|
یادآوری نعمت های اللهی
|
|
۱۱:۴۴, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۱۱:۴۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیشه نعمت های خدا رو شمرد.اما بزرگان میگن به یاد آوردن نعمت هایی که خدا بهمون عنایت کرده،باعث میشه که بزرگی خدا رو تا حدی درک کنیم و شکر خدا رو بیش از پیش به جا بیاریم. یه بزرگی می گفت در زمان طلبگی با رفقامون نشستیم نعمت های خدا رو دونه دونه گفتیم،کلی زمان صرف کردیم و کلی خسته شدیم اما هنوز نعمت های خدا تموم نشده بود.... پیشنهاد می کنم چند تا از نعمت هایی که خدا بهتون داده رو اینجا قرار بدید.هر چی به ذهنتون میرسه. خواهشن یه نعمت رو بگید و کارایی هاش رو هم بگید. اول خودم میگم.: خدا رو شکر که میتونم به صفحه ی مانیتور نگاه کنم،دستمو تکون بدم و با انگشتام تایپ کنم. خدا رو شکر که میتونم با انگشتام قلم رو نگه دارم،موس رو تکون بدم و کلیک کنم،کتاب رو ورق بزنم،لیوان آب رو نگه دارم،گوشی تلفن رو نگه دارم،پیامک بدم،قاشق رو نگه دارم و غذا بخورم،دکمه ی لباسم رو ببندم،جوراب پام کنم،کیف دستم بگیرم،کانال تلوزیون رو عوض کنم،قرص رو از تو جلدش درارم،مسواک دستم بگیرم و .... راستی اگه انگشت نداشتم چقدر زندگی سخت میشدا. |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چه تاپیک قشنگی!
از خدوند تشکر می کنم که اکسیژن رو آفرید! به خاطر اینکه اگه اکسیژن به مغزم نمی رسید، نمی تونستم درست حتی فکر کنم. نمی تونستم ساده ترین کارهایی رو که از دست یک کند ذهن هم برمی یاد انجام بدم! از خداوند تشکر می کنم که وقتی به دنیا اومدم به اکسیژن اجازه داد تا به مغزم برسه تا بتونم فکر کنم که او چقدر بزرگواره و به من چه لطفها داشته که من از اون بی خبرم! ای خداوند تک تک ذرات وجود تو را می ستایند ، چگونه انکارت کنم؟! |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر که ما رو هدایت کرد .[/size]
|
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام بسیار عالی.تاپیک رو میگم. من داخل امضای شما نعمتی رودیدم. خدا را به خاطر سلامتی رهبرمان سید علی خامنه ای شاکریم. البته نعمت که بیشماره. در پناه خدا باشید. |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر تنها نیستم...حامیانی به من داد که آرزوی سلامتی براشون دارم و خوشبختی در دنیا و آخرت.
پدر ومادرم خدارو شکر پدری دارم که با وجودش دغدغه ای ندارم و برای من تکیه گاه محکمی هست خدارو شکر مادری دارم که در دردهام وجودش مسکن قوی برای من هست و هردو تمام وجودشون و دارایی و وقت وتوجه و مهرشون و بخششون رو نثار من میکنند..خدارو شکر خدا منو در این دنیا بیکس و تنها نیافرید. |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر که یک ماه رمضون دیگه رو هم دیدم...
|
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
تاپیک جالبی است.ممنون.
خدا را شکر میکنم که من را در یک مملکت شیعه قرار داد. خدا را شکر میکنم که اجازه داد مسلمان باشم.اجازه داد شیعه 12 امامی باشم. خدا را شکر میکنم که من را در یک خانواده مقید و معتقد قرار داد. خدا را شکر میکنم که به من لذت عبادت خودش را چشاند. خدا را شکر میکنم که به من نعمت سلامتی داده است. |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر که بالای چشمم ابرو قرار داره.
