|
تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال
|
|
۰:۰۸, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳ توسط anti.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درود بر تمامی عزیزان...
این تاپیک ایجاد شد که درباره مباحث و موضوعاتی که در باب این سبکها میگنجد بحث شود... شبهات از شما،جواب از من... |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۲, ۱۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۱ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام این تاپیک رو زدم تا آثار راک و متال رو اینجا معرفی کنم و با گروه های بزرگ و سبک های مختلف این موسیقی آشناتون کنم.دیدم خیلی از کسایی که در مورد این سبک بحث می کنن هیچ آشنایی با این سبک ها ندارن و فقط شنیده هاشون رو می گن. از طرفی هم هیچ تاپیک مناسبی برای معرفی این سبک ها نبود.تو پست اول می خوام گروه Ensiferum رو معرفی کنم. ![]() گروه انزیفروم یا همون دارنده ی شمشیر به زبان فارسی گروه فنلاندی با سبک های فولک متال، دث متال و پاور متال هست. اشعارش هم به وایکینگ ها مربوط می شه برا همین بعضی ها می گن این گروه در سبک وایکینگ متال فعالیت می کنه، در حالی که ما سبکی به نام وایکینگ متال نداریم! اگه کسی همچین سبکی می شناسه لطفا ما رو در جریان بزاره. این بند از سال 1995 شروع به کار کرد و اعضاش هم اکنون Markus Toivonen و Petri Lindroos و Sami Hinkka و Janne Parviainen و Emmi Silvennoinen هستند. اینم بگم که مثل اکثر گروه های فولک متال یکی از اعضای گروه خانم هست و از گروه هایی هست که تو آهنگاش از ساز کیبرد هم استفاده می کنه که این باعث زیبا تر شدن آهنگاش می شه. یکی از خلاقیت های دیگه ی گروه هم ترکیب موسیقی سنتی خودشون با متال هست که به شخصه خودم خیلی از این کارشون خوش اومد. حالا جنتا آهنگ ازشون براتون معرفی می کنم تا بیشتر با این گروه و سبکش آشنا بشید: ------------------------------------------------------------------- ((Smoking Ruins)) For many years ago He left his home behind. No farewells or a note, Like a thief he fled into the night. Heart full of foolish pride, he caused a death of his clans man All prophesies he denied, and now in exile he grieves. Hear the call of the fallen ones Wisdom of those whose time has gone Live your life bravely my first born son, On battlefields fight, don't run. The wheel of time keeps turning a boy becomes a man. But still shame burns him. At last he understands. He heads back to his homeland. He rides fast like a storm wind But the flames in the horizon, tell there is only death to be found. Hear the call of the fallen ones Wisdom of those whose time has gone Live your life bravely my first born son, On battlefields fight, don't run. Yeaaaaaaaaaaaii By the smoking ruins of his past life. He raises his hand to the skies, "Oh god of thunder, god of my fathers, Strike me down for what I've done!" Hear the call of the fallen ones Wisdom of those whose time has gone Live your life bravely my first born son, On battlefields fight, don't run. Hear the call of the fallen ones Wisdom of those whose time has gone Live your life bravely my first born son, On battlefields fight, don't run. در مورد این آهنگ بگم که از اون آهنگای زیبای گروه هست و نمونه ی خوبی از ترکیب موسیقی سنتی فنلاند با متال هست. معنای خوبی هم داره. اگه وقت شد ترجمش رو هم می زارم. ------------------------------------------------------------------- ((In My Sword I Trust))Many men have crossed my way Promising peace or my soul to save But I already heard you I have seen what they made with their freedom But I, I have no need for your god The shallow truth of your poisonous tongue Brothers it’s time to make a stand To reclaim our lives Because all this steel can set us free Rise my brothers we are blessed by steel In my sword I trust Arm yourselves the truth shall be revealed In my sword I trust Tyrants and cowards for metal you will kneel In my sword I trust Till justice and reason we’ll wield In my sword I trust The sword that shivers in my hand Do you have the might To eat the putrid flesh To drink the blood of the true one to blame The time of change is here Avail your blade Rise my brothers we are blessed by steel In my sword I trust Arm yourselves the truth shall be revealed In my sword I trust Tyrants and cowards for metal you will kneel In my sword I trust Till justice and reason we’ll wield In my sword I trust Leave your souls to your gods Kneel, obey, follow their laws Diseased and decayed, cherish their fate This day I repay Your love for fear come fate Your love for fear