|
یادآوری نعمت های اللهی
|
|
۱۱:۴۴, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۱۱:۴۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیشه نعمت های خدا رو شمرد.اما بزرگان میگن به یاد آوردن نعمت هایی که خدا بهمون عنایت کرده،باعث میشه که بزرگی خدا رو تا حدی درک کنیم و شکر خدا رو بیش از پیش به جا بیاریم. یه بزرگی می گفت در زمان طلبگی با رفقامون نشستیم نعمت های خدا رو دونه دونه گفتیم،کلی زمان صرف کردیم و کلی خسته شدیم اما هنوز نعمت های خدا تموم نشده بود.... پیشنهاد می کنم چند تا از نعمت هایی که خدا بهتون داده رو اینجا قرار بدید.هر چی به ذهنتون میرسه. خواهشن یه نعمت رو بگید و کارایی هاش رو هم بگید. اول خودم میگم.: خدا رو شکر که میتونم به صفحه ی مانیتور نگاه کنم،دستمو تکون بدم و با انگشتام تایپ کنم. خدا رو شکر که میتونم با انگشتام قلم رو نگه دارم،موس رو تکون بدم و کلیک کنم،کتاب رو ورق بزنم،لیوان آب رو نگه دارم،گوشی تلفن رو نگه دارم،پیامک بدم،قاشق رو نگه دارم و غذا بخورم،دکمه ی لباسم رو ببندم،جوراب پام کنم،کیف دستم بگیرم،کانال تلوزیون رو عوض کنم،قرص رو از تو جلدش درارم،مسواک دستم بگیرم و .... راستی اگه انگشت نداشتم چقدر زندگی سخت میشدا. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۹, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
و وصينا الانسان بوالديه ... الى المصير
تشكر از پدر و مادر شكر خدا است اين آيه ، جمله معترضه اى است كه در وسط كلمات لقمان قرار گرفته ، و از كلمات او نيست ، و اگر در اينجا واقع شده ، براى اين است كه دلالت كند بر وجوب شكر والدين ، مانند شكر خدا، بلكه شكر والدين ، شكر خدا است ، چون منتهى به سفارش و امر خداى تعالى است ، پس شكر پدر و مادر عبادت خدا و شكر اوست . (حملته امه وهنا على وهن و فصاله فى عامين ) - در اين جمله پاره اى از مشقات و اذيت ها كه مادر در حمل فرزند، و تربيت او تحمل مى كند، ذكر شده تا شنونده را به شكر پدر و مادر و بخصوص مادر وا بدارد. كلمه (وهن ) به معناى ضعف است ، و در آيه شريفه حال و به معناى صاحب وهن است ، ممكن هم هست مفعول مطلق باشد، و تقدير كلام (تهن وهنا على وهن ) بوده باشد. و كلمه (فصال )، به معناى از شير جدا شدن ، و شير ندادن به بچه است ، و معناى اينكه فرمود: (از شير گرفتنش در دو سال است )، يعنى بعد از تحقق دو سال ، آن نيز محقق مى شود، و در نتيجه مدت شير دادن دو سال مى شود، و چون با آيه (و حمله و فصاله ثلاثون شهرا - حملش و از شير گرفتنش سى ماه است ) ضميمه شود، اين نكته به دست مى آيد كه كمترين مدت حاملگى زن شش ماه است ، كه در بحث روايتى آينده ، باز به اين نكته اشاره خواهد شد ان شاء الله . (ان اشكر لى و لوالديك الى المصير) - اين جمله تفسير (وصينا...) است ، و معنايش اين است كه وصيت ما همانا امر به شكر پدر و مادر بود، همچنان كه امر به شكر خدا نيز كرديم ، و جمله (الى المصير) انذار و تاكيد امر به شكر است . در اين جمله نيز التفاتى نظير التفات در جمله (ان اشكر لله ) بكار رفته ، كه نكته اش نيز همان نكته است . |
|||
|
|
۲:۵۶, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله
خدا رو شکر به خاطر زبونمون. اگه زبون نداشتیم نمیتونستیم غذا را بجویم. اگه زبون نداشتیم نمیتونستیم طعم غذا رو بچشیم.فکر کن هر چی می خوری هیچ طعمی حس نکنی.. نمی تونستیم صحبت کنیم. نمیتونستیم درست تنفس کنیم.(زبان کنترل تنفس را نیز بر عهده دارد) خدا رو شکر... |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خدا رو شکر که خودش یادمون میندازه که حداقل زبونی شکرش رو بگیم تا هرچه بیشتر عاشقش بشیم و یکه شناس. |
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر که اینقدر داده که نمیشه شمرد
خدا رو شکر که برای چیزایی که بهمون نداده حکمتی داره یا تو ما ندیده یا به صلاح ما ندیده یا خواسته به این وسیله ازمایشمون کنه یاعظیم |
|||
|
|
۳:۲۹, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله
خداوند در خصوص چهار نعمت، تعبیر به منّت فرموده كه طبعاً از اهمیّت بالاى آنها حكایت دارد، : الف: نعمت اسلام. «كذلك كنتم مِن قبل فمَنّ اللّه علیكم» ب: نعمت نبوّت. «لقد مَنّ اللّه على المؤمنین اذ بَعثَ فیهم رسولاً» ج: نعمت هدایت. «بل اللّه یمُنّ علیكم أن هَداكم» د: نعمت حاكمیّت مؤمنان. «و نُرید أن نمُنّ على الّذین استضعفوا فى الارض...» خدا رو شکر |