خدا رو شکر به خاطر موژه ها. خدا رو شکر به خاطر موی سر ،بینی و گوش! ابروها مانند یک چتر از چشم محافظت می کنند . وقتی که باران می بارد یا عرق می کنیم ، این ابروها هستند که باعث می شوند قطرات باران یا عرق مستقیماً وارد چشم ها نشوند و از اطراف صورت پایین بیایند . ابروهای کمانی شکل ما ، قطرات باران یا عرق را به سمت گوشه های خارجی چشم ها هدایت می کند . و از ورود آنها به چشم جلوگیری می کنند . با این عمل ، ابروها نه تنها باعث می شوند که ما در باران به راحتی ببینیم ، بلکه نمی گذارند قطرات عرق که حاوی مقدار زیادی نمک است ، وارد چشم شود و آنها را بسوزاند . ابروها وظایف دیگری هم دارند . هم به زیبایی صورت ما می افزایند و هم کمک می کنند که بفهمیم دیگران چه احساسی دارند. مو در برابر گرما و سرما بدن را حفاظت میکند.مثلا موی سر از هدر رفتن گرما جلوگیری میکند و در واقع یک کلاه طبیعی است. در برخی قسمتهای بدن،مو به عنوان محافظی در برابر گرد و غبار و حشرات رشد می کند.موی داخل بینی از ورود گرد و غبار به داخل مجراهای تنفسی جلوگیری می کند.موی ظریف و نازک داخل گوش،گرد و غبار را به دام می اندازد و اجازه نمی دهند حشرات وارد گوش شوند. خدا رو شکر |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خداوند رو شکر می کنم به خاطر جو زمین!
چون اگر نبود اکسیژن دوست داشتنی من از زمین فرار می کرد! اگر جو نبود هرشب که می خواستم بخوابم نگران بودم که یک شهاب سنگ سقف اتاقم رو نریزه روی سرم! |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۲۲:۲۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
البته ترديدي نيست كه طبق فرمايش قرآن كريم در آيه 18 سوره مباركه نحل:
وَإِن تَعُدُّواْ نِعْمَةَ اللّهِ لاَ تُحْصُوهَا إِنَّ اللّهَ لَغَفُورٌ رَّحِيمٌ و اگر نعمتهاي خدا را بشماريد هرگز نميتوانيد آنرا احصا كنيد، خداوند غفور و رحيم است. هرگز حتي قادر به شمارش همه ي نعمت هاي خدا نيستيم. ولی از رفقا خواهش میکنم که تو این بحث شرکت کنن. یعنی واقعا هیچ نعمتی دور و برتون نیست که ذکرش کنید!!!!!! فکر میکردم بیشتر استقبال بشه. نعمت حركت وضعي زمين اگر زمين حركت وضعي نمي داشت چنين بود كه يك سوي آن همواره به طرف خورشيد و سمت ديگر آن پشت به خورشيد قرار مي گرفت و در نتيجه هميشه در يك سوي زمين، يخبندان غير قابل سكونت و در ديگر سوي گرماي كشنده حكمفرما بود. خداوند متعال با حكمت بالغه ي خود زمين را به گونه اي آفريده است كه با حركت آن، شب و روز پياپي مي آيد و ساعات شب و روز تغيير مي يابد، و ما بايد شكرگزار اين نعمت الهي بلشيم. وَهُوَ الَّذِي جَعَلَ اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ خِلْفَةً لِّمَنْ أَرَادَ أَن يَذَّكَّرَ أَوْ أَرَادَ شُكُورًا (سوره مباركه فرقان - آيه 62) او كسي است كه شب و روز را جانشين يكديگر قرار داد براي آنها كه بخواهند متذكر شوند يا شكرگزاري كنند. در توضيح اينكه چه نعمتي است كه بايد شكرگزار آن بود، در آيات 71 و 72 سوره ي مباركه قصص مي فرمايد: قُلْ أَرَأَيْتُمْ إِن جَعَلَ اللَّهُ عَلَيْكُمُ اللَّيْلَ سَرْمَدًا إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ مَنْ إِلَهٌ غَيْرُ اللَّهِ يَأْتِيكُم بِضِيَاء أَفَلَا تَسْمَعُونَ ﴿71﴾ بگو هان چه مىپنداريد اگر خدا تا روز رستاخيز شب را بر شما جاويد بدارد جز خداوند كدامين معبود براى شما روشنى مىآورد. آيا نمىشنويد؟ قُلْ أَرَأَيْتُمْ إِن جَعَلَ اللَّهُ عَلَيْكُمُ النَّهَارَ سَرْمَدًا إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ مَنْ إِلَهٌ غَيْرُ اللَّهِ يَأْتِيكُم بِلَيْلٍ تَسْكُنُونَ فِيهِ أَفَلَا تُبْصِرُونَ ﴿72﴾ بگو هان چه مىپنداريد اگر خدا تا روز قيامت روز را بر شما جاويد بدارد جز خداوند كدامين معبود براى شما شبى مىآورد كه در آن آرام گيريد. آيا نمىبينيد؟ |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کمپین یادآوری و شناخت امام علی النقی(علیه السلام) | فاطمه خانم | 135 | 49,319 |
۲۴/شهریور/۹۱ ۹:۰۸ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|