کردین نه همشوSadSad
یه بار دیگه می گم ترجمه درست و من واژه "خسته کننده" رو درست به کار بردم
boring یعنی خسته کننده
شما که می گی 5ترم تا تافل داری پس باید بدونی که تولد میشه born نه boring
چرا نوشتی ترجمه غلطه؟؟؟ دوستان هم که پست اول رو انگار نخوندن فقط میان تایید می کنند بدون اینکه برن نگاه کنن ببینن که من نوشتم boring "خسته کننده" نه اینکه به اشتباه born رو به "خسته کننده" ترجمه کنم
از نظر شما دفاع از نوشتم کل کل حساب میشه؟؟ یا دفاع از نوشتم سر پیچی از قوانین سایته؟؟؟
تابلوئه اونجام سوخته نه؟؟؟ خوب سوختنم داره دیگهSadSadSadSadSadSad
تورو خدا آدم این همه وقت میزاره وایمیسته تایپ میکنه وضعیت اینترنت ذغالیم که معلومه،این پستارو حذف نکنین
ااااا کی گفته حذف نشده؟؟؟
من 4تا پست قبل از این نوشته هاتون گذاشتم که تو پست قبلیم یه اشاراتی بهش کردم
"یه بار دیگه می گم ترجمه درست و من واژه "خسته کننده" رو درست به کار بردم
boring یعنی خسته کننده
شما که می گی 5ترم تا تافل داری پس باید بدونی که تولد میشه born نه boring
چرا نوشتی ترجمه غلطه؟؟؟ دوستان هم که پست اول رو انگار نخوندن فقط میان تایید می کنند بدون اینکه برن نگاه کنن ببینن که من نوشتم boring "خسته کننده" نه اینکه به اشتباه born رو به "خسته کننده" ترجمه کنم
"
این پست رو می گم
دوستان حتما اینارو با ترجمه دقیق گوش بدم
lighter
space bound
mosh
not afraid
cleaning out my closet

حرفای زیادی داره البته واسه کسایی که منظورشو بفهمن
بچه های این تالار احتمالن کاملا منظورو درک می کنن
تو این 2 تا آهنگ هم حرفای زیادی از بازگشت میزنه
mockingbird
No Apologies
راستی در کل ریکاوری فراموش نشه
کسایی که دوست دارن نتیجه این تاپیک رو بدونن یا یه چیزایی دستشون بیاد یکی دو ساعتی وقت بزارن ریکاوری رو با لیریکس گوش کنن معنی رو بفهمن حرفای امینم رو گوش بدن
چندتا تک آهنگ آخر هم ارزش شنیدن رو داره
باز میگم حرفایی که میگه فقط کسایی درکش میکنن که قضیه بازگشت رو می دونن
مخصوصا توی lighter از نور و تاریکی زیاد گفته میشه درسته کلیپ گمراه کنندس مثل space bound که ربطی به اون دختر نداشت ولی حرفاش معلومه که واسه کی زده میشه
I promise to never go back on that promise"
in fact
Let's be honest, that last
Relapse CD was "ehhhh"
Perhaps I ran them accents into the ground
Relax, I ain't going back to that now
All I'm tryna say is get back,
click-clack BLAOW
not afraid"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: a GOOD EMIN3M