|||
|
|
۶:۲۴, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم «...وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاءِ كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ...» «...و هر چيز زندهاى را از آب پديد آورديم؟» خدایا شکر که باز هم بر شهر و کشور ما باران بارید ![]() |
|||
|
|
۳:۱۷, ۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۱۱:۲۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
شکری از جانب خودم:
خدایا شکرت که محبت و ولایت مولا علی را در قلبم قرار دادی و اما شکری که رسول الله به ما آموخته: حضرت رسول اکرم صلوات الله علیه می فرمایند: هر که صبح کند و چهار نعمت خدا را یاد نکند می ترسم که نعمت خدا از او زایل گردد،!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بسم الله الرحمن الرحیم َالحمدُلِلهِ الَذی عَرَفنَی َنفسَهُ و َلم َیترُکنی عَمیان القَلبِ، الحمدلله الذی جَعَلَنی ِمن ُامَهِ محمد صلی الله علیه و آله، الحمدلله الذی جَعَلَ ِرزقی فی یَدِه و لم یَجعَله فی َایدیِ الناس، الحمدلله الذی سَترَ ذُنوبی و عُیوبی و َلم یَفضَحنی بَینَ الخَلائِقِ ِ. ستایش و ثنا خدایی راست که شناساند برمن وجود خود را و ترک نکرد مرا در کور دلی، حمد و سپاس خدای را که قرار داد مرا از امت محمد که درود خدا بر او و آل او باد، ستایش خدای را که قرار داد روزی مرا در دست خویش و نگذاشت آن را در دست مردمان، ستایش خدایی را که پوشاند گناهانم و عیوبم را و رسوا نگردانید مرا در میان خلایق. منبع حاشیه مفاتیح، ادعیه صبح و شب امر یازدهم/162 ترک نکنید رفقا این توصیه اکید پیغمبر را یاعلی |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۱۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۱۸:۵۳ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
خدایا شکر به خاطر همه ی داده هات که نعمتن و همه ی نداده هات که حکمتن خدایا شکر که بیلیون ها جهان در جسم من تعبیه کردی،بیلیون ها جهان هماهنگ.بیلیون ها سلول.سلول هایی که اگرچه اسمشون به معنی اتاقکه ولی هرکدومشون یه دنیان.یه دنیای پر هیاهو پر از ارتباطات.پر از رفت و آمد.پر از همکاری.پر از ایثار.پر از تفاوت های معنی دار. خدایا شکرت که همه ی این سلول های متفاوت رو از یه سلول آفریدی. خدایا شکر که از میون میلیون ها احتمالی که وجود داشت تا زیگوت(اواین سلولی که پس از لقاح تشکیل میشه) تشکیل بشه به من اجازه ی تشکیل شدن و زندگی رو دادی. خدایا شکرت به خاطر تمام سوپاپ های اطمینان و نیرو های امنیتی که تو جسمم قرار دادی. شکرت به خاطر همه اون چند هزاز تا سلولی که تو بدنم سرطانی شدن و قبل اینکه حتی خودم بفهمم سربازایی که تو بدنم گذاشتی منهدمشون کردن. خدایا شکرت به خاطر بزرگترین نعمت مادی که بهمون دادی به خاطر سلامتی. خدایا شکرت شکرت شکرت . . . . به ازای هر واکنشی که تو سلولامون رخ میده هزاران بار شکرت. |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
خدایا شکرت چون نیست چیزی در طبیعت که تو به من نداده باشی ...
در طبیعت صدای رعذ است و در من فریاد ... در طبیعت گیاه و نبات است و در من رویش مو ... در طبیعت چشمه های آب است و در من چشمه های آب زیر زبانم ... در طبیعت رودخانه است و در من رگهای خونی جاری بزرگ و کوچک ... در طبیعت آب شور و شیرین است و در من اشک شور و آب دهان شیرین ... و ... |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
کتاب توحید مفضل ، به خوبی نعمتهای بدن رو به نمایش می گذاره.
روزی مفضل با چند نفر کافر به مجادله حول خدا و توحید می پردازه ، به دلیل کمی علمش با اونها درگیر لفظی می شه ، اون کفار بهش می گن که تو اگر دوستدار امام صادق هستی ، امام صادق علیه السلام ، هیچ وقت چنین برخوردی رو نمی کنه. در نتیجه نزد امام صادق میره و ایشان هم این توضیحات رو در مورد توحید و آفرینش به مفضل می فرمایند. واقعاً زیباست ، تقریباً همه نعمتهایی که به ذهن می رسند رو ذکر کرده و به بحث می پردازه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کمپین یادآوری و شناخت امام علی النقی(علیه السلام) | فاطمه خانم | 135 | 49,319 |
۲۴/شهریور/۹۱ ۹:۰۸ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|

![[تصویر: 1vbfnzryfcw1e53jhflc.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/1vbfnzryfcw1e53jhflc.jpg)