come fate Omen build me a fiery falcon Pull your blade, a blazing shore She’ll never wait and may make war Rest my hands and come to pray But my life shan’t go to waste Grip the spirit that they turn on?? Upon the point, the point of our steel Rise my brothers we are blessed by steel In my sword I trust Arm yourselves the truth shall be revealed In my sword I trust Tyrants and cowards for metal you will kneel In my sword I trust Till justice and reason we’ll wield In my sword I trust In my sword I trust ------------------------------------------------------------------- ((Unsung Heroes)) Forgotten tomb hill Unnamed graves No light can reach there Memories fade away Only frozen soil And eternal wind Remember the sacrifice Of those who are now buried in time A Dauntless heart A Righteous mind No sign of fear Cast aside Left to die Just one frozen tear Unsung heroes Forgotten valour Unknown soldiers Entombed in time Only shadows grow Where the forsaken lie Hope buried in snow A thousand scars Regret none But only the dead ones have seen the end of war A Dauntless heart A Righteous mind No sign of fear Cast aside Left to die Just one frozen tear A Dauntless heart A Righteous mind No sign of fear Cast aside Left to die Just one frozen tear Unsung heroes Forgotten valour Unknown soldiers Entombed in time |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۲۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۵ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
اینم متن آهنگ بسیار زیبای Slaves of fear از گروه Amon Amarth.به زودی توضیح خود گروه و متن آهنگای دیگشون رو هم می زارم.
Slave Of Fear بردگان ترس They speak of love and tolerance They thrive on people's ignorance To make you all Slaves of fear آنان از عشق و شکیبایی سخن میگویند و جهل مردمان را پرورش میدهند و همه ی شما را به بردگان ترس تبدیل میکنند They feed on your anxiety To build their dead society They've kept you down for a thousand years آنان از اضطراب شما استفاده میکنند برای ساختن جامعه ای مرده آنان شما را برای هزاران سال زیر سلطه ی خود داشته اند They nurture prejudice and hate Condemn the wars that they create In the name of whatever god آنان تعصب و مرگ را پرورش میدهند محکوم میکنند جنگی که خود ساخته اند را با نام هر خدایی They gladly sacrifice your lives Increasing power is their prize Without regrets they'll spill your blood آنها با خوشحالی شما را قربانی میکنند افزایش قدرت جایزه ی آنان است بدون هیچ حسرتی خونتان را میریزند They're feeding you lies With calculating smiles Enslavement of the human mind As long as you kneel to their authority Religion is what makes you blind آنها دروغ به خوردتان میدهند با لبخند هایی حساب شده به بردگی گرفتن مغز های انسان ها تا زمانی که در مقابل قدرتشان زانو میزنید دین و مذهب چیزیست که کورتان کرده است They're treating you as mindless fools And use you as obedient tools It's time to set your spirit free آنها با شما مانند احمق ها رفتار میکنند و شما را ابزار های مطیع خود ساخته اند اکنون زمانیست که باید روح خود را آزاد کنید This world we cannot tolerate It's time to seal all preachers' fate And let them swing from Oden's tree جهان دیگر نمیتواند تحمل کند اکنون زمان از بین بردن سرنوشت همه آن تبلیغ کنندگان است و به آنها اجازه دهید از درخت اُدن شنا کنند They're feeding you lies With calculating smiles Enslavement of the human mind As long as you kneel to their authority Religion is what makes you blind آنها دروغ به خوردتان میدهند با لبخند هایی حساب شده به بردگی گرفتن مغز های انسان ها تا زمانی که در مقابل قدرتشان زانو میزنید دین و مذهب چیزیست که کورتان کرده است Your minds are restrained Obedience is the chain They've locked you up and thrown away the key Your souls are for sale, And you're the ones who pay But still, you'll never be set free ذهن شما مهار شده است اطاعت شما مانند زنجیری است که شما را قفل کرده اند و کلیدش را دور انداختند و روح شما به فروش گذاشته میشود وشما تنها کسی هستید که باید بخرید ولی شما هرگز آزاد نخواهید شد چند جای متن رو توضیح می دم: 1- oden خدای وایکینگ ها بوده و اینجا استعاره از خدا هست. جایی که می گه تو درخت ادین شنا کنند، یعنی خدا مجازاتشون خواهد کرد. 2- جایی که می گه دین و مذهب کورتون کرده تفسیرش اینه که اونا (از نظر من همون رائفی پور و امثالش) دارن با استفاده از مذهب شما رو فریب می دن و کورتون کردن نمی تونید حقیقت رو ببینید. |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
عزیز این سایت پایگاه معرفی و تبلیغ برای این گروه ها نیست.
