|
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
|
|
۱۲:۵۹, ۹/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یکی تکلیف ما رو روشن کنه ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا زد ماسونی ؟ اگر ماسونی است چرا دشمن چشم بزرگ جهان بین است؟ اگر زد ماسون ها و نظم نوین دنیوی است پس چطوری این همه پول برای ساختنش در هالیوود صرف شده؟ ![]() این فیلم بزرگ دستور العمل حرکت دوم و سوم به سوی مبارزه با اسلام است(حرکت اول یاران حلقه -پیمان ناتو - انجمن فراماسونری و...) ![]() حلقه ی قدرت اسلام است که نه با تبر نه با هیچ سلاحی نابود نمی شود این حلقه آدم را مجذوب خود می کند نباید دل به آن سپرد و آن را در انگشت کرد آن را باید به مشرق (موردور)برد و در منبع و محل ساخته شدنش ذوب و نابود کرد بدون آن سایرون نمی تواند ظهور کند و نابود می شود باید سر مردمان موردر را با اختلافات نژادی و مذهبی و..... گرم کرد و بعد از عبور از شهر آرام آرام ایمان و اسلام را ... اگر این حلقه نابود شود مسلمانان دیگر قدرتی برای مقابله با نظم نوین دنیوی و پادشاهی دجال نخواهند داشت حرکت دوم : سالومان در این فیلم نماد یک فرد زاهد و سپید است که عده ی زیادی از مردم را برای تشکیل یک حکومت و قدرت برای زمینه سازی برای ظهور سایرون که در موردور یا مکه است گرد هم می آورد و از آنها می خواهد که با سایرون پیمان ببندند باید ابتدا او را در بند کشید و سرزمین اسب افسانه ای را از شر او و سربازانش نجات داد برای در بند کشیدن سالامون باید از یک زاهد نمایی خاکستری که رخت سفید برتن کرده و ارتقای قدرت یافته استفاده کرد حرکت سوم: با نجات یافتن سرزمین اسب سفید لشکری برای حراست از شهر مقدس میناستریس خواهند آمد پادشاه واقعی آنها نیز همراهشان خواهد بود... وقتی حلقه به کلی نابود شد او می تواند تاج شاهی بر سر بگذارد....در تاجش چه می بینید؟!!! با دقت نگاه کنید یک نکته کوچک جاماند و آن اینکه چرا برج ساعتی که ماسون ها در کنار کعبه ساخته اند شبیه برج موردور است ؟ به حلال بالای آن دقت کنید به این نقاشی دقت کنید به سه ستون معبد و به حروف جغرافیایی به علامات جغرافیای(W-E-N-S ) که در کنار کادر نوشته اند دقت کنید چرا به جای شمال دز بالا شرق را نوشتند چرا اینگونه ؟!!! از این تصویر من این را فهمیدم که ستون سومی باید در مشرق باشد همانگونه که دو ستون اولی (برج های دو قلو ی تجارت جهانی )در مغرب بود. بالای ستون سومی که در نقاشی است چه می بینید ؟ بله چشم درخشان جهان بین خوب در بالای برج موردور چه می بینید ؟ چشم جهان ببین خوب چرا شکل برج ساعت یا هتل رویال مکه اینگونه است به حلالش دقت کنید این برج ساعت مکه هم شبیه ابلیسک است و هم شبیه برج موردور در فیلم ارباب حلقه ها که خراب شد!!!! اینها همه برداشت شخصی من است ..... اگر خدا بخواهد ادامه دارد.... اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۱۴, ۲۶/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۸۹ ۱۷:۰۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۸۹ ۲۳:۲۹)سلمان نوشته است: دوست عزیز asier بحث خوبی را شروع کرده اید. من هرچه سعی کردم از اشخاص و مقالاتی که اشاره کردید مطلبی بدست بیارم نتونستم، اگر لطف کنید لینکی در رابطه با آن ها و یا حداقل نام لاتین آن ها و همچنین مطلبی در مورد روش "پازل از آخرین قطعه" را ذکر کنید ممنون میشم. دوست عزیزم دقت نظر شما را تحسین میکنم و برای اینکه مبحث توسط دوستان بیشتر مورد مطالعه قرار گیرد در مورد منابع و روش پژوهش توضیحاتی میدهم. بطور کلی ما دو جور منبع پژوهشی درباره استراتژی و علوم استراتژیک داریم(علوم استراتژیک علومی هستند که میتوانند نرم افزار تولید کنند و اثر موثر آنها تولید فکر و اندیشه است.توان این علوم در تکثر و قوه ذاتی اندیشه ورزی آنهاست.)اول منابع ذاتی و دوم منابع تبعی است.منابع ذاتی عموما دست اول هستند نویسنده آنها تفکر بنیاد گرا دارد و عموما یافتن این منابع به صورت میدانی امکان پذیر است.ولی منابع تبعی حاصل کشمکش تجربه و تفکرات عملگرا است و عموم دانش موجود و در دسترس استراتژی،اینها هستند. همگی ما برای یافتن چیزی ناشناخته ابتدا در اینترنت جستجو میکنیم.در پژوهشهای راهبردی اینترنت و رسانه به عنوان منابع نا معتبر و دستکاری شده محسوب میشوند.دومین منبع ما کتابخانه ها است من این را توصیه میکنم که در کتابخانه های شخصی نیز جستجو کنید. اما ارتباط این موضوع با مبحث:تمامی منابع کارآمد و توانا در تجزیه و تحلیل موضوعات مهم نبرد نرم از جنس منابع ذاتی است.این منابع گمنام و گاه ناشناسند،هرگز به عنوان منابع پژوهشی گسترده توسط دشمن استفاده نمی شوند و همواره سعی در مخفی و دور از دسترس نگه داشتن این منابع دارد.اما راه حل من برای شناختن این منابع این است که این منابع و اطلاعاتشان همواره قادرند تا سوال شما را با چینش درست پاسخهای ممکن،جواب دهند.البته توصیه من این است که برای یادگیری پژوهش در هر مطلبی ابتدا از صاحبان نظر در آن رشته چه موافق و چه مخالف بهره بگیرید. ویلهلم کارینساینگیف=wielhelm kareensyngiev 1883-1949 رساله من چه میگویم؟(?what i say) از سید فیلد درباره فیلمنامه نویسی درباره ایشان و روش ایشان نوشته اند. "عصر رویا"از کیمو برایان Dream Age,Kymou beraion,2008,Free Research for Liberty,Time Publisher,Newyork. هاوارد گارنر نویسنده رساله"شما و ندانسته هایتان" YOU & your X Known,haward.j.garner(1965),washington,Dog Publhsher,Registered for national researches at HG1196-D7325. (۲۶/آبان/۸۹ ۱:۵۸)فرهاد نوشته است: سلام اقای اسیر دوست من سلام تلاشتان را تحسین میکنم این یعنی شما و دیگر افراد نظیر شما همواره سنگر حق را پر تلاش و با بصیرت نگاه میدارید.اما برای اینکه به بیراهه نروید کلید ی که دادم را بازتر میکنم،سینما هنر تصویر است یعنی ایجاد تصور از چیزی در ذهن.