کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با شیطان پرست بودن سبک های راک و متال موافقید؟
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال
۰:۰۸, ۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳ توسط anti.)
شماره ارسال: #1
آواتار
درود بر تمامی عزیزان...

این تاپیک ایجاد شد که درباره مباحث و موضوعاتی که در باب این سبکها میگنجد بحث شود...

شبهات از شما،جواب از من...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.P.H ، Admirer ، Nazanin ، JohnShepard ، amirafgar

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۷, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #81
آواتار
(۶/فروردین/۹۲ ۰:۰۴)unforgiven2105 نوشته است:  دوست عزیز به شما تبریک میگم. شما کاملا شست و شوی مغزی داده شده اید. با ذهن بسته فقط به مسائل نگاه میکنی. فکر کردی من از پشت کوه اومدم؟ تاحالا کلیپ متال ندیدم؟ کالکشنی که من دارم تاحالا تو عمرت ندیدی. تمام آهنگ های متالیکا. ده بیستا کنسرت کامل. تمام مستند هاش. من همه ی اینا رو دیدم. ولی تاحالا ندیدم یه قطره خون به خاطر گیتار زدن ازش بیاد. پس لطفا وحشی بازی دیگر گروه هارو به گردن دیگران ننداز. دوتا آهنگ گوش دادی فکر نکن کل متال رو فهمیدی. موسیقی وسعتش بیشتر از این حرفاست که با چهارتا شیطانپرست بخواد خراب و کثیف بشه.
من خودم گیتار الکتریک میزنم. هرچقدر هم که سریع بزنم هیچ خونی نمیاد. هیچ سردردی هم نمیگیرم. موسیقی هیچ مخدری هم نیست. فقط وقتی ذهنت مشغوله آرومت میکنه. کسی هم مجبورت نکرده گوش کنی.
چرا داغ میکنی عزیز من!!
من عاشق این شستوشوی مغزی هستم که منو از دست این سبک رها کرد و همین که شما منو بسته ذهن میخونی نشون از باز بودن فکرم داره.
بچه های تالار انصافا برن تو یوتیوب و یه سری به موزیک ویدیوهای متال بزنن... خصوصا اهنگهای دیستربد. بعد شما بیاید بگید که این سبک اون خصوصیتهایی که گفتم رو داره یا نه...
شما اگه فقط کالکشن متال داری من از همه اهنگها (پاپ - رپ و ... )کالکشن دارم که به خاطر حفظ اعصابم متالش رو اکثریتش رو پاک کردم. موسیقی معلومه وسعتش بیشتر از این حرفهاست ولی بحث سر متال بود نه موسیقی
من گفتم این نوع موسیقی (یعنی متال) مثل مخدر میمونه. این نظر منه شاید بهت خوش نیاد ولی حقیقته برای من... این پسر همسایمون هم عشق متال تشریف داره... نمیشه بهش سلام کرد باهاش میری بیرون باید خون و دل بخوری تا برگردی همش بدیها رو میبینه همش معترضه. حتی انتظار داره تو تولدم هم براش متالیکا بذارم و از ظلم و ستم دنیا شکایت کنم!
شما نطقهای کوبندت رو برای کسایی بگو که این سبک و این طور رفتارها رو ندیده باشن. هیچ کسی نمیتونه منو مجبور به کاری بکنه.
۱۹:۰۰, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #82
آواتار
نقل قول:
این پسر همسایمون هم عشق متال تشریف داره... نمیشه بهش سلام کرد باهاش میری بیرون باید خون و دل بخوری تا برگردی همش بدیها رو میبینه همش معترضه. حتی انتظار داره تو تولدم هم براش متالیکا بذارم و از ظلم و ستم دنیا شکایت کنم!

Huh اینطوری با این دید که خودش رو محدود میکنه و سخت میگذره بهش !
متاسفانه موسیقی برای خودش حرمت داره و اینجور فاز بالا گرفتن مسائل ضربه شدیدی به خیلی ها خواهد زد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، Reza71
۲۲:۳۸, ۱۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #83
آواتار
ب
منظوزتون از شیطان پرست بودن سبک راک و متال چیه؟ایا منظورتون شیطان پرست بودن خوانندگان هستش یا خود سبک راک متال؟؟
در هر دو حالت باید خواننده رو در نظر بگیرید ...مهم اشعار خوانندست...
سبک دووم متال که بزرگ ترین گروهش اناتما هستش اشعارشون واقعا زیباست...با این که سبکش متاله
ولی مثلا گروه مرلین منسون سبکش شاک راک هست ولی اصلا قابل گوش دادن نیست...
۲۲:۰۰, ۱۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #84
آواتار
(۱۵/فروردین/۹۲ ۲۲:۳۸)mohammad74 نوشته است:  ب
منظوزتون از شیطان پرست بودن سبک راک و متال چیه؟ایا منظورتون شیطان پرست بودن خوانندگان هستش یا خود سبک راک متال؟؟
در هر دو حالت باید خواننده رو در نظر بگیرید ...مهم اشعار خوانندست...
سبک دووم متال که بزرگ ترین گروهش اناتما هستش اشعارشون واقعا زیباست...با این که سبکش متاله
ولی مثلا گروه مرلین منسون سبکش شاک راک هست ولی اصلا قابل گوش دادن نیست...