لطفا دیگه این گونه تاپیک هارو در اینجا ایجاد نکنید اگر بحثی دارید میتونید در تاپیک هایی که قبلا ایجاد شده مطرح کنید |
|||
|
۲۱:۴۳, ۲۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۲۱:۴۵ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
نقل قول:منظورتون اینه که بستیدش؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-66...#pid207207 قصد من از ساخت این تاپیک بیداری اندیشه هست. می خوام همه بدونن که راک و متال چیز وحشتناکی نیست مگر اینکه یه جای کار آدم بلنگه و به خاطر همین از این موزیک بترسه که مبادا حقیقت رو به مردم نشون بده. می خوام همه ببینن که چه دروغایی دارن به خوردشون می دن. شاید خیلی ها گول خورده باشن و به خاطر دو تا متن ناقص یا متن هایی که تعداد اونا تو موسیقی محدود هست با این سبک ها دچار سوء تفاهم شده باشند. اینجا دارم این ابهامات رو رفع می کنم. تاپیک هایی که تا حالا بوره فقط به صورت یه سری استدلال بحث می کردن ولی من اینجا دارم متن رو می زارم و نشون می دم که به جز واقعیت چیزی دیگه ای توش نیست و فقط یه عده که از واقعیت می ترسن دارن با این سبک ها مخالفت می کنن. بالا گفتم متن ناقص گول می زنه. نمونه همین رو فردا می زارم. البته اگه تاپیک رو نبندین. فکر کنم با دلایلی که اوردم دیگه لازم نباشه بسته بشه. |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۴ توسط سینا ع.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۲ ۲۱:۴۳)JohnShepard نوشته است: منظورتون اینه که بستیدش؟دوست عزیز اگه اینجوره که شما میگی راجع به سوزاندن کلیسا ها تو نروژ توسط ورگ ویکرنس و یا به طور کل راجع به جنبش بلک متال با تصاویر افراد این گروها توضیح بدین اگه مشکلی هست تا خودم توضیح بدم؟ در ظمن من خواهش میکنم از ناظر که این پست رو نبنده تا ببینیم ایشون چه جوابی دارن؟ |
|||
|
۲۳:۴۵, ۲۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۰:۰۷ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست عزیز اگه اینجوره که شما میگی راجع به سوزاندن کلیسا ها تو نروژ توسط ورگ یکرنس و یا به طور کل راجع به جنبش بلک متال با تصاویر افراد این گروها توضیح بدین اگه مشکلی هست تا خودم توضیح بدم؟مگر اینکه شما خوت بترسی نه بقیه؟توضیح بده! در مورد ورگ ویکرنس هم بگم که این فرد متهم به قتل شده و 5 کلیسا آتش زده و به خاطرش زندان هم رفته. شیطان پرست هم نبوده. [/b] دلیل هم نمی شه که بگیم بقیه گروه ها این کارا رو می کنن. تو چند تا پست قبل گفتم که یه عده می یان برای فریب یه تیکه از متن یه آهنگ رو می زارن. گول این افراد رو نخورین. متن زیر رو بخونین. اسمش هست Sad But True و از گروه متالیکا هست. Hey هی I'm your life من زندگی توام I'm the one who takes you there من تنها کسی هستم که تو را به آنجا میبرد Hey هی I'm your life من زندگی توام I'm the one who cares من تنها کسی هستم که اهمیت میدهد They آن ها They betray آن ها خیانت میکنند I'm your only true friend now من حالا تنها دوست واقعی تو هستم They ان ها They'll betray آن ها خیانت میکنند I'm forever there من همیشه آنجا هستم I'm your dream, make you real من رویای توام ، به تو واقعیت میبخشم - تورا واقعی میکنم I'm your eyes when you must steal من چشمان توام زمانی که میخواهی دزدی کنی I'm your pain when you can't feel من درد توام زمانی که چیزی احساس نمیکنی Sad