همواره یادتان باشد یک تصویر گویای هزاران کلمه است.در نقد فیلمهای استراتژیک همواره از دیالوگ به نما پناه ببرید.این جمله را به یاد داشته باشید: زبان دروغ میگوید اما چشمها دروغ نمیگویند حالا من نکته ای دیگر میگویم تا به جواب سوال نزدیک شوید،نمایی هست که در آن گاندولف سوار بر ارابه اولین بار به شهر کوتوله ها وارد میشود.به نشستن او دقت کنید و طرز برخورد و نگاهش...این کلید دیگری است که دیدنی است نه شنیدنی. |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دیشب داشتم قسمت سوم رو میدیدم
یه جاش جالب بود برام که گاندولف وارد شهر میناس تریس میشه وقتی وارد قصر پادشاهی میشه دقیقا مثل مساجد اندلس اسپانیا ساخته شده |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دقیقا یادم نمیاد کجا ولی فکر کنم (فکر کنم ! ) 1 جایی خوندم که او (مهدی عج) در حالی می آید و از شرق به غرب حمله می کنه که همه را با عصای خودش می زند ( باز هم می گم یادم نمیاد کجا خوندم یا دیدم )
خوب اگه این درست باشه که سعی کردند ایشون رو نماد مهدی قرار بدهند و آراگورن هم نماد مسیح باید باشه که رهبر کنار رفته انسان ها است و به یاری او میاد (آخر فیلم) یک نظر دیگه هم است دوستان ... یادتون میاد که چه کسی در فیلم ارتشی از روح ها با خودش آورد ؟ آراگورن خوب فکر کنم ما هم احادیثی داشته باشیم که مبنی بر بازگشت (زنده شدن دوباره) افراد و خدمت به صاحب الزمان باشه ... درسته ؟ پس طبق این نظر آراگورن نماد مهدی است خوب ...1 چیز دیگه هم در مورد شمشیر این شخص است که انشاءا... سر فرصت موفق باشید |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
من به اوایل قسمت 1 نگاه کردم ولی هر چه تلاش کردم نتونستم عکس از اون قسمت ها بگیرم انشالله یکی از بچه هایی که طرز گرفتن عکس و بریدن فیلمها رو بلده تو این سایت تایپیکی بزنه و به بقیه یک اموزشی بده اسیر جان چیز خاصی در طرز نشستم گاندولف من مشاهده نکردم و همه چی در شایر اروم بود و مردم مشغول زندگی عادی خودشون بودن شایر واقعا جای سرسبز و زیبایی نشان داده میشود گاندولف در حال پیپ کشیدن هست و بچه ها را به اتش بازی خوشحال میکند ولی در ته نگاه گاندولف و حرکات او میتوان به نوعی برداشت کرد که این ارامش قبل از طوفان هست |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یادمان باشد:امیدوار بودم پاسخهای شما مبتنی بر کلیدهایی باشه که ارائه کردم...اما دوستان با استنباط های جالبی مطلب را تحلیل کردند البته من نمیگویم که این استنباط ها غلط است اما توجهتان را به مطلبی جلب میکنم.در استنباط همیشه اصلی هست که میگوید خودت را جای او بگذار ببین چگونه می اندیشد. اما پاسخ سوالی که پرسیدم با توجه به کلید: سوال:گاندولف کیست؟نماد چیست و نقش او در پیام فیلم چیست؟ کلید:حیوان گاندولف عقاب است و گاندولف خاکستری میپوشد و پس از سقوط در آتش سفید پوش میشود.گاندولف سوار بر ارابه اولین بار به شهر کوتوله ها وارد میشود.