|
شواهدی بر ماسونی بودن کارتون اقای بادی و شرمن
|
|
۱۳:۲۲, ۲۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۳ ۱۳:۴۳ توسط یا حسین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
میخوام در مورد کارتون جدید m.r peabody and sherman توضیح و نماد های فراماسونری و شیطان پرستی را برایتان شرح دهم. داستان از این قرار است که آقای پیبادی با یک سگ دوست میشود و او را به عنوان حیوان خانگی خود قبول میکند. آقای پیبادی متوجه میشود که این سگ از هوش خارق العاده ای برخوردار است و با بقیه موجودات فرق دارد. اسم این سگ شرمن است. آن ها با هم دستگاهی را تولید کرده که با آن قادر میشوند در زمان سفر کنند. اول میخوام از داستان بگم این داستان داره میفهمونه که حتی موجودات نجس بر اشرف مخلوقات حکومت خواهند کرد. اگه به پشت سر پسر نگاه کنید ابلیسک سبز رنگ میبینید.به نظر من این به این معناست که حتی مسلمانان هم شیطان پرست میشوند.همانطور که میبینید. زمینه جایی که داوینچی میخواهد نقاشی کند شطرنجی است. ببخشید من کامپیوترم ایراد داره به خاطر همین نمیتونم هر متن را با تصویرش بزارم. اگر دقت کنید میبینید دود در امده مثل شاخ میباشد. تک چشم و مار و هرم زیاد بود ولی به دلیل مشکلات کامپیوتری نتونستم براتون بفرستم به امید ظهور.... ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این مجسمه ی گرگ همون سته برادر isis( خدای مصر باستانه) پشت سر داوینچی هم دوتا ستون وجود داره که بی شباهت به دوستون معبد سلیمان نیس چیزی که تو دانشگاه هیولا ها هم بود حق با شماس پر از نماد از نقدتون ممنون
|
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر کنم اسم شخصیت هارو برعکس گفتید: شرمن اون پسر مو قرمزه و پیبادی اسم اون سگه هستش. و شرمن فرزندخوانده پیبادیه!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟ | خاک | 281 | 235,967 |
۱۵/فروردین/۹۶ ۲۲:۴۷ آخرین ارسال: alibmk |
|
| نقد و بررسی علامت های ماسونی کارتون BEN10 | Hadith | 30 | 38,592 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: A.E |
|
| شواهد ماسونی بودن انیمشن ” The Ant Bully “ | Amir | 6 | 7,295 |
۴/خرداد/۹۱ ۱:۲۹ آخرین ارسال: seiied |
|
| نمادگرایی ماسونی در کارتون "ماداگاسکار" | Amir | 8 | 11,326 |
۳۰/تیر/۹۰ ۱۱:۵۷ آخرین ارسال: توبه |
|
| نمادهای ماسونی در کارتون Magic Sword | netlog36 | 6 | 6,309 |
۲۴/خرداد/۹۰ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: nooromahdi |
|

اگه به پشت سر پسر نگاه کنید ابلیسک سبز رنگ میبینید.به نظر من این به این معناست که حتی مسلمانان هم شیطان پرست میشوند.![[تصویر: 04638578641971545033.png]](http://www.uploadax.com/images/04638578641971545033.png)
![[تصویر: 07331043828892148807.png]](http://www.uploadax.com/images/07331043828892148807.png)