but true اندوهگین (تلخ) ولی واقعی (واقعیتی تلخ) I'm your dream, mind astray من رویای توام ، ذهنت را گمراه میکنم I'm your eyes while you're away من چشمان توام زمانی که تو نیستی - حواست نیست I'm your pain while you repay من درد توام در زمانی که باید حساب پس بدهی You know it's sad but true تو میدونی این اندوهبار است ولی واقعی You تو You're my mask تو ماسک (نقاب) منی You're my cover, my shelter تو پوشش من هستی ، پناهگاه منی You تو You're my mask تو ماسک (نقاب) منی You're the one who's blamed تو تنها کسی هست که سرزنش شده است Do انجام بده Do my work کاری های مرا انجام بده Do my dirty work, scapegoat کاری های کثیف مرا انجام بده، ای قربانی Do انجام بده Do my deeds اعمال مرا انجام بده For you're the one who's shamed برای اینکه تو تنها کسی هستی که خجالت کشید I'm your dream, make you real من رویای توام ، به تو واقعیت میبخشم - تورا واقعی میکنم I'm your eyes when you must steal من چشمان توام زمانی که میخواهی دزدی کنی I'm your pain when you can't feel من درد توام زمانی که چیزی احساس نمیکنی Sad but true اندوهگین (تلخ) ولی واقعی (واقعیتی تلخ) I'm your dream, mind astray من رویای توام ، ذهنت را گمراه میکنم I'm your eyes while you're away من چشمان توام زمانی که تو نیستی - حواست نیست I'm your pain while you repay من درد توام در زمانی که باید حساب پس بدهی You know it's sad but true تو میدونی این اندوهبار است ولی واقعی I'm your dream من رویای توام I'm your eyes من چشمان توام I'm your pain من درد توام You know it's sad but true تو میدونی این اندوهبار است ولی واقعی Hate تنفر I'm your hate من تنفر توام I'm your hate when you want love من تنفر توام زمانی که به دنبال عشق هستی Pay بپرداز Pay the price بها را بپرداز Pay, for nothing's fair بپرداز ، برای اینکه چیزی عادلانه نیست Hey هی I'm your life من زندگی توام I'm the one who took you here من تنها کسی هستم که تو را به آنجا برد Hey هی I'm your life من زندگی توام And I no longer care و من دیگر اهمیتی نمیدهم I'm your dream, make you real من رویای توام ، به تو واقعیت میبخشم - تورا واقعی میکنم I'm your eyes when you must steal من چشمان توام زمانی که میخواهی دزدی کنی I'm your pain when you can't feel من درد توام زمانی که چیزی احساس نمیکنی Sad but true اندوهگین (تلخ) ولی واقعی (واقعیتی تلخ) I'm your truth, telling lies من حقیقت (راستگویی) توام ، دروغ ها میگویم I'm your reasoned alibis من دلیل بهانه هایت هستم I'm inside, open your eyes من درونتم ، چشمانت را باز کن I'm you من خود تو هستم! اگه دقت کرده باشین فقط با دو جمله ی I'm inside, open your eyes و I'm you در آخر متن، تمام معنی عوض شد! حالا شخصی می یاد یه قسمت از وسطش رو می زاره و میگه نگاه کنین متالیکا گفته تو رو واقعی می کنم. پس منظورش اینه که اون خداست. یا مثلا می گه کار های کثیف منو انجام بده، پس می خواد جامعه رو فاسد کنه. حالا اینکه اگه گفته بود هم رو کسی تاثیر نداشت به کنار، ولی اصلا نگفته ولی به راحتی می شه ازش سو استفاده کرد. نمونه این متنا زیاده. خیلی ها دارن از این متنا سو استفاده می کنن. |
|||
|
۰:۰۹, ۲۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱:۱۰ توسط سینا ع.)