به نشستن او دقت کنید و طرز برخورد و نگاهش. پاسخ جالب و بسیار ظریف است.گاندولف شیطان است.گاندولف در حقیقت ابلیس است.گاندولف ابتدا خاکستری میپوشد.توجهتان را به گفتگوی ابلیس و موسی (علیه السلام) در داستان ارابه ها جلب میکنم(این داستان در تورات بابلی و در فصل 17 و 18 آمده است.دوستان میتوانند آن را اکنون در کتب داستانهای اسرائیل چاپ رژیم منحوس صهیونیستی پیدا نمایند.این کتاب قبلا برای کیبوتس ها و اکنون برای مدارس آنها چاپ میگردد.) در داستان ارابه ها شیطان سوار بر ارابه در حال عبور از سرزمین آبادی است.وقتی حضرت از او میپرسد چرا ردای خاکستری بر تن کرده ای،ابلیس میگوید من چون توام من هزاران سال خدا را عبادت کرده ام و بخاطر خطایی وجود روشنم از عبادت اکنون به لکه ننگی آلوده است من رسالتی دارم تا جهان خدایم را بسازم آنگاه گناهم بخشیده خواهد شد و نور مرا در بر خواهد گرفت.اما نشانه بعدی عقاب است،حیوان نماد آمریکا که نشان میدهد ابلیس به یاری امریکا از محلی به محل دیگر نقل مکان میکند.گاندولف ابتدا ارابه سوار است در حالی که جادوگر همواره از پیش دارای ردایی سیاه است و بسیار وسایل عجیب برای نقل و انتقال نظیر جارو استفاده میکنند.گاندولف با حیوانی جهنمی(این حیوان دقیقا مطابق هیولای جهنمی تورات است که برای حفاظت از دربهای جهنم گمارده شده اند.)مبارزه میکند و او در جهنمی از آتش دچار تحول میشود و این دو معنی دارد :اول سوختن گناهانش و دوم بازگشت وی به محل زایشش. همواره گاندولف دیگران را دعوت به کاری میکند و دیگران از او چاره جویی میکنند.او با چشم باز میخوابد و این روایت شیطان است که من هرگز از شما غافل نمیشوم و نمیخوابم تا آنکه شما را به دام بیاورم.گاندولف در لحظه ظهور سفیدش نور را میپوشاند و نور در پشت او است و او تیره به نظر میاید و این گفته طالوت است که هر گاه حقیقت چیزی را خواستید آن را در نور ببینید زیرا نور شیاطین را رسوا میکند.گاندولف گویی که چشم سائرون میبیند را بر میدارد و میگوید بهتر است پیش من باشه.گاندولف به فرودو میگه باید تو اینکارو انجام بدی و همواره نقش روحیه دهی دارد.گاندولف بی شک با چندین نمای دیگر و دیالوگها به شما میگوید که ابلیس است.نگاهش خیره است.او در صدد این است که این مبارزه شروع شود و خودش رهبری آن را بر عهده میگیرد و در نهایت خودش در پایان فیلم دیده میشود که از نظم ایجاد شده راضی است. دوستان امیدوارم شما نیز بگردید و تمامی نماهای معرف گاندولف را پیدا کنید. پاسخ بقیه سوال نیز با خودتان" نقش او در پیام فیلم چیست؟" گرچه پاسخ آن نیز ساده و صریح و آشکار است. امیدوارم تاکنون پی برده باشید که فیلم از چه پیچیدگی فکری برخوردار است.اگر هم دوستان سوالی یا شبهه ای درباره گاندولف و ابلیس بودنش دارند بپرسند من حتما پاسخ بسیط و جامعی خوهم داد.صبور باشید و منتظر ادامه بحث باشید.این ابتدای راه است... وظیفه دشمن،دشمنی است،ما باید در دوستیمان تجدید نظر کنیم.