مثل اینکه سوء تفاهمی پیش اومده،بنده نگفتم که این دو ژانر موسیقی شیطان پرستی هستند،بلکه این سوال رو به نظر سنجی گذاشتم تا نظرات رو تو یه همچین فرومی که مذهبی هست سنجیده باشم،نتیجه جالبی هم داشت اتفاقا،بماند که خیلی از پست های من حذف شد و جوابی که به پست های من داده بودند هنوز حذف نشده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: namekarbary ، JohnShepard
۱۹:۴۷, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #85

من موسیقی راک و متال گوش میدم تابحال 12 مرتبه خودکشی کردم، هر دختری رو میبینم بهش تجاوز می کنم، قلبم چهار بار عوض شده، به 1846 مدل تیک عصبی دچار شدم، یه بار تو 12 سالگی و یه بار تو 19 سالگی فوت کردم، فشار خونم به طرز وحشتناکی بالاست به طوری که از قلبم به عنوان پمپ برای برج الخلیفه دبی استفاده میشه. اصلا اراده ندارم و این همه نمره عالی تو درس ها و پروژه های به ثمر رسیده همش کار دشمنه، غیرت هم که کلا هیچی، تصمیم به قتل 17 میلیون آدم هم گرفتم ولی چون اراده ندارم بیخیال شدم. کلا راه میرم هلیکوپتر های خبری از سراسر دنیا به سمتم جذب میشن، فکر نمیتونم بکنم و همونطور که گفتم اون نمرات و پروژه های کار دشمنه. وقتام همینجوری هدر میره، نمیدونم کجا میره ولی میره! خواب هام هم همشون تانگو با شیطانه. ممنون به خاطر اطلاع رسانی الان فهمیدم مشکل از کجاست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۲۳, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #86

شما می گید راک و متال شیطانیه؟
خب من می گم نیست و مدرک هم دارم و حتی تو تاپیک های دیگه بحث هم کردم.
این تاپیک رو زدم تا باز هم بحث کنیم.
ولی یه چیز دیگه که می خوام بگم اینه:
آقا حالا فرض کن (فقط فرض کن. مثل فرض خلف تو هندسه) که خوانندش شیطان پرسته.
خب وقتی من گوش می دم چه فرقی برا من داره که شیطان پرست باشه یا نه؟
این پرسش بالا برای شروع فکر کنم مناسب باشه. بعد از پاسخ دادن یکی از شما به پرسش بالا می ریم سراغ اثبات. هم شما دلایلتون رو بگید و هم من و کسایی که مثل فکر می کنن دلایلمون رو می گیم.
بیاین یک بار برا همیشه این مشکل رو حل کنیم. 2 حالت بیشتر نداره:
یا من درست می گم یا شما.
می خوام اینجا معلوم بشه.
۱۶:۳۲, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #87
آواتار
به نام خدا

تمام گروههای راک و متال شیطانی نیستند ولی اکثر آنها دارای تفکرات اومانیستی، نهیلیستی، و شیطانی هستند و در کنار آن سبکهای بلک عمدتا شاید بالای هشتاد درصد گروههای فعال در ان شیطان پرست یا ضد مسیح و دین هستند.

در مورد گوش کردن به موسیقی آنها هم هرچند در ظاهر ممکن است تاثثیری نداشته باشد ولی در ناخودآگاه اثر میگذارد و به تدریج نور ایمان و اعتقاد را کم میکند واین یک حقیقت است.

البته یک نکته هم بگم که شما مشخص کن که میخواهی بحث منطقی کنید یا این صحبت شما هم مثل بعضی از کامنتها و پستهایتان جنبه طنز یا اعتراض دارد؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۷:۰۲, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #88

نقل قول:
تمام گروههای راک و متال شیطانی نیستند ولی اکثر آنها دارای تفکرات اومانیستی، نهیلیستی، و شیطانی هستند و در کنار آن سبکهای بلک عمدتا شاید بالای هشتاد درصد گروههای فعال در ان شیطان پرست یا ضد مسیح و دین هستند.

در مورد گوش کردن به موسیقی آنها هم هرچند در ظاهر ممکن است تاثثیری نداشته باشد ولی در ناخودآگاه اثر میگذارد و به تدریج نور ایمان و اعتقاد را کم میکند واین یک حقیقت است.

البته یک نکته هم بگم که شما مشخص کن که میخواهی بحث منطقی کنید یا این صحبت شما هم مثل بعضی از کامنتها و پستهایتان جنبه طنز یا اعتراض دارد؟؟؟؟؟
معلومه خب بحث منطقی.
خب حالا می شه قسمت ناخود آگاه رو توضیح بدین.
مثلا اگه من خدا پرست باشم بعد یه آهنگ بخونم باعث می شه بقیه خدا پرست بشن؟
و بعد هم شما تا حالا راک یا حتی متال گوش کرین؟ اگه پاسخ مثبت هست بگید چقدر و چه آهنگی و آیا خود شما قسمت اول پستتون رو فهمیدید یا فقط این طور شنیدید.
۱۸:۵۱, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #89
آواتار
فک کنم به اندازه کافی قبلش بحث کردیم در این مورد،تاپیکش هست تو همین بخش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: JohnShepard
۱۴:۴۳, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #90
آواتار