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
لطفا جواب رو کامل و همراه با تصویر بدین؟ من گفتم راجع به بلک متال با تصویر هم توضیح بدین؟
و اینکه گفتین توضیح بدین باشه من این پست فقط با تصویر توضیح میدم اگه هم لازم باشه دست به قلم میبرم مشکلی نسیت ازین بابت. اما خواهشن بقیه دوستان هم شرکت کنن تا ببینیم بقیه چه نظر های دارن بعد دست به قلم هم ببریم ![]() این عکس رو به عمد کوچیک گذاشتم بخاطر مسائل اخلاقی شاید بگید که اینا فقط بلک متالن اما بقیه هم چیز بهتری نیستن البته انکار نمیکنم که بعضی از گروه های سبک متال (معمولا هوی و trash) آهنگ های با مضمون هایی ضد جنگ و اجتماعی دارن اما باور کنید تا 97 درصد گروهای متال و تمام زیر مجموعه دارای عقیده درستی نیستن در ظمن ورگ ویکرنس پیرو پاگانیزم بوده . که یعنی همون کفر گرایی به گفته خودش دین باستان وایکنیگ ها و در ضمن شیطان پرست نبودن که دلیل بر خوب بودن نیست و اینکه با توجه و فکر کردن در این آیات شما با پیروی از کفر به نوعی شیطان پرست میشی : با توجه به این آیات متوجه این موضوع میشین (پدر حضرت ابراهیم بت ساز و بت پرست بود) اما حضرت ابراهیم از واژه شیطان را مپرست استفاده کردند اگه خوب ویرایش نشده ببخشید فعلا سیستمم یه مقدار خرابه باید درستش کنم راستی این آیات سوره مریم 44 تا 46 هستش يَا أَبَتِ لَا تَعْبُدِ الشَّيْطَانَ إِنَّ الشَّيْطَانَ كَانَ لِلرَّحْمَنِ عَصِيًّا يَا أَبَتِ إِنِّي أَخَافُ أَن يَمَسَّكَ عَذَابٌ مِّنَ الرَّحْمَن فَتَكُونَ لِلشَّيْطَانِ وَلِيًّا قَالَ أَرَاغِبٌ أَنتَ عَنْ آلِهَتِي يَا إِبْراهِيمُ لَئِن لَّمْ تَنتَهِ لَأَرْجُمَنَّكَ وَاهْجُرْنِي مَلِيًّا پدر جان شيطان را مپرست كه شيطان [خداى] رحمان را عصيانگر است پدر جان من مىترسم از جانب [خداى] رحمان عذابى به تو رسد و تو يار شيطان باشى گفت اى ابراهيم آيا تو از خدايان من متنفرى اگر باز نايستى تو را سنگسار خواهم كرد و [برو] براى مدتى طولانى از من دور شو |
|||
|
۱۱:۴۱, ۲۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۱:۴۲ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
نقل قول:این عکس رو به عمد کوچیک گذاشتم بخاطر مسائل اخلاقیحالا اگه من یه عکس گذاشته بودم در مورد مسائل اخلاقی یه مداح پاکش می کردن ولی مال شما رو..... نقل قول:شاید بگید که اینا فقط بلک متالن اما بقیه هم چیز بهتری نیستن البته انکار نمیکنم که بعضی از گروه های سبک متال (معمولا هوی و trash) آهنگ های با مضمون هایی ضد جنگ و اجتماعی دارن اما باور کنید تا 97 درصد گروهای متال و تمام زیر مجموعه دارای عقیده درستی نیستن در ظمن ورگ ویکرنس پیرو پاگانیزم بوده .طالبان هم مسلمون هستن. اگه بخواین عکس هم ازشون می زارم. پس درسته که در مورد مسلمونا حکم صادر کنن؟97 درصد گروه های متال دارن آهنگایی با موضوعات اجتماعی و انسان دوستانه و حتی داستان های حماسی می دن. 3 درصد دارن به مسائل دیگه می پردازن. این 3 درصد هم فقط تو بلک متال نیست. تو همه شاخه ها هست. از این جور آدما تو حتی پاپ هم پیدا می شه ولی دلیل نمی شه کل اون سبک رو زیر سوال ببریم. اتفاقا طرفدار هم کم دارند.