|
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد
جناب اسیر اگر ما بپذیریم گاندولف شیطان است پس سایرون کیست ایا ابلیس و دجال یک چشم دو شخصیت جدا از هم هستند که هر دو در زمان ظهور میایند لحظه ای از فیلم هست که در هنگام سقوط شهر میناتریس گاندولف خطاب به هابیتی که از مرگ ترسیده میگه مرگ پایان کار نیست و به هابیت جهان دیگه رو وعده میده و به نوعی تبلیغ به شهادت و شهادت طلبی میکنه ایا شیطان با ما هم ممکنه همچین کاری کنه من تا بحال فکر میکردم شیطان تنها ما رو به نعمتها و هوسهای زمینی فرا میخوانه ولی حالا دارم می اندیشم چرا شیطان نتونه با دروغ به پیروانش انها را به مرگ و عملیات انتحاری دعوت بکنه شما ببینید در طرز صورت و نگاه هابیت که با فهمیدن اینکه جهانی دیگر وجود دارد چه ارامشی او را فرا میگیرد شیطان خطاب به پیروانش و احتمالا کسانی که از او تبعیت کردن و شاید بخاطر او مردن میگه من هیچ اختیاری جز وسوسه کردن شما نداشتم جناب اسیر لطف میکنید نظر خودتون رو درباره حلقه بگید که چیست ایا این حلقه بیتالمقدس است یا هوی و هوس های زمینی یا چیز دیگر |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲۶/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۸۹ ۲۰:۳۶ توسط arnh.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۸۹ ۱۷:۳۰)The Arrival نوشته است: دقیقا یادم نمیاد کجا ولی فکر کنم (فکر کنم ! ) 1 جایی خوندم که او (مهدی عج) در حالی می آید و از شرق به غرب حمله می کنه که همه را با عصای خودش می زند ( باز هم می گم یادم نمیاد کجا خوندم یا دیدم ) پیشگویی آداموس . (۲۶/آبان/۸۹ ۲۰:۱۶)فرهاد نوشته است: سلام مجدد شیطان دجال رو نابود می کنه ( با سیاست چینی مهدی ) و مسیح شیطان رو نابود می کنه ! مسیح دروغین و مسیح اصلی . هر دو در مقابل شیطان هستند ! |
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۲۶/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۸۹ ۲۱:۲۹ توسط سلمان.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
به نظر من دید مشرکان و ماسون ها در مورد جهان پس از مرگ این است که آن ها پس از مرگ در بدن دیگری تناسخ خواهند کرد و به درجه روشنی بالاتری خواهند رسید و تا ابد جاودانه خواهند بود. این طرز نگاه در بسیاری از فیلم ها و دیگر محصولات رسانه ای غرب تبلیغ شده است و البته در فرهنگ های باستانی نیز موجود بوده است.
نماد های تناسخ: هوروس، ققنوس، تولد دوباره پس از مرگ ( در بسیاری از فیلم ها به صورت مرگ یا واقعه ای شبیه به آن) و ... یکی از نماد های مورد علاقه ماسون ها از جان گذشتن و ایثار برای رسیدن به درجه ی بالاتر در زندگی بعدی: |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۲۶/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۸۹ ۲۰:۱۶ توسط asier.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۸۹ ۲۰:۱۶)فرهاد نوشته است: سلام مجدد دوستان سلام
گویا دوستان صبر ندارند و نمیخواهند روال عادی نقد را جلو ببریم.خوب چاره ای نیست همیشه حق با مشتری است.از اینجا به بعد دیگر سعی میکنم بحث تخصصی را کنار بگذارم.شاید اینطور برای همه ما بهتر باشد. سارامون فرمانده هستی بخش و آماده کننده زمین برای حضور دجال است.با اینکه نمیخواستم بحث تخصصی کنم ولی این قسمت را باید بگویم.در ویلکلمون آمده است:"...من ابلیس فرمانروای شمایم نصیحت مرا بگوش باشید مگر نه اینکه من شما را دعوت کردم.اکنون زمان فرمانروایی من است..."و در جایی دیگر"....این همان تاج و تخت من است که آن را از تدبیر خود ساخته ام و شما را تدبیر میکنم به آنچه که به آن میل دارید..."(ویلکلمون کتابی افسانه ای است که سینه به سینه نقل شده است زبان اصلی آن سوئدی قدیمی یا به اصطلاح اسکاندیناویایی است.متن اصلی کتاب درباره پادشاهی شخصی به نام سایمون بر جهان است ولی در حقیقت کتابی است که تمامی آنچه شیطان میخواهد از زبان سایمون بیان میکند.این کتاب را من خود ندیده ام ولی به وجود آن ایمان دارم و بسیار دیدم که پیروان شیطان از آن روایت کنند.) آنچه در طی فانتین اتفاق می افتد این است که شیطان برای آنکه بتواند نظم خود را جلو ببرد به جای آنکه بگذارد دجال قدرت را کامل کند نظم را خود کامل میکند.سارامون را میتوان جزء رهبران فراماسون در آخرالزمان دانست.اما دجال ،شما یکبار ظهور دجال را میبینید و شکست او را این در حقیقت همان ظهور و زوال بریتیانیای کبیر است.یادمان باشد شیطان 2بار از یک خادمش استفاده نمیکند.هابیت ها نماینده انسانهای سرخوش و رفاه طلبی هستند که تنها میخواهند خوش باشند و حاضرند برای رفاهشان مبارزه کنند.آنها کوتوله اند یعنی به نهایت حقیرند و این را در ورود گاندولف به خانه هایشان و گفتگوهایشان میشنوید. اما حلقه.... به نظر شما با این اوصاف حلقه میتواند نماد چه چیزی باشد؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
[/quote]
"....این همان تاج و تخت من است که آن را از تدبیر خود ساخته ام و شما را تدبیر میکنم به آنچه که به آن میل دارید..." [/quote] سلام آسیر جان لطف میکنی این جمله بالا را کمی توضیح دهی ایا برداشت من از این جمله درسته که شیطان قطعات پازلی را روبروی ما میریزه و از انجا که ما بدنبال حقیقتیم شروع به مشقت و سختی میکنیم و بعد از تلاش و زحمت بسیار و صرف وقت طولانی پازل را کامل میکنیم و به انچه که شیطان در پازل میگوید ایمان میاوریم و برای همه از نظم بین قطعات و اهداف میگوییم آسیر جان چاره ی ما برای این گمراه نشدن در چیست چطور ما فرق حقیقت و حقیقت کاذب را تشخیص دهیم ایا سایرون امده تا دشمنانش را متحد با دجال کند ایا سایرون از هدف خود با اطلاع هست و به نوعی فدایی یا از جان گذشته در راه دجال است و اما در مورد حلقه به عقیده من حلقه نماد حب دنیا و لذت های دنیایی است که بسیار ادم را به هوس می اندازد و هر کس ان را بدست کند عمری ابدی بدست میاورد آسیر جان به نظر شما جای خدا و پیروان خدا در این داستان کجاست ایا این داستان سرزمینی است که خدایش شیطان است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شواهدی بر ماسونی بودن کارتون اقای بادی و شرمن | یا حسین | 2 | 2,902 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۹ آخرین ارسال: میثم.ح |
|
| نقد و بررسی علامت های ماسونی کارتون BEN10 | Hadith | 30 | 38,612 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: A.E |
|
| تحلیل نمادها در کاور فیلم های ماسونی | Amir | 22 | 30,845 |
۵/آبان/۹۲ ۱:۰۹ آخرین ارسال: jef.tolstoy |
|
| نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها | ehsanagiyan | 75 | 57,461 |
۲۰/تیر/۹۲ ۰:۳۴ آخرین ارسال: مسافر |
|
| نماد های ماسونی در فیلم جدید فانوس سبز (Green Lanthern) | mobarez 1 | 4 | 7,020 |
۲۹/مرداد/۹۱ ۱۸:۴۴ آخرین ارسال: محمود |
|
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,620 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|
| شواهد ماسونی بودن انیمشن ” The Ant Bully “ | Amir | 6 | 7,307 |
۴/خرداد/۹۱ ۱:۲۹ آخرین ارسال: seiied |
|

![[تصویر: detail_1249208085_arbaab_halgheha_-_B.jpg]](http://parsashop.com/image/original_product/detail_1249208085_arbaab_halgheha_-_B.jpg)
![[تصویر: arbab%201.jpg]](http://parsashop.com/image/text/image/pics/arbab%201.jpg)