متنایی که تا اینجا گذاشتم که جز حقیقت چیزی نمی گفتن درسته؟ اصلا خوندیدین؟می خوام بدونم شما آیا متال تا حالا گوش کردی و این چیزا رو از خودت می گی یا از جایی شنیدی و خودت تا حالا متال گوش نکردی؟ اگه گوش کردی چند وقت؟ 1 ماه یا یه عمر؟شما 3 تا عکس از اجرای گروه ها گذاشتین و روش در مورد همه قضاوت کردین. تازه این عکس ها هم مال اجرا هست و خب آمون امارث هم وقتی اجرا می کنه خودشو شبیه وایکینگ ها می کنه تا فضا به آهنگ بخوره. حتی گاهی عکس کشتی پشت سرش می زاره یا مثلا یه سری سرباز با لباس وایکینگ می یاره. پس اگه این طوره باید فیلم ترسناک یا فیلمی که خون ریزی داره هم نسازن!زندگی شخصی اعضای گروه ها مثل آدم عادی هست و هیچ گونه از نمایشایی که تو اجرا می دن در زندگی واقیشون نیست. مثلا آمون آمارث تو خونه لباس وایکینگ نمی پوشه. تو خیابون هم مثل وایکینگ ها رفتار نمی کنه. مثل یه بازیگر فیلم که تو یه صحنه آدم می کشه و بی رحمه ولی تو زندگی واقعی ممکنه آدم خیلی مهربونی باشه! اجرا باید جذاب باشه پس این طرز اجرا مناسب یه سری گروه ها هست و هر گروهی هم روش خودش رو داره! امیدوارم فهمیده باشین. نقل قول:همون طور که شیطان پرست نبودن دلیل خوب بودن نیست، مسلمون بودن هم دلیل بر خوب بودن نیست. هر چیزی هم خوب داره و هم بد.در مورد شیطان پرستی هم بگم که شیطان پرست واقعی بسیار بسیار کم وجود داره. اکثر کسایی که می گن شیطان پرست هستن به خاطر اینه که با رهبران مذهبی خودشون مخالف اند. حتی بودایی ها هم کسایی رو که با رهبرانشون مخالفه رو حامی شیطان دین خودشون می دونن. اینا فقط برا اینه که رهبران مذهبی می ترسن با افزایش مخالف، قدرت از دستشون در بره برا همین مخالفان رو شیطان پرست می دونن. کلیسا هم به همین دلیل وایکینگ ها رو شیطان پرست خواند. حتی پروتوستان ها رو هم کلیسای کاتولیک زمان به وجود اومدنشون شیطان پرست نامید. اورتودوکس ها هم کاتولیک ها رو زمان به وجود آمدنش شیطان پرست نامیدن. یهودی ها همین کار رو با مسحی ها زمان حضرت عیسی (علیه السلام) کردند و اونا رو مرتد و حامی شیطان خواندند در حالی که می دونیم مسیحی ها در جناح خوب بودن.رهبران مذهبی در آمریکا زمان انقلاب آمریکا، فراماسون ها رو شیطان پرست خواندند چون قدرت رو ازشون گرفته بود.پاپ، در زمان رنسانس انگلستان رو شیطان پرست خواند چون ازش اطاعت نمی کرد.حالا هم این گروه ها رو شیطان پرست می خوانند چون دارن با اونا مقابله می کنن.می دونیم خداوند بسیار اسم دارد. حالا یه نفر بهش می گه خدا، یه نفر می گه God، یه نفر می گه الله وی هنفر هم می گه oden. مهم عمل هست. می بینیم که اشعار متال که در واقع عمل اون گروه ها هستن بسیار معنی های خوبی می دن. به زودی یه آهنگ براتون می زارم در مورد قیامت و مجازات گناهکاران از گروه دث متال آمون آمارث. تو آهنگاش هم به خدا ادین می گه ولی اعتقادش نشون می ده که اون فقط داره به خدا می گه ادین. در حالی که بعضی ها همون خدا رو می گن ولی عملشون نشون می ده که دنباله روی شیطان اند. مثل رائفی پور و عباسی زاده و امثالش. |
|||
|
۱۳:۱۲, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
جناب جان شپرد من به شما قبلا گفتم که اینجور تاپیک هارو دیگه اینجا نزنید،واقعا جاش اینجا نیست،اومدی تو جمعی که بیشترشون با موسیقی مخالفن میخوای چه جوری مواضع خودت رو بیان کنی که یه دفعه ای هوار نشن رو سرت؟
اینقدر قبلا با اینا سر همین موضوع بحث کردیم که تمامی نداره،ولشون کن،از زندگی خودت لذت ببر،اگه شرایطش رو هم داری بکن از این خراب شده برو که باقی عمرت رو بتونی هر جور دوست داری زندگی کنی،نه جوری که بهت دیکته میکنند |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۲۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوست عزیز تا حد زیادی با شما مخالفم به این علت که با خیلی از این گروه ها آشنا هستم و متاسفانه باید بگم به جز مسئله شیطان پرستی که مخصوص به بعضی از این گروه ها میشه مانند deicide ، انواع اقسام فسادهای دیگر از همجنسبازی بگیرید تا میگساری افراطی و ترویج خشونت لجام گسیخته در آثار آنها دیده میشود بله ممکنه آثار خوب و اخلاقی هم در میان آنها باشد ولی تعداد آثار فاسد نیز کم نیست و تعداد آثار فاسد به مراتب زیادتر از آثار اخلاقی یا اجتماعی میباشد. تعداد گروه های شیطان پرست یا ملحد یا دارای مذاهب خرافی مانند کابالا و آئینهای مصری، هم چه در سبک متال چه در دیگر سبکهای موسیقی تفاوتی ندارد و تعداد آنها هم کم نیست و چون این گروه ها اکثرا توسط رسانه های کابالایی و شیطانی و صهیونیست به شهرت میرسند مجبورند در کارهای خود از مضامین شیطانی استفاده کنند البته یک عده آنها مجبورند چون خیلی از آنها هم با کمال میل یا شیطان پرست واقعی هستند یا شیطان پرست نمادین که اگر نمادین هم باشند فرقی به حال آنها نمیکند چون به هر حال کافر هستند و در کفر آنها نسبت به خداوند شکی نیست حالا چه شیطان بپرستند چه نپرستند. چه برای تمسخر مذهب باشد چه نباشد، شکی در کفر خیلی از آنها نیست. گروهها و اشخاصی مانند: مریلین منسون،، sepultura، mayhem، thirty seconds to mars، nirvana، anthrax، slayer، dimmuborgir، deicide، WASP، rob zombie، ozzy ozzborn، و خیلی گروههای دیگر که دیگر اسم نیاوردم یا دارای تفکر الحادی و اعتقاد به کابالا و مکاتب مصری یا کفر به خداوند هستند یا به طور واقعی یا نمایشی شیطان پرست هستند و متاسفانه با اجراهای خوب خود و موسیقیهای قوی، افراد زیادی را جذب خود میکنند که خوب باید یادمون باشه شیطان هم هیچوقت ضعیف وارد صحنه نمیشود و همیشه با بهترین چهره و با قویترین برنامه، افراد را از راه بدر میکند. یک نکته دیگر هم به شما متذکر شم که همین استاد رائفی که شما میگویید او میخواهد افکار خودش را به ما القاء کند، دقیقا برعکس گفته شما میخواهد ما را آگاه کند میدانید چرا؟؟؟؟ چون استاد رائفی نه رسانه ای دارد، نه در سطح جهانی به او اجازه کار میدهند و نه حتی تلویزیون خوده جمهوری اسلامی صحبتها ایشان را پخش میکند ولی در مقابل سیستمهای رسانه ای صهیونیست و کابالیست و ضد دین،به راحتی اجازه فعالیت و تبلیغات گسترده و تورهای بزرگ موسیقی و کلا پروپاگاندای عظیمی برای همین گروههای ملحد در نظر گرفته و این افراد با این حجم عظیم تبلیغات شیطانی، خیل عظیمی از جوانان جهان را گمراه میکنند. حالا واقعا وجدان خودتون رو قاضی کنید استاد رائفی که اکثر فیلمهای موجود از سخنرانیهای ایشون هم توسط طرفداران ایشون به بیرون درز کرده در حال استحاله فکری و پوشاندن حقیقت است یا گروههای ملحد و شیطانی که با پشتوانه عظیم مالی و تبلیغی شبکه های بزرگ صهیونیستی مشغول مسخ فکری میلیونها میلیون از انسانها از طریق رسانه ها میباشند؟؟؟؟؟ واقعا صحبت شما در مورد استاد رائفی غیر منصفانه از روی عناد و یا بدون تحقیق میباشد که ایشون رو متهم به مسخ جوانان و پوشاندن حقیقت میکنید. استاد رائفی که نه چشمی به مال دنیا دارد نه به دنبال شهرت است و فقط چشم خیلی از جوانان را به روی برخی از مسائل باز کرده به طوری که دیگر خیلی از جوانان که در کلاسهای ایشان و سخنرانیهایشان شرکت میکنند مانند گذشته و به صورت سطحی به آثار غربی نگاه نمیکند، بلکه به راحتی میتوانند خیلی از این آثار را تفسیر کنند و ماهیت شیطانی آنها را درک کنند و یا به دنبال این آثار نروند یا اگر میروند با آگاهی بروند و بدانند منظور از این آثار چیست. یعنی شما آمدی حقایق را کاملا معکوس جلوه دادی به این معنی که فردی که در جهت بیداری ذهنها فعالیت میکند یعنی استاد رائفی را مسخ کننده نشان میدهی و صدها گروه موسیقی شیطانی و کافر را که تبلیغات عظیم استکباری پشت آن است و واقعا جوانان را مسخ کرده را میگویی در حال روشنگری هستند وقعا راست میگن در آخرالزمان حقایق معکوس میشود و جای خوب و بد اشتباه میشود. شما حقیقته شیطانی بودن و یا کافر بودنه خیلی از گروههای موسیقی در جهان چه متال چه راک چه پاپ و چه سبکهای دیگر را نمیخواهید قبول کنید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع دانلود مداحی سنتی و روضه | only_y2d | 50 | 28,731 |
۲۷/آبان/۹۶ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: as2017 |
|
| تاپیک جامع دانلود موسیقی | Amir | 70 | 24,680 |
۷/تیر/۹۶ ۱۸:۲۱ آخرین ارسال: 313s.w.o |
|
| متال و ضد فراماسونری و ایلومیناتی؟! | Lord_Contemno | 6 | 7,881 |
۱/تیر/۹۵ ۱۹:۱۹ آخرین ارسال: عدالت |
|
| نظرتون درباره آپوکالیپتیکا چیه-متال | aliokhravi | 1 | 1,648 |
۲۳/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: pelaq |
|
| آشنایی با بلک متال Black Metal | عطر نرگس | 30 | 27,560 |
۲۳/خرداد/۹۲ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: neeazir |
|
| تواشی یا متال؟ | dilutor | 27 | 18,690 |
۲۵/بهمن/۹۰ ۲:۱۳ آخرین ارسال: Amir |
|
| بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال | ho3in mk | 57 | 45,874 |
۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: anti |
|

![[تصویر: v3794_ensiferum.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/v3794_ensiferum.jpg)

![[تصویر: Taake.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1326030198526]](http://www.islamophobia-watch.com/storage/Taake.